Gordum hayalimdeki gibisin valla. Esmer bomba, fidan gibisin
ronicim şimdi fidan midan kalmadı,,,,,çok uzun yıllar yok arada ama bu tüp bebek işi insanı biraz yoruyor
Olsun be monisim cok guzel bir anne olacaksin sen. Varsin tombis ol. dogumdan sonra zayiflar yine fidan olursun. simdi bebek istiyoruz onceligimiz o.Guzellik falan sonra dusunecegimiz seyler
MONİŞ OFFFFFFFFF valla ne şişkosu balık etli yavyusunn
FOK balığından söz ediyorsun herhalde:roflol:
Kizlar bu zavalli Roni gurbet ellerde ne yapti, bugun doktor randevusu vardi ne oldu diye soraniniz yok senağlama senağlama senağlama
Kistim kuculmeye baslamis, tekrar ostrojen seviyeme baktilar eger o normal cikarsa tedaviye baslayacagiz. Simdilik sag tarafimda sadece 2 folikulum var soldakilerle idare edecegiz artik. hem belki ilaclarla biraz daha artar.
Canlarim aileme annem dahi hic kimseye soylemeyecegim bu defa. Lutfen can yoldaslarim benim icin dua edin. Bu defa Allah yuzumu guldursun, cok cektim vallahi.
Insallah Allah hepimizin yuzunu en kisa zamanda guldurur
ronicim sevindim kistin küçülmüş inşalah güzel şeyler olacak iyi düşünelim iyi olsun deniz bulutun negatifi beni çok etkiledi olumlu düşünürken korkular sardı ve stres yapmaya başladım farkına varmadan
afiyet olsun bayyyyyy
Roniyacim,
Insallah bu sefer hersey yolunda gider ve sende gobisini buyutursun en kisa surede:CüvCüv:....
sagol canim insallah. ben de sizler gibi gebis olur ve ozellikle defne gibi dirdirlanirimkaydirigubbakcemile3
senin haberlerini okuyorum canim herseyin yolunda gitmesine cok seviniyorum. cinsiyeti belli olmustur artik ha:ecrin_bebek:
sagol canim insallah. ben de sizler gibi gebis olur ve ozellikle defne gibi dirdirlanirimkaydirigubbakcemile3
senin haberlerini okuyorum canim herseyin yolunda gitmesine cok seviniyorum. cinsiyeti belli olmustur artik ha:ecrin_bebek:
Canlarım.
Denizim,güzel gebem
Defnem,karnında beben
Balance,hadi ver müjdeyi bir an önce
Monetam,bu pazartesi seni atam tutam şekere katam
Roniyam, iki tane beben olacak,azcık daha dayan
Deniz bulutum,hiç üzülme,bunun arkasında bekler umudun
Rüzgar deniz kayıplarda aynı bendeniz
Serpilcim,seni hep sevicim
Hana,karamel,camella hepiniz hamile kalacaksınız sırayla
Diloş der oy kızlar kızlar kızlar
Şimdi gezin yakında olacak elinizde pudralar bezler
Üzerinizde yemek ve kusmuk lekeleri
Olsun yine de severiz bebeleri
Hepinizin gelsin artık bebeleriiiii:Saruboceq:
Burada hala nineden kalma yontemelr var.Ebeler dogum yaptiriyor,hamilelik muayenesinde ise sadece kalp atisini dinliyorlar ve elle muayene ediyorlar..Dogumlarin buyuk bir cogunlugu normal yapiliyor.Tamam belki Turkiyede isi abartmislardir nasilsa sigorta oduyor hesabina ama bu kadarda degil yani..simdi kendime baska bir hastane-dr. v.s. bakiyorum..
ya cok ilkelmis gercekten. En azindan riskli gebelikler uzmanina falan git ya. sonucta ivf. turkiyede hicbir ivf bebegi normal dogurtulmaz sezeryanla alinir. ayriva biraz daha ozel takip gerekir diye dusunuyorum. neyse hersey yolunda olsun da varsin ilkel takip etsinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?