38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ronicim şimdi fidan midan kalmadı,,,,,çok uzun yıllar yok arada ama bu tüp bebek işi insanı biraz yoruyor

Olsun be monisim cok guzel bir anne olacaksin sen. Varsin tombis ol. dogumdan sonra zayiflar yine fidan olursun. simdi bebek istiyoruz onceligimiz o.Guzellik falan sonra dusunecegimiz seyler

ronicim sevindim kistin küçülmüş inşalah güzel şeyler olacak iyi düşünelim iyi olsun deniz bulutun negatifi beni çok etkiledi olumlu düşünürken korkular sardı ve stres yapmaya başladım farkına varmadan

Roniyacim,
Insallah bu sefer hersey yolunda gider ve sende gobisini buyutursun en kisa surede:CüvCüv:....

hiç korku sarmasın,,,,,stres yapmayın kızlar,,,,rahat olun olursa olur olmazsa bir daha olur diyin,,,,,ki stres yapmazsınız o zaman

kızlar ben :çok üzgünüm:üzülerek çıkmak durumundayım,,,,,,yemek faslı malum kocişler gelcek,,,hepinizi öpüyorummmmmmŞeniz

Roniyacim,
Insallah bu sefer hersey yolunda gider ve sende gobisini buyutursun en kisa surede:CüvCüv:....

sagol canim insallah. ben de sizler gibi gebis olur ve ozellikle defne gibi dirdirlanirimkaydirigubbakcemile3
senin haberlerini okuyorum canim herseyin yolunda gitmesine cok seviniyorum. cinsiyeti belli olmustur artik ha:ecrin_bebek:

sagol canim insallah. ben de sizler gibi gebis olur ve ozellikle defne gibi dirdirlanirimkaydirigubbakcemile3
senin haberlerini okuyorum canim herseyin yolunda gitmesine cok seviniyorum. cinsiyeti belli olmustur artik ha:ecrin_bebek:

Tabii ki senin dirdirini dinlemeye haziriz,yeterki bebis olsun:)
Henuz belli olmadi maalesef..Hamile kalmadan once bebegin cinsiyetini ogrenmeyecem surpriz olsun derdim ama simdi ogrenmek icin can atiyorum..Burada sistem berbat,belli bir haftadan sonra tup bebek hamilelerini normal polikilinik servisine gonderiyorlar ve orada da ultrason kontrolu sadece 20.haftada var..dusunsene butun hamilelik boyunca sadece ense kalinligi olcumu ve 20.haftada yapiyorlar.sigorta kalanini odemiyormus.ben sok oldum tabii,dr.um beni rahatlatmak icin soyle bir bakti ama detayli degildi goremedi cinsiyeti.

Burada hala nineden kalma yontemelr var.Ebeler dogum yaptiriyor,hamilelik muayenesinde ise sadece kalp atisini dinliyorlar ve elle muayene ediyorlar..Dogumlarin buyuk bir cogunlugu normal yapiliyor.Tamam belki Turkiyede isi abartmislardir nasilsa sigorta oduyor hesabina ama bu kadarda degil yani..simdi kendime baska bir hastane-dr. v.s. bakiyorum..

Canım, beni sorduğun ve merak ettiğin için teşekkürler, çok incesin :) düşünülmek çok güzel :) Uzun zamandır topiğe giremiyorum. Okulda işler çok yoğun ve akşam geldiğim zaman eve pestil gibi oluyorum. Bu akşam merak ettim artık neler oluyor diye ama tam anlamıyla da okuyamadım çünkü kafamı toparlayamıyorum. 3. sınavlar başladı. Bir yandan sınav hazırlamak bir yandan performans ödevlerini kontrol etmek, bir yandan da worksheet hazırlamak zorunda kaldığımdan bilgisayarla tam anlamıyla kanka oldum :) Ben iyiyim sanırım. Herhangi bir hamilelik sıkıntım yok. Bir ara kokulara karşı aşırı hassasiyetim vardı, yavaş yavaş kaybolmaya başladı. Bu belirtilerin kaybolması beni biraz huzursuz ediyor. 15 gün sonra doktora gideceğim ve sanırım o güne kadar bu huzursuzluğum devam edecek. Keşke artık hareketlerini hissedebilsem de bebeğimin iyi olduğunu anlayabilsem. Bu endişeler rahatsız ediyor açıkçası. Neyse umarım şu 15 gün hızlı geçer de bir an önce bebeğimin iyi olduğunu öğrenirim. Ne zormuş böyle beklemek. Allahtan çalışıyorum da gün içerisinde çok fazla düşünme fırsatım olmuyor. Ama eve gelip kendimle başbaşa kalınca tüm bu düşünceler kafama üşüşüyor. Ne zormuş anne olmaya çalışmak. Şimdi anneciğimi daha iyi anlamaya başladım. Bir şey olduğunda annem benim ve kardeşim için endişelendiği zaman "aman anneee ne var bu kadar endişelenecek" der geçer giderdim. Nur içinde yatsın. mekanı cennet olsun. Onun değerini şimdi anlıyorum. Keşke yanımda olabilseydi ve endişelerimi onunla paylaşabilseydim. Maalesef İstanbul'da yaşamadığım için Anneler Gününde mezarına da gidemedim. Bu içimi çok acıttı. Kaç yaşına gelirsem geleyim anneme ihtiyacım var. Onun küçük kızı olmaya ihtiyacım var. Neyse sizleri üzdüysem kusura bakmayın. Biraz hassas bir dönemdeyim sanırım :) Hepinize iyi akşamlar diliyorum arkadaşlar. Kendinize iyi bakın :)

ya cok ilkelmis gercekten. En azindan riskli gebelikler uzmanina falan git ya. sonucta ivf. turkiyede hicbir ivf bebegi normal dogurtulmaz sezeryanla alinir. ayriva biraz daha ozel takip gerekir diye dusunuyorum. neyse hersey yolunda olsun da varsin ilkel takip etsinler.

Burada riskli gebelik uzmani oldugunu sanmiyorum:)
Gittigim bir universite hastanesi yani bundan daha iyisini nereden bulacam..hepsi ayni muhtemelen ama ben yinede bir arastiriyorum..onlarda Turkiyedeki yontemleri gereksiz ve asiri buluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…