38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

monisim denizim acin kollarinizi geliyorum
Valla da yoldayim
Su an Gebzeyi gectik
Siki dur Moni siki dur deni
Dilarem geliiiikaydirigubbakcemile

moneta roni istersen kendini git bir duvara fırlat gel,,,beni yorma demiş ya duygularımı öztlemiş. alkisalkisalkisalkisalkisalkisyani ne diyeyim ben 20 yıl önce bu kilodaydım ve 25-26 yaşından sonra bir daha görmedim. tamam bir anda 60-70 olmadım ama el insaf delikafaduldendelikafadulden

ben de dün akşam dhea ya başladım. gunde 2 tane 50 mg. ne kadar süre içiliyor bu dehea dan? 1 ay 2 ay 3 ay? fazla içmek de zararlıymış galiba. diyelim 2 ay içtik senede kaç kere tekrar edeceğiz biliyor musun?

gözün aydın. kaydirigubbakcemile3 en az 10 tane folikülün gelişecek hepsi dolu ve kaliteli olacak ve hepsi de döllenecek inşallahhhhhhihoyyyt bana da moral olacaksınız önümden gidip alkisalkisalkis

kiloyu falan düşünen kim,,,,,,tek olsunda,,,,,,sonra verilir

yaaa evet sonra verilir. zaten sen şişko değilsin şişko olan benim senağlamaama doktorlar yumurtalık rezervi az olan kadınlara hep diet spor yürüyüş falan veriyorlar. fazla kilo da hamile kalmayı zorlaştırmıyor mu?

RONıYACIM inşallah canım.bende dhea kullanıyorum gece yatarken doktorum verdi.yaklaşık 7 aydır dhea alıorum.yediklerime dikkat ediyorum yürüyüş yapıyorum.hayvansal gıda yemiyorum.doktorumun dediği gibi.ama henüz tüp bebek aşamasına geçemedim.yumurta rezervim azaldığı için fsh hormonum yüksek çıkıyor .inş. allah çabalarımızın sonucunu verir

Balance'ciğim,
Roniş sana demiyor "Bizi terkettin diye". Üzülme. kaydirigubbakcemile3

Deniz Bulut'cuğum. Değerlerin katlanmamış. İnan çok üzüldüm. Ben de Balance gibi sonuç olumlu olur diye ümit ediyordum. Ama sonuçta kılpayı tutunamamış. Bundan sonrası için Allah güç kuvvet versin. Ve dediğin gibi inşallah tüpe müpe gerek kalmadan, doğal yolla kendiliğinden hamile kalırsın. Niçin olmasın. Sonuçta tüpten sonra kendiliğinden hamile kalan çok kadın duydum. Hem senin bebeğin kılpayı tutunamadığına göre, büyük ihtimalle bir sonraki çanaların daha çabuk sonuç verebilir. İnşallah.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Teşekkür ederim canım benim. Bu arada "İnşallah doktorum yumurta donasyonu seçeneği sunmaz" gibi bir şey söylemişsin. Kesinlikle katılıyorum. Senin yumurtan olduğu sürece donasyon filan sakın düşünme. O Allah göstermesin eeen en son çare. Galiba Camella'da "Mecbur kalırsam donasyon denerim" flan demişti. Ben çok sıcak bakmıyorum. İnşallah ikiniz için de böyle bir şeye zaten asla düşünmeye bile gerek kalmaz.

sizlerle paylaştığım 2 resmimede 2 hiç tanımadığım kişi tarafından seviyesiz bir şekilde hakaret edilmiş,,,,,ŞİKAYET ETTİM ve bu kişiler şuan kapatıldı,,,,,,,,,,evli bir insana söylenmeyecek bir laf,kötü söz sahibinin vede yönlendirenlerindir,,,,,, umarım burdaki arkadaşlarımın tanıdıkları veya onların tanıdıkları insanlar tarafından yapılmış olmasın,şaka da olsa hoş değil,,,,,

şaşrıdım ve üzüldüm ben de sabah görmüştüm ne vardı ki o resimlerde? herkesin kafa yapısı aynı olamaz ama bu hakaret etmeyi gerektirmez. sek sıkma canını o kişilerin densizliğine ver. bir de 'evli bir insana söylenmeyecek bir laf,kötü söz sahibinin vede yönlendirenlerindir' demişsin ya anlamadım hakaretin evlisi bakarı olmaz. dert etme hatta takma bile o kişileri sevindirme

Balance canım benim,
Transfere 1 hafta kalmış. Allah'ım inşallah yüzünü güldürür. Ben Etlik Zübeyde Hanım'a gidiyorum. Orada transferden sonra sedyeyle odaya çıkarıyorlar ve 1 gece hastanede alıkoyuyolar. (Bu bence çok iyi bir şey. Yoksa ben çok yerimde durmazdım) Transferden sonraki ilk 3 saat bize "Tuvalet dahi yasak" dediler. Dolayısıyla söylemesi ayıp. Sürgü verdiler. Hastaneden çıkınca da evde galiba 3 gün yatak istirahatı vermişti doktor. 3 gün dümdüz yattım. Bu arada Diloş'umun ve Moniş'imin dediği gibi bebeği sevdim, ona moral verdim. Hatta ablam, "Sakin, ona huzur veren müzikler dinlet" filan dedi. Onu çok yapmadım. Ondan sonraki günlerde ise, kesinlikle ev işi filan yaptırmadılar. Mümkün olduğunca moral verici şeylerle uğraşmak ya da sevdiğin insanlarla görüşmek iyi oluyor. (Tabi kendini yormadan)

Gerçi doktorun mutlaka söyleyecektir. Ama asla mutfakta yukarı raflara uzanmamak, yorulmamak filan gerekiyormuş. Bir de ablam söyledi yine. "Kesinlikle 1 kilodan fazla ağırlık kaldırma" filan diye. İşte bunları yaptım.

Estağfurullah canım. Burada tek öğretmen ve en deneyimli olanımız Diloş'um. O topicimizin şu anki tek annesi. Gözbebeği. O yüzden o daha tecrübeli ama, ben naçizane yaptıklarımı anlatmaya çalışıyorum. (Üf ne gevezeyim bu arada. Bir sor bin ah işit hesabı)

Beslenme olarak ben, özellikle ilk haftalarda hergün bir bardak portakal suyu içiyordum. Tabi hiç sevmesem de sütü hergün mutlaka içiyorum. İşte peynir, yoğurt filan yemeye çalışıyorum. Onun dışında, arı sütü bende kullanıyorum. Pekmez, bu arada kuru kayısı, kuru üzüm, ceviz, (özellikle ceviz beyin gelişimi için çok gerekli diye duydum) fındık vs. yiyorum. Nefret etsemde bunlardan bir iki tane bile olsa yemeye çalışıyorum. ama tabi ki bunların yanı sıra, baklagiller filan bütün gıdalar önemli. Gerçi sen zaten folbiole başlamışsın. Yani vitamin takviyesi açısından iyi bir şey. Bana onu doktor yazmamıştı. Transferin ikinci ayına yaklaışırken söyledim. O zaman yazdılar. Yani özel bir şey kullammadım bunlar dışında.

Bir tek maydanoz, düşüğe sebep oluyormuş filan diye onu yeme demişlerdi bana. Hani salata yiyorum ama öyle yeşilliği direk yemiyorum. İşte bu kadar.

Ama herşey bir yana Balance'ciğim, şöyle bir gerçek var ki. Herşeyin vakti zamanı var. Tabi ki biz, bilinçli davranıp, elimizden geldiğince en doğrusunu yapalım. Ama tabi sonuçta herşey olacağına varıyor. İnşallah canım az zamanın kalmış. Allah yardımcın olsun. Ve Allah bebeğine şimdiden güç kuvvet ve tutunma becerisi versin.

Bu aralar ne yazık ki güzel sonuç alamadı topicimizin çıtırları. Ama bundan sonra sen uğur getirir ve bu makus talihi inşallah pozitife çevirirsin.
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kız ne alemsin sen ya. Döktürmüşsün gene. Valla öldüm gülmekten.a.s

Canım ne yürümesi ya. Sen deli misin. Tamam hamilelerin belli bir aydan sonra yürümesi iyi ama. Transferden sonra neydi de derdin hergün bir saat yürüdün. Hayret bir şey. Hani arada bir sıkılıp çıktım desen tamam. Ama bence biraz dinlenmen gerekiyordu. Kendini bu kadar yormamalısın. Zaten bizim gibi hani tüple gebe kalanların, ilk üç ayı normal hamilelere göre çok daha önemli.

Yürürken bile çok yavaş yavaş yürümen gerekiyor. Kaldı ki ben hani şu arkasından kurulan mekanik oyuncaklar olur ya aynı onlar gibi, pıtı pıtı pıtı öyle hızlı giderdim ki. Ben bile attığım adıma dikkat ediyorum ve yavaş yürümeye çalışıyorum. (Tabi arada bir unutunca Monişim eline oklavayı alıp, "Yavaş yürüüü, dikkatli git" filan diye beni uyarıyor gene de.)kaydirigubbakcemile3

Semos canım
Hoşgeldin aramıza. Senin gibi olup da bir sürü hamile kalan bayan var. Lütfen kendini olumsuza şartlayıp hemen moralini bozma. Aslında yaşın genç sayılır. şu aşamada peki doktorun ne dedi. Hani tüp bebeğe geçelim dedi mi yoksa önce tedavi edip sonda doğal yolla mı dedi.

Ronişimmm
Ne güzel haber bu böyle. İnşallah bize daha güzel haberler verirsin. Dua etmez miyiz canım benim. Hep söylüyorum. "Mutluluk tek başına olmuyor. Hepimiz birden bu sevinci yaşarsak daha da güzel olur herşey." Kaldı ki, dediğin gibi, bizler birbirimizin dert ortağı, sırdaşı ve aynı yolun yolcularıyız. O yüzden tabi ki duamızı esirgemeyeceğiz. :1hug:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Moni simdi de gitmis hadisenin kiyafetini elestiriyor dilarem. cekirge gibi vallahi yakalayamiyorum daldan dala zipliyor

Kızım ne alemsiniz siz ya. Bir sen, bir Monik. Maşallah Sherlock Holmes gibi takiptesiniz valla. Ellemeyin gezsin. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer sonuçta kürkçü dükkanı. Ayrıca da ecük hovardalık yapıyor ne var yani. kaydirigubbakcemile3

Ha bu arada Roni'ciğim boşver kızım kilolara takma ya. Belli ki topicimizin incecik çıtırlarındansın.

Diğer çıtırları sözüm size de. Ama olsun tek hepinizin göbekleri Monişimn dediği gibi şişsin ve gebe kalın da kiloyu da verirsiniz. Boşverrr. Ayrıca da siz kiloluda gayet güzel olursunuz. kaydirigubbakcemile2

Dilarem ,
Sen varya cok alem bir hatunsun..nasilda uydurdun hepsini:roflol:
Siz simdi haftaya bulusuyorsunuz oyle mi?Moneta ve Denizle..Eminim cok egleneceksiniz!

Ay canım benim. Nerelerdesin sen epeydir.
Ah ah Serpil'ciğim keşke sizlerde burada olabilseniz. Nasıl gidiyor Serpil'ciğim hamilelik. Kendine dikkat et. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…