38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canim erken menopoz stresle ve bazi tibbi problemlerle alakali. ama bak ABD de bir kadin ayini senin gibi ilaclarla regl olurken Dhea ile yumurtaliklari genclesmeye baslamis ve inanamayacaksin ama ivf sonucu hamile kalmis. Bunu sana moral olsun diye yazmiyorum ama Allahtan ve tiptan umut kesilmez. Sen moralini yuksek tut ve pozitif olmaya calis. yasin daha cok genc umarim iyi sonuc alirsin.

Kizlar bu zavalli Roni gurbet ellerde ne yapti, bugun doktor randevusu vardi ne oldu diye soraniniz yok senağlama senağlama senağlama
Kistim kuculmeye baslamis, tekrar ostrojen seviyeme baktilar eger o normal cikarsa tedaviye baslayacagiz. Simdilik sag tarafimda sadece 2 folikulum var soldakilerle idare edecegiz artik. hem belki ilaclarla biraz daha artar.
Canlarim aileme annem dahi hic kimseye soylemeyecegim bu defa. Lutfen can yoldaslarim benim icin dua edin. Bu defa Allah yuzumu guldursun, cok cektim vallahi.
Insallah Allah hepimizin yuzunu en kisa zamanda guldurur

roni istersen kendini git bir duvara fırlat gel,,,beni yorma

Dilaremmmmmmmmm bu senin icin yapilan son cagridir, lutfen topigine geri don. sanane evlenemeyenlerin topiginden ne isin var orda
Kayinvalidesini sevmeyeneler, evlenemeyenler ne bu kizim el atmadigin yer kalmadi, don artik yuvanalülülülülülülülülülülülülülülülülülü

kızım gel be türkiyeye diyoruz ,,,gelmiyorsun ne yapalım?????bak burdada olsan bizim gibi zillilerle uğraşıcan,,,,,,boşver orası iyi
bak herşey güzel oluyor,,,,,rüyanın ikinci güzel müjdesi daha bekliyor?????

ay o nerde yine???????????karayurt duy sesimi bak nerelerde sürtüyo seninki yine

roni istersen kendini git bir duvara fırlat gel,,,beni yorma

Tamam senin icin yagli bir tokat attim kendime. Ya tamam itiraf ediyorum sizi sinirlendirmek icin soyledim:sm_cool::1rolleyes:
Ama ben de almaya basladim ya sizin gibi olursam diye coooooooookkkkkk korkuyorum cooookkkk:1shok::1shok::1shok:

BRAVOOOOOOOOOOOOalkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz alkisalkisalkis a.s.

allahımmmmmmm bi bu eksikti,,,,,,uzun hava okudu,,,,,,,türküler döktürdü,,,,,,,,ipini kopartmış gibi geziyor hemde beroşa bakıyor,,,,bir şiirleri eksikti hah bunuda yap

Dilarem ,
Sen varya cok alem bir hatunsun..nasilda uydurdun hepsini:roflol:
Siz simdi haftaya bulusuyorsunuz oyle mi?Moneta ve Denizle..Eminim cok egleneceksiniz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…