38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım ben neler yaptım neler... soğan suyu kürü, incir suyu kürü, bal+tarçın+çörekotu karışımı, bal+polen+arı sütü... sonuç: şu anki durumum :) yani 12+2 haftalık hamileyim, ben son 4 hamileliğim de 6. ya da 7. haftalarda sona eriyordu... şimdi 13. haftaya kadar ilerleyebildim :) bu arada eşime de bal+polen+arı sütü ve keçiboynuzu kürü yaptım

maşallah diyelim sağlıkla kucağına al hepsi birlikte çok mu oluyor diye düşünüyorum ama devam edeceğim kaydirigubbakcemile2

yok canım göbekten vermedi.coraspin estrofem prednol rulid progynex.folbiol bu kadar verdi şuan başladım kullanıyorum....inşallah canım hepbirlikte burada herkezin hamile haberini kutlıyacağız

özelden yazdığımın devamı////////////kayınvalideye vermeyi düşündüm o kullansın diye :roflol:ama içim elvermedi:çok üzgünüm:senağlama

kızlar profil ayarlarımı son yaşadığım gerginlikten dolayı (sadece arkadaşlarım görebilecek)sizlere arkadaşlık teklifleri yolladım ,,,2 kişi kaldı:mymeka:kabul edin öffff

canım bende ballı karışımı yapmıştım çok kilo yapıyo bilmiyorum yumoşlarda artış olmadı ama kalite oldumu bilmiyorum görecez incir yapmıştım ilkinde yumurtayı kaliteli yapmıştı ama tutmadı kısmet ya

Selam Arkadaşlar,

Sizlerle yeni öğrendiğim birşeyleri paylaşayım istedim. Ben ilk denememi Bahçeci'de yaptırdım. Doktorum Esra Hanım'dı (Bu arada Bahçeci'de tekrar dener miyim bilmiyorum ama Esra Hanım'la devam etmeyeceğim kesin). Neyse, yine de bana önerdiği aile hekimi ve beslenme uzmanı Murat Berksoy'a gittim. Benden bir sürü test istedi ve de testler sonuçlanana kadar vegan beslen dedi. Bana transfer gününde 'protein' ağırlıklı beslenin demişlerdi halbuki. Bunu doktora söylenince o da 'bu ohss hastaları için önlem olarak söylenen birşey. Bu sizin durumunuzda geçerli değil ki' dedi. Aynı merkez, iki zıt görüş, bakar mısınız? 'Bakarsanız vegan'ların kısırlık problemlerinin yok denecek kadar az olduğunu görürsünüz, vegan beslenmek iyidir dedi'. Ayrıca incir kürü için de kandaki şekeri hızla artıran değil, yavaşça artıran gıdalar üremeye yardımcıdır. İncir kandaki şekeri hızla arttırır, test sonuçlarınızı görene kadar yine de yapın ya da yapmayın diyemem dedi. Haydi bakalım, ne kadar uzman görüşü, o kadar farklı görüş. Var mı benzer şeyler duyan aranızda?

ah denizcim bende seni cok iyi anladim zaten..keske yasamasaydin ..gercekten cok kotu bir tecrube..kolunu kipirdatmaya korkuyor insan surekli kaybediyorum diye dusunuyorsun..heleki tuvalete gitmek istemiyordum kan gorecegim diyeinsallah bir daha tekrarlamaz yasamassin..ama dikkatli ol canim...artik eskisi gibi kosturmak yok..bir sure yuruyuslerini merdiven inip cikmani kisitla..iyi olmana coook sevindim:)seni ve bebisini kocaman opuyorum:))

esra hn a 1 kere gittim muayeneye iyi diyorlar genelde burada ona ama? senin şikayetin neydi? murat beye başka nedenlerle gidenler vardı onlara da et vermemiş. galiba kim gitse et vermiyor :dance:

esra hn a 1 kere gittim muayeneye iyi diyorlar genelde burada ona ama? senin şikayetin neydi? murat beye başka nedenlerle gidenler vardı onlara da et vermemiş. galiba kim gitse et vermiyor :dance:

Sorun doktora niye hayır dediğimse ilgisizlik diyeceğim. SSK hastanelerinde doktorlar nasıl ilgiliyse, ha gayret Esra Hanım'ın da ilgisi o kadar. 24 saatte cebini 2 kere arayıp, kliniği 3 kere arayıp, bir zahmet geri dönüşünü anca sağlayabildik Esra Hanım'ın. Ben de hakkında iyi şeyler duydum ama benim tedavi olduğum dönemde başı kalabalıktı herhalde ne diyeyim. Hastaneye sonucu bildirdikten sonra tam 6 gün bekledim biri beni elbet arar diye. Yok kardeşim, ne arayan ne soran, neyse. İlki negatif olduğu için Esra Hanım tavsiye etti açıkçası bir git diye. Kilom normal sayılır -4 kilo fazlam var- ancak ne bileyim işte ileri testlerle normalde yakalayamayacakları şeyleri Murat Bey yakalayabiliyormuş (insülin direnci mesela, ya da normal kilolu olmana rağmen yağ oranının yüksek olması v.s.)

bu işte mantıkmı arıyorsun canım

ilk sonuç günü hemşire beni 3 saat sonra arayıp değeri söyledi deli etti ama tekrarda negatifi alınca beni 2 kere aramışlar ben geri döndüm süleyman bey görüştü. gel bundan sonrasını konuşalım dedi. esra hn dan daha iyi desene bu durum delikafaduldenbakalım cuma gideceğim. ben zaten murat beyi düşünüyordum. benim geçen seneden 10 kilo fazlam var ilk tüpte de kötü etkisi olmuştur. napcam bilmem. 14 kiloydu 4 ü zor gitti :1no2:

Murat Bey'in anlattığına göre, Mustafa Bahçeci'nin direktifi negatif sonuç alan hastaların hem doktorları hem de hastane psikoloğu tarafından aranması şeklindeymiş. Ben 6 gün sonra Esra Hanım'ı çıkışmaya aradım bana "ah ben de şimdi tam senin dosyana bakıyordum, nerede bu kız diyordum?" dedi. Şaka gibi di mi? Gülüyorum şimdi, neyse.

Gelelim bugüne. Ben bir Taksim İlkyardıma uğramayı düşünüyorum yarın. Malum testleri belki ucuza getirmek mümkün olur mu diye, öyle bir ihtimal varsa seni de haberdar ederim. Çünkü Murat Bey'le ilgili ne yazı okursam okuyayım, hepsi koca bir test listesinden bahsediyordu. Kilonu da kafana takma bence, benim doktorum vücut kitle endeksiniz normalin dışında değilse, engel olmaz diyor. Kafayı yiyecem yakında, onu yapma, bunu yapma, yok hayvansal gıda alma, boşver onu protein çok olsun. Off yani. Bir de demiyorlar mı çıkarın aklınızdan, belki doğal yollardan olur? Nası yani? Bu şartlarda bunu unutabilmek nasıl mümkün olur ki?

ne diyeyim valla çok haklısın delikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…