38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

deniz bulut, ruzgardeniz dilekleriniz ve moraliniz icin tesekkur ederim.
sizlerle de paylasmasam kafayi yerdim herhalde. Cunku hic kimseyle konusamiyorum. eve gelir gelmez hemen size yaziyorum.

Canım ne zaman istersen, hepimizin derdi ve amacı aynı :) Ne mutlu ki burada rahatlayabiliyorsun :)

ah monetacim coook tesekkur ederim ilgine..ne yazikki endosetin ayni isi gormuyor ayni etken madde amasen yinede rastladigin ecz lere sor lutfen tarihi 3 aya kadar gecmis olsada onemli degil sen bana al lutfen..coook opuyorum seni:)

Defne'ciğim bugün Ayvalık, Burhaniye ve Edremit'teki tüm eczanelere sordurttum canım, hepsi de aynı şeyi söyledi, uzun zamandır bu ilaç piyasada yokmuş, bulamadım hayatım, keşke yardımcı olabilseydim :sm_confused: :çok üzgünüm:

aramıza hoşgeldin canım, sakın üzülme ve kafana takma, senin de bebeğin olacak :) Allah gönlüne göre versin arkadaşım :) evdeki hesap maalesef çarşıya uymuyor işte... Umudunu yitirme sakın :)

imdaaaaaaaaaat yok mu beni kurtaraaaaaaaaaaaaan delikafadulden delikafadulden delikafadulden kızlaaaaaaaaaar bir us derdine kodeslere düşeceğim moneta yüzünden senağlama senağlama senağlama

ayol vallahi yalaaaaannnnnn,,,,,bu kadın benim analık duygularımlan oynadı,,hamileliğin arkasına gizlenmişkötükedihüsomasum ayaklarında bu kadın,,,,,,,
arkadaşlar ben bu hamiş kadına dedimki:1closedeyes:
bak yapmayalım,,,çete kurmaya giriyor bu işler cezası çok fazlam,,etme bacım elini ayağını öpim,gurban olim,,benide burdaki arkadaşlarımıda yakma,,,etme eyleme,,,,şurda masum masum hamile kalmaya çalışıyoruz,,sen ne güzel kalmışsın bizim yarınlarımızla oynama,,,bizler daha mama yapaceğik,,b,,lu bez temizleyeceğik,,,,etme bacım didim
ama ahanda bu kadın beni ve burdaki masum arkadaşlarımın günahına giriyorkaydirigubbakcemile
:roflol::roflol::roflol::roflol:

aman allahım,,,,ve sen orda tedavi oluyorsun:1shok::1shok:,,,orda yaşayan insanlar bile bu taraflara gelip tedavi oluyor,,,,ayyy inananmıyorum sana

yok canııımm.. o kadar da trajik değil durum::)) tüp bebek aşamasında ankara ya da istanbula sevk edildiğini belirtmiştim... zaten aşılama, yumurta takibi yöntemleri 3 aşağı 5 yukarı heryerde aynı.... işte maalesef bol para olmayınca sevk kurallarına uymak zorunda oluyorsun kötükedihüso yoksa çoktan doğrudan istanbul ya da ankaraya gidip tüp bebek yaptırmıştım... hem maddi olarak zor ve hem de çalıştığım için o kadar uzun yıllık izin alma şansım yok.. halbuki sevkli olursa rapor alacağım.. hatta eşim de..

hıımmmmCADIARZUanladım

Moneta galiba ayarladım canım :) şimdi sen bu lafımı çeker us'ye getirirsin, iyisi mi ben açıklamamı yapayım, mesaj ayarlarından ayarladım profil mesajları şeyini işte... kaydirigubbakcemile3

Moneta galiba ayarladım canım :) şimdi sen bu lafımı çeker us'ye getirirsin, iyisi mi ben açıklamamı yapayım, mesaj ayarlarından ayarladım profil mesajları şeyini işte... kaydirigubbakcemile3

galiba değil,,,,,,afferin kız yapmışsın:teselli:bak gözüme girdin şinciknaniknanik

hıımmmmCADIARZUanladım

ama yine de keşke bu dönemi ankarada geçirmiş olsaydım diyorum haliyle.... çünkü herşey bir yana burada iyi doktor bulmak zor, bulursan da sana sıra gelmesi zor.... paranla rezil oluyorsun maalesef ... 2-3 saat bile beklediğim oldu doktoru:(
ayrıca ankara memleketim tabii... böyle hassas dönemleri deplasmanda geçirmek bazen zor oluyor... ama maalesef işte para ve yıllık izin durumlarında sınırsız imkanlarımız olmayınca bu çileleri yaşıyoruz :1no2:

Son düzenleme:
4 kullanıcı 1 misafir,,,,,,,bu denizkarayurt'umuz olmasın,,,,,,annesinden gizli gizli bizi gözetliyor balık arkadaşım,,,,,denizzzz biliyorum sensin çık kız ortayakaydirigubbakcemile

canım ben ankarayı bırakıp istanbula gittim,,,,,,malesef paraylada çözülmüyor bu iş
bu işin bam noktası,,,,,tecrübeli embriyolog-laboratuvar- ve işini çok seven ve önemseyen dr,,,,,,yoksa yapılan işlem aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…