deniz bulut, ruzgardeniz dilekleriniz ve moraliniz icin tesekkur ederim.
sizlerle de paylasmasam kafayi yerdim herhalde. Cunku hic kimseyle konusamiyorum. eve gelir gelmez hemen size yaziyorum.
ah monetacim coook tesekkur ederim ilgine..ne yazikki endosetin ayni isi gormuyor ayni etken madde amasen yinede rastladigin ecz lere sor lutfen tarihi 3 aya kadar gecmis olsada onemli degil sen bana al lutfen..coook opuyorum seni:)
arkadaşlar merhaba... ben de 39un içindeyim... gerçi daha doldurmadım.. 38im yani bu durumda::))
ilk evliliğimi 20lerin başında yaptım.. o dönemler hem evlilik iyi gitmiyordu ve hem de ben kendimi hazır hissetmiyordum anneliğe.. bir de hem okuyup hem çalışıyordum falan.. neyse hesabım zaten 30 yaş gibi anne olmaktı... ve bu nedenle de birkaç kez gebe kaldım ama kürtüj oldum maalesef.. bu arada gebeliklerimin hepsi korunurken oldu... yani o konuda hesapsız ve sorumluluk dışı hareket etmediğimi belirtmek isterim.. spiralle hamile kalmışlığım var yani daha ne diyelim... işte ben de korunurken bile hamile kalmış birisi olarak kendimi acayip fertile (doğurgan) sanıyordum...
27 yaşımda ilk eşimden boşandım.. 37 yaşımda yine evlendim... ikinci eşimin iş ve tayin durumları yüzünden bebek konusunu biraz daha erteleyerek 1 yıla yakın korunduk... ama artık eşime yaşımı hatırlatarak bu konuyu gündeme almamızı istedim.. hani daha önce korunurken bile hamile kalmışım ya.. ben kendimi korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalacağım zannediyorum.. bu arada eşimin de ilk evliliğinden bir çocuğu var.. yani onda fiziki bir problem yok bende yok.. veee biz 1 senedir uğraşıyoruz bebek için arkadaşlar.. doğurganlığıma o kadar güveniyorum ki morardım tabii... bu arada 3 kere yumurta takibi ve çatlakma iğnesi ve 1 kere de aşılama denendi... yok yok :1no2: bu ay ikinci aşılama denenecek.. bu cumartesi muhtemelen transfer var.. bu akşam öğreneceğim gününü... ama bana hiiiçç olacakmış gibi gelmiyor... ben bu gidişle tüp bebek deneyimini de yaşarım.. tabii sonuç olumlu olsun da.. ama hayat enteresan... benim özetim tam istemezsin olur istersin olmaz durumu.....
işte böyle arkadaşlar.. biraz uzun uzun yazdım ama... bir de tabii geri sayım durumlarında olduğumuz için yaş olarak extra strese giriyorum elimde değil...... aklıma sürekli füsun demirel ve benzeri örnekleri getirmeye çalışıyorum.... bir de kafana takma, taktıkça olmaz diyorlar.. beynime nasıl hükmedeceğimi de bilemiyorum.. bunu becermek çok zor...
işyerindeki performansıma da olumsuz şekilde yansıyor evde eşimle ilişkime de..
Allah hepimizin gönlüne göre ve hayırlısını versin.. ne diyim başka :Saruboceq:
Selam arkadaşlar
ben genelde sizlerin yazdıklarını okumakla zaman geçiriyordum ama artık aktif olmaya karar verdim sizlerin deneyimlerinden faydalanmak ve yaşadıklarımı sizlerle paylaşmak istedim :1hug:
RÜZGARDENıZ CıM senin profil mesajın açık değilmi????ha????yazamıyorum sana:mymeka:
imdaaaaaaaaaat yok mu beni kurtaraaaaaaaaaaaaan delikafadulden delikafadulden delikafadulden kızlaaaaaaaaaar bir us derdine kodeslere düşeceğim moneta yüzünden senağlama senağlama senağlama
aman allahım,,,,ve sen orda tedavi oluyorsun:1shok::1shok:,,,orda yaşayan insanlar bile bu taraflara gelip tedavi oluyor,,,,ayyy inananmıyorum sana
yok canııımm.. o kadar da trajik değil durum::)) tüp bebek aşamasında ankara ya da istanbula sevk edildiğini belirtmiştim... zaten aşılama, yumurta takibi yöntemleri 3 aşağı 5 yukarı heryerde aynı.... işte maalesef bol para olmayınca sevk kurallarına uymak zorunda oluyorsun kötükedihüso yoksa çoktan doğrudan istanbul ya da ankaraya gidip tüp bebek yaptırmıştım... hem maddi olarak zor ve hem de çalıştığım için o kadar uzun yıllık izin alma şansım yok.. halbuki sevkli olursa rapor alacağım.. hatta eşim de..
ayyyyy bende ne fenayım,,,adamı ipe götürürm herhalde:roflol::roflol:
valla adamı ipe götürürsün monetacığım, ama benim boynum kıldan ince senin karşında ne yapayım, sana feda olsun canım... senağlama
:roflol: :roflol: :roflol:
Moneta galiba ayarladım canım :) şimdi sen bu lafımı çeker us'ye getirirsin, iyisi mi ben açıklamamı yapayım, mesaj ayarlarından ayarladım profil mesajları şeyini işte... kaydirigubbakcemile3
hıımmmmCADIARZUanladım
bak hemide duygularımlan oynadın,,,,,şakalaşmasak vakit geçmez,,,renk oluyoruz işte
galiba değil,,,,,,afferin kız yapmışsın:teselli:bak gözüme girdin şinciknaniknanik
ama yine de keşke bu dönemi ankarada geçirmiş olsaydım diyorum haliyle.... çünkü herşey bir yana burada iyi doktor bulmak zor, bulursan da sana sıra gelmesi zor.... paranla rezil oluyorsun maalesef ... 2-3 saat bile beklediğim oldu doktoru:(
o zamaaaaaaaaaaaan alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?