38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet o da doğru.... birkaç arkadaşım ya da arkadaşılın tanıdığı var... aşılama/tüp bebek vesaire denemedikleri kalmayıp sonunda tevekkülle durumu kabul edip vaz geçince hamile kalan... bu da çok olası bir ihtimal... geçenlerde duydum yine.. uzun süredir görmediğim bir arkadaş 45 yaşında kendiliğinden hamile kalmış... birkaç sene evveline kadar denemediği yöntem kalmamıştı.... üstelik kanser tedavisi falan da gördü bu arada..
ama tabii ki böyle haberleri ne kadar dinleyip hak versek de yaş icabı elimizden gelen her türlü atraksiyonu denemeden oluruna bırakamıyoruz değil mi?? şakkıdı

tabiki yılmak yok,,,,,,,uzmanlarda söylüyor,,,,,2-3 denemeden sonra hastalar bezip bırakıyor aslında 2ve 3 den sonra tutma olasılığı fazla diyorlar

ben de biraz işime bakayım.. masadaki işleri halledip çıkıp daha doktora gideceğim... herkese iyi akşamlar a.s.

Monisim son 3 ayda o kadar cok vitamin aldim ki bakalim sonuc yakinda belli olacak. Vitamin gecen defalarda hic almamistim bu defa ne bulduysam aldim ve sonucta bu bana fazla yumurta olacagina 3 kg olarak dondusenağlama

takmayacagim diyorum ama elimde degil dusunmeden edemiyorum.
Maddi manevi cok yiprandik.
az once d.bakirdaki arkadasla sohbetinizi okudum. dusundum de ben amerikadayim guya imkanlarin en fazla oldugu yer, cok sukur paramiz da vardi deneyecek ama yine olmadi.
yani bu isler kismet biraz galiba olursa diyarbakirda da olur. olmayinca da hicbir yerde olmaz.
insallah benim bu defa olur cunku artik paramiz da kalmadi, bu SIKINTILARI kaldiracak yurek de

ah canim ya sana ve monetaya cooook tesekkur ederim:)benim icin aradiniz sagolun:)neyapalim artik baska cozum bulunacak insallah ihtiyacim olmaz..kaydirigubbakcemile3

ronicim bak ne dusunuyorum ben tr deki en iyi 2 tup bebek merkezine basvurdum birincisi daha 4. gun tek yumurta ileri gitti dedi ve o ay bende 8 folikul vardi iptal etti beni okadar yiktiki kesin anne olamayacagim diye dondum eveyani diger yumurtalari zaman verip takib bile etmediler..aceleleri vardi yogundular cumartesiydi ve biz biraz (10 dak )kadar gec kalmistik...sonra 2. yer tamam umud verdiler iyiydi ama okadar cok eksikliklerini gordumki...transferde oncesinde...ama yinede tutsaydi tutardi kismette olsaydi...bunlar hep vesile arkadasim inanki...bebegimizin bize gelecegi zaman belli cook onceden ve biz sadece vesile olmaya calisiyoruz..hani zaten ikramiye cikacak adamin mutlaka bilet almasi gerektigi gibi....o yuzden kendini uzme aklina takma..bu olmazsa bir caresini bulur isinden izin alir tr de cok daha ucuza defalarca denersin ..kendini boyle rahatlat arkadasim..dusundukce bu is zora giriyor biliyorum..

haklisin bu isler kismet. takmamaya calisiyordum dune kadar iyidim ama dun kotu oldum bugun de kotuyum. hep karisik ruyalar goruyorum.
neyse bakalim yarin usg kontrolum var. dun benim doktorum yoktu baskasi bakti, yarin benim kendi doktorum bakacak. o cok daha tatli ve sevecn bir bayan. ona herseyi soarbiliyorum ve o da herseyi paylasiyor bizimle. bakalim ne diyecek. burdaki ilk denememde sadece 2 yumurtam buyumus ve bence iptal edelim asilama yapalim demisti biz onu dinlemeyip 2 de olsa deneyecegiz demistik. sonucta hamile kalmistim ama bos gebelikti. neyse bakalim ne diyecek yarin ama 2 de olsa 3 de olsa deneyecegiz herhalde cunku 38 yasindayim ve geleck aylarda yumurtam daha cok olacak degil bunu biliyorum

ah canim ya sana ve monetaya cooook tesekkur ederim:)benim icin aradiniz sagolun:)neyapalim artik baska cozum bulunacak insallah ihtiyacim olmaz..kaydirigubbakcemile3

Keşke birimizden biri bari yardımcı olabilseydi sana :) İnşallah dediğin gibi ihtiyacın olmaz canım :) Sen moralini yüksek tut ve herşeyin yolunda gideceğine inan canım :) Bizler de duamızı ediyoruz, Allah yardım edecektir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…