- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
geçmiş olsun canımgünaydın canım,,,,,,,,kızlar felaket ağrı çekiyorum,,,kafamı duvara çakıcam en sonunda:1shok:öğlen randevum var dişçiyle,,,,,,,,,
kızlar bugün bir mail geldi şu 15 dakikada 15 kişiye gönderim maillaerinden. ama duası çok hoşuma gitti :
Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...
Balance,
5.gun transferi yapilacaksa bu cok iyi haber..Senin adina cok sevindim!
hepimiz yenecegiz bunu insallah:)artik okadar biktimki herseyde karsima yas olayinin karsima cikmasina...tup negatif sonuclaninca ben transferle ilgili pek cok hata bildigim halde doktorum bana ilk yasiniz var demezmi:teytey: ayyyyyyy çok heyacanlandım demek haftaya trasver hihoyyyt allahım ne olur yüzümüzü güldür .bu sitenin bütün çıtırlarının... doktorların yaşla ilgili şans azalıyo tezini hepimiz çürütelim ...:Saruboceq: :CüvCüv:
Hayırlısı olsun balance'cığım :) inşallah herşey gönlüne göre olsun, burada hepimizin yüzü gülecek inşallah
Pazartesi doktora gideceğim ve 1 ay sonra ilk kez bebeğimi göreceğim, sanırım bu arada ikili test de yapılacak, kalbim şimdiden küt küt atıyor... Bu endişeler de yoruyor ve yıpratıyor bizleri, benim de sizlerin duasına ihtiyacım var arkadaşlar :) Çok korkuyorum :çok üzgünüm:
canim sana dua edecegim yarin sabah icin:)insallah tutar bak roniyama bir dua yazmistim onceki sayfalarda onu bol bol oku bugun yarinda oku mutlaka:)galiba us dan pek hoslanmiyor benim bebis bunu bu sefer cok iyi anladimcanım genetik taramayada gidecek ya sağlam az çıkarsa diye endişelendim dileğin için sağol şimdi senin duana ihtiyacım olacak sen hamilesin duan kabul olur .allah nasip ederse cumartesi 9 da trasverim var.canım artık birdahakine usg de cinsiyeti görünür bence kızın çok utangaç göstermiyor :asigim:
hayırkı olsun canım:teytey::teytey:senin adına çok sevindim 5 gün transferi de süper olur inş,,,,,,güzel haberler ver inş
canim sana dua edecegim yarin sabah icin:)insallah tutar bak roniyama bir dua yazmistim onceki sayfalarda onu bol bol oku bugun yarinda oku mutlaka:)galiba us dan pek hoslanmiyor benim bebis bunu bu sefer cok iyi anladim
ruzgarcim ben 15 gun ancak bekleyebiliyorum yok yok bana 1 ay cok uzun sen nasil bekliyorsun?insani o beklemek olduruyorHayırlısı olsun balance'cığım :) inşallah herşey gönlüne göre olsun, burada hepimizin yüzü gülecek inşallah
Pazartesi doktora gideceğim ve 1 ay sonra ilk kez bebeğimi göreceğim, sanırım bu arada ikili test de yapılacak, kalbim şimdiden küt küt atıyor... Bu endişeler de yoruyor ve yıpratıyor bizleri, benim de sizlerin duasına ihtiyacım var arkadaşlar :) Çok korkuyorum :çok üzgünüm:
hepimiz yenecegiz bunu insallah:)artik okadar biktimki herseyde karsima yas olayinin karsima cikmasina...tup negatif sonuclaninca ben transferle ilgili pek cok hata bildigim halde doktorum bana ilk yasiniz var demezmi(simdide hamilelikte her sorunda once yasi on planda tutuyorlar...sanki biz istedik bunu sanki yasadigimiz seyler belkide tahsilimiz kariyerimiz icin verdigimiz caba zamanimizi tuketmedi ,,,o yuzden bu yasta ne sekilde olursa olsun her hamile kalan kadin bana zafer kazanmis gibi geliyor ve oncelikle doktorlara karsi:))insallah bu formda hamile olmayan kalmayacak:))
kizlar hayirli cumalar:)))hepimiz icin hayirli bir gun olsun guzel kapilar acsin insallah yarin cok onemli bir gun insallah kizlar yuzunuz gulecek bu sefer:)monicim ya cok gecmis olsun dis agrisi cok kotudur neden bukadar gec kaldin sen bakayim?günaydın canım,,,,,,,,kızlar felaket ağrı çekiyorum,,,kafamı duvara çakıcam en sonunda:1shok:öğlen randevum var dişçiyle,,,,,,,,,
balance
bugün cuma bol bol dua et hayırlısıyla cumartesi günü her şey çok güzel olsun...
sevgili balance ve maat sanırım ikinizin de transferi (yani transferi va aşılaması) yarın. Inşallah başaracaksınız bebeklerinizi kucağınıza alacaksınız :cüvcüv:
artık sona yaklaştınız SEN-RONİ-BALANCE,,,,,,,,,üçünüzde güzel müjdeli haberler verirsiniz inş:Saruboceq:
günaydın canım,,,,,,,,kızlar felaket ağrı çekiyorum,,,kafamı duvara çakıcam en sonunda:1shok:öğlen randevum var dişçiyle,,,,,,,,,
canım sağol.. güzelim biraz rahat ol stresi bırak artık. Allaha emanet hamileliğin tadını çıkar canım dualarımız bütün hamilelerin olsun bebişleri allaha emanet 9 ay sonra kucaklarına rabbim almayı nasip etsin.canım sen allaha emanet et.gerisini lütfen düşünme
ruzgarcim ben 15 gun ancak bekleyebiliyorum yok yok bana 1 ay cok uzun sen nasil bekliyorsun?insani o beklemek olduruyorikili testin ense olcumun falan yapilacak sanirim korkma iyi cikacaktir..sonrasi daha fena sonuc iyide ciksa yasimizdan dolayi doktorlar amino istiyor dun lab aradim yasima gore riskimin dusuk ciktigini soylediler ama doktorum kararli ben istemiyorum nasil bir ikilemde kaldim anlatamam (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?