38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar bugün bir mail geldi şu 15 dakikada 15 kişiye gönderim maillaerinden. ama duası çok hoşuma gitti :

Allahım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...

günaydın canım,,,,,,,,kızlar felaket ağrı çekiyorum,,,kafamı duvara çakıcam en sonunda:1shok:öğlen randevum var dişçiyle,,,,,,,,,
geçmiş olsun canım çok üzüldüm, en nefret ettiğim iki koltuk var biri dişçi koltuğu diğeri de jinekolog koltuğu... İnşallah hemen iyileşirsin canım

Gerçekten çok güzel ve çok anlamlı :)

hepimiz yenecegiz bunu insallah:)artik okadar biktimki herseyde karsima yas olayinin karsima cikmasina...tup negatif sonuclaninca ben transferle ilgili pek cok hata bildigim halde doktorum bana ilk yasiniz var demezmi(simdide hamilelikte her sorunda once yasi on planda tutuyorlar...sanki biz istedik bunu sanki yasadigimiz seyler belkide tahsilimiz kariyerimiz icin verdigimiz caba zamanimizi tuketmedi,,,o yuzden bu yasta ne sekilde olursa olsun her hamile kalan kadin bana zafer kazanmis gibi geliyor ve oncelikle doktorlara karsi:))insallah bu formda hamile olmayan kalmayacak:))

canım sağol.. güzelim biraz rahat ol stresi bırak artık. Allaha emanet hamileliğin tadını çıkar canım dualarımız bütün hamilelerin olsun bebişleri allaha emanet 9 ay sonra kucaklarına rabbim almayı nasip etsin.canım sen allaha emanet et.gerisini lütfen düşünme

canim sana dua edecegim yarin sabah icin:)insallah tutar bak roniyama bir dua yazmistim onceki sayfalarda onu bol bol oku bugun yarinda oku mutlaka:)galiba us dan pek hoslanmiyor benim bebis bunu bu sefer cok iyi anladim

canim sana dua edecegim yarin sabah icin:)insallah tutar bak roniyama bir dua yazmistim onceki sayfalarda onu bol bol oku bugun yarinda oku mutlaka:)galiba us dan pek hoslanmiyor benim bebis bunu bu sefer cok iyi anladim

canım allah razı olsun hepinizden bebişinide çok öptüm o nazlanıyo annesi

ruzgarcim ben 15 gun ancak bekleyebiliyorum yok yok bana 1 ay cok uzun sen nasil bekliyorsun?insani o beklemek olduruyor ikili testin ense olcumun falan yapilacak sanirim korkma iyi cikacaktir..sonrasi daha fena sonuc iyide ciksa yasimizdan dolayi doktorlar amino istiyor dun lab aradim yasima gore riskimin dusuk ciktigini soylediler ama doktorum kararli ben istemiyorum nasil bir ikilemde kaldim anlatamam(

ah canım sende çok şeyler yaşamışsın bak rabbim sabrının mükafatını verdi doktorda biryere kadar biliyo canım herşey ALLAHTAN RABBİM YETERKİ OL DESİN

günaydın canım,,,,,,,,kızlar felaket ağrı çekiyorum,,,kafamı duvara çakıcam en sonunda:1shok:öğlen randevum var dişçiyle,,,,,,,,,
kizlar hayirli cumalar:)))hepimiz icin hayirli bir gun olsun guzel kapilar acsin insallah yarin cok onemli bir gun insallah kizlar yuzunuz gulecek bu sefer:)monicim ya cok gecmis olsun dis agrisi cok kotudur neden bukadar gec kaldin sen bakayim?bak anne adayisin dislerine once baktirman lazim:))

Kızlar ben Çıkıyımda evımı bıraz toplıyım kıŞlıkları kaldırıyım malum yarın yatıcam hemŞıreyle konuŞtum 1 gece hastanede kalıcam bakalım bunuda deneyelım bu sefer elımden gelenı yapıyımda olmadımı kendımı suÇlamıyım gerısı allaha kaldı. Hepınızı ÖptÜm

BALANCE VE MAAT
bende çok heyacanlandım yarın transferleriniz gerçekleşecek
dualarım sizinle arkadaşlar Allah hayırlısıyla güzel haberleriniz duymayı nasip etsin.
Ben transfer yapılacağı gün çok heyacanlıydım çok dua etmiştim ama vardır bir hayır tutmadı benim
dilerim siz güzel haberler verirsiniz
hihoyyyt

Evet canım, Allah'a sığınıyorum bende :) inşallah bir sorun çıkmaz... Allah hepimizin yardımcısı olsun, hepimizin kucağını doldursun inşallah :)

Ben de öyle düşünüyorum... 1 ay çok uzun bir süre... Bu sefer gidince doktora 15 gün için pazarlık yapacağım bakalım ne olacak :) Amniyo olayı beni de çok geriyor, bakalım zaman ne gösterecek... inşallah dediğin gibi ikili test sonucu iyi çıkar :) Çok zor bir ikilem, Allah yardımcın olsun canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…