Kızlar ben Çıkıyımda evİmİ bİraz toplıyım kıŞlıkları kaldırıyım malum yarın yatıcam hemŞİreyle konuŞtum 1 gece hastanede kalıcam bakalım bunuda deneyelİm bu sefer elİmden gelenİ yapıyımda olmadımı kendİmİ suÇlamıyım gerİsİ allaha kaldı. Hepİnİzİ ÖptÜm
kızlar doktoruma gittim tabii yaş dedi :1rolleyes: transfer edilen 2 yumurtanın 1 tanesi çok kaliteliymiş 1 tanesi orta. ama işte içeride bazen böyle bölünmeyi durduruyorlar dedi. eşimin sperm sayısı 45 milyon yıkandıktan sonra 5 milyonmuş. çok parlak değil dedi (adam bu parlak olmayan sonuçla eski eşten 1 çocuk ve 2 eşten toplam 3 kürtajı var ama neyse ya bir de parlak olsaydı :roflol:) sigarayı bıraksın dedi. tabii bırakmaz ona da solgar zinc picolinate verdi. bana folic acit dışında birşey vermedi. istersen hemen bir sonraki adetinde 2. tüpü yapabiliriz dedi. bu kadar erken denileni hiç duymamıştım. ama istersen normal yollada 2-3 ay dene biraz dinlen öyle tekrarlayalım dedi.
rahim filmini de çektirdim. çeken doktor sol tüpten zor geçtiğini gördü. önemli birşey yok ama doktorunuz yorumlasın dedi. raporda bilateral tubal pasajlar tabiidir. Ancak sol tuba opasifikasonu ve soldan tubal pasaj sağa kıyasla belirgin şekilde zayıfır yazıyor. pazartesi doktoruma fakslayacağım. inşallah önemli birşey değildir. hayırlısı yeniden.
Haydi hayırlısı Deniz. Moral bozacak hiçbir şey çıkmamış işte ne güzel. Benim kendi doktorum da ilk regli ile birlikte aldığın ilaçların etkisi sona erer, 3 ay beklemene gerek yok demişti. Doktoruna fakslamak için niye pazartesiyi beklediğini anlamadım; göndersene bir an önce. Kafan rahatlamış olur. Haydi kolları sıvıyoruz yakında desene
kızlar doktoruma gittim tabii yaş dedi :1rolleyes: transfer edilen 2 yumurtanın 1 tanesi çok kaliteliymiş 1 tanesi orta. ama işte içeride bazen böyle bölünmeyi durduruyorlar dedi. eşimin sperm sayısı 45 milyon yıkandıktan sonra 5 milyonmuş. çok parlak değil dedi (adam bu parlak olmayan sonuçla eski eşten 1 çocuk ve 2 eşten toplam 3 kürtajı var ama neyse ya bir de parlak olsaydı :roflol:) sigarayı bıraksın dedi. tabii bırakmaz ona da solgar zinc picolinate verdi. bana folic acit dışında birşey vermedi. istersen hemen bir sonraki adetinde 2. tüpü yapabiliriz dedi. bu kadar erken denileni hiç duymamıştım. ama istersen normal yollada 2-3 ay dene biraz dinlen öyle tekrarlayalım dedi.
rahim filmini de çektirdim. çeken doktor sol tüpten zor geçtiğini gördü. önemli birşey yok ama doktorunuz yorumlasın dedi. raporda bilateral tubal pasajlar tabiidir. Ancak sol tuba opasifikasonu ve soldan tubal pasaj sağa kıyasla belirgin şekilde zayıfır yazıyor. pazartesi doktoruma fakslayacağım. inşallah önemli birşey değildir. hayırlısı yeniden.
RüzgarDeniz,
ıyi şeyler düşün ve hamileliğinin tadını çıkar bence. Amniyo sonrası güzelce dinlenirsin; olumlu sonuçla da oh ne ala ne ala. Güzel düşün, bizlere de dua et. Bizim oralara gelene kadar çokk yolumuz var, gözümüzü korkutma. Haydi keyifle geçir günlerini. Bebişine kavuşmana az kaldı.
Kizlar selam
Benim umutlarim bitti. Sadece 2 yumurtam buyumus sag tarafim ilaclara hic cevap vememis. Doktor 2 yumurta icin toplamaya gerek yok dedi.Anlayacaginiz islem iptal edildi.
Yani ben bittim bu son denememdi zaten.Artik bir daha deneyecek ruh halim yok. Bu defteri kapattim. Hayatimin bu kismi bitti.
Moralim bu kadar bozukken artik buraya da girip sizin de moralinizi bozmak istemiyorum. Yani bir daha girmeyecegim bu topige.
Balance umarim bu defa olur. Monicim, deniz bulut henna, yeni katilanlar umarim hepiniz hamile kalirsiniz.
Defne, serpil, denizkarayurt, elifsu, ruzgar deniz umarim sizler de bebeklerinizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.
hepinizi seviyorum ve ozleyecegim. size dua edecegim demiyorum cunku dualarim kabul olsa once kendim icin ettiklerim olurdu.
Ne yapalim Allah beni anne olmaya layik gormedi. Kalin saglicakla
Kizlar selam
Benim umutlarim bitti. Sadece 2 yumurtam buyumus sag tarafim ilaclara hic cevap vememis. Doktor 2 yumurta icin toplamaya gerek yok dedi.Anlayacaginiz islem iptal edildi.
Yani ben bittim bu son denememdi zaten.Artik bir daha deneyecek ruh halim yok. Bu defteri kapattim. Hayatimin bu kismi bitti.
Moralim bu kadar bozukken artik buraya da girip sizin de moralinizi bozmak istemiyorum. Yani bir daha girmeyecegim bu topige.
Balance umarim bu defa olur. Monicim, deniz bulut henna, yeni katilanlar umarim hepiniz hamile kalirsiniz.
Defne, serpil, denizkarayurt, elifsu, ruzgar deniz umarim sizler de bebeklerinizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.
hepinizi seviyorum ve ozleyecegim. size dua edecegim demiyorum cunku dualarim kabul olsa once kendim icin ettiklerim olurdu.
geçmiş olsun canımçok üzüldüm, en nefret ettiğim iki koltuk var biri dişçi koltuğu diğeri de jinekolog koltuğu... İnşallah hemen iyileşirsin canım
Gerçekten çok güzel ve çok anlamlı :)
kizlar hayirli cumalar:)))hepimiz icin hayirli bir gun olsun guzel kapilar acsin insallah yarin cok onemli bir gun insallah kizlar yuzunuz gulecek bu sefer:)monicim ya cok gecmis olsun dis agrisi cok kotudur neden bukadar gec kaldin sen bakayim?bak anne adayisin dislerine once baktirman lazim:))
canım yaaa bu kadar çabuk niye pes ediyorsun,,,,biz birbirimize destek olmak için burdaydık,,,,,,vazgeçme ne olur:teselli:Kizlar selam
valla bugün gittim,gitmeseydim artık kendimi kafadan yapıştıracaktım duvara,,,,,,,hep o aldığımız ilaçlar varyaaaa,,,
Gecmis olsun Monetacim:)
dua için sağolasın,,,,,,,bacım benimde en sevdiğim iki koltuktur onlar hatta oturma odasına ikisindende almayı düşünüyorum(çokzevkliyim demi):roflol:
Kizlar selam
sehpa olarak (giyotin sehpası nasıl olurCADIARZU)delikafaduldenzevkimle gurur duyar oldum bu aralar,,allah sonumu hayır etsin,,,,zevkine hayran kaldığımı söylemeliyim kaydirigubbakcemile3
tekrar geçmiş olsun canım, iyi misin şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?