ronicimmm:teselli:canım ne olur üzülerek kendini ve hücrelerini harabetme,,,,,neden başımızı ağrıtasın,,,bizler neden burdayız?????birbirimize destek olmak,tecrübelerimizi paylaşmak için güzel kardeşim,,,,,bu ay olmadıysa önümüzdeki zamanlar tekrarlarsın,,,bak ilk olarak 1-2 hafta hiç bir ilaç ve vitamin kullanma bence ,,,,ondan sonra bir sürü çareler var canım ot çöp ne varsa araştırıp kürler buluruz,,,o sitedeki vitamini denersin:teselli:ne olur pes etme,bebişler çabuk pes eden anneyi sevmiyorlar,,,,,,,,kendine iyi bak canım
sehpa olarak (giyotin sehpası nasıl olurCADIARZU)delikafaduldenzevkimle gurur duyar oldum bu aralar,,allah sonumu hayır etsin,,,,
iğne yerleri dışında şuan için ağrım yok canım,,,birkaçgündür çektiğim ağrının yanında bu ağrı acı devede pire vallaşakkıdı,,,,,,1-2 saat sonrada istanbula doğru yola çıkıyoruz,kazasız belasız gider geliriz inş:Saruboceq:,,,,,bakalım eşimde işe yararsa banada sigarayı bırakmak nasip olur inş,yaniiiiiiii yarın yokum buralardaa.s.
canim elbette doktor direk yasin diyecek iyiki ellerinde boyle bir veri var banada ayni cevabi vermisti:))benim esimdede spermler cok parlak degildi spermler cok hizli ve guclu olmayinca spontan hamilelik sansi dusuyor bende esime mutlivitamin e vit l-arginin falan icirmistim:))bilmem belkide onunkiler guclendide ben spontan hamile kaldim:)aslinda top illa kadinlara atiliyor ama spermdeki biraz dusukluk normal hamile kalma sansini azaltiyor eminim..kızlar doktoruma gittim tabii yaş dedi :1rolleyes: transfer edilen 2 yumurtanın 1 tanesi çok kaliteliymiş 1 tanesi orta. ama işte içeride bazen böyle bölünmeyi durduruyorlar dedi. eşimin sperm sayısı 45 milyon yıkandıktan sonra 5 milyonmuş. çok parlak değil dedi (adam bu parlak olmayan sonuçla eski eşten 1 çocuk ve 2 eşten toplam 3 kürtajı var ama neyse ya bir de parlak olsaydı :roflol:) sigarayı bıraksın dedi. tabii bırakmaz ona da solgar zinc picolinate verdi. bana folic acit dışında birşey vermedi. istersen hemen bir sonraki adetinde 2. tüpü yapabiliriz dedi. bu kadar erken denileni hiç duymamıştım. ama istersen normal yollada 2-3 ay dene biraz dinlen öyle tekrarlayalım dedi.
rahim filmini de çektirdim. çeken doktor sol tüpten zor geçtiğini gördü. önemli birşey yok ama doktorunuz yorumlasın dedi. raporda bilateral tubal pasajlar tabiidir. Ancak sol tuba opasifikasonu ve soldan tubal pasaj sağa kıyasla belirgin şekilde zayıfır yazıyor. pazartesi doktoruma fakslayacağım. inşallah önemli birşey değildir. hayırlısı yeniden.
canim burada doktoruna katilmiyorum bir kere rahim filminin hemen ardindan hamile kalma sansi cok cok artiyor bu istatistiklerle ispatlanmis..negatif tuptan sonra hamile kalinamaz tezinide ben curutuyorum bence sansin cok daha fazla tupteki ilaclarin etkielri 1-2 ay daha suruyor cunku:)doktorun duymasin tabi beni-tatlicadiarzu-rahim filmi sonucunu fakslayacağım. aman nasılsa hemen değişecek birşey yok. bu ayda zaten kndiliğinden hamile kalamzsın rahim kendini topluyor yumurta döllense bile tutmaz dedi.
desene alman hastanesi hmen 2. ay çağırıyor 2. denemeye diğerleri gibi 3 adet bekleyin falan demiyor
roniyamcimmmmmmmmmm bak yakinimda olsan seni bir guzel pataklardim bir eczaci bir doktoru pataklamis olurdu:))nekadar ayip sen bir doktor olarak nasil umudunu kaybedersin???sonra arkadasim ayni yollardan gecmis ikiyumurtasi gelismis ve dollenmis bir arkadasin olarak bu iki yumurtayla nekadar umutlandigimi sen cok cok iyi bilirsin..neden devam etmiyorsun??buraya kadar gelmis eger ayni ucreti oduyorsan devam et iptal etme...ve buradan ayrilmak fikri coook yanlis oyle sey olurmu hepimizin umutsuz oldugu yiginla zaman var...hicbirimizin garantisi yokKizlar selam
Benim umutlarim bitti. Sadece 2 yumurtam buyumus sag tarafim ilaclara hic cevap vememis. Doktor 2 yumurta icin toplamaya gerek yok dedi.Anlayacaginiz islem iptal edildi.
Yani ben bittim bu son denememdi zaten.Artik bir daha deneyecek ruh halim yok. Bu defteri kapattim. Hayatimin bu kismi bitti.
Moralim bu kadar bozukken artik buraya da girip sizin de moralinizi bozmak istemiyorum. Yani bir daha girmeyecegim bu topige.
Balance umarim bu defa olur. Monicim, deniz bulut henna, yeni katilanlar umarim hepiniz hamile kalirsiniz.
Defne, serpil, denizkarayurt, elifsu, ruzgar deniz umarim sizler de bebeklerinizi saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz.
hepinizi seviyorum ve ozleyecegim. size dua edecegim demiyorum cunku dualarim kabul olsa once kendim icin ettiklerim olurdu.
Ne yapalim Allah beni anne olmaya layik gormedi. Kalin saglicakla
ay beni oldurdun gulmektennnnnnnn peki canimcim oylasan hangisini daha cok seviyorsun bakayim?:))dua için sağolasın,,,,,,,bacım benimde en sevdiğim iki koltuktur onlar hatta oturma odasına ikisindende almayı düşünüyorum(çokzevkliyim demi):roflol:
canım ya sen tüpten hemen sonraki ay mı hamile kalmıştın yoksa arada 1 ay geçmiy miydi? rontgen konusunda da bazı doktorlar korunun diyor bazıları devam edin. anlamadım benneyaptımkibu sitedeki tüp bebek uzmanıyım diyen aykırıderya ya sordum bir de dhea yı sordum aşağıdaki gibi cevapladı :canim burada doktoruna katilmiyorum bir kere rahim filminin hemen ardindan hamile kalma sansi cok cok artiyor bu istatistiklerle ispatlanmis..negatif tuptan sonra hamile kalinamaz tezinide ben curutuyorum bence sansin cok daha fazla tupteki ilaclarin etkielri 1-2 ay daha suruyor cunku:)doktorun duymasin tabi beni-tatlicadiarzu-
Sevgili Deniz_Bulut,
Rahim filmi çekilmesinden sonra 1 ay kadar korunma öneriyoruz. Bunun nedeni hem rahimdeki olası tahrişler, hem rahim filminde kullanılan radyoopak maddenin tamamen atılması, hem de çekim esnasında rahmin maruz kaldığı radyasyondan ötürüdür. Dolayısıyla olası bir gebeliğe zararı vardır. Benim size önerim 1 ay süreyle kesinlikle korunmanız yönünde. Doktorunuz tutunmanın nasıl olsa olmayacağını belirtmiş olsa da, biz bunun aksi durumlara geçmişte tanık olduk. Bence kesinlikle şansa bırakmayın.
DHEA'nın yumurta gelişimi üzerinde olumlu katkıları bulunmaktadır. Kansere yol açtığı konusunda ise herhangi bir bulgu bu güne kadar yoktur. Hatta ben böyle bir durumu ilk defa sizden duyuyorum. Ne yazık ki internette dolaşan her bilgiye de güvenmemek gerekiyor. Sevgilerimle...
Alın işte size bu sayfa kapak olsun. Siz bu kadar gevezelik edip beni yordunuz. ben de 530.sayfayı evellallah tek başıma doldurdum böyle. Okuyun üşenmezseniz.delikafadulden
ay beni oldurdun gulmektennnnnnnn peki canimcim oylasan hangisini daha cok seviyorsun bakayim?:))
Alın işte size bu sayfa kapak olsun. Siz bu kadar gevezelik edip beni yordunuz. ben de 530.sayfayı evellallah tek başıma doldurdum böyle. Okuyun üşenmezseniz.delikafadulden
hiç tercih edemem ,,,ikisininde yeri bir başka hayatım:1closedeyes:BİRİ YAZLIK DİĞERİ MEVSİMLİK:roflol:
kızlar daha sonra girip heğinize birden tek tek cevap vericem,,,ama şimdi çok yorgunum,,,,flaş flaş flaş BÜYÜK HABERLER ÇOK YAKINDA ,,,,YARIN GÖRÜŞÜRÜZsırnaşık şey
HAAA bu arada dişim hala felaket
sağol canım,düşmanıma vermesin böyle ağrıları:1closedeyes:geçmiş olsun geçer inşallah dişin de. sen şimdi istanbulda mısın? hoşgeldin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?