38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım, güzel duan, dileğin için binlerce teşekkür. Bana umut ettiğimiz bu hamile kervanının başını sen çekecekmişsin gibi geliyor, güzel haberleri bekliyoruz.

Kontrole gittim ama kaç folikül diye sormadım vallahi ama yarın kontrolüm var, sorarım eğer söylemezse. Ben gonal-f kullanıyorum, akşamları bir şeker hapım var, bir de folic asit.

Gonal f sonucta tup bebek tedavisinde kullanilan bir ilac. Burda asilamada sadece klomen tb kullaniliyor. Gonal f ile tabiiki sans daha fazla olur diye dusunuyorum.Insallah iyi sonuc alirsin. gerci benim de tup bebekten donuldugu icin kullandigim ilaclar tup bebeginki ile ayni.

Doğru, duymuştum tüp bebek tedavisinde kullanıldığını, sadece düşük dozaj alıyorum. Mikro denememde bir günde aldığım dozajı bu tedavide altı günde aldım. İnşallah güzel havadisler veririz yakında.

bende 37 lik bir genç kızım ve ilk çocuğuma hamişim. tüp ile yaptık ama hiç uğraştırmadı ilkinde gebe kaldım. şu an için herşeyde iyi gidiyor.

Hoş geldin Pelin. Keyifli, sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun anladığım kadarıyla. Ne güzel. Bol keyifler.

Hoş geldin Pelin. Keyifli, sağlıklı bir hamilelik geçiriyorsun anladığım kadarıyla. Ne güzel. Bol keyifler.
saolasınnnn..şimdilik hafif kanamalar dışında (plezanta aşağıda çünkü) hiçbir sorun yaşamadım. çok korkuyorum her an tetikteyim ama bişi olmadı çok şükür.

canım hayırlısı olsun .bence hamilesin. kanda baktırıverseydin hemen. b:teytey:ben 11.gün idrar yaptım pozitif çıkmıştı.hemen kandada yaptırdım .
canım bügün verdim kan saat 17.00 de sonucu alcam. bugün 9. günüm bakalım ne çıkacak :uhm:
delikafadulden canım görünce bende çok sevindim hatta çok ümitlendik şimdide korku girdi erkenmi acaba sevindim çok korkuyorum CADIARZU

ay inşallah canım değer yüksek çıkar olsunda tek olsun çift önemli değil :1no2:

bende 37 lik bir genç kızım ve ilk çocuğuma hamişim. tüp ile yaptık ama hiç uğraştırmadı ilkinde gebe kaldım. şu an için herşeyde iyi gidiyor.

hoşgeldin a.s.,,,,,,sende DİLAREM VE DENİZKARAYURT gibi şanslılardansın allahdan saklasın,,,,,baştaki şansın bebeğini kucağına sağlıkla alıncaya kadar devam etsin inş,,,,,analı babalı büyüsün,,,,,,,,,

BALANCEEEEEEE ,,,,canım inş akşam burdan güzel haberler patlatırsın,,,,,dört gözle haberini bekliyorum canım ,,topiğimiz hamilelik konusunda durağanlaştı,,,delikafaduldenhareket gelsin

Balance güzel haberlerini bekliyoruz. Moneta'ya katılıyorum, yeni hamilelik haberlerine acilen ihtiyaç var bu topikte.

Kızlar, Monişim, ronişim, Defne'ciğim, Balance'ciğim, DenizBulut'cuğum, RüzgarDeniz'ciğim ve Herada'cığım,
Hepinizi çok seviyorum. Çok çok öpüyorum. Desteğiniz için binlerce kez teşekkürler. Hepinizden Allah ayrı ayrı razı olsun. Daha ne deyeyim yani. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

MONİŞ'İM canım benim, opuyorumnanaktan
Benimle ilgili haberleri arada kesinti olunca sen veriyorsun topice. Çok sağol gerçekten. Sen olmasan yanmıştım. Ben çok sık giremiyorum bilgisayara. Seni yoruyorum kusura bakma.
Bu arada, kesinlikle istirahatın önemi konusundaki görüşlerine yüzde yüz katılıyorum. Kim ne derse desin, bizler yaştan ve tüp işleminden dolayı sonuçta yaşı daha genç ve doğal yolla hamile kalan kadınlara göre şüpseiz daha riskliyiz gibime geliyor. Valla sonuna kadar haklısın, benim kadar çocuk filan dert etmeyen (Bu konularda gamsız) biri bile bu kadar septik olabiliyorsa, demek ki hakikaten dikkatli olmakta fayda var.

BALANCE'ciğim,hihoyyyt
Bu ne kadar güzel. Ne kadar mutluluk verici bir haber böyle. Testin pozitif çıktığıını Monişim söyledi telefonda. İnan, tüylerim diken oldu çok duygulandım. Senin hamile olacağın hep içime doğuyordu. İnan çok mutlu oldum. Allah tamamına erdirsin canım :Saruboceq:benim. Roniş haklı. senin transferin 5. gün olduğuna göre, aslında 7. gün sayılan sonuç bir anlamda 10. güne denk geliyor. İdrarda pozitif çıktığına göre bence de kesin hamilesin. Çünkü idrarda sonuç pek belli olmaz, kanda belli olur diye biliyorum. O yüzden içini ferah tut canım. :CüvCüv: (Bu arada benim hamileliği sormuşsun. 12 hafta 2 günlük canım)

RONİŞ'ciğim,
Sen nasılsın canım. Güzel dileklerin için sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah Balance'nin ardından, sen, Hereda ve DenizBulut ve Monişim aynı anlarda hamile kalacaksınız. Hepinize çok dua ediyorum. Bugün Moniş'e de söyledim. "Dualar kaderi değiştirirmiş". Kesinlikle inanıyorum. İnşallah her geçen güzel haberlerle coşacağız burada canım.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

RÜZGARDENİZ'ciğim,kaydirigubbakcemile3
Duaların için çok çok sağol canım. Sağolsun Moniş iletmişti güzel dileklerini. (Bu konuda az önce fikrimi söylemiştim. Dualar kaderi değiştiri diye.) Zaten sizlerin desteğini yanımda hissediyorum. Çünkü hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. O yüzden birbirirmiz çok iyi anlayabiliyoruz. Çok fazla bilgisayara giremiyorum. O yüzden geç cevap yazıyorum kusura bakma. Sende de sancı oluyormuş. Bende özellikle şu ara daha sık oluyor. Öyle ki bazen kilitlenip kalıyorum. Olduğum yerden kıpırdayamaz hale geliyorum. Sen de dikkat et kendine canım.

HERADA'cığım,kaydirigubbakcemile3
Fıstığım, Çok teşekkür ederim. Senin aşılama nasıl gidiyor.Ben de ganol-f kullanmıştım. Yalnız şeker hapından bahsetmişsin. Hayırdır şeker niye.
Sana katılıyorum. Büyük konuşunca insanın başına geliyor. bende çok mıymıylanan tiplere hayret ederdim. Demek ki insan yaşayınca anlıyor bazı şeyleri.

DENİZ BULUT canım,kaydirigubbakcemile3
Teşekkür ediyorum. Hepiniz çok tatlısınız. Kanamam çok şükür şimdilik yok. Ama nurtopu gibi kanama bölgelerim var. Yani dikkatli olmam gerekiyor. senağlama Gene de doktorum "Asıl riskli dönem bitti sayılır" dedi. İnşallah öyledir. Sen neler yapıyorsun: Beslenmene filan dikkat ediyorsun değil mi. Köpeğini ne yaptın bu arada. Epeydir soramadım unuttum.

DEFNE'ciğim,kaydirigubbakcemile3
Tatlı fıstığın annesi. Nasılsın canım. biraz sancın olduğundan bahsetmişsin. Kendini çok yormamaya çalış. Bu ara eczaneyi ne yaptın. Hala annenlerde mi kalıyorsun, evine döndün mü. Bana ilaç verilip verilmediğini sormuşsun. Hiç ilaçdan bahsetmedi doktorum. Ama "Amniyosentez için zaman yaklaşıyor, yavaş yavaş karar vermen gerekir" dedi. Off çok zor bir karar. Ben de Allah hiçkimseye göstermesin ama down sendromlu ya da özürlü bebek olmasından çok korkuyorum ama amniyonun risklerinden de korkuyorum az da olsa. Arkadaşımın kardeşi amniyo sonrası 1 ay Kırşehir Devlet Hastanesi'inde yattı kanama nedeniyle. Yani çok zor bir karar, hakikaten yapılacaksa ehil ellerde olmalı. Allah hepimize, bebiğimiz ve bizler için doğru kararı verme için yol göstersin. Başka ne diyeyim.

deniz karayurt iyi olmana sevindim. umarım bundan sonrasını sorunsuz geçirirsin. ben şu an rahim filmi sonrası ortaya çıkan yapışıklık için histeroskopi yapacak güvenilir dr ve merkez arıyorum. benim doktorum yapışıklığın rahmin üstünde olduğunu bunun kimyasal gebelik nedeni olamayacağını söyledi. 2 gün önce gittiğim yücel bey her yapışıklık rahim dokusunu bozar ve kimyasal gebelik veya düşük nedenidir dedi. ama hist. için 3000 lira istedi. hafta sonu da memorial a gitmeyi düşünüyorum. almandaki doktoruma çok kızgınım. keşke onu dava etmemin kolay bir yolu olsa kötükedihüsoköpek aynen devam. tam gezdirirken kilo da veriyordum ama 2 gündür canım çok sıkkın ne bulursam yeme modundayım
canım sen allahtan çalışmıyorsun. o nedenle rahat rahat hem vücudunu hem kafanı dinlendir. inşallah bebeğini kucağına alacaksın allahın izniyle. hep iyi haberlerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile3

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bugün 9. günüm ve değerim 39.4 sizce nasıl doktorum çarşambaya tekrar istedi inşallah artış olur çok korkuyorum sağlıkla devam etsin duanıza ihtiyacım var.

deniz karayurtcum 12 haftalıksa sen düşük tehlikesini atlatmış olmuyomusun yoksa tehlike 16 haftaya kadarmı canım allaha emanet ol bana ettiğiniz dualar için sağolun allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin öptüm bitanem

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bugün 9. günüm ve değerim 39.4 sizce nasıl doktorum çarşambaya tekrar istedi inşallah artış olur çok korkuyorum sağlıkla devam etsin duanıza ihtiyacım var.

9. gun icin iyi bir deger. yalniz benim anlamadigim bu deger ile nasil oldu da 2 gun oncesinden idrarda cikti. yani 2 gun once 20 falan olmasi lazim. idrar testin bayagi hassasmis bravo dogrusu.
insallah carsamba gunu 80'nin ustu bir deger olur ve hepbirlikte coooooook seviniriz.:Saruboceq::Saruboceq:

canım bende değere şaşırdım idrarda çıkması ...daha fazla bekliyodum artık bakalım inşallah güzel katlar

canım bende değere şaşırdım idrarda çıkması ...daha fazla bekliyodum artık bakalım inşallah güzel katlar

Acikcasi ben de daha fazla bir deger bekliyordum ama olsun. Bu sonucla hamile oldugun kesin. Onemli olan bundan sonra degerlerinin duzenli olarak artmasi. Hadi bakalim insallah iyi sonuclanir.

allah yardımcın olsun bunların bir dediği bir dediğini tutmuyor,,,sana özelden daha evel yazmıştım hatırlarsan ????DEDİĞİME geliyorsun değilmi?,,,,,,,,histeroskopinin o kadar tutması mümkün değil canım,,iyi araştır

canımmmmm opuyorumnanaktançok sevindim inş 2 gün sonra değerler iyi olur da senin eziyetinde burda biter,,,,,dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…