herhalde basardim:)sancilarim gecen hafta coktu herturlu soyle diyeyim kasiklarimdan rahim bolgeme kadar buyuk bir elips boyuncatamam canım, gittiğimde konuşup ölçtüreceğim rahim boyunu :) sağol aydınlattığın için... ne tür sancıların var bu arada? benim karın kaslarımda ve karnımın altında zaman zaman sancı oluyor, doktorum karnın ve rahimin büyümesinden kaynaklandığını, normal olduğunu söylemişti, sende de bu tür bir sancı mı yoksa adet sancısı gibi sancı mı var?
aynı anda bir kaç kişiye yazma için şöyle yapacaksın canım :) cevap verdiğin mesajın sağ alt tarafında NQ diye bir buton var. Cevap vermek istediğin her mesajın üstüne tıkla ve cevap vereceğin zaman da Cevap Yaz butonuna tıkladığında hepsi, karşına gelecek canım :)
ah roniyamcim yarin gidiyorum riskli gebelikler uzmanina...ben istemiyorum 3lu test dusunuyorum eger ondada risk cikmazsa yaptirmak istemiyorum ..bakalim..kiz diye kendi doktorum kesin dedi ama hala docent olan goremedisagol canim insallah dedigin gibi olur. sen nasilsin bu arada? amniyosenteze karar verdin mi ne oldu? ne zaman nerde yaptiricaksin? Bebisin cinsiyeti belli oldumu kesin olarak. eger kiz olursa dogdugunda fotografini cekip bana yolla cok merak ediyorum ruyamda gordugum bebek mi olacak:ecrin_bebek:
hihoyyytbalancecimmmmmmm tebrik ederim:))evet hamilesin canim..degerin gayet iyi..ama en hassas zamanin..yat istirahat et dinlen...kendine iyi bak:)kızlar kaç gündür kendime belirti arar oldum ağrım yok sadece kalp çarpıntım halsizlik var.moral sıfıra düşmüştü bu gün 7. günüm dedim bir delilik yapıyım.idrar testi aldım.dua ediyorum allahım ne olur varsa çıksın artık yıprandım...BİRDE NE GÖREYİM ANINDA İKİNCİ ÇİZGİ kızlar gerçekten varsa çıkarmı böyle ağla ağla mahvoldum allahım ne olur tutmuştur inşallahhhhhh rabbim herkezin yuzünü güldürsün.
deniz karayurt iyi olmana sevindim. umarım bundan sonrasını sorunsuz geçirirsin. ben şu an rahim filmi sonrası ortaya çıkan yapışıklık için histeroskopi yapacak güvenilir dr ve merkez arıyorum. benim doktorum yapışıklığın rahmin üstünde olduğunu bunun kimyasal gebelik nedeni olamayacağını söyledi. 2 gün önce gittiğim yücel bey her yapışıklık rahim dokusunu bozar ve kimyasal gebelik veya düşük nedenidir dedi. ama hist. için 3000 lira istedi. hafta sonu da memorial a gitmeyi düşünüyorum. almandaki doktoruma çok kızgınım. keşke onu dava etmemin kolay bir yolu olsa kötükedihüsoköpek aynen devam. tam gezdirirken kilo da veriyordum ama 2 gündür canım çok sıkkın ne bulursam yeme modundayım
canım sen allahtan çalışmıyorsun. o nedenle rahat rahat hem vücudunu hem kafanı dinlendir. inşallah bebeğini kucağına alacaksın allahın izniyle. hep iyi haberlerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile3
denizcim ben gecen sene agustosta amerikan hast bulent urmana hist yaptirdim hemde 2 kere baska yer arama direk oraya git isinde uzman bir doktor mail adresine rahim filmimi gondermistim (daha once muayne olmustum zaten o filme yonlendirmisti)mail yolu ile randevulari ayarladik gecen seneki fiyatlari 1400 falandi..:)internetten ulasabilirsin cok kolay 15 dak bir olay:)
deniz karayurtcum 12 haftalıksa sen düşük tehlikesini atlatmış olmuyomusun yoksa tehlike 16 haftaya kadarmı canım allaha emanet ol bana ettiğiniz dualar için sağolun allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin öptüm bitanem
deniz karayurt iyi olmana cok sevindim, insallah sen de bebegin de hep iyi olursunuz..
Sevgili adaşım,
Öncelikle çok teşekkür ediyorum güzel temennilerin için.
Bu ara (haklı olarak) moralsiz gördüm seni. Karar aşamasında ben de çok bunalırım. Kararı verdikten sonra rahatlarım. Sende haklı olarak karar aşamasındasın. Kafan karışık. İnşallah en güzel kararı verirsin canım. Lütfen çok yıpratma kendini.
Rahim filmi çektirince ayrıca histereskopi çekilmeye gerek olduğunu bilmiyordum. Ama 3000 lira bence fazla. Gerçi özel hastaneleri pek tercih etmediğim için ukalalık yapmayayım. Çünkü ortalama fiyatları bilmiyorum. Ama pahalı geldi bana. Bir de nedense, özel hastaneler bana sıcak gelmiyor. İlgi filan çok, ama gerisi boş. Bir kadın doğum hastanesi kadar çok vak'a görmedikleri için, bana biraz konforlu oteller gibi geliyor. Çünkü ben de Etlik'e gitmeden önce, ilk 3-4 ay özel tıp merkezlerine gidiyordum. Gereksiz yere oyalandım oralarda. Ama tabi neticede nere olursa olsun doktor önemli.
Bazı dönemlerde ben de senin gibi ne bulursam yiyor, sonra da midem bulanıyordu. Ama bu dönemsel bir şey. Zaman zaman maalesef kaçırıyoruz yemeyi. (Gerçi ben 2-3 haftadır resmen zorla yemek yiyorum. Çok iştahsızım) Çok fazla kilo, hamile kalmayı da zorlaştırıyor. Zaten bunu bildiğin için dikkatli olacağına inanıyorum canım.
Evet, evde olmam büyük şans oldu benim için. Çünkü çalışırken kendimi işime çok veririim. Hakikaten çok çalışkanımdır.O yüzden böylesi iyi oldu. Evde bazen sıkılıyorum ama o zaman da annemler gelip alıyorlar. Bu ara Moniş'le de buluşamadık. İşte böyle canım.
Yani neyse, özetle demem o ki, lütfen kendini çok sıkma. Herşey yoluna girecektir. Talihsizlikler yaşamışsın doktor konusunda. Ama herşey güzel olacak inanıyorum Deniz'ciğim. Bebeğine de en kısa zamanda kavuşacaksın. kaydirigubbakcemile3
Sevgili Deniz Karayurt,
Ah sevgili arkadaşım, iyi olmanıza çok ama çok sevindim. Evet senden hep 'güzel güzel dinleniyorum, bebeğimi, karnımı büyütüyorum' haberleri bekliyoruz. Gerçekten dikkatli olmak lazım. Neticede insan kendini aşan bir sorumluluk taşıyor ama keyifli bir sorumluluk bu
Benim aşılama çalışması iyi gidiyor, bakalım. Bugün son kontrolüm vardı. Bugün 8. günüm, gonal-f'i de toplam 7 doz kullandım ve artık tamam keselim dedi doktor. Bu gece çatlatma iğnesini vuruyorum ve çarşamba günü de aşılama. Umutluyum yahu, %15 ihtimal bile olsa, hamileliğin ihtimal dahilinde olması kalbimi ısıtıyor. Yeniden ümitlenmek de güzel, nisan ayında mikro hüsranla bitince moralim çökmüştü resmen, o yüzden tekrar umutlanabilmenin tadını çıkarıyorum. Olmadı inşallah gelecek ay ikinci mikroyu deneyeceğim. Dilerim, bu topic'te bu yaz bir sürü hamile haberleri olacak.
Bu arada şeker hapını doktorum verdi; ovulasyon takibi yapılırken de kullandım. Bu konuda herhangi bir rahatsızlığım yok Allah'a şükür, yumurtanın döllenme kabiliyetini arttırırmış, çok ciddi bir yükleme de değil zaten.
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım :) Kaç haftalık hamilesin?
Canım iyi olmana çok sevindim, eskiden ayda yılda bir dua ederken şimdi dilimden düşmez oldu. Rabbim hepimize inşallah kucağımıza aldığımız günleri de gösterecek. Bendeki sancının karın kaslarının genişlemesinden kaynaklandığını öğrendim ve rahatladım. Karın büyüyor çünkü. Çok dikkatli ol canım, biliyorum eskisinden daha dikkatlisin ama olsun ben yine de söyleyeyim de :) Bu arada amniyosentez için sen de karar vermek zorundasın değil mi? Ben kararımı yaptırmak yönünde verdim canım. Allah korusun ağzıma bile almak istemiyorum ama ters birşeyler çıkması durumunda... Neyse dilim varmıyor bile söylemeye, anladın sen... Ben 22 Haziran haftası yaptıracağım sanırım, doktorum İzmir'de bir doktora yönlendirecek... Hakkımızda hayırlısı olsun canım, inşallah herşey yolundadır ve artık şu endişeler ve sıkıntılar biter ve hamileliğin keyfini süreriz :)
Canım tehlike 3 ay bitene kadar... Deniz Karayurt düşük tehlikesini atlatmış sayılır. 1 haftası falan var 3 ayın bitmesi için :) İnşallah herşey yolunda gidecek hepimiz için :) Hamilelkite çok farklı oluyor hesaplamalar. İlk altı haftanın sonunda 1. ay tamamlanmış oluyor. Sonra her 4 haftada bir 1 ay tamamlanıyor :) Ben buradan takip ediyorum kaçıncı aydayım diye :)
Rüzgar'cığım,
Ben 12+3 olarak biliyorum: ama senin hesaplaman önce ilginç geldi. Çünkü ben de Defne gibi hesaplıyorum. Yani son adet tarihinin ilk gününden itibaren. Son adet tarihim 7 Mart'tı. İlk ayın 6 hafta sayıldığını bilmiyordum. Ama mantıklı olabilir. Çünkü transfer tarihim 20 Mart. Dolayısıyla 3 ayım tam bitmemiş oluyor senin de dediğin gibi. Evet 1 hafta filan sonra tam olacak galiba.
Evet canım. Sancı oluyor. Ama benimki karnın büyümesinden mi yorgunluktan mı bilmiyorum. (Pek yorulmuyorum zaten artık.)
Dikkatli ol demişsin canım. Haklısın. Bu uyarılar iyi oluyor. Bazen unutup coştuğum zaman, yazılarınız görüp çeki-düzen veriyorum kendime. Ya da Moniş tepeme vura vura hatırlatıyor sağolsun. "Ülen ben sana dikkat et demedim mi" filan diye.
Amniyo çok çok zor bir karar. ben şimdilik düşünmüyorum. Ama yarın ne karar veririm bilmem. Allah yardımcın olsun. Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum. Ama işte ne bileyim.
kader kısmet işi sanırım bunlar. yani özeniyorsun en iyi merkez doktor labaratuar harika diye seçiyorsun olmuyor. sonra devlet hastanesine gidiyorsun oluyor veya kendiliğinden geliyor. delikafadulden inşallah bu hafta sonu bir karar veririm. ben istanbul cerrahiye de gideceğim görüşmeye 2000 lira dedikleri halde çünkü sağlık sigortam orada geçiyor ve onlar direk onayını alırlarsa ben % 20 sini öderim ve başka yer aramaya gerek kalmaz
eşimle de problemlerim oldu. hala tam bitmedi. ve geçen haftadan beri bebek meselesi yüzünden hep ben geri adım atıyorum. benim vaktim yok diye. bu da beni delirtiyorÇok üzgünüm çoook.
kiloya da bugün itibariyle yine dikkat etmeye başladım. inşallah yine yoluna girer. yoksa ne yapsam kendime yapıyorum.
kendine ve bebeğine dikkat et canım. bana nedense senin hep kızın olacakmış gibi geliyor bilmiyorum genelde kız bebeklerini tercih ettiğimden mi? henüz erken herhalde 4 aylık mı belli oluyor? neyse sağlıklı olsun ve kolay gelsin de kızı erkeği yok.öpüyorum canım. kaydirigubbakcemile3
inşallah heradacım. inşallah roniyam ve sen aşılama ile tutturursanız biz de deneriz artık zemuszemusinşallah ben sizin güzel haberlerinizi bekliyorum bu ay. ama olmazsa da sakın moralini bozma yola devam.
kiloyu incir kürü değil de habire yüklenen hormonların etkisiyle bir azalıp sonra bir çoğalan iştahımız yapıyor galiba a.s
evet başarmışsın :) ne olur yorma kendini arkadaşım, bizim bebişler çok kıymetli biliyorsun, mümkün olan en üst düzeyde dikkatli olmak zorundayız... inan bana dünya yansa umurumda değil, çünkü bebeğim herşeyden önemli... rahim boyu ölçümü 20. hafta ise benim daha 5-6 haftam var :) kesinlikle soracağım doktoruma :) ilk ayın neden 6 hafta olduğuna gelince şöyle canım... ilk adet gününden itibaren hesaplanıyor gebeliğimiz, yani hamile olmasak bile adet gördüğümüz gün gebe muamelesi görüyormuşuz meğerse (tabii korunmuyorsak), yani adetten sonra aşağı yukarı 15 gün sonra (kesin yumurtlama bilinmiyor ya) yumurtalama oluyor ya o yüzden... doktorum bana böyle açıklamıştı... sanırım tüp bebekte ve aşılamada da aynı yöntem kullanılıyor...herhalde basardim:)sancilarim gecen hafta coktu herturlu soyle diyeyim kasiklarimdan rahim bolgeme kadar buyuk bir elips boyuncacok endiselendim sanirim ecz.de cok yordum ikigun..neyse cok sukur 2 gundur daha iyiyim yarin doktora gidiyoruz zaten:)rahim boyunu cogu doktor atliyor ve 20. haftalarda olcuyor bazi seyler icin gec olabilir allah korusun...denizcim aylarin hesabinda nden ilk ay 6 hafta?benim doktorum her ayi 4 hafta sayiyor zaten hamilelik 9 ay 10 gun oldugu icin tam 9 ay degil yani hafta sayisi denk gelmiyor bende seviniyorudm 4 bitiyor diye :)
ah roniyamcim yarin gidiyorum riskli gebelikler uzmanina...ben istemiyorum 3lu test dusunuyorum eger ondada risk cikmazsa yaptirmak istemiyorum ..bakalim..kiz diye kendi doktorum kesin dedi ama hala docent olan goremedibenimki onu sevmedi galiba hep arkasi donuk yairn farkli saatte gidecegiz belki hareketleri farklilasir..dogunca resmini gonderirim ben simdiden eger kesin kiz ise babaya benzeyecek diye dusunuyorum bakalim:)allah hepimize yasatsin insallah:)
hihoyyytbalancecimmmmmmm tebrik ederim:))evet hamilesin canim..degerin gayet iyi..ama en hassas zamanin..yat istirahat et dinlen...kendine iyi bak:)
ohhh çok güzeeeel... okurken içim titredi resmen :)kizlar bir arkadasim bana bir mail gondermis inanin cok duygulandim:)zaten hamileliktenmi bilmem gozyaslarima engelolamiyorumbakin kisaca sizede yazayim..Birzamanlar dogmak uzere olan bir cocouk varmis..ve dunyaya gidecegi gun Allaha sormus .."bukadar kucuk ve korunmasizken dunayda nasil yasayacagim?"Allah "meleklerimin arasindan senin icin bir tanesini sectim o seni bekliyor olacak ..o seni hep koruyacak..melegin sana hergun sarkilar soyleyecek..sana hergun gulecek...melegin seni hayati pahasina koruyacak.."peki allahim gitmek uzereyim lutfen bana o melegin adini soylermisin?melegin ismi onemli degil sen ona"Anne 'diyeceksin.....
Hepimiz çok dikkatli olmalıyız canım... Hakkımızda hayırlısı diyorum :) Çok fazla düşünmek istemiyorum bu konuyu çünkü :)Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım :) Kaç haftalık hamilesin?
Canım iyi olmana çok sevindim, eskiden ayda yılda bir dua ederken şimdi dilimden düşmez oldu. Rabbim hepimize inşallah kucağımıza aldığımız günleri de gösterecek. Bendeki sancının karın kaslarının genişlemesinden kaynaklandığını öğrendim ve rahatladım. Karın büyüyor çünkü. Çok dikkatli ol canım, biliyorum eskisinden daha dikkatlisin ama olsun ben yine de söyleyeyim de :) Bu arada amniyosentez için sen de karar vermek zorundasın değil mi? Ben kararımı yaptırmak yönünde verdim canım. Allah korusun ağzıma bile almak istemiyorum ama ters birşeyler çıkması durumunda... Neyse dilim varmıyor bile söylemeye, anladın sen... Ben 22 Haziran haftası yaptıracağım sanırım, doktorum İzmir'de bir doktora yönlendirecek... Hakkımızda hayırlısı olsun canım, inşallah herşey yolundadır ve artık şu endişeler ve sıkıntılar biter ve hamileliğin keyfini süreriz :)
Canım tehlike 3 ay bitene kadar... Deniz Karayurt düşük tehlikesini atlatmış sayılır. 1 haftası falan var 3 ayın bitmesi için :) İnşallah herşey yolunda gidecek hepimiz için :) Hamilelkite çok farklı oluyor hesaplamalar. İlk altı haftanın sonunda 1. ay tamamlanmış oluyor. Sonra her 4 haftada bir 1 ay tamamlanıyor :) Ben buradan takip ediyorum kaçıncı aydayım diye :)
Rüzgar'cığım,
Ben 12+3 olarak biliyorum: ama senin hesaplaman önce ilginç geldi. Çünkü ben de Defne gibi hesaplıyorum. Yani son adet tarihinin ilk gününden itibaren. Son adet tarihim 7 Mart'tı. İlk ayın 6 hafta sayıldığını bilmiyordum. Ama mantıklı olabilir. Çünkü transfer tarihim 20 Mart. Dolayısıyla 3 ayım tam bitmemiş oluyor senin de dediğin gibi. Evet 1 hafta filan sonra tam olacak galiba.
Evet canım. Sancı oluyor. Ama benimki karnın büyümesinden mi yorgunluktan mı bilmiyorum. (Pek yorulmuyorum zaten artık.)
Dikkatli ol demişsin canım. Haklısın. Bu uyarılar iyi oluyor. Bazen unutup coştuğum zaman, yazılarınız görüp çeki-düzen veriyorum kendime. Ya da Moniş tepeme vura vura hatırlatıyor sağolsun. "Ülen ben sana dikkat et demedim mi" filan diye.
Amniyo çok çok zor bir karar. ben şimdilik düşünmüyorum. Ama yarın ne karar veririm bilmem. Allah yardımcın olsun. Söylediklerinin her kelimesine katılıyorum. Ama işte ne bileyim.
Doğru doktoru bulmak gerçekten çok önemli... ben toplam 3 doktor değiştirdim ve son doktorumdan çok memnun kaldım... Bana çok büyük bir güven verdi, her zaman pozitif oldu ve hiç umudumu kırmadı, bu çok çok önemli, üstelik paragöz bir adam da değil, en önemlisi bu, çünkü bazıları ticarete döküyor işi... Bu arada sen de doktorsun Roniyam, kusura bakma sözüm meclisten dışarı... Her meslekte maalesef var. Ben öğretmenim ve içten içe eleştirdiğim çok meslektaşım var maalesef. Bu arada senin uzmanlığın nedir?Deniz bulutcum hic canini sikma. gecmis icin de yapacak hicbir sey yok. Benimde basimdan cok kotu seyler gecti ve bence de bunlarin bir kismi meslektaslarimin hatasi demeyeyim de bazi seyleri gozden kacirmalariydi. Bu isler biraz kismet isleri. Defnenin dedigi gibi vakti gelince oluyor. (ya da biz kendimizi boyle avutuyoruz).Ama gecmise hayiflanarak cok da bir seyi degistiremiyoruz. Sen frekansinin uyustugu bir doktor bu cunku en onemlisi bu. eger doktorundan hoslanmaz ve guvenmezsen bence bu cok kotu.
Umarim istedigin bir fiyata islemini yapar ve iyi sonuc alirsin.:CüvCüv:
Moneta gelmedi mi bugün? yakalamamdan korktu galiba kaydirigubbakcemile3
hocam ben burdayım,,,,,,anneannem öldü,,,,annem hastalandı,,,ışıklar söndü,,,,,akşam misafir geldi:roflol::roflol::roflolnun için geç kaldım örrtmenim
zemuszemus nasıl yalan dizimbuyrunnnnnnnnn
valla süpersin, :1shok: tek ayağın üzerinde kaç yalan söyledin ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?