allah yardımcın olsun bunların bir dediği bir dediğini tutmuyor,,,sana özelden daha evel yazmıştım hatırlarsan ????DEDİĞİME geliyorsun değilmi?,,,,,,,,histeroskopinin o kadar tutması mümkün değil canım,,iyi araştır
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bugün 9. günüm ve değerim 39.4 sizce nasıl doktorum çarşambaya tekrar istedi inşallah artış olur çok korkuyorum sağlıkla devam etsin duanıza ihtiyacım var.
başlık açacağım en iyisi millet yazsın kafayı yiyeceğim yoksa. karr vermek için de 10 günüm var :bbo:
başlık açacağım en iyisi millet yazsın kafayı yiyeceğim yoksa. karr vermek için de 10 günüm var :bbo:
Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah canım :) Kaç haftalık hamilesin?bende 37 lik bir genç kızım ve ilk çocuğuma hamişim. tüp ile yaptık ama hiç uğraştırmadı ilkinde gebe kaldım. şu an için herşeyde iyi gidiyor.
Canım iyi olmana çok sevindim, eskiden ayda yılda bir dua ederken şimdi dilimden düşmez oldu. Rabbim hepimize inşallah kucağımıza aldığımız günleri de gösterecek. Bendeki sancının karın kaslarının genişlemesinden kaynaklandığını öğrendim ve rahatladım. Karın büyüyor çünkü. Çok dikkatli ol canım, biliyorum eskisinden daha dikkatlisin ama olsun ben yine de söyleyeyim de :) Bu arada amniyosentez için sen de karar vermek zorundasın değil mi? Ben kararımı yaptırmak yönünde verdim canım. Allah korusun ağzıma bile almak istemiyorum ama ters birşeyler çıkması durumunda... Neyse dilim varmıyor bile söylemeye, anladın sen... Ben 22 Haziran haftası yaptıracağım sanırım, doktorum İzmir'de bir doktora yönlendirecek... Hakkımızda hayırlısı olsun canım, inşallah herşey yolundadır ve artık şu endişeler ve sıkıntılar biter ve hamileliğin keyfini süreriz :)Kızlar, Monişim, ronişim, Defne'ciğim, Balance'ciğim, DenizBulut'cuğum, RüzgarDeniz'ciğim ve Herada'cığım,
Hepinizi çok seviyorum. Çok çok öpüyorum. Desteğiniz için binlerce kez teşekkürler. Hepinizden Allah ayrı ayrı razı olsun. Daha ne deyeyim yani. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
RÜZGARDENİZ'ciğim,kaydirigubbakcemile3
Duaların için çok çok sağol canım. Sağolsun Moniş iletmişti güzel dileklerini. (Bu konuda az önce fikrimi söylemiştim. Dualar kaderi değiştiri diye.) Zaten sizlerin desteğini yanımda hissediyorum. Çünkü hepimiz aynı yolun yolcusuyuz. O yüzden birbirirmiz çok iyi anlayabiliyoruz. Çok fazla bilgisayara giremiyorum. O yüzden geç cevap yazıyorum kusura bakma. Sende de sancı oluyormuş. Bende özellikle şu ara daha sık oluyor. Öyle ki bazen kilitlenip kalıyorum. Olduğum yerden kıpırdayamaz hale geliyorum. Sen de dikkat et kendine canım.
Lütfen canını sıkma canım, en azından neyin yanlış gittiğini biliyorsun artık. Kendini yemeye de verme, biliyorsun kilo da hamile kalmaya engel olan bir şey :) Sen de aramıza katılacaksın ve bebeğini inşallah kucağına alacaksın, biraz daha sabır lütfen :)deniz karayurt iyi olmana sevindim. umarım bundan sonrasını sorunsuz geçirirsin. ben şu an rahim filmi sonrası ortaya çıkan yapışıklık için histeroskopi yapacak güvenilir dr ve merkez arıyorum. benim doktorum yapışıklığın rahmin üstünde olduğunu bunun kimyasal gebelik nedeni olamayacağını söyledi. 2 gün önce gittiğim yücel bey her yapışıklık rahim dokusunu bozar ve kimyasal gebelik veya düşük nedenidir dedi. ama hist. için 3000 lira istedi. hafta sonu da memorial a gitmeyi düşünüyorum. almandaki doktoruma çok kızgınım. keşke onu dava etmemin kolay bir yolu olsa kötükedihüsoköpek aynen devam. tam gezdirirken kilo da veriyordum ama 2 gündür canım çok sıkkın ne bulursam yeme modundayım
canım sen allahtan çalışmıyorsun. o nedenle rahat rahat hem vücudunu hem kafanı dinlendir. inşallah bebeğini kucağına alacaksın allahın izniyle. hep iyi haberlerini bekliyoruzkaydirigubbakcemile3
zemuszemus zemuszemus zemuszemus süper bir haber bu alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis çok sevindim canım, bence değerin gerçekten çok iyi çünkü sen idrar testini de erken yaptın, kanda da bu kadar çıkması çok normal, inşallah değerin katlayarak artacak canım, sen artık bir anne adayısın, bundan sonra çok dikkatli olman gerekiyor Balance'cığım :)kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar bugün 9. günüm ve değerim 39.4 sizce nasıl doktorum çarşambaya tekrar istedi inşallah artış olur çok korkuyorum sağlıkla devam etsin duanıza ihtiyacım var.
Canım tehlike 3 ay bitene kadar... Deniz Karayurt düşük tehlikesini atlatmış sayılır. 1 haftası falan var 3 ayın bitmesi için :) İnşallah herşey yolunda gidecek hepimiz için :) Hamilelkite çok farklı oluyor hesaplamalar. İlk altı haftanın sonunda 1. ay tamamlanmış oluyor. Sonra her 4 haftada bir 1 ay tamamlanıyor :) Ben buradan takip ediyorum kaçıncı aydayım diye :)deniz karayurtcum 12 haftalıksa sen düşük tehlikesini atlatmış olmuyomusun yoksa tehlike 16 haftaya kadarmı canım allaha emanet ol bana ettiğiniz dualar için sağolun allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin öptüm bitanem
Sevgili Deniz Karayurt,
Ah sevgili arkadaşım, iyi olmanıza çok ama çok sevindim. Evet senden hep 'güzel güzel dinleniyorum, bebeğimi, karnımı büyütüyorum' haberleri bekliyoruz. Gerçekten dikkatli olmak lazım. Neticede insan kendini aşan bir sorumluluk taşıyor ama keyifli bir sorumluluk bu
Benim aşılama çalışması iyi gidiyor, bakalım. Bugün son kontrolüm vardı. Bugün 8. günüm, gonal-f'i de toplam 7 doz kullandım ve artık tamam keselim dedi doktor. Bu gece çatlatma iğnesini vuruyorum ve çarşamba günü de aşılama. Umutluyum yahu, %15 ihtimal bile olsa, hamileliğin ihtimal dahilinde olması kalbimi ısıtıyor. Yeniden ümitlenmek de güzel, nisan ayında mikro hüsranla bitince moralim çökmüştü resmen, o yüzden tekrar umutlanabilmenin tadını çıkarıyorum. Olmadı inşallah gelecek ay ikinci mikroyu deneyeceğim. Dilerim, bu topic'te bu yaz bir sürü hamile haberleri olacak.
Bu arada şeker hapını doktorum verdi; ovulasyon takibi yapılırken de kullandım. Bu konuda herhangi bir rahatsızlığım yok Allah'a şükür, yumurtanın döllenme kabiliyetini arttırırmış, çok ciddi bir yükleme de değil zaten.
acele etme ,,,sakin ol canım geç olsun güç olmasın,,,,,,topik te açsan boşşşşş,,,,,nafile 2 yazan çıkar gerisi fasafiso,,,,,,,kendin doğru kararı vereceksin
İnşallah en bu sefer olacak canım :) Sakın umudunu yitirme :) Balance'dan sonra güzel haberleri sizlerden bekliyoruz :)
Sağolasın RüzgarDeniz'cim, inşallah güzel haberlerle keyifli bir yaz geçiririz hep birlikte.
kızlar benim şimdi gitmeme gerekiyor, eşim geldi, sonra görüşürüz :)
Herada sordun mu doktoruna kac tane folikulun gelismis. insallah iyi sonuc alirsin.hadi bakalim
Roniyam,
Senin nasıl gidiyor? Test yaptıracak mısın? Ben de senin sonucunu merakla bekliyorum, inşallah fazla ihtimal tanınmayan bu aşılamalar yüzümüzü kızartacak ve biz buradan birbirimize müjdeli haberler vericez.
Canim benim biliyorsun 8 folikulum vardi ama ilaclara yanit vermediler. doktorum bu kist yuzunden olabilir dedi cunku cok baskiladik dogum kontrol hapi ile. sadece 2 folikulum buyudu onlar da cok icacici degildi. en buyugu ancak 18 mm digeri de 15 mm idi. geri kalanlar olculemeyecek kadar kucuktu. testime daha 9 gun var tabii ozamana kadar adet olmazsam. Bakalim bu sonuclarla benim durumum pek ic acici degil.
yalniz senin doktorunun ne demek istedigini anlamadim. asilamada bildigim kadariyla tek olgun folikulle de yapiliyor ama tabii onlar daha iyi bilir. isin uzmani onlar. Demekki digerlerinin de buyuyecegini dusunuyor. zaten bize asilamada gerekli olan sonucta yuzumuzu guldurecek olan tek yumurta. Bakalim insallah hayirlisi olur ikimiz icin de.
ahaaa yakaladım seniiiiii... hehehe kaydirigubbakcemile hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
zemuszemuskendini avutma canım:roflol:malesef,,,,,,,,,sırnaşık şey
denizcim ben gecen sene agustosta amerikan hast bulent urmana hist yaptirdim hemde 2 kere baska yer arama direk oraya git isinde uzman bir doktor mail adresine rahim filmimi gondermistim (daha once muayne olmustum zaten o filme yonlendirmisti)mail yolu ile randevulari ayarladik gecen seneki fiyatlari 1400 falandi..:)internetten ulasabilirsin cok kolay 15 dak bir olay:)tamam ama her merkeze gidemem ki? bu hafta sonu da memorial dan randevu aldım. istanbul tüp bebek aret beyle de görüşeceğim. bir arkadaşım istanbul cerrahi prof lemi ibrahimoğlu nu başka arkadaşım da prof bülent baysal ı önerdi. acaba onlara da mail atsam mı belki cevap verirler. yani kafayı yememek içten değil :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?