38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar merhaba,
Ben bir haftadır resmen baş ağrısından ölüyorum. Hatta baş ve diş ağrısı. Tabi ilaç da içmek istemiyorum. Bir de bu hafta evde boya-badana başlıyor. Of zor işler valla:)

canım sana kolay gelin. herhalde sen eve pek uğramazsın bırak kocan uğraşsın yerimseniben amniosentezi ne yaptın yaprıcak mısın?

esterya, gözün aydın canım, endişe ve streslerle dolu günlere hoşgeldin yerimseniben Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

deniz karayurt'cum, baş ağrıları çok normal, ben bir ara neredeyse her gün başağrısı çekiyordum ama şimdi gayet iyiyim, boya badana yaptıracaksan lütfen o kokulardan uzak dur, sonuçta kimyasal şeyler :) şimdi nasılsın?

moneta'cım umarım artık iyisindir :)

ben bugün doktordaydım :) ve bir oğluşum olacağını öğrendim... gayet hareketliydi, elleriyle yüzünü kapatıyordu, bir ara güneşlenir gibi elini ensesine koydu :) ayak parmağını ağzına götürdü vs... seyretmeye doyamadım... Allah hepinize yaşatsın inşallah... dualarım sizinle :) bu arada amniyosentez için perşembe saat 16.30'a randevu aldım, ızmir'e gideceğim, lütfen dualarınızı esirgemeyin benden arkadaşlar :)

Ruzgar Denizcim saglıkla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin yuce rabbim dunya guzeli oglunu,
kazalardan belalardan korusun..

evet stresli bir doneme basladık hemen. 11. gun 38 olan degerim 14. gun 61 e yukselmis :(
yani tam katlamamıs , ben gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum 31 martta yine basıma aynı sey gelecek diye cok korkuyorum :(

Ruzgar Denizcim saglıkla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin yuce rabbim dunya guzeli oglunu,

evet stresli bir doneme basladık hemen. 11. gun 38 olan degerim 14. gun 61 e yukselmis :(
yani tam katlamamıs , ben gelismeyen gebelikten kurtaj olmustum 31 martta yine basıma aynı sey gelecek diye cok korkuyorum :(

değer düşük ama bundan sonra inşallah katlanır. aşılamada tüpe göre belki daha düşük değer normaldir. inşallah kimyasal gebelik vs olmaz. umarim sağlıklı gelişir. :Saruboceq:

ben bugün doktordaydım :) ve bir oğluşum olacağını öğrendim... gayet hareketliydi, elleriyle yüzünü kapatıyordu, bir ara güneşlenir gibi elini ensesine koydu :) ayak parmağını ağzına götürdü vs... seyretmeye doyamadım... Allah hepinize yaşatsın inşallah... dualarım sizinle :) bu arada amniyosentez için perşembe saat 16.30'a randevu aldım, İzmir'e gideceğim, lütfen dualarınızı esirgemeyin benden arkadaşlar :)

tebrikler canım. tek oğlan sende galiba. oğlan kız farketmez cidden sağlıklı olsunlar sonra da hayırlı evlat olsunlar da
amniosentezin inşallah kolay geçer ve güzel sonuç alırsın. stres yapma sakın. yaptıran çok düşük tehlikesi çok az. içini ferah tut.kaydirigubbakcemile3

esterya, gözün aydın canım, endişe ve streslerle dolu günlere hoşgeldin yerimseniben Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

deniz karayurt'cum, baş ağrıları çok normal, ben bir ara neredeyse her gün başağrısı çekiyordum ama şimdi gayet iyiyim, boya badana yaptıracaksan lütfen o kokulardan uzak dur, sonuçta kimyasal şeyler :) şimdi nasılsın?

moneta'cım umarım artık iyisindir :)

ben bugün doktordaydım :) ve bir oğluşum olacağını öğrendim... gayet hareketliydi, elleriyle yüzünü kapatıyordu, bir ara güneşlenir gibi elini ensesine koydu :) ayak parmağını ağzına götürdü vs... seyretmeye doyamadım... Allah hepinize yaşatsın inşallah... dualarım sizinle :) bu arada amniyosentez için perşembe saat 16.30'a randevu aldım, İzmir'e gideceğim, lütfen dualarınızı esirgemeyin benden arkadaşlar :)

Sevgili Rüzgardeniz,

Tebrikler,insallah oglunu saglikla kucagina alirsin...Amniyosentez icinde bol sans!

Esterya,
insallah bundan sonraki gunler degerin katlanir ve bebesine kavusursun!Moralini yuksek tut ve bebeginin seninde kalacagina inan!

amin canım, Allah hepimizin bebeklerini korusun :) canım hamile kaldığımızı öğrendiğimiz andan itibaren herşeyi didiklemeye başlıyoruz, en çok ihtiyacımız olan sakinliği bir tarafa atıyoruz, bu elde olan bir şey değil tabii, tüm olumsuz düşünceler bir anda hücum ediyor beynimize... esterya'cığım herşey Allah'dan, Allah'ıma hep sağlıklı sıhhatli olacaksa ver diye yalvardım, hamile kaldığımda da aynen böyle dua ettim... ben de gelişmeyen gebelik yüzünden 4 defa kürtaj olmak zorunda kaldım... korkunu çok iyi anlıyorum, ne hissettiklerini de... bunları kelimelere dökmek çok zor... inşallah herşey yolunda gider ve sen de bebeğine kavuşursun canım, dualarım seninle ve ihtiyacı olan herkesle :)
tebrikler canım. tek oğlan sende galiba. oğlan kız farketmez cidden sağlıklı olsunlar sonra da hayırlı evlat olsunlar da
amniosentezin inşallah kolay geçer ve güzel sonuç alırsın. stres yapma sakın. yaptıran çok düşük tehlikesi çok az. içini ferah tut.kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim deniz'ciğim, öyle mi? topikte başka oğlan bekleyen yok mu? ben hep önce sağlıklı olsun diye dua ettim... amniyosentez sonucu da iyi çıkarsa artık bayram yapacağım :) dualarınıza ihtiyacım var :)

canım dr sana gelismeyen gebeliklerinin nedeni icin bir sey dedi mi acaba?

bütün testler yapıldı canım, hiçbir şey çıkmadı... en sonunda doktorum yaşımdan ötürü (42 yaşındayım) yumurtalarımın kalitesiz olabileceğini ve bebeklerin bu yüzden gelişmemiş olabileceğini söyledi, bir kere daha deneyin isterseniz olmazsa tüp bebek yaparsınız dedi, biz eşimle Haziran ayında tüp bebek yaptırmaya karar verdik ancak ben kürtajdan hemen sonra hem eşime hem de kendime kürler uyugulamaya başladım, kürtajdan 2 ay sonra tekrar hamile kaldığımı öğrendim, bundan da çok umutlu değildim doğrusunu istersen... 8-9 haftalıkken doktora gittiğimde kalp atışlarını ilk kez gördüm bebeğimin, işte bu sefer tamam dedik eşimle :) bence önce Allahın sonra da kürlerin mucizesini yaşadık...

canim ben cok korkuyorum
yine bisi olacak diye
bugun gidip tekrar kan testi yaptırdım 198 cıktı degerim..
dun aksam 61 cıkmıstı cok uzulmustum. demekki dun aksamki lab duzgun bakmadı.
aşilama ile benim yumurtalar buyutuldu ve aşılama yapıldı inşallah kalitelidrde
bebegim karnımda buyur ne olur dua edin kızlar

testi tekrar dedeceksen aynı labda yaptır. labaraturdan labratuara fark olabiliyormuş. ama bu kadar mı olur? inşallah sağlıklı gelişir

gecen hamileligimde de dun aksam yaptırdım lab da yaptırmıstım 506 cıkmıstı cok az gelmisti bana 5 haftalık hamşleydim

sonra bugun gittigim lab da yaptırmıstım 2400 cıkmıstı kese falan gorunuyordu zaten

kafam karıstı walla, Allaha havale ediyorum canı veren o bizi yaradan o alacak bir tek nefesimiz varsa izin veren de o..

Hakkımızda hayırlısını nasip etsin

gecen hamileligimde de dun aksam yaptırdım lab da yaptırmıstım 506 cıkmıstı cok az gelmisti bana 5 haftalık hamşleydim

sonra bugun gittigim lab da yaptırmıstım 2400 cıkmıstı kese falan gorunuyordu zaten

kafam karıstı walla, Allaha havale ediyorum canı veren o bizi yaradan o alacak bir tek nefesimiz varsa izin veren de o..

Hakkımızda hayırlısını nasip etsin

aynı anda yapırdıysan 2. lab doğru demek ki çünkü burada okudum değer 1000 olmadan zaten kese gözükmezmiş yani 506 da gözükmez zaten. ama 5 haftalıkken kese gözükür ve 506 çıkmaz delikafadulden ay gitme bir daha oraya başka şey için de a.s

yok gitmiycem canım ya...

simdi ben 2 gun sonra tekrar beta hcg yaptırsam mı yaptırmasammı?

bugun 3+3 um

4+3 olmadan dr gitmemem gerekir sanırım dime?

geçen hamileliğimde kürtaj olmuştum kullandığım ilaçlardan ve bebeği görecek halde değildim nasılsa gecikmiştir diye testi 35. gün yapmıştım zaten 5 haftalıktı. yani en erken ne zaman gözükür bilmiyorum ama gliba tüp bebekten spnra sonucu alınca 2 hafta sonra falan kese görmeye gidiliyor. 5 haftadan önce gözüktüğünü sanmam

canim ben cok korkuyorum
yine bisi olacak diye
bugun gidip tekrar kan testi yaptırdım 198 cıktı degerim..
dun aksam 61 cıkmıstı cok uzulmustum. demekki dun aksamki lab duzgun bakmadı.
aşilama ile benim yumurtalar buyutuldu ve aşılama yapıldı inşallah kalitelidrde
bebegim karnımda buyur ne olur dua edin kızlar
canım inşallah herşey yolunda gözküyor, bence gayet iyi sonuç... inşallah canım dualarımız seninle :)
yok gitmiycem canım ya...

simdi ben 2 gun sonra tekrar beta hcg yaptırsam mı yaptırmasammı?

bugun 3+3 um

4+3 olmadan dr gitmemem gerekir sanırım dime?

aşılama yaptırdıysan doktora değerlerini bildir bence, belki vereceği bir ilaç falan vardır, b-hcg 1500 ya da üzeri olmadan kese görülmüyor canım, diğer tecrübelerimden biliyorum :) hadi bakalım hayırlısı :) haberlerini bekliyoruz :)

Back
X