Yok canım ya, ilk mesajı attığımda henüz doktorla konuşmamıştım. Kendi kendime kurmayayım diye test sonucunu almadım ben, direkt doktorumun muayenehanesine faxlanmasını istemiştim. Dolayısıyla da bilmiyordum. Öğrendikten bir yarım saat sonra girdim; haber vereyim diye, mesajını gördüm.
Herkesin gittiği yolun tersine gittim ben, biliyorsun. Nisan ayındaki mikrodan sonra çok ama çok kötüydüm, ikinci denemeden de korkuyordum. Ancak yine de gelecek ay ikinci mikroya hazırlanıyor arada da bir tedavinin ucunda olayım bari diye de aşılama istiyordum. Doktorum da tamam bu ay aşılama yapıyoruz demişti zaten. Tutacağına ihtimal vermek istiyordum da yine de olmaz gibi geliyordu, ne bileyim?
Sizlere elbette birşey diyemem ama şu geçirdiğim 2-3 ayda kendime şöyle bir misyon edindim; Yaşı kaç olursa olsun, çocuğu olmayan ya da ikinciye cesaret edemeyen bütün arkadaşlarıma 'yapmalısın, çocuğun olmalı, hadi ama' diyordum. Şu an ortaokuldan arkadaşım, senelerdir ikinci çocuk istiyor ama olmuyordu, yarın benim doktorumla aşılama deniyor olacak. Ben ilk defa içimden gelen sesi dinledim -ki genelde tersi çıkar-, bu sefer oldu. Şimdi de herşeyin yolunda gitmesi için dua ediyorum. İyi haberlerimizle bu topic her daim şen olur umarım.