38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydin arkadaslar.mübarek regaip kandilimiz kutlu olsun hepinizin.rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarimizi kabul edip tez zamanda hayirli,saglikli,güzel ahlakli evlatlar versin.

Senin de kutlu olsun canım. Bu forumlarda yazan herkesin, hepimizin, sağlıkla bebek haberleri verip, kucağına almaları benim de dileğim.

yok ben saklıyorsun anlamında dememiştim yanlış anlama yani ne kadar sakinsin hemen ilk demedin anlamındaydı. inşallah devamıda çok güzel gelir çok rahat ve mutlu bir hamilelik geçirirsin öptüm canım kaydirigubbakcemile3

Sağolasın Deniz'cim,

Hiç yanlış anlar mıyım, ben şoktayım hala, kendimi tam ifade edememiş olabilirim yani :-) takma.

Güzel dileklerin için sağol, tez zamanda ben de güzel haberlerini bekliyorum.

(Mesaj attım sana bu arada)

Heradacım tebrik ediyorum insallah hersey yolunda gider ve hayırlısı ile bebegini kucagına alırısn.
sen ayın kacında asılama oldun SAT ne idi?

Sağol Esterya,

Benim SAT 25 Mayıs. 3 Haziran'da aşılama oldum. Bugün 4 + 3 ediyor galiba. Yakınız yani, hayırlısıyla.

Selam Deniz,

Güzel bir ara oldu sağol. Histeroskopini olmuşsun, hayırlısı olsun; bebeğine kavuşmak için son engeli aştığına inanıyorum ben. Yeni periyodunla başlayacaksın sanırım, hayırlısı olsun, güzel haberler vereceksin inşallah.

Ben aşılama ile ilgili ne yazacağımı bilemiyorum vallahi. Az önce doktorumla konuştum, hala şoktayım ama bu sefer oldu ve hayatımda ilk defa hamile kalmayı başardım galiba. Ben 15. günde test yaptırmadım, regli tarihimin bir gün bile olsa geçmesini bekledim. Sonucu aldığımdan beri de dileyen herkese nasip et Allah'ım diye dua edip, şükrediyorum. Umarım herşey yolunda ilerler, ne diyeyim.
Senin adına çok mutlu oldum canım. Böyle bir haber böyle sakin sakin verilir mi??? Tebrik ediyorum...Telaşlı ve endişeli anne adayları arasına hoşgeldin diyorum :) İnşallah herşey yolunda gidecek canım. Bugün kandil, bol bol dua edelim canım :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
ay ne guzel demek oglusun olacak:)formumuza bir erkek lazimdi zaten :)yarinda amniosentezin var insallah hersey yolunda gecer..bu gece cok streslisindir tahmin ediyorum..ama sorunsuz hamileliklerde birsey olmuyor gerekten gelismis bir yontem...bizi haberdar et:)
evet canım bir oğluş geliyor inşallah. Bugün amniyosentezim var, sabah uyanana kadar iyiydim ama uyandığımdan beri stresteyim maalesef... Yapmamam gerektiğini biliyorum ama maalesef olmuyor, kalbim yerinden çıkacak gibi... Kendim için değil bebeğim için endişeleniyorum... Benim için dua edin arkadaşlar :) Buna çok ihtiyacım var :)

Rüzgar Deniz'cim,

Çok sağol arkadaşım. Ne bileyim ben, sevinçten kuduracağımı zannediyordum ama bir ağırlık çöktü ki sorma. Elbette çok keyifli, ama ben bir şeyi çok düşündüğümde, hayalini kurduğumda, gerçekleştiği an ağır abla oluyorum işte. Bir eşim bir de en yakın arkadaşıma söyledim şimdiye dek. Haftasonu doktordan sonra aileleri ziyaret edip onlara öyle söyleriz diyoruz, bizi hala çocuk istemeyen bir çift sanıyorlar, ancak onların reaksiyonlarıyla keyiften deliye döneceğim. Şu doktor kontrolünü bir atlatayım da. Haklısın, bu endişeler hiç bitmeyecek gibi gözüküyor.

Amniyosentez'in kolaylıkla olsun bitsin inşallah. Bak hem ne kadar güzel kutsal bir güne denk gelmiş. ıçini ferah tut arkadaşım, herşey bak ne kadar yolunda gitti bu sefer, oğluşun şimdi de seni üzmeyecek. Kalpten inanıyorum ben buna. Dularımda hep vardın, bugün de dua edeceğim senin için. Çok öperim.

evet canım bir oğluş geliyor inşallah. Bugün amniyosentezim var, sabah uyanana kadar iyiydim ama uyandığımdan beri stresteyim maalesef... Yapmamam gerektiğini biliyorum ama maalesef olmuyor, kalbim yerinden çıkacak gibi... Kendim için değil bebeğim için endişeleniyorum... Benim için dua edin arkadaşlar :) Buna çok ihtiyacım var :)

allahın izniyle bunu da sorunsuz atlatacağına inanıyorum. inşallah güzel geçecek ve sonra da he şeyin iyi gittiği sonucunu alacaksın. dualarım seninle. oğlunla birlikte allaha manet olun :Saruboceq:

Deniz,

Mesajım gitmiyor mu, yoksa aynı mesajı sana beş kere filan mı gönderdim :-) haber verir misin arkadaşım...

2. mesajınsa aldım cevap da yazdım arada benim köpüşü yürüyüşe çıkarmıştım. bu hafta evdeyim de geçen seneden kalan iznimi evde kullandım sonra asıl izin alkisalkisalkis

Bol keyifler Deniz'cim. Oh ne güzel valla, yeni izne dokunmadan izinli olmak. Asıl izin ne zaman? Ne yapıyorsunuz?

asıl izin ağustosta. ya fethiye ye arkadaşların yanına bi otele ya annmlere ayvalığa yazlığa ya da evde tüp bebek çalışmasına ama bunu işten 1-2 gün izinle de halledebilirim eylüle bırakayım diyorum.

asıl izin ağustosta. ya fethiye ye arkadaşların yanına bi otele ya annmlere ayvalığa yazlığa ya da evde tüp bebek çalışmasına ama bunu işten 1-2 gün izinle de halledebilirim eylüle bırakayım diyorum.

Aklına hangisi yatıyor, gönlünden hangisi geçiyorsa onu yap arkadaşım. Ben artık bunu derim, başka şey demem :-) Herşey gönlünce olsun umarım.

herada cım benim sat 30 mayıs asılamamı adetimin 10. gununde yani 8 haziranda oldum.
normalde ben 16. gunde yumurtluyordum ama ilaclar alınca 8. gunde catlatma igenesi yapıldı 10. gunde de asılama

Rüzgar Deniz'cim,

Çok sağol arkadaşım. Ne bileyim ben, sevinçten kuduracağımı zannediyordum ama bir ağırlık çöktü ki sorma. Elbette çok keyifli, ama ben bir şeyi çok düşündüğümde, hayalini kurduğumda, gerçekleştiği an ağır abla oluyorum işte. Bir eşim bir de en yakın arkadaşıma söyledim şimdiye dek. Haftasonu doktordan sonra aileleri ziyaret edip onlara öyle söyleriz diyoruz, bizi hala çocuk istemeyen bir çift sanıyorlar, ancak onların reaksiyonlarıyla keyiften deliye döneceğim. Şu doktor kontrolünü bir atlatayım da. Haklısın, bu endişeler hiç bitmeyecek gibi gözüküyor.

Amniyosentez'in kolaylıkla olsun bitsin inşallah. Bak hem ne kadar güzel kutsal bir güne denk gelmiş. İçini ferah tut arkadaşım, herşey bak ne kadar yolunda gitti bu sefer, oğluşun şimdi de seni üzmeyecek. Kalpten inanıyorum ben buna. Dularımda hep vardın, bugün de dua edeceğim senin için. Çok öperim.
Evet canım, insan öyle oluveriyor birden :) Ben de öğrendiğimde çığlıklar atarım diye düşünmüştüm ama gayet sakin bir şekilde karşılamıştım :) Oooo güzel bir sürpriz olacak demek herkese, ne güzel :) Ahhhh bu endişeler yok mu... Hamileliğimden pek bir şey anlamadım desem yeridir bu endişeler yüzünden, doğru yapmadığımı da biliyorum ama elimde değil, en değerli hazinem ve kaybetmekten o kadar korkuyorum ki herşey için endişeleniyorum... Paranoyak olmazsam bu hamileliğin sonunda iyidir valla :)

Canım benim çok şükür iyi geçti işlem... Sonucunu da hayırlısıyla iyi bir şekilde alsam çok rahatlayacağım, doktor 19 ila 21 gün arasında çıkar sonuç dedi... şimdi de bu bekleme süreci başladı... Duaların için çok teşekkür ederim arkadaşım, sizler de her zaman benim dualarımdasınız... İnşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini :) Ben de seni çok öpüyorum canım :)
allahın izniyle bunu da sorunsuz atlatacağına inanıyorum. inşallah güzel geçecek ve sonra da he şeyin iyi gittiği sonucunu alacaksın. dualarım seninle. oğlunla birlikte allaha manet olun :Saruboceq:
Teşekkür ederim arkadaşım, artık bundan sonra yapılması gereken sonucu beklemek, sanırım en zor kısım bu... Amiiiiiiiiiiiiiiiiin canım, Rabbim hepimizin sesini duysun inşallah :)

aaaaaaaaa Ayvalık'a mı geleceksin? Ben Ayvalık'ta oturuyorum :) Geldiğinde istersen görüşebiliriz canım... Hakkında hayırlısı canım, en doğru kararı yine sen vereceksin :)

Rüzgar Deniz'cim,

Haydi canım geçmiş olsun. Ben eminim sonucun olumlu çıkacağına. İnşallah hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlarsın artık. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Oooo güzel bir sürpriz olacak demek herkese, ne güzel :) Ahhhh bu endişeler yok mu... Hamileliğimden pek bir şey anlamadım desem yeridir bu endişeler yüzünden, doğru yapmadığımı da biliyorum ama elimde değil, en değerli hazinem ve kaybetmekten o kadar korkuyorum ki herşey için endişeleniyorum... Paranoyak olmazsam bu hamileliğin sonunda iyidir valla :)

Canım benim çok şükür iyi geçti işlem... Sonucunu da hayırlısıyla iyi bir şekilde alsam çok rahatlayacağım, doktor 19 ila 21 gün arasında çıkar sonuç dedi... şimdi de bu bekleme süreci başladı... Duaların için çok teşekkür ederim arkadaşım, sizler de her zaman benim dualarımdasınız... İnşallah sen de sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini :) Ben de seni çok öpüyorum canım :)

aaaaaaaaa Ayvalık'a mı geleceksin? Ben Ayvalık'ta oturuyorum :) Geldiğinde istersen görüşebiliriz canım... Hakkında hayırlısı canım, en doğru kararı yine sen vereceksin :)

merak etme sonuç da iyi çıkacak. ama bunu demesi kolay yapması zor biliyoum. az daha sabır canım inşallah oğluşuna kavuşacaksın. :emir_bebek:
ay ne güzel sürekli ayvalık da mı oturuyorsunuz? kışın çok sakindir herhalde ama deniz yeşillik sakinlik falan insana hep bir huzur veriyor. bakalım canım eğer gelirsm o taraflara haber veririm inşallah. oğlunla kendine dikkt et canım opuyorumnanaktan

Rüzgar Deniz'cim,

Haydi canım geçmiş olsun. Ben eminim sonucun olumlu çıkacağına. İnşallah hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlarsın artık. Güzel haberlerini bekliyoruz.
İnşallah güzelim, o keyif kısmına geçmek için sabırsızlanıyorum artık :) bir 3 hafta daha sabretmem gerekiyor bunun için :) haber alır almaz sizlere de haber vereceğim canım :)
merak etme sonuç da iyi çıkacak. ama bunu demesi kolay yapması zor biliyoum. az daha sabır canım inşallah oğluşuna kavuşacaksın. :emir_bebek:
ay ne güzel sürekli ayvalık da mı oturuyorsunuz? kışın çok sakindir herhalde ama deniz yeşillik sakinlik falan insana hep bir huzur veriyor. bakalım canım eğer gelirsm o taraflara haber veririm inşallah. oğlunla kendine dikkt et canım opuyorumnanaktan
İnşallah canım, benim içimden bir ses de öyle diyor ama ne bileyim yine de korkuyorum biraz işte :) evet ben sürekli Ayvalık'ta yaşıyorum... evet doğasıyla çok huzurlu bir yer, kışın sakin... ama huzurunu kaçıran faktörler varsa ne doğa ne sakinlik işe yarıyor işte :( Gelirsen mutlaka beklerim :)

esterya, gözün aydın canım, endişe ve streslerle dolu günlere hoşgeldin yerimseniben Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

deniz karayurt'cum, baş ağrıları çok normal, ben bir ara neredeyse her gün başağrısı çekiyordum ama şimdi gayet iyiyim, boya badana yaptıracaksan lütfen o kokulardan uzak dur, sonuçta kimyasal şeyler :) şimdi nasılsın?

moneta'cım umarım artık iyisindir :)

ben bugün doktordaydım :) ve bir oğluşum olacağını öğrendim... gayet hareketliydi, elleriyle yüzünü kapatıyordu, bir ara güneşlenir gibi elini ensesine koydu :) ayak parmağını ağzına götürdü vs... seyretmeye doyamadım... Allah hepinize yaşatsın inşallah... dualarım sizinle :) bu arada amniyosentez için perşembe saat 16.30'a randevu aldım, İzmir'e gideceğim, lütfen dualarınızı esirgemeyin benden arkadaşlar :)

canımmmmm güzel haberini alınca ne kadar sevindim bilemezsin,,,,aynı mutluluğu denizkarayurtta da yaşadım,,,güzel ve sağlıklı haberini alınca sevinçten ağladım,,,,hatta sizin tanımadığınız duru diye bir kardeşim var canım benim ya oda ağladı telefonda ,,,ne ne ne diyeceksiniz şimdi DENİZKARAYURT bebişi gayet sağlıklıymış dr amniyosentez ister yaptır ister yaptırma demişşşşş veee oğlanmışşşşşşşş,,,,,,,,,,zemuszemuszemuszemus,,,,,,şimdi iki tane terörist teyzesi olucam,,,aman allahım,,,,dualarım sizinle kucağınıza sağlıkla sorunsuz alın inş,,,,,,aşkım sen de yorma kendini iyi geçmesine sevindim,,,bolbol dinlen,,,bak görüceksin sonucuda temiz çıkacak canım kardeşim:1hug:
beni biliyorsun zaten sağlığım düzeldi,,,,ablam by-pass olmuştu daha evel şimdi hafif bir rahatsızlık geçirdi,,,,onun dışında birşeyler tam otursun yerine söylerim şimdi daha erken (iş le ilgili)öpüyorum seni yeğenime dikkat et

canımmmmm güzel haberini alınca ne kadar sevindim bilemezsin,,,,aynı mutluluğu denizkarayurtta da yaşadım,,,güzel ve sağlıklı haberini alınca sevinçten ağladım,,,,hatta sizin tanımadığınız duru diye bir kardeşim var canım benim ya oda ağladı telefonda ,,,ne ne ne diyeceksiniz şimdi DENİZKARAYURT bebişi gayet sağlıklıymış dr amniyosentez ister yaptır ister yaptırma demişşşşş veee oğlanmışşşşşşşş,,,,,,,,,,zemuszemuszemuszemus,,,,,,şimdi iki tane terörist teyzesi olucam,,,aman allahım,,,,dualarım sizinle kucağınıza sağlıkla sorunsuz alın inş,,,,,,aşkım sen de yorma kendini iyi geçmesine sevindim,,,bolbol dinlen,,,bak görüceksin sonucuda temiz çıkacak canım kardeşim:1hug:
beni biliyorsun zaten sağlığım düzeldi,,,,ablam by-pass olmuştu daha evel şimdi hafif bir rahatsızlık geçirdi,,,,onun dışında birşeyler tam otursun yerine söylerim şimdi daha erken (iş le ilgili)öpüyorum seni yeğenime dikkat et

süpeeeeeeeeeeeeeer bir haber bu, çok sevindim Deniz adına :) ohhh çok şükür :) demek onun bebişi de oğlan, ne güzeeeeel :) evet şimdiden iki oğlan oldu hadi bakalım kızlar da gelsin :) amiiiiiiiiin canım, darısı başınıza inşallah... benim sonucum 3 hafta sonra çıkıyor, şu an beklemedeyim, inşallah dediğin bir sorun çıkmayacak :) evde dinlenmekten başka bir şey yapmıyorum canım, yakında uyumaktan şişeceğim valla...

iyileşmene sevindim ama ablana üzüldüm canım, çok geçmiş olsun, umarım daha iyidir şimdi... sen de kendine dikkat et canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)

süpeeeeeeeeeeeeeer bir haber bu, çok sevindim Deniz adına :) ohhh çok şükür :) demek onun bebişi de oğlan, ne güzeeeeel :) evet şimdiden iki oğlan oldu hadi bakalım kızlar da gelsin :) amiiiiiiiiin canım, darısı başınıza inşallah... benim sonucum 3 hafta sonra çıkıyor, şu an beklemedeyim, inşallah dediğin bir sorun çıkmayacak :) evde dinlenmekten başka bir şey yapmıyorum canım, yakında uyumaktan şişeceğim valla...

iyileşmene sevindim ama ablana üzüldüm canım, çok geçmiş olsun, umarım daha iyidir şimdi... sen de kendine dikkat et canım, güzel haberlerini bekliyoruz :)

a.s.,,,,,,,siz iyi olun şiş göbişlernaniknanik,,,,:roflol:sizi seviyorum,,,,,

Back
X