38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar selam, doktordan geldim klomen gibi basit bir hapla 2 tane kocaman yumurta olmuş ama 11.güne fazla büyük 28-29 mm.

Doktorda oooo ne çabuk olgunlaşıyorlar böyle dedi ancak benim adet döngüm 26 , dolayısıyla zaten 12. gün çatlarlar ondan mı dedim evet dedi.

Neyse bu gece 12,00 de iğnemi yapacağım çarşamba 12,30 da aşılama var.

Ben fazla büyüdüler diye umudu şimdiden kestim ama bakalım artık hayırlısı.

Büyük yumurta kalitesiz midir ?

Canım hayırlısı olsun. Ben büyük yumurtanın kalitesiz olabileceği ihtimalini ilk senden duyuyorum. Aksine büyük yumurta iyidir, olgunluk göstergesidir. Niye umudu kesiyormuşsun ki ben anlamadım aaaaa. HAyırlısıyla güzel haberler alacağız senden. Aşılaman şimdiden hayırlı uğurlu olsun, iki büyük yumurta, ikiz olasılığını arttırıyor. Haydi bakalım, inşallah. inşallah.

dr aradı cuma günü test yapalım o güne belli olur ne olduğu dedi. sabredebilirsem cumayı beklerim. olmadı çarş sabah da giderim. bakalım netcem

Umarım rahatlar ve şu son bir iki günü rahat geçerirsin canım. Beklemek çok zor ama bak burada biz seninle nöbet tutuyoruz resmen. Yalnız değilsin. Çok öperim.

arkadan gelen yok galiba çünkü bende monitöre baktım 2 ölçüm yaptı.

Karamel'cim, benim doktorum en büyük yumurtaya bakarım ben diyor. Diğer aşılamamda da toplamda dört yumurtam vardı ama en büyük olan bir taneydi ve hep onu ölçtü. Belki seninki de öyledir. Neticede çatlatma iğnesine rağmen arkadan verilen ödev programı arkadan gelenler olduğunun da gösergesi.

için, gönlün nasıl rahat ediyorsa öyle yap birtanem, nasılsa bebiş büyüyor. :))

Bence de bence de. Annesi gibi inatçı olacak :-)

Canım hayırlısı olsun. Ben büyük yumurtanın kalitesiz olabileceği ihtimalini ilk senden duyuyorum. Aksine büyük yumurta iyidir, olgunluk göstergesidir. Niye umudu kesiyormuşsun ki ben anlamadım aaaaa. HAyırlısıyla güzel haberler alacağız senden. Aşılaman şimdiden hayırlı uğurlu olsun, iki büyük yumurta, ikiz olasılığını arttırıyor. Haydi bakalım, inşallah. inşallah.

ciddi mi çok sevindim , ben kendi kendime uydurdum " doktor ne çabuk olgunlaşıyorlar" dediği için, sanki küçük istermiş gibi geldi yoksa bir yerden okumadım.

Bebek bölümüne gelen ikiz vardı muhtemel 3-5 günlük ama anne çökmüş gitmiş ve üstelik genç karnı şiş , eli karnında acı çekerek yürüyordu Allah kolaylık versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herada, ödev demedi belki çarşamba der.

Valla hiç ödev yapasım yok ben çalışmam artık bana ne doktor halletsin. Benden bu kadar :)))))))))))

Ne rahatmış aşılama 10 da lab. gideceğiz 12,30 aşılam bitti gitti.

Unutmadan, bana senin orada beklemene gerek yok burada olacaksın dedi. Önceden bir işlem oluyor mu ?

ciddi mi çok sevindim , ben kendi kendime uydurdum " doktor ne çabuk olgunlaşıyorlar" dediği için, sanki küçük istermiş gibi geldi yoksa bir yerden okumadım.

Bebek bölümüne gelen ikiz vardı muhtemel 3-5 günlük ama anne çökmüş gitmiş ve üstelik genç karnı işi, elini karnında acı çekerek yürüyordu Allah kolaylık versin.

Ne güzel büyüyorlar işte, ne çabuk olgunlaşıyorların neresi kötü laf arkadaşım? İçini ferah tut, maşallah diyeyim ben şimdiden. İnan geç büyüyen yumurtalar olsa daha çok üzülürdün. Geç büyümesi de sorunun bir göstergesi değil halbuki. Doktoruna güven ve rahat ol canım. Çarşamba ihtimal yazamayabilirim, sana şimdiden bol şanslar diliyorum. Rahat bir aşılama olsun inşallah.

Valla ben gözümü kapadım ikiz istiyorum. Fakire bir verme iki ister misali. İlki olmadı ya, şimdi ikiz diye tutturdum. Eşim bile bu fikre alıştı. Bir iki sene zor olur ama sonra birbirlerine oyun arkadaşı olur sıkılmazlar, inşallah ikiz olur diyor. Secret denen birşey varsa, korkmadan ikiz çağırıyorum inan olsun. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.

Karamel'cim,

Ben aşılamadan 10 dakika önce gittim hep. Benim doktorum boş mesane istiyor, hazırlanıyorsun ve tamam. Eşimse benden 2 saat önce gidiyor, örnek verildikten sonra sperm yıkama denen bir işlemden geçiriliyor çünkü. Ödevi ise işlem bittikten sonra yatarken elime tutuşturuyor doktorum. Bence kaçarı yok, ödev olmadan olmuyor. Eh o kadar uğraşmışsın, biraz ödev de yapıver :-)

kızlar selam, doktordan geldim klomen gibi basit bir hapla 2 tane kocaman yumurta olmuş ama 11.güne fazla büyük 28-29 mm.

Doktorda oooo ne çabuk olgunlaşıyorlar böyle dedi ancak benim adet döngüm 26 , dolayısıyla zaten 12. gün çatlarlar ondan mı dedim evet dedi.

Neyse bu gece 12,00 de iğnemi yapacağım çarşamba 12,30 da aşılama var.

Ben fazla büyüdüler diye umudu şimdiden kestim ama bakalım artık hayırlısı.

Büyük yumurta kalitesiz midir ?

Hadi hayırlısı canım.İnşallah senin de iyi haberini alıcaz 10-12 gün sonra.

dr aradı cuma günü test yapalım o güne belli olur ne olduğu dedi. sabredebilirsem cumayı beklerim. olmadı çarş sabah da giderim. bakalım netcem

Deniz bulut arkadaşım bu arada kendini o kadar dinleme sakın.Göğüslerini elleyip durma.Zaten psikolojik olarak çok etkileniyorsun.Bu arada sakin olmaya ihtiyacın var canım.Kocayı da çok kafana takma.Erkekler duygularını dışa vurmazlar pek.Bizim gibi değiller.Biz hemen ağlayıveriyoruz olmadık şeye.Bebeğin bence hala seninle.

Denizcim seni takip ediyorum sürekli canım ama cevap yazamadım şimdiye kadar şifremi kaybetmiştim.
öncelikle TEBRİKLERRRRRRRR 12. gün değerini okuyunca evde çığlık atmıştım o kadar çok sevindimki, ama sen hiç benim kadar sevinmişe benzemiyorsun bence katlayarak gidecek evet sana ragmen bu bebek sana GELECEK hadi ya biraz sabır be canım
bende bütün bunları ekimde yaşayacam inşallah sen o zaman hamişlik haflarını sayıyor olacan cinsiyetini merak ediyor olacan İNŞALLAHHHHH
senin olumlu sonuç alman benimde olumlu sonuç almam demek çünkü aynı şeyleri yaptık
SEVGİLER

Denizcim benim ikinci hamileligimde boyle olmustu. Ben de senin gibi dis gebelikten cok korkmustum ama degildi. Ama benim hep yuzde 50 artti. Bir hafta sonra kucucuk bir kese gorduk. hep 2 gunde bir bakildi hep yuzde 50 artmaya devam etti. Doktorum artik ilaclari kes bu isten bir sey cikmaz dedi. ilaclari kesip son bir kez USG baktirmak icin doktora gittim ve bir mucize gerceklesti. Bebegimin kalp atislarini gorduk patir patir atiyordu. Nasil sevindim anlatamam hungur hungur aglamistim sevincten.
Bunlari neden anlatiyorum dis gebeligi aklindan cikart diye.
Hos benim mutlulugum 10 gun surmustu. 10. haftada bebisimin kalbi durmustu. Ama durmayabilirdi de. uzulme canim ve lutfen dis gebeligi aklina geitrme.
seni cok anliyorum ben 2 gunde bir kan tahlili yaptiriyordum ve yuregim agzimda bekliyordum.
Ama herseyde bir hayir vardir oyle dusun.
Sen simdi relax olmaya calis. Biliyorum zor ama dene lutfen.

Ah Deniz ah....niye kendini bu kadar üzersin be arkadaşım?...niye karnındaki o küçücük bebişi üzersin be arkadaşım?...Lütfen biraz rahat ol...ne belirtiyi düşün,ne değeri düşün,ne kocayı düşün....kendini biraz rahatlat,eğer hayırlısı olacaksa sen düşünsen de düşünmesende OLACAK.Kaçışın yok,o yüzden rahat olmaya çalış,kendini üzme,bebişini üzme.Allah korusun değer düşerse tamam o zaman üzülürsün ama şimdi DEĞıL arkadaşım,Şimdi değil.

Kızlar herkese merhaba,

DENİZ BULUT'cuğum,

Deniz'ciğim,bak değerinin azalmasını beklerken ne güzel artmış işte. Minicik yavrun annesine tutunmaya çalışmak gibi zor bir görevi yerine getirmeye çalışırken ona destek olmalısın. Dereyi görmeden paçayı sıvama hemen ne olur. Hele bir dur bakalım. İnşallah cuma günü herşey çok daha güzel olacak. Biraz rahatlamaya çalış canım.
Arkadaşlarımın da dediği gibi (Ben de bilgisayara çok girmek istemiyorum. Sandalyede uzun süre oturamıyorum.) Ama sırf sana destek olmak için topici açıyorum diğer kızlar gibi. Ama lütfen sen de başkalarının dış gebelik değerlerini kendinle kıyaslama. Bir kere en başta sen kendini özel hisset lütfen. Herada, Rüzgar Deniz, Serpil hepsi söylemiş zaten. Sen şimdiden bu kadar strese girersen hamileliğinde çok stres yaşarsın. O yüzden kendini üzme. Çünkü başaracaksın, hepimizin kalbi seninle.

Balance'cığım,
Çok sağol canım. İnşallah arka arkaya hamile kalıp keyifle yeni yıla gireceğiz. Yeni doğmuş bebeklerimiz, doğacaklarımızla inşallah 2010 çokkk ama çokkkkk güzel bir yıl olacak.Ne güzel dilekler bunlar. Neden ütopik olsun, hepimiz tek tek ne mücadeleler veriyoruz. Yılda bir gün bir araya gelmeyi mi başaramayacağız? Yeter ki isteyelim. Ben varım valla.[/

Tabi ki öyle oalacak HERADA'cığım. Allah'tan hiçbir zaman ümit kesilmez. Bu topic bir anlamda ilk önceleri biraz umutsuz bir topicti. Yavaş yavaş herşey düzeliyor. Birbirmize destek olmak, o sinerji uzakta da olsak çok etkili. O yüzden bence de 2010 çok güzel bir yıl olacak.
Valla bu buluşmayı çok hak ediyoruz. Bir çoğumuz birbirirmizin yüzünü bile görmedi, hatta gerçek isimlerimizi bile bilmiyoruz. Ama önemli olan aramızdaki dostluk ve dayanışma.
Bu arada hayırlısıyla gidip geliver inşallah. Belki Arap ülkesi sana şans getirir, ikizlerin de yola çıkmaya karar verir. İkizlerinin de inşallah biri esmer biri sarı olur. Sütlü kahve gibi. Ne tatlı olur valla.

ah denizcim hic sorma 50 ignem kaldi yani 50 kere daha igne olacagim:)asi gibi...anne olmak boyle birsey demekki herseye boyun egmek:)karpal tunel sendromunda elin gecitigi sinir kanallari daraliyor ve baski yapmaya basladigi icin ellerde uyusma agri basliyormus tek caresi bir aski ile elimizi boyna baglamakmis:)zaten hareketlerimiz kisitli dusunsene birde onu yaparsak oh oh:)
serpilcim tam olrak bu icerigi tasiyan bir cay yok malesef ve bitkisel caylar hamilelikte tam kontrolu yoksa cok sakincali olabilir(yani seninki gibi sglik bakanligi onayli olmadigi takdirde)yesil cay melissa cayi falan allah korusun dusuge kanamaya sebep olabilir..bende dogal yoldan her sabah maydanoz yiyerek diuretik etki yaratmaya calisiyorum..ama son ayda odem olmasi artik normal..allah dayanma gucu versin:)
(

DEFNE'ciğim, iğne korkusu olan biri için, kalan 50 iğne (Daha önce vurduklarınla sayısı kaç olmuştur bilmiyorum) çok feci. Kaldı ki iğneden korkmayan biri olarak ben bile tırstım valla.
Bu arada benim bildiğim yeşil çay ve melissa hamilelikte çok iyi. Tersine maydanoz düşüğe sebep oluyor. Yanlış mı biliyorum. :1no2:

Deniz Bulut arkadaşım,
Kendi ağzınla söylüyorsun, bir çok belirti ilaçlar yüzünden diye. Canım hiçbir belirtisi olmayıp hamile olan o kadar çok kadın var ki... Bu korkularla salgıladığın bir takım hormonlarla onun tutunmasını güçleştirirsin, yapma gözünü seveyim. Yarın inşallah değerinin yükseldiğini öğreneceğiz, sonrasında da kese görüldü görülmedi endişesi, derken kalbi atıyor mu atmıyor mu korkusu, böyle böyle ikili, üçlü testlere geleceksin, onların endişesi ayrı... Yani anlayacağın bugünkü korkularını unutup diğer endişelerin peşine düşeceksin. Hamilelik çok zor gerçekten. Güçlü olmak zorundasın canım. Senin her türlü endişen ve korkun senin içinde hayata tutunmaya çalışan o miniği korkutacak. Lütfen sakin ol ve sabırla yarını bekle. Anne olmak sabır demektir, sakin olmak demektir :) Hadi arkadaşım, ne kendini ne de miniğini üzme lütfen. Herşey olacağına varır sonuçta :) Dualarımız seninle :)

He valla RÜZGAR'cığım çok hak veriyorum sana sonuna kadar. Hele de o stresin bebeği nasıl kötü etkilediğini bilen biri olarak sana yüzde yüz katılıyorum. Gerçekten de ben kendi adıma söyleyeyim en büyük stresi ikili test ve amniyo sonucunu beklerken yaşadım.
Bu arada Rüzgar'cığım sen nasılsın nasıl oldun canım. Hiç sesin çıkmıyor.

belki biz çok rahat,sıkıntısz bir hamilelik geçireceğiz neden olmasın?benim son adetime göre şu anda 5 haftalık hamileyim,ne bir bulantı,ne başka birşey hiç birşey yok....

Maşallah DİLKALMAN. Benim de bulantım filan hiç olmamıştı. İnşallah da hep böyle güzel geçer hamileliğin canım.

Buyuk hamile denizcim yani koca karinli olan, tabii neden olmasin yilda bir kez bebeklerimizle bulusuruz ne tatli olur ya. Ama artik benim Turkiyeye geldigim tarihlere denk getirirsiniz, bu kadar bencillik yapmaya hakkim olsun demi :)) O kadar gurbet kahri cekiyorum:kedi:

kaydirigubbakcemile5 Evet RONİ, ütopik diye biraz o yüzden demiştim zaten. "Hadi biz buluştuk da yazık sana zor olacak taa Amerika'lardan buraya gelmek" diye. Ama haklısın tabi ki sana ve (Serpil'e) kıyak geçmemiz gerekir.

evet şu hayatta istediğim ve sahip olamadığım tek şey bir bebek sevdiğim adamdan bir bebek.... bizden bir parça. bunu neden bu kadar istiyorum bunu bilmiyorum... onu çok güzel bir dünyaya mı getireceğim.. onun yollarına güller mi sereceğim... çok mutlu mu olacak... çok sağlıklı mı olacak... kaç yıl yaşayacak.... bilmiyorum... yoksa ben kendi egomu mu tatmin edeceğim... ya da etraftaki insancıkları mı susturacağım... veya içimdeki sesi mi susturacağım.... nedir bu kadar takıntımın sebebi... bunun haketmekle bir alakası yok... kader mi matematik mi.... üzülmek istemiyorum... başa gelen çekilir elbet başına gelenler tabiiki çekiyor kimse mutsuzluk istemez... ancak kafamdaki soruları cevaplayamıyorum cevaplayamayacağım da. allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin pozitifler beni bulsun pozitifler sizi bulsun... umut adlı filmde çok ağladım annelik babalık çok zor dostum dostlarım.

Amin canım. Yaşadıkların tabi ki kolay değil ALABAMA'cığım. Ama bu soruları inan ki zaman zaman hepimiz soruyoruz. Ama şu çok doğru "Her şerde bir hayır, her hayırda bir şer vardır" diye. Önemli olan hayırlı olanların çok olması. İnşallah sen de hayırlı gün geldiği anda (tabi kısa bir süre sonra) hamile kalacaksın canım.

ciddi mi çok sevindim , ben kendi kendime uydurdum " doktor ne çabuk olgunlaşıyorlar" dediği için, sanki küçük istermiş gibi geldi yoksa bir yerden okumadım..

Ay KARAMELLL, sen de ben ve Rüzgar ekolündensin galiba. MONİŞ olsa iyi dalga geçerdi bizimle haklı olarak. Ben de hamilelik testi için gittiğimde tüp bebek merkezindeki doktorlar ve hemşireler "kanaman oldu mu" dediklerinde. Biraz şaşırarak "Yok" dedim. Kanamanın olmamasını tutunmama alameti sanıyordum. Üstelik bendeki salaklığa bak sen, bir süre önce Defne'nin kanamasına da üzülmüştüm üstelik. Hani insan onu hatırlar o an ve rahatlar bari. Yok ben " Demek ki kanama yoksa, bebek de yok" diye düşünmüştüm. Bana onu hatırlattın.
Büyük yumurta iyi. Ama tabi vaktinden önce çatlamaması lazım. Biliyorsundur benin transferden önce doktorlarımın en ümitli olduğu en büyük yumurtam çatlamıştı ve doktorlar diğer tırı vırı yumurtalarımla çalışmıştı. Bak sonuç pozitif. Yani demek istediğim büyük yumurta iyi ama, belli olmaz, küçüklerde kaliteli çıkıp bebeğe dönüşebiliyor. Tamamen şans. Tabi embriyolog da çok önemli tabi. Darısı inşallah sana.

MONİİŞŞŞŞ,
Haydi gel bizimle ol, oturup yıldızlardan bakalım dünyadaki neslimizeeee,
Moniş telefonda konuşunca hasterim depreşti ona göre. Çok öpüyorum seni.opuyorumnanaktan

He valla RÜZGAR'cığım çok hak veriyorum sana sonuna kadar. Hele de o stresin bebeği nasıl kötü etkilediğini bilen biri olarak sana yüzde yüz katılıyorum. Gerçekten de ben kendi adıma söyleyeyim en büyük stresi ikili test ve amniyo sonucunu beklerken yaşadım.
Bu arada Rüzgar'cığım sen nasılsın nasıl oldun canım. Hiç sesin çıkmıyor.

Canım, hiç unutamıyorum, sen kanamalı olarak korkuyla doktora gittiğinde, ultrasonda zavallı küçücük savunmasız yavru bir kenara büzüşmüştü demiştin. Resmen içime oturmuştu bu söylediklerin. O yüzden mümkün olduğunca sakin olmaya çalışıyorum. Offf hiç sorma o amniyosentez sonucunu bekleme sürecini, kabus gibiydi. Bu arada ben bugün doktora gittim, rutin kontrolümüz vardı. Maşallah oğluşumu iyi buldu doktor amcamız. 2085 gr. olmuş çok şükür. 15 gün sonra tekrar çağırdı, çünkü 31 - 32. haftadan sonra iki haftada bir çağırılıyormuşuz. Kasım başında da İstanbul'a gidiyorum Allah kısmet ederde bir aksilik çıkmazsa. Nasıl olduğuma gelince, iç güveysinden hallice diyeyim :) Bir ara sana uzunca bir mail yazacağım ama bir türlü o mood'a giremedim, kusura bakma arkadaşım :) Sen ne zaman kontrole gidiyorsun? Doğum için tarih verdi mi doktor?

Deniz bulut arkadaşım bu arada kendini o kadar dinleme sakın.Göğüslerini elleyip durma.Zaten psikolojik olarak çok etkileniyorsun.Bu arada sakin olmaya ihtiyacın var canım.Kocayı da çok kafana takma.Erkekler duygularını dışa vurmazlar pek.Bizim gibi değiller.Biz hemen ağlayıveriyoruz olmadık şeye.Bebeğin bence hala seninle.

Denizcim seni takip ediyorum sürekli canım ama cevap yazamadım şimdiye kadar şifremi kaybetmiştim.
öncelikle TEBRİKLERRRRRRRR 12. gün değerini okuyunca evde çığlık atmıştım o kadar çok sevindimki, ama sen hiç benim kadar sevinmişe benzemiyorsun bence katlayarak gidecek evet sana ragmen bu bebek sana GELECEK hadi ya biraz sabır be canım
bende bütün bunları ekimde yaşayacam inşallah sen o zaman hamişlik haflarını sayıyor olacan cinsiyetini merak ediyor olacan İNŞALLAHHHHH
senin olumlu sonuç alman benimde olumlu sonuç almam demek çünkü aynı şeyleri yaptık
SEVGİLER

Denizcim benim ikinci hamileligimde boyle olmustu. Ben de senin gibi dis gebelikten cok korkmustum ama degildi. Ama benim hep yuzde 50 artti. Bir hafta sonra kucucuk bir kese gorduk. hep 2 gunde bir bakildi hep yuzde 50 artmaya devam etti. Doktorum artik ilaclari kes bu isten bir sey cikmaz dedi. ilaclari kesip son bir kez USG baktirmak icin doktora gittim ve bir mucize gerceklesti. Bebegimin kalp atislarini gorduk patir patir atiyordu. Nasil sevindim anlatamam hungur hungur aglamistim sevincten.
Bunlari neden anlatiyorum dis gebeligi aklindan cikart diye.
Hos benim mutlulugum 10 gun surmustu. 10. haftada bebisimin kalbi durmustu. Ama durmayabilirdi de. uzulme canim ve lutfen dis gebeligi aklina geitrme.
seni cok anliyorum ben 2 gunde bir kan tahlili yaptiriyordum ve yuregim agzimda bekliyordum.
Ama herseyde bir hayir vardir oyle dusun.
Sen simdi relax olmaya calis. Biliyorum zor ama dene lutfen.

Ah Deniz ah....niye kendini bu kadar üzersin be arkadaşım?...niye karnındaki o küçücük bebişi üzersin be arkadaşım?...Lütfen biraz rahat ol...ne belirtiyi düşün,ne değeri düşün,ne kocayı düşün....kendini biraz rahatlat,eğer hayırlısı olacaksa sen düşünsen de düşünmesende OLACAK.Kaçışın yok,o yüzden rahat olmaya çalış,kendini üzme,bebişini üzme.Allah korusun değer düşerse tamam o zaman üzülürsün ama şimdi DEĞİL arkadaşım,Şimdi değil.

Kızlar herkese merhaba,

DENİZ BULUT'cuğum,
Deniz'ciğim,bak değerinin azalmasını beklerken ne güzel artmış işte. Minicik yavrun annesine tutunmaya çalışmak gibi zor bir görevi yerine getirmeye çalışırken ona destek olmalısın. Dereyi görmeden paçayı sıvama hemen ne olur. Hele bir dur bakalım. İnşallah cuma günü herşey çok daha güzel olacak. Biraz rahatlamaya çalış canım.
Arkadaşlarımın da dediği gibi (Ben de bilgisayara çok girmek istemiyorum. Sandalyede uzun süre oturamıyorum.) Ama sırf sana destek olmak için topici açıyorum diğer kızlar gibi. Ama lütfen sen de başkalarının dış gebelik değerlerini kendinle kıyaslama. Bir kere en başta sen kendini özel hisset lütfen. Herada, Rüzgar Deniz, Serpil hepsi söylemiş zaten. Sen şimdiden bu kadar strese girersen hamileliğinde çok stres yaşarsın. O yüzden kendini üzme. Çünkü başaracaksın, hepimizin kalbi seninle.

kızlar valla okudum okudum çok utandım ne diyeyim. :kedi:hele denizkarayurt iskemlede fazla oturamıyum sırf sana destek olmak için bilgisayarı açıyorum diye yazmış ya bittiğim an. bu kadar hormonla ve gerginlikten sonra zaten ota boka (pardon) ağlıyorum. yani gözlerim doldu ağlamak üzereyim zor kendimi tutuyorum. inşallah bebeğim de beni mahcup eder sımsıkı tutunur annesine :kedi:mümkün olduğunca kendimi dinlememeye çalışıyorum. testi dayanabilirsem cuma yapacağım. şimdi çarş 180 yerine 150-160 çıksa ne olacak dr yine cumaya test isteyecek bari kendimi tutayım sonunda ya üzüleyim ya sevineyim. ben sevinmeyi tercih ediyorum inşş :lepi:
sevgili herara sana arap ellerinde bol bol çalışmanı ve minikleri yakalamanı öneriyorum kaydirigubbakcemile3,sevgili karamel senin de aşılaman hayırlı olsun. ama sonrasında çalışmak da önemliymiş. ne yap et kocanı ikna et dr un verdiği ödevleri yapın yerimseniben
raniyam senin test günün ne zaman? 5. gün transferi olunca az kaldı inşş? ilk hayırlı haber senn geleck sanırım :lepi:

hepinizi yrı ayrı öpüyorum a.s.

kızlar valla okudum okudum çok utandım ne diyeyim. :kedi:hele denizkarayurt iskemlede fazla oturamıyum sırf sana destek olmak için bilgisayarı açıyorum diye yazmış ya bittiğim an. bu kadar hormonla ve gerginlikten sonra zaten ota boka (pardon) ağlıyorum. yani gözlerim doldu ağlamak üzereyim zor kendimi tutuyorum. inşallah bebeğim de beni mahcup eder sımsıkı tutunur annesine :kedi:mümkün olduğunca kendimi dinlememeye çalışıyorum. testi dayanabilirsem cuma yapacağım. şimdi çarş 180 yerine 150-160 çıksa ne olacak dr yine cumaya test isteyecek bari kendimi tutayım sonunda ya üzüleyim ya sevineyim. ben sevinmeyi tercih ediyorum inşş :lepi:
sevgili herara sana arap ellerinde bol bol çalışmanı ve minikleri yakalamanı öneriyorum kaydirigubbakcemile3,sevgili karamel senin de aşılaman hayırlı olsun. ama sonrasında çalışmak da önemliymiş. ne yap et kocanı ikna et dr un verdiği ödevleri yapın yerimseniben
raniyam senin test günün ne zaman? 5. gün transferi olunca az kaldı inşş? ilk hayırlı haber senn geleck sanırım :lepi:

Test gunum cuma.4 gun kaldi ama ben dayanamayip yarin idrar testi bakayim diyorum. Ama negativ cikarsa uzulmeyecegim kendi kendime soz verdim.:Saruboceq: umarim pozitifi gorurum :CüvCüv:
sen de lutfen cumaya kadar sabretmeye calis.vereliniortak

denizbulutcum neden en kötüleri çıkarttıp bakıyorsun.bu şekil artıp hamileliği devam eden arkadaşlarda var onlarıda bulabilirsin.bende dış gebelik geçirmiş biriyim çok ağrı oluyor ve lekelenmeler oluyor sende bunlar yokki şüphelenesin LÜTFEN ARTIK RAHAT OLKİ BU SEFER BEBİŞİN STRESTEN GİTMESİN.napıyım artık açık net söyliyimki kendine gel yapıcağın şey sabır ve dua buda senin için sınav allahtan umut kesilmez hepimiz sana dua ediyoruz.hakkından ne hayırlıysa o olsun inşallah bebişin seni utandırır bu düşüncene...annesine sımsıkı sarılır .

Kızlar herkese merhaba,

DENİZ BULUT'cuğum,

Arkadaşlarımın da dediği gibi (Ben de bilgisayara çok girmek istemiyorum. Sandalyede uzun süre oturamıyorum.) Ama sırf sana destek olmak için topici açıyorum diğer kızlar gibi. Ama lütfen sen de başkalarının dış gebelik değerlerini kendinle kıyaslama. Bir kere en başta sen kendini özel hisset lütfen. Herada, Rüzgar Deniz, Serpil hepsi söylemiş zaten. Sen şimdiden bu kadar strese girersen hamileliğinde çokzaman ümit kesilmez. Bu topic bir anlamda ilk önceleri biraz umutsuz bir topicyavaş herşey düzeliyor. Birbirmize destek olmak, o sinerji uzakta da olsak çok etkili. O yüzden bence de 2010 çok güzel bir yıl olacak.

CANIMM BEYAZ MELEĞİM KIYAMAM SANA sandelye tepelerinde arkadaşlarına morelmi verirmiş.:CüvCüv: aman dikkat et kendini yorma allaha emanet ol canım kocaman öpüldünüz. Şeniz

TEDAVıDEKı ARKADAŞLAR SıZLERE BOL ŞANSLAR DıLıYORUM.ALLAHTAN UMUT KESıLMEZ UMUTSUZDA YAŞANMAZ.denizkarayurt arkadaşımızın dediği gibi 2010 hepimize uğur getirsin ve nufus patlaması olsunnnnn

sevgili karamel senin de aşılaman hayırlı olsun. ama sonrasında çalışmak da önemliymiş. ne yap et kocanı ikna et dr un verdiği ödevleri yapın yerimseniben
hepinizi yrı ayrı öpüyorum a.s.

ah şekerim ona ödev deme koşarak gelir, o yönden sıkıntım yok, sıkıntı bende hiç istemiyorum.

bende seni çok öpüyorum

Back
X