- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Sağol arkadaşım, kendi adıma söyleyeyim, ben zor günlere girdim, özellikle zombi gibi dolaşmak çok zor, gece uyku falan kalmadı, neyse sıkacağım artık dişimi ne yapalım :)Defne ve Rüzgardeniz arkadaşlarım nasıl gidiyor hamileliğiniz.Günler azaldıkça heyecan artıyordur sizlerde.Allah tez zamanda kurtarsın sizleri ve kucağınıza alamayı nasip etsin.
haydiiiiiiiiiiii var mı böyle bir şey... kızma ama çok güldürdün beni :)Moralim bozuldu.
Bu işe girmeden önce gittiğim bir otel vardı. Tatilden dönüp işe başlamıştım. Aşılama sonucunu tatilde öğreneceğim için o otele gidip dönüşte olmasa bile 2-3 ay sonra ayrılırım diyordum.
Yani o otelle başladığım bu işe, o otelle veda edecektim ancakkkkk yer yokmuşşşşşşşşş
Çok bozuldum ya şimdi aşılamamda tutmayacak mı(((((((((((
evet canım benim doğumum %90 24 Kasım'da olacak, sezeryan olacağım için tarih belli o yüzden 24 Kasım'ı baz alarak saymaya başladım canım, normalde 30 Kasım olması gerekiyordu... dediğin gibi doğumlar karışabilir kaydirigubbakcemile3RUZGARDENIZCIM :)aramizda takvime gore 2 hafta 14 gun falan var ama benim takvimde 45 gun kaldi seninkinde 53 gun kaldi diyor:)aklim karisti bizim dogumlar karisacak gibi gorunuyor denizicm ama kizlar acele eder derler benim yaramaz bakalim bekleyecekmi:)ben gittikce zorlanmaya basladim..bir yandan is bir yandan bu durum gercekten zor bir donem bakalim allah yardimcimiz olsun..birde diger stres konulari ...gecen hafta kendimi cok yalniz hissediyordum artik bu hafta takmamaya basladim acikcasi....torun torun diye bize herfirsatta hatirlatan kayinvalidem aylardir bir nevresim takimi alacak bugun ariyor renkleri kalmamisne diyeyim artik...tek bir cop almadi mesele almasi degil o heyecani duymasi bana sormasi ne bileyim..benimkide acayip large (igneden iplige ben dusunyorum ..oda asistanlik ediyor:))tek yaptigi aksamlari bir surahi su ve bir fincan sut isitmak basucuma koymak:)))bari onlari yapsin :)
kendin söylüyorsun, sana katılıyorum :roflol:kalmak için şeker, o otelde kalıp bu işe başlamıştım, o otelde kalıp işten ayrılırım diyordum .
Saçmaladım dimi
süpppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... çok beğendim bu fikrine :roflol:Hep söylüyordum ya sana, sen de hamile kalınca burnundan getir onun diye. Ohhh şimdi tam sırası fıstığım. Diyorum ya, kış günü karpuz, yaz günü dağdan kar iste o fikirsizin de aklı başına gelsin.
Artık keyfime bakıyorum canım, hiçbir şeyi takmamaya karar verdim.Bu arada merhaba kızlar,
RÜZGAR'cığım,
Sabret güzel arkadaşım. Herşey bu kadar güzel giderken ne kocanı, ne ötekini ne berikini kafana takma. Ben de aynı şekilde eşime sinir oluyorum filan bazen. Ama boşver biz keyfimize bakalım.
Moniş'im hep, topicte hamile kalanların topiği terk ettiğine çok kızardı haklı olarak. Ama Dilarem hamileyken de, Beroş'u doğurduktan sonra da topiğimizi terk etmeyerek güzel bir başlangıç yapmıştı. Moniş hep söyler, Beray hakikaten hepimizin gözbebeğidir o yüzden. Sonra da Defne, Serpil, sen, ben ve Deniz Bulut burayı terk etmedik. (Ara sıra gecikmeli girmelerimiz olsa da) Çünkü hepimiz birbirimize destek oluyoruz.
Buradan nereye varacağımı soracaksın yine söyleyeyim: Seni çok takdir ediyorum. Çünkü şu bitkisel kürleri her seferinde yılmadan usanmadan bütün detayıyla anlatıyor ve herkes, senin gibi faydasını görsün istiyorsun. Ne diyeyim Allah razı olsun senden.
Evet doktor kontrolümü geciktirmemem lazım. Ama ben biraz şanslıyım biliyorsun bu konuda ablalarım doktor olduğundan onlar yönlendiriyor. Aynısını zaten doktor söylüyor.
seninle aynı duygulaı paylaşıyorum canım :)hulyacım cok tesekkur edeırm bızlerı merak edıyorsun:)evet gıttıkce zorlanıyorum ve hala ınanamıyorum nasıl bır duygu bu ınanılmaz:)tek dılegım aklım fıkrım onda onu kucagıma almak saglıklı oldugunu gormek:)
olabilir canım, sormak istediğini buradan da sorabilirsin :)rüzgar deniz merhaba özel mesaj almanda sorun mu var sistemde mi sorun var birşey yazmış tım sistem göndermiyor da.öyleyse eğer buradan sorarım
Simdi beni merak ediyorsunuz de mi? Hadi sizi daha fazla meraklandirmayayim da soyleyeyim. Hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.
Biliyorum bana kizacaksiniz ama sevinmek icin korkuoyorum. Basimdan iki kotu tecrube gectigi icinkorkuyorum. Hayirlis ile USG de goreyim oyle sevinecegim.
hepinizi opuyorum ve darisi herkesin basina diyorum.
Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr çok sevindim Roniyam :) Hiç korkma arkadaşım, biliyorum elinde değil ama kendini kısıtlama sevinmek için... Hayırlısı ile inşallah hem keseyi hem de kalp atışlarını göreceksin canım. Gelişmelerden bizi haberdar et lütfen. Tekrar tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
evet yazdım sana cevabı :)rüzgar sanırım oldu
Sagol canim. Insallah bu defa hersey yolunda gider de saglikli bebegimi kucagima alirim.
Senin de cok az kaldi, ruzagar`a kavusmana. Insallah saglikla alirsin minik oglunu kucagina.
kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito
roniyam seni de tebrik ederim arkadaşım...Seni çok iyi anlıyorum.13 gün boyunca bende bunları yaşadım,salı günü keseyi gördüm,biraz rahatladım,önümüzdeki salı da kalp atışlarını görmek için gideceğim..Sanırım o zaman sevinebileceğim...Allahım hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah--------------------------------------------------------------------------------
Simdi beni merak ediyorsunuz de mi? Hadi sizi daha fazla meraklandirmayayim da soyleyeyim. Hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.
Biliyorum bana kizacaksiniz ama sevinmek icin korkuoyorum. Basimdan iki kotu tecrube gectigi icinkorkuyorum. Hayirlis ile USG de goreyim oyle sevinecegim.
roniyam seni de tebrik ederim arkadaşım...Seni çok iyi anlıyorum.13 gün boyunca bende bunları yaşadım,salı günü keseyi gördüm,biraz rahatladım,önümüzdeki salı da kalp atışlarını görmek için gideceğim..Sanırım o zaman sevinebileceğim...Allahım hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
roniyam seni de tebrik ederim arkadaşım...Seni çok iyi anlıyorum.13 gün boyunca bende bunları yaşadım,salı günü keseyi gördüm,biraz rahatladım,önümüzdeki salı da kalp atışlarını görmek için gideceğim..Sanırım o zaman sevinebileceğim...Allahım hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
Roniyam'cım,
Çok sevindimmmmmmm. Süper yahu. Maşallah diyeyim, ne keyiflendi bu topic, bir günde iki harika haber. Kötü tecrübeler yaşandı bitti ve geçmişte kaldı canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok öperim, seni ve eşini de çok ama çok tebrik ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?