38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

rüzgar deniz merhaba özel mesaj almanda sorun mu var sistemde mi sorun var birşey yazmış tım sistem göndermiyor da.öyleyse eğer buradan sorarım

Kizlar ben geldim. Desteginiz icin cok tesekkur ederim.
Deniz Bulutcum nasil sevindim anlatamam. Galiba ikiz olucak seninki oyle duruyor. cunku cogul gebelikte deger sonradan yuzde yuzden fazla artar.
Allah tamanina erdirsin canim. saglikla kucagina alirsin insallah..

Simdi beni merak ediyorsunuz de mi? Hadi sizi daha fazla meraklandirmayayim da soyleyeyim. Hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.
Biliyorum bana kizacaksiniz ama sevinmek icin korkuoyorum. Basimdan iki kotu tecrube gectigi icinkorkuyorum. Hayirlis ile USG de goreyim oyle sevinecegim.
hepinizi opuyorum ve darisi herkesin basina diyorum.

Defne ve Rüzgardeniz arkadaşlarım nasıl gidiyor hamileliğiniz.Günler azaldıkça heyecan artıyordur sizlerde.Allah tez zamanda kurtarsın sizleri ve kucağınıza alamayı nasip etsin.
Sağol arkadaşım, kendi adıma söyleyeyim, ben zor günlere girdim, özellikle zombi gibi dolaşmak çok zor, gece uyku falan kalmadı, neyse sıkacağım artık dişimi ne yapalım :)
haydiiiiiiiiiiii var mı böyle bir şey... kızma ama çok güldürdün beni :)
evet canım benim doğumum %90 24 Kasım'da olacak, sezeryan olacağım için tarih belli o yüzden 24 Kasım'ı baz alarak saymaya başladım canım, normalde 30 Kasım olması gerekiyordu... dediğin gibi doğumlar karışabilir kaydirigubbakcemile3
artık ben de takmamaya çalışıyorum, bugüne kadar böyle geldi böyle de gidiyor, ne yapayım? aslında işime de geliyor bu durum... neden dersen, doğumdan sonra bana karışmaya ve gelip gitmeye başlarlarsa "hamileliğimde, ihtiyacım olduğunda neredeydiniz" diyebileceğim ve mümkün oldukça uzak kalacağım o insanlardan... zaten bir hayırları yok... hiç olmazsa sütün ve suyun geliyor başucuna, bir telefon bile yok benimkilerden... amaaaan benden uzak olsunlar Allah'a yakın :Saruboceq:
kalmak için şeker, o otelde kalıp bu işe başlamıştım, o otelde kalıp işten ayrılırım diyordum .

Saçmaladım dimi
kendin söylüyorsun, sana katılıyorum :roflol:
süpppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... çok beğendim bu fikrine :roflol:
Artık keyfime bakıyorum canım, hiçbir şeyi takmamaya karar verdim.

Ara sıra gecikmeli de olsak destek olmak için girdik :) ama Dilarem hiç gelmiyor artık

Sağol arkadaşım... Ben faydasını gördüğüme inanıyorum ve benim ulaştığım sonuca herkesin ulaşmasını diliyorum. O yüzden eğer işe yarayacaksa kaç kere gerekiyorsa yazarım :) yeter ki herkes anne olabilsin :) Çok meşakkatli ve zor bir iş ama çaba sarfetmeden olmuyor bazı şeyler. Sabır ve dayanma gücü istiyor ama ben çok istedim ve her zorluğa razıyım dedim ve giriştim. Sonuç ortada :)

Doğru ablanlar doktordu senin :) Tamam o zaman... doktor kontrolünden sonra bize de haber ver bakalım :)
seninle aynı duygulaı paylaşıyorum canım :)
rüzgar deniz merhaba özel mesaj almanda sorun mu var sistemde mi sorun var birşey yazmış tım sistem göndermiyor da.öyleyse eğer buradan sorarım
olabilir canım, sormak istediğini buradan da sorabilirsin :)

Tebrikleeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr çok sevindim Roniyam :) Hiç korkma arkadaşım, biliyorum elinde değil ama kendini kısıtlama sevinmek için... Hayırlısı ile inşallah hem keseyi hem de kalp atışlarını göreceksin canım. Gelişmelerden bizi haberdar et lütfen. Tekrar tebrik ediyorum, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Sagol canim. Insallah bu defa hersey yolunda gider de saglikli bebegimi kucagima alirim.
Senin de cok az kaldi, ruzagar`a kavusmana. Insallah saglikla alirsin minik oglunu kucagina.

rüzgar sanırım oldu
evet yazdım sana cevabı :)
Sagol canim. Insallah bu defa hersey yolunda gider de saglikli bebegimi kucagima alirim.
Senin de cok az kaldi, ruzagar`a kavusmana. Insallah saglikla alirsin minik oglunu kucagina.

İnşallah bu sefer yolunda gidecek canım :) dualarım seninle ve deniz bulut'la :) 2010'da nüfus patlaması yaşayacağız :)

Evet canım az kaldı, heyecan da başladı tabii, darısı başınıza inşallah, sizlerin de bugünlerinizi göreceğiz ve yine desteğimizi esirgemeyeceğiz birbirimizden :) Tadını çıkar canım, sonuna kadar tadını çıkar hamileliğinin :)

kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito

deniz,deniz.... sana rağmen bu bebek(yada bebekler..inşallah)gelecekler..Çok sevindim arkadaşım...Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşallah.

roniyam seni de tebrik ederim arkadaşım...Seni çok iyi anlıyorum.13 gün boyunca bende bunları yaşadım,salı günü keseyi gördüm,biraz rahatladım,önümüzdeki salı da kalp atışlarını görmek için gideceğim..Sanırım o zaman sevinebileceğim...Allahım hayırlı,sağlıklı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Roniyam'cım,

Çok sevindimmmmmmm. Süper yahu. Maşallah diyeyim, ne keyiflendi bu topic, bir günde iki harika haber. Kötü tecrübeler yaşandı bitti ve geçmişte kaldı canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok öperim, seni ve eşini de çok ama çok tebrik ediyorum.

Gözün aydın arkadaşım. İnşallah salı günü o güzel sesleri de duyacaksın. Tadını çıkar arkadaşım. Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip edecek inşallah. Bir kez daha çok ama çok tebrik ediyorum seni.

herada çok teşekkür ederim arkadaşım..Allahım o günleri hepimize göstersin inşallah.Seni de takip ediyorum,senin sonucunu da dört gözle bekliyorum.ınşallah sen ve arkadan karamel arkadaşımız da bize hamilelik haberlerinizi vereceksiniz....:Saruboceq::Saruboceq:

Canim sagol. Senin adina da cok sevindim. Darisi kalp atislarina insallah.

Canim sagol. Insallah haftaya senden de guzel haberler alicaz. Topigimiz tam senlenecek. Darisi bu topicteki herkesin basina insallah.

Sevgili Dilkalman ve Roniyam, sağolun güzel hamişler. Keyifli haberlerinizi buradan okumaya devam edeceğiz inşallah. Bol keyifler canlar.

canım şimdi senin sonucunu görmek için girdim ve nasıl sevindim anlatamam. :lepi::teytey::sm_cool: ama valla billa biliyordum bu sonucu göreceğimi. çünkü daha önceki denemelerinde de hamile kalabilmiştin ve 2 tane 5. gün embriyosu ile kalacağın kesindi. ne güzel gün bu ikimiz de güzel haber aldık. inşallah hamileliklerimiz de sağlıkla devam eder sağlıkla kalp atışlarını amniosentez sonuçlarını gelişmelerini paylaşırız. korkunu da çok iyi anlıyorum. ben de şimdi bilgisayar başına oturduğumda göğüslerimi yokladım yoksa yumuşadılar mı diye. ben de usg de keseyi ve kalp atışını görene kadar inanamayıp hem göğüsleri yoklamaya devam edeceğim herhalde :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…