38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Bir de Deniz'ciğim,

Bir insanın doktoruna güvenmesi ne kadar önemliymiş farkında mısın. Bunu çok güzel ispat ettin gerçekten.

canım yaaaa. çok güzel yazmışsın sağol çok duygulandım ne diyeceğimi bilemiyorum. ben pek güzel şeyler demeyi de beceremem. :kedi:
evet 2 deniz vardı ben de diyordum hamile kalsam ne güzel olur tüm denizler hamile olmuş olur rabbim kısmet etti sonunda zemuszemus
doktorum kongredeymiş başka dr aradı şimdi. değer güzel artmış başka teste gerek yok 2 hafta sonra muayeneye gelin dedi. kalp atışını falan birlikte görmek istiyorlar herhalde ama keseler daha önce gözükmez mi? 2 hafta da bunu bekleyeceğim bakalım
bir de başta bazen yavaş artıyor birkaç embriyo konunca hepsi aynı anda gelişmiyor normaldir 2 hafta sonra kaç keseniz var durumları nasıl bakarız dedi. benim bu düşük başlayan değerle ikiz falan olma olasılığı yoktur herhalde. öylesine demiştir inşallah :Saruboceq:

Bir de Deniz'ciğim,

Bir insanın doktoruna güvenmesi ne kadar önemliymiş farkında mısın. Bunu çok güzel ispat ettin gerçekten.

gerçekten canım. bu doktoruma çok güvendim ben. bir de geçen sefer sperm vermeye zorla gelen uyuz kocam bu sefer 10 gün süren hastane seyahetlerimizin hepsinde teşvikiye-ümraniye-yeşilköy (ev-hastane-benim iş) rutunda benimleydi. bunu tek arabayı gün boyu bana bırakmamak için yaptı ve arada her gidişimizde dahiliye cildiye ve kulak burun boğazı dolaşıp şeker ve kolestrol hastası olduğunu öğrendi üstüne benlerini yaktırdı üstüne burun deviyasyon ameliyatını oldu. yani check up ını yaptırdı bir nevii ama olsun. doktor karşısına benimle birlikte oturdu ve nasıl bir eziyettir nasıl bir heyecandır izledi.

Deniz'ciğim, bugün çok sevinç yaşattın bizlere. O kadar sıkıntı çektin ki,bu sevinci hak etmiştin. (Tabi topiciğimizde hem hamile olan hem de şu an anne adayı olan bütün arkadaşlarımız çok sıkıntı çekti.) Bizler şıp diye hamile kalmadık. Bu topic bütün çıtırlarımıza şans getirecek bizlere getirdiği gibi. Buna yürekten inanıyorum. Yürekten inanınca herşey olur biliyorsun.

Doktorun "Değerin çok güzel artmış, başka teste şimdilik gerek yok" dediğine göre bir bildiği var. Demek ki, herşey çok güzel. Maşallah. O yüzden için, rahat tut ve minicik o saf, temiz yavruna dört elle sarıl Deniz'ciğim. Onun sana sarıldığı gibi.

Bende önce kese gözükmüştü. Sonraki haftalarda ikinci kese denen bebeği saran Yolk kesesi gözüktü. Sonra kalp atışı ve bebeği gördük. Bunları ben böyle hatırlamazdım ama Allah'tan ki her doktor muayenesinden sonra tarihi ve bebeğin gelişimiyle ilgili küçük bir defter tutmuştum ona baktım. Ama benimle transferi olan arkadaşımda bebekte, kalp atışı da keseyle birlikte gözükmüştü. Demek ki bebeğin tutunma gününe bağlı bu biraz da.

Hayırlı, sağlıklı ve şanslı olsun da ikiz de olsa sen bakarsın canım benim. Hiç bunları kafana takma. Ama lütfen karnını okşa ve o minicik yavruna güzel şeyler söyle annesi.

o kocana lütfen eziyet et, kış geliyor çilek iste, gece yarısı kazandibi de, erkek olursa hiç farkettirme bezi açsın üstüne çiş yapsın.

Tamam mı arkadaşım

Evet canım benim. Bu doktoruna başladıktan sonra bir kere "Hamile bile kalamasam, doktoruma güvendim" filan gibisinden bir şeyler söylemiştin. Bu beni çok etkiledi. Çünkü biliyorum ki, senin en büyük sıkıntılarından biri, doğru doktora rastlayamamandı. Hastane ve doktor konusunda çok çile çektiğini de biliyorum. Yani güven duygusu o kadar önemli ki, senin duyduğun güven, minik yavruna da geçti ve o da annesine sıkıca sarıldı.
Biliyorsun ben de hep doktorumu çok sevdiğimi ve hamile olmasam da ona çok güvendiğimi söylerdim. Gerçekten öyle.

Deniz'ciğim kusura bakma şu fikirsiz kocana sinir oluyorum. Gerçi üç aşağı beş yukarı hepimizinki aynı, ama seninki biraz daha gelişmiş bir fikirsiz modeli anladığım kadarıyla. Erkekler çok bencil oluyor. Şuna bak, herif kendine chehk up yaptırmış iki arada bir derede.

Hep söylüyordum ya sana, sen de hamile kalınca burnundan getir onun diye. Ohhh şimdi tam sırası fıstığım. Diyorum ya, kış günü karpuz, yaz günü dağdan kar iste o fikirsizin de aklı başına gelsin.

Bu arada merhaba kızlar,

DEFNE'ciğim,Senin de kayınvalidene sinir oldum. Bebek olmasa vıdı vıdı etmeyi bilirler. Bir zahmet pamuk elini cebine sokuversin hanımefendi.

BALANCE canım,
Evet sen sanıyorum akşamları girdiğin, ben de gündüz girdiğim için denk gelemiyoruz. Olsun. Önemli olan gönüllerimiz bir canım.

MONıŞ'im,
Kız utandırdın beni şimdi. Sen sağolasın hep gezdirmek istiyorsun arabayla. Ben de bize gel oturalım istiyorum değil mi ama. Neyse bu sefer ne dersen o olur. (Bu arada bende sana kıyamıyorum)

RÜZGAR'cığım,
Sabret güzel arkadaşım. Herşey bu kadar güzel giderken ne kocanı, ne ötekini ne berikini kafana takma. Ben de aynı şekilde eşime sinir oluyorum filan bazen. Ama boşver biz keyfimize bakalım.

Moniş'im hep, topicte hamile kalanların topiği terk ettiğine çok kızardı haklı olarak. Ama Dilarem hamileyken de, Beroş'u doğurduktan sonra da topiğimizi terk etmeyerek güzel bir başlangıç yapmıştı. Moniş hep söyler, Beray hakikaten hepimizin gözbebeğidir o yüzden. Sonra da Defne, Serpil, sen, ben ve Deniz Bulut burayı terk etmedik. (Ara sıra gecikmeli girmelerimiz olsa da) Çünkü hepimiz birbirimize destek oluyoruz.

Buradan nereye varacağımı soracaksın yine söyleyeyim: Seni çok takdir ediyorum. Çünkü şu bitkisel kürleri her seferinde yılmadan usanmadan bütün detayıyla anlatıyor ve herkes, senin gibi faydasını görsün istiyorsun. Ne diyeyim Allah razı olsun senden.

Evet doktor kontrolümü geciktirmemem lazım. Ama ben biraz şanslıyım biliyorsun bu konuda ablalarım doktor olduğundan onlar yönlendiriyor. Aynısını zaten doktor söylüyor.

ALABAMA canım,
SSK konusunda sağolsun arkadaşlar bilgi vermişler sana. Yeni yasaya göre 39 yaş üstünü ssk karşılamıyor. Sen yıl olarak hangi yılda doğdun. Bunları tam netleştir bence. Çünkü en azından ilaçları yarı yarıya ucuza alırsın. Benimkini, yaştan dolayı kendim karşılamıştım. Ama ilaçlarda ve histereskopide ssk'nın faydası çok oldu.

Erverdi logosunda "Sevgi emek ister" sözcüğünü kullanmış. Çok hoş. O yüzden bence de Rüzgar'ın verdiği kür tariflerini denemekte fayda var gibime geliyor. Çok zahmetli ve emek isteyen bir iş. Ama bizler biliyorsun zahmete ve emeğe razıyız bu konuda.

HÜLYA
, inşallah gönlündeki merkezi bulursun canım. Karar aşaması zordur. Ama içine sinen merkezi de yine en iyi sen bilirsin.

SERPıL, ERVERDı zilere de selamlar kızlar.

bu arada RONı'ciğim biziz merakta bırakma lütfen. Hadi güzel haberler ver bize.

kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito

Sevgili Denizbulut,

gozun aydin olsun....:dance:
bundan sonrasi icin hersey yolunda gider insallah! Ama sakin unutma hamile kalmakla is bitmiyor,baslamis oluyor.ortalam 40 haftalik bir yola cikiyorsun sakin ve stressiz olman sart.....bol sanslar!

Merhaba Denizkarayurt,

artik eskisi kadar cok gorusemiyoruz sitede ama gonullerimiz bir:)
Bende hersey yolunda..bu hafta dr.daydim artik 36.haftayi suruyorum..bana 4 hafta sonrasina gun vermek istedi bu memlekettekiler azicik catlak yani..dedim nasil olur benim ulkemde bundan sonra her hafta kontrol var..neyse 3 haftada anlastik vereliniortak benim kiz cok hareketli ve yalanci dogum sancilarimda cok fazla ama hersey yolunda dediler..bakalim....sende git dr.da haberlerini bildir bize...kendinize iyi bakin..

Selam Kızlar,

Sonunda döndüm ve keyifle su sayfaları okuyayım bir dedim.

Deniz Bulut'çum, hehe ben sana ikiz diyorum di mi? Benim ikiz dualarım sürüyor vallahi, maşallah maşallah. Gerçekten de burada herkes inandı senin hamile olduğuna. Bir ara git bak oku şu iki haftada ne çektirmişsin bizlere. Çatladık ayol destek olacağız diye. Lütfen tadını çıkar bu çok beklenen, keyifli ve değerli anların. Ne güzel bir annesin sen şimdi. 2 haftaysa iki hafta, doktoruna güveniyordun, o güzel kalp seslerini dinlemeye inan çok az kaldı. Bol keyifler.

Karamel'cim, otelle ilgili güzel toplamışsın bravo arkadaşım Ohooohoo, dur bakalım 3-5 gün sonra bel kasık ağrıları başlayacak. Aşılamanın direkt sonuçlarını yaşamaya başlayacaksın. Daha oralarda çok şey paylaşacağız. Vardır herşeyde bir hayır. Yeni bir dönemin başlangıcı olsun yeni bir otel. Tatil dönüşü keyifli haberlerini alalım.

Gerçekten kızlar, bu topic çok güzel şenlendi. Ne güzel bir sürü hamilemiz oldu. Şimdi Roniyam'ı bekliyoruz. Güzel haberlere devam inşallah.

Bana gelince, geri sayıma devam. Korkarım haftaya bu saçma geziyi tekrarlamak zorunda kalacam. Birşey değil, testi oralarda filan yapacam herhalde

Hepinizi öptüm, iyi hafta sonları inşallah. Keder, hüzün bu topiğe artık hiç ama hiç uğramasın umarım.

kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito

Tebriklerrrrrrrrrr ,harika bir haber ya hihoyyyt,Deniz gebe değilim falan derken birde ikiz olmasın bu gebeliğin inşallah öyledir ya çoooooook sevindim bizede umut verdin ,inan okuldan yeni geldim neti açtım ve direk senin haberini aradım okuyunca gözlerim dolu dolu oldu ,Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım .

evet deniz şenlendirdi bizi şimdide roniyam gelecek süper olacak. sonra biz varız :)

Canım ya bel ve kasık ağrıları niye olacak ki, biraz anlatsana doktor bana normal ilişkiden farkı yok hayatınıza devam dedi. (bu arada ödev tamamlandı)

sol kasığımda minik batmalar var ama hiç aşılamaya yormadım dı.

Valla tüpsüz tutarsa arabamı değiştiririm, bir taşla iki kuş olur :

Ay kızlar ben hep devrik cümle, karışık anlatım yaparım kusura bakmayın. Ben yazayım siz çözün :))))))))))))

Son düzenleyen: Moderatör:
Defne ve Rüzgardeniz arkadaşlarım nasıl gidiyor hamileliğiniz.Günler azaldıkça heyecan artıyordur sizlerde.Allah tez zamanda kurtarsın sizleri ve kucağınıza alamayı nasip etsin.
hulyacım cok tesekkur edeırm bızlerı merak edıyorsun:)evet gıttıkce zorlanıyorum ve hala ınanamıyorum nasıl bır duygu bu ınanılmaz:)tek dılegım aklım fıkrım onda onu kucagıma almak saglıklı oldugunu gormek:)

ay denızbulutcum ya gulmekten oldum:))esının tum tedavılerını yaptırmasına:))bak benımkıde tup bebekte transfer oldu yatıyorum tek kısılık odada sıgara ıcmesı cay ıcmesı lazımmıs kafeteryaya ınmek ısteyıp durdu nedense cok kızmıstım:)
DENIZKARAYURT cum canım bana ılk maıl adresınden yaz yıne superonline maıl problemını cozemıyordenızcım kayınvalıdem sımdı aramıs kayınoederım mama sandalyesı kaynım ana kucagı alacakmıs:)eh artık ne dıyeyım:)

Karamel'cim,

Haydi geçmiş olsun canım. Gözünü korkutmaya söylemedim canım, regli olacakmışsın gibi sancılar ve senin de bahsettiğin batmalar işte. Neticede regil öncesi ne yaşıyorsan aynısı yaşanıyor.

Bebeklerin kısmetleriyle geldiklerine inanıyorum ben, dolayısıyla değiştir sen arabanı Bak inan sen de tüpe gerek kalmayacak, inşallah bu aşılama bebeğini getirmek üzere yola koyulmuştur bile .-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…