- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
kalmak için şeker, o otelde kalıp bu işe başlamıştım, o otelde kalıp işten ayrılırım diyordum .
Saçmaladım dimi
DENİZ'ciğim,
Topiği açar açmaz o şen şakrak smileleri görünce sonucu tahmin ettim. Allah'a şükürler olsun. Şu an bunları yazarken kendimi tutamayıp ağladım. Çünkü sen herkesin umudu olmuştun. Allah herkese böyle mutluluktan ağlamayı nasip etsin.
Dün annemlere gelmeden önce evimizin yakınındaki ASKİ'den su faturasını yatırmaya gittim. Malum artık iyice ağırlaştığım için biraz yürüdükten sonra oradaki parka oturup dinleneyim dedim. Bunu niye anlatıyorum diyeceksin hemen söyleyeyim.
Ben tüp bebek tedavisine başladığımda (biliyorsun 9 Mart yaşgünümde başlamıştım) Bahar aylarıydı. Her tarafta cıvıl cıvıl kuş sesleri vardı. 31 Mart'ta hastaneye gittim hamilelik sonucumu öğrenmek için. Hastane bahçesinde benim oturduğum bankın yanındaki ağaç bir anda serçelerle doldu. Ama o kadar müjdeli bir şekilde cıvıldaşıyorlardı ki inanılmaz. Sanki bana bir şey müjdelemek ister gibiydiler.
İşte dünde parkta oturduğum ağacın tepesi bir anda serçelerle doldu. Üstelik bu mevsimde pek cıvıldamazlar. Nasıl bir cıvıltı, nasıl bir coşku anlatamam. İçimden "İşte bunlar da Deniz Bulut'un hamileliğini müjdeliyor" dedim. Çok hoşuma gitti o an. Yani çok duygulandım. Zaten normalde çok duygusalım şimdi iyice abarttım.
Aslında Herada'cığım doğru söylüyor bu topicteki bütün kızlar sen hariç hamile olduğuna emindik. Ve yine söylüyorum hep söyleyeceğim, umutsuz kızlar topiciğinden artık anneler topiğine dönüşüyoruz.
Artık merakla Roni'nin sonucunu bekliyoruz. Şimdi dualarımız onunla. Sonra Moniş'im, Balance'ciğim, Herada'cığım, Alabama, Erverdi, Karamel, Hülyai gelecek ve hepsi anne olacak. Buna eminim.
Ve seni çok seviyorum Deniz'ciğim. Hep söylüyordum "İnşallah hamile kalırsın ve o zaman iki Deniz'i daha çok karıştırırlar diye. Kısmet bugüneymiş. Allah evladını sana bağışlasın. Asla eşini filan kafaya takma. Şu an hayatta tek gerçek var "SEN ve O MİNİCİK BEBEĞİN". Tekrar kutluyorum seni. Çok öpüyorum. opuyorumnanaktan
:CüvCüv:
:ecrin_bebek:
hihoyyythihoyyythihoyyyt
Bir de Deniz'ciğim,
Bir insanın doktoruna güvenmesi ne kadar önemliymiş farkında mısın. Bunu çok güzel ispat ettin gerçekten.
canım yaaaa. çok güzel yazmışsın sağol çok duygulandım ne diyeceğimi bilemiyorum. ben pek güzel şeyler demeyi de beceremem. :kedi:
evet 2 deniz vardı ben de diyordum hamile kalsam ne güzel olur tüm denizler hamile olmuş olur rabbim kısmet etti sonunda zemuszemus
doktorum kongredeymiş başka dr aradı şimdi. değer güzel artmış başka teste gerek yok 2 hafta sonra muayeneye gelin dedi. kalp atışını falan birlikte görmek istiyorlar herhalde ama keseler daha önce gözükmez mi? 2 hafta da bunu bekleyeceğim bakalım
bir de başta bazen yavaş artıyor birkaç embriyo konunca hepsi aynı anda gelişmiyor normaldir 2 hafta sonra kaç keseniz var durumları nasıl bakarız dedi. benim bu düşük başlayan değerle ikiz falan olma olasılığı yoktur herhalde. öylesine demiştir inşallah :Saruboceq:
gerçekten canım. bu doktoruma çok güvendim ben. bir de geçen sefer sperm vermeye zorla gelen uyuz kocam bu sefer 10 gün süren hastane seyahetlerimizin hepsinde teşvikiye-ümraniye-yeşilköy (ev-hastane-benim iş) rutunda benimleydi. bunu tek arabayı gün boyu bana bırakmamak için yaptı ve arada her gidişimizde dahiliye cildiye ve kulak burun boğazı dolaşıp şeker ve kolestrol hastası olduğunu öğrendi üstüne benlerini yaktırdı üstüne burun deviyasyon ameliyatını oldu. yani check up ını yaptırdı bir nevii ama olsun. doktor karşısına benimle birlikte oturdu ve nasıl bir eziyettir nasıl bir heyecandır izledi.
gerçekten canım. bu doktoruma çok güvendim ben. bir de geçen sefer sperm vermeye zorla gelen uyuz kocam bu sefer 10 gün süren hastane seyahetlerimizin hepsinde teşvikiye-ümraniye-yeşilköy (ev-hastane-benim iş) rutunda benimleydi. bunu tek arabayı gün boyu bana bırakmamak için yaptı ve arada her gidişimizde dahiliye cildiye ve kulak burun boğazı dolaşıp şeker ve kolestrol hastası olduğunu öğrendi üstüne benlerini yaktırdı üstüne burun deviyasyon ameliyatını oldu. yani check up ını yaptırdı bir nevii ama olsun. doktor karşısına benimle birlikte oturdu ve nasıl bir eziyettir nasıl bir heyecandır izledi.
bak ben bişi demedim sen dedin delikafaduldendelikafadulden
süpeeeeerrrrrrrrrrrrrrr...galiba mı? basbayağı hamilesin işte :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :dance: :dance: :dance: biz sana o kadar söyledik, üzme bebeğini o sana gelecek diye ama dinleyen kim? neyse artık bu saatten sonra kesinlikle hiçbir şekilde hiçbir şeye (özellikle eşin) üzülmemen gerekiyor, dolayısıyla bebişini de üzersin, son derec sakin ve soğukkanlı olmak zorundasın :) hadi bakalım hamile kalmakla bitmiyor işin :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah canım :)
QUOTE]
kızlar hepiniz ayrı ayrı sağolun. doktorum henüz arayıp yeni direktifleri vermedi ve kağıt elimde ama ben hala inanamıyorum. dünden beri belirtiler çok artmıştı. gögüs ağrısı kasık ağrısı bel ağrısı. tamam dedim. yüksek çıkacak ama ne kadar yüksek. 350 yi geçsem hatta mucize olsa 600 falan olsa da rahat etsem. ve oldu zemuszemus
inşallah bu akşama roniyamdan güzel haber bekliyoruz :Saruboceq:
sırada da karamel herada erverdi hülya alabama moneta vs diğerleri var. kimleri atladım bilmiyorum. inşallah hepimiz peşpeşe hamile kalıp daha önemlisi sağlıkla kucağımıza alırız :Saruboceq:
rüzgar deniz kocişi takmamaya çalışacağım. hatta sanırım burada bavulu eline veren ilk ben olacağım yakındır :roflol:
DENIZCIMMM bende yazmıstım gormedın mı canım?:))tekrar tebrık ederım
kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito
kızlarrrr 4 gün önce 90 olan ve en az 360 olması gereken değerim 665 olmuş :dance: galiba hamileyim ben :teytey::CüvCüv: ay inanamıyorum sositososito
Selam Kızlar,
Sonunda döndüm ve keyifle su sayfaları okuyayım bir dedim.
Deniz Bulut'çum, hehe ben sana ikiz diyorum di mi? Benim ikiz dualarım sürüyor vallahi, maşallah maşallah. Gerçekten de burada herkes inandı senin hamile olduğuna. Bir ara git bak oku şu iki haftada ne çektirmişsin bizlere. Çatladık ayol destek olacağız diye.Lütfen tadını çıkar bu çok beklenen, keyifli ve değerli anların. Ne güzel bir annesin sen şimdi. 2 haftaysa iki hafta, doktoruna güveniyordun, o güzel kalp seslerini dinlemeye inan çok az kaldı. Bol keyifler.
Karamel'cim, otelle ilgili güzel toplamışsın bravo arkadaşımOhooohoo, dur bakalım 3-5 gün sonra bel kasık ağrıları başlayacak. Aşılamanın direkt sonuçlarını yaşamaya başlayacaksın. Daha oralarda çok şey paylaşacağız. Vardır herşeyde bir hayır. Yeni bir dönemin başlangıcı olsun yeni bir otel. Tatil dönüşü keyifli haberlerini alalım.
Gerçekten kızlar, bu topic çok güzel şenlendi. Ne güzel bir sürü hamilemiz oldu. Şimdi Roniyam'ı bekliyoruz. Güzel haberlere devam inşallah.
Bana gelince, geri sayıma devam. Korkarım haftaya bu saçma geziyi tekrarlamak zorunda kalacam. Birşey değil, testi oralarda filan yapacam herhalde
Hepinizi öptüm, iyi hafta sonları inşallah. Keder, hüzün bu topiğe artık hiç ama hiç uğramasın umarım.
hulyacım cok tesekkur edeırm bızlerı merak edıyorsun:)evet gıttıkce zorlanıyorum ve hala ınanamıyorum nasıl bır duygu bu ınanılmaz:)tek dılegım aklım fıkrım onda onu kucagıma almak saglıklı oldugunu gormek:)Defne ve Rüzgardeniz arkadaşlarım nasıl gidiyor hamileliğiniz.Günler azaldıkça heyecan artıyordur sizlerde.Allah tez zamanda kurtarsın sizleri ve kucağınıza alamayı nasip etsin.
Moralim bozuldu.
Bu işe girmeden önce gittiğim bir otel vardı. Tatilden dönüp işe başlamıştım. Aşılama sonucunu tatilde öğreneceğim için o otele gidip dönüşte olmasa bile 2-3 ay sonra ayrılırım diyordum.
Yani o otelle başladığım bu işe, o otelle veda edecektim ancakkkkk yer yokmuşşşşşşşşş
Çok bozuldum ya şimdi aşılamamda tutmayacak mı(((((((((((karamelcım hıccc alakası yok.:)gercı sana boyle derken hep doktora gıttıgımde surdugum bır parfum vardı 20.haftada gıderken parfumu bulamadım ıcım ıcımı yemıstı sımdı uguru kacacak sankı bır etkısı olacak dıye:)aklıma geldı sımdı ama hıc etkısı yok ıcımızden pozıtıf dusunelım canım:)
ay denızbulutcum ya gulmekten oldum:))esının tum tedavılerını yaptırmasına:))bak benımkıde tup bebekte transfer oldu yatıyorum tek kısılık odada sıgara ıcmesı cay ıcmesı lazımmıs kafeteryaya ınmek ısteyıp durdu nedense cok kızmıstım:)gerçekten canım. bu doktoruma çok güvendim ben. bir de geçen sefer sperm vermeye zorla gelen uyuz kocam bu sefer 10 gün süren hastane seyahetlerimizin hepsinde teşvikiye-ümraniye-yeşilköy (ev-hastane-benim iş) rutunda benimleydi. bunu tek arabayı gün boyu bana bırakmamak için yaptı ve arada her gidişimizde dahiliye cildiye ve kulak burun boğazı dolaşıp şeker ve kolestrol hastası olduğunu öğrendi üstüne benlerini yaktırdı üstüne burun deviyasyon ameliyatını oldu. yani check up ını yaptırdı bir nevii ama olsun. doktor karşısına benimle birlikte oturdu ve nasıl bir eziyettir nasıl bir heyecandır izledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?