38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sagol canim. Insallah senden ve bu topicteki herkesden iyi haber alicaz sirayla.Sonra da topigimizin adini 38 yas ustu anne ve anne adaylari diye degistiricez.
Iyi haberlerini bekliyorum.

Sevgili Roniyam ve Denizbulut,
ikiniz adina da cok sevindim..bundan sonrasi icin hersey yolunda gider insallah..hadi bakalim bizler bayraklari sizlere devredecegiz anlasilan,,sitemize yeni hamileleri bekliyorz....

Sagol canim. Insallah hepimiz icin hersey iyi olucak.Senin de cok az kaldi ne guzel heyecanli bir bekleyistir simdi.

deniz bulutcuğum , bir daha sıkıntı yaşamazsın, ilk senede zor olur maddi manevi ama sonra çözülür ikiz güzel şey.

ne diyeyim allah sana çifter çifter versin inşallah kaydirigubbakcemile5bu yaştan sonra başka sıkıntı düşünmüyorum zaten. sağlıklı bir tane yeter yerimseniben

Sevgili Roniyam ve Denizbulut,
ikiniz adina da cok sevindim..bundan sonrasi icin hersey yolunda gider insallah..hadi bakalim bizler bayraklari sizlere devredecegiz anlasilan,,sitemize yeni hamileleri bekliyorz....

inşallah canım. sizin çok az kaldı ne güzel. darısı başımıza opuyorumnanaktan

denizcim kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap,ama kendini çok dinleme lütfen....dinledikçe hep olumsuza dönüyorsun,şimdi senin en rahat olman gereken zaman.....unutma olur mu?

girecek bak gor canim..ben hala usg masasina ayatarken kalpten olecegim saniyorum hala tans cikiyor ve yasadigim kalbi durmus sozunu hic unutamiyorumgercekten zorlu bir yol roniyamcim insallah benim yasadiklarimi hicbiriniz yasamazsiniz ..nacizane tek tavsiyem heoarini birakmaman hatta xa testi yaptirip yeterli dozu saptamaniz..doktor nekadar gereksiz gorsede ozellikle fk kaybi yasayan anne adaylarinda heparin cok faydali...denizbulutcum sende roniyamcimda ikiz istiyor eger ikiz olmazsada sakin uzulmeyin..bakin ikiz tasiyan iki arkadasim vardi benimle birlikte cektiklerini size anlatamam..zaten son 2-3 ay herseyden kopup evde yatisa gectiler oda yetmedi preeklamsi basladi bebekler erkenden alindi kuvoze kondu turlu aksilikler cikti..bende cok ikiz istemistim ama iyiki olmamis diyorum..suan tek bebekle 6 haftam nasil gececek bilmiyorumsiz hangi ayda dogum yapacaksiniz kismetse?ben hamile oldugumu anladigim gun hemen dogum tarihini falan hesaplamistim:)roniyamcim kismetse kizimiz ceylin ece olacak:)insallah adiyla saglikla gelir:)

ay allah korusun ve hayırlısını versin ben ikiz istemiyorum :umursamaz:roniyam istiyor. onlar karı koca dr galiba bence başa çıkarlar. a.sbenim hem maddi hem manevi yardımcı olmayan bir eşim var kafayı yerim allah korusun ve tekrar hayırlısını versin.:Saruboceq:
ben doğum tarihini hesaplamadım çünkü kalp atışını falan görmeden inanamıyorum hala ve korkuyorum. sen diyince merak ettim ve baktım şimdi son adete göre 4 haziran çıktı. ama benimki geç döllenme. yavaş gelişti herhalde daha geç olur. ama sezeryenle daha önce alıyorlar. sonunda mayıs sonu haziran başı herhalde. ikizler olacak. aranızda ikizler var mı bilmem ama özellikle ikizler erkeklerini hiç sevmeyiz arkadaşlarla. hayırlısı napiyim :sm_confused:

ne guzel isim cok hos. canim benim allah anali babali buyutsun insallah. heparini aliyorum aspirin ile birlikte.ben transfer yapilirken dogum tarihini hesapladim mayis sonu haziran basi gibi. yine de kendimi cok kaptirmak istemiyorum. insallah bu defa olur.Saglikli olsun da bir tane olsun. ikiz gebeligin komplikasyonlarini ben de biliyorum zaten nasil saglikla olacaksa oyle olsun diye dua ediyorum. gariptir ama sanki ikiz olacakmis gibi bir his var icmde.

ay ben de ikizleri hic sevmem cok dengesiz olurlar. ay umarim aranizda ikizler yoktur umarim pot kirmamisimdir:çok üzgünüm:

RONİ'ciğim TEBRİKLERRR.kaydirigubbakcemile3
Çok sevindim. Ne güzel haberler bunlar. Önce Deniz'ciğim sonra sen sevindirdin bizleri. ÇİFTE KAVRULMUŞ LOKUMLARIM BENİMMMM.

Hepinizin hamile olacağına çok inanıyorumdum. Çok şükür hergün güzel haberler alıyoruz. Hıdırellez'de hepinizi tek tek hamile çizmiştim. Valla bu Hıdır'a inanmak lazımmış. Ben bile şaşırdım. Sağolsun adamcağız.:))) Töbe töbe. Benimki de laf yani. (HAni işinesprpisi tabi. Ama bir an aklıma geldi.)

Kalp atışlarını, Keseyi sağlıklı birşekilde göreceğine eminim. Hiç kendini üzme. Bebeğin artık seninle canım. Allah analı babalı büyütsün. :CüvCü

Canım SERPİL'im,. Evet maksat gönüller bir olsun. Doktorlarının 4 hafta sonraya gün vermesi hakikaten tuhaf. Yalancı doğum sancılarında başlamış. Allah hayırılısıyla sağlıklı ve kolayca kurtarır inşallah seni ve Hayat Moniş'i.

Evet doktora haftaya gideceğim. Benim de tekmeler çok arttı. Öyle güçlü tekmeler savuruyor ki, resmen uyandırıyor beni. Bu sabah da yine bebişin güçlü tekmeleriyle uyandım çok şükür sabahın 6.'sında hem de.:) Ama çok güzel bir duygu. Allah herkese yaşatsın. Sancılarım şimdilik Allah'tan çok sık değil. Çok nadiren oluyor ama tedirgin oluyorum yine de. Öyle işte Serpil'ciğim.

Tamam DEFNE'ciğim. Hakikaten superonline de sorun var herhalde. Daha önce de Rüzgar'la haberleşirken çok zorlanmıştım. Ama ben zaten hatırladığım kadarıyla iki mail adresine de yazmıştım.
Alsınlar tabi fikirsizler. Doğuma ne kaldı şurada.
Neyse, gene kızdım. Boşver sen nasılsın, Ceylincik nasıl canım.

denizkarayurtcum nasilsin canim?oglusun nasil?kac haftalik oldun canimcim?doktora gittinmi?

Defne'ciğim bugün itibarıyla tam 30 hafta oldu. Doktora artık haftaya gideceğim ne yazık ki.

Bu arada Rüzgar'a sormuşrum sana da sorayım belki biliyorsundur. Doğum için hangi haftada rapor almak gerekiyor biliyor mususn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…