bu ne güzel bir haftaaaa canım benim çok sevindim, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Sakın kötü şeyler düşünme canım sakın. Unutma biz İstatislikleri alt üst edecek bir topiğiz :)))
Kızlar, benimde takıntım gögüsleri ellemek ama yapmayalım şunu , bende her adet döneminde adetime 2-3 gün kala ellerim yumuşaksa hassasiyet yoksa adetin gelmesine bile gerek kalmaz bilirim ki yok.
Sevgili Roniyam ve Denizbulut,
ikiniz adina da cok sevindim..bundan sonrasi icin hersey yolunda gider insallah..hadi bakalim bizler bayraklari sizlere devredecegiz anlasilan,,sitemize yeni hamileleri bekliyorz....
deniz bulutcuğum , bir daha sıkıntı yaşamazsın, ilk senede zor olur maddi manevi ama sonra çözülür ikiz güzel şey.
Deniz Bulutcum sagol. Aslinda ben sizi heyecanlandirmamak ve emin olmak icin bugunu bekledim. p.tesi sabah uyandigimda hafifi mide bulantim olmustu ama psikolojiktir dedim. Size de yazmistim ya yarin idrar testi yapixam diye. sen yapma demistin. Sabah yapmaya karar verdim ama esimde uyandi ve bana lutfen yapma negatif cikicak ve moralimiz bozulacak dedi. Ama ben burda 11 dolar verip en hassa testi almistim digital. Hayir yapicam ama sana soz veriyorum negatif cikarsa uzulmeyecegim dedim. Sonra yaptik ve bir sure sonra pregnant yazdi. Cok sevindik hemen doktorumu aradik. Kan testine oglen sonrasi giitk ve verdik. sonuc aksam 5 gibi cikti 164. Ama benim basimdan cok kotu seyler gectigi icin sevinemedim. Ama neyse 48 saat sonra tekrarladik 330 cikti. Emin olunca size yazdim. Bir de once senin degerini gormek istedim.Ardindan da benim guzel haberimi verdim sizlere.
Hic sorma canim benim de elim goguslerimde yoklayip duruyorum. sanki bugun daha bir yumusak ve agrisizlar. Ama soz verdigim elimden geldigince korkmamaya calisicam. Doktor 2,5- 3 hafta sonra gel kalp atisi icin gorelim dedi. Ben mumkun degil o kadar bekleyemem dedim. Haftaya gelelim de kese varmi gorelim dedim. Yani haftaya cuma keseyi gormeye gidicez.
Aslinda benim gonlumden ikiz geciyor ama bilmiyorum. Sence bu degerle olabilir mi. Ama tabii Allah korusun da ucuz olmasin. Neyse saglikli ve hayirlisi olsun da bir tane olsun. Bunca yildan ve emekten sonra insallah Allah yuzumuzu guldurur.
şimdi 3. gün transferi gibi düşünürsek senin 10. gün 164 12. gün değerin 330 oluyor değil mi? büyük olasılık ikizler geliyor kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile inşallah bu kadar sıkıntıyı yaşadıktan sonra çok rahat stressiz bir ikiz hamileliği yaşarsın canım opuyorumnanaktan
kızlar bu ay adettimde başlayacaktık tedaviye ama olmadı demekki hayırlı değilmiş artık bidahaki adetime çünkü doktorum yurtdışında olacakmış bende bu ayı değerlendireyim dedim biraz tatil yapıyım şöyle bir kaplıcalara gideyim kafayı anca boşaltırım hadi sağlıcakla kalın hepinizi öptüm
canım güzel dileklerin için sağol. darısı başına. yalnız sen de arayı ne kadar açtın öyle. benim dondurulmuşlarım olsa şimdiye ohooo 10 kere denerdimtatilini falan da yap ama artık fazla bekletme olur mu a.s.
benim de 41 yaşına kadar tam tersiydi. eğer 2-3 gün önceden ağrımaya başlarsa adet yakın demekti ve sabah ağrının geçmesinden daha tuvalete gitmeden anlardım adet olduğumu. hamile kalırsam da en erken adet günü veya daha sonra ağrımaya başlarlardı. ama sonraları değişti. bazen ağrıyor bazen ağrımıyor. demem o ki hiçbirzaman çok kesin birşey yok. çok takma. zaten ben takıyorum herkesin yerine delikafaduldenbu ne güzel bir haftaaaa canım benim çok sevindim, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Sakın kötü şeyler düşünme canım sakın. Unutma biz İstatislikleri alt üst edecek bir topiğiz :)))
Kızlar, benimde takıntım gögüsleri ellemek ama yapmayalım şunu , bende her adet döneminde adetime 2-3 gün kala ellerim yumuşaksa hassasiyet yoksa adetin gelmesine bile gerek kalmaz bilirim ki yok.
benim de bir ağrıyo bir ağrımıyor. nasıl iş anlamadım fisfisfisperşembe ve hatta cuma hem göğüsler hem kasık ve bel acaip ağrımıştı bu kadar ağrıya birşeyler çıkacak dedim. bu sabah kalktım hiçbişi yok. hatta dedim ki yine gitti galiba ben en iyisi merak edeceğime pazar sabahı gidip bir test yaptırayım. şu an çok az var gibi. teste üşendim ve korkuyorum da en önemlisi. bekleyeyim nasıl olsa 2 hafta sonra kalp atışı varsa vardır yoksa yoktur. ne yapayım. sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşallahArkadaşlar lütfen belirtilere çok takılıp kalmayın,ben 6.haftamı bitirdim şu anda ve hala bir belirtim yok,göğüslerim yumuşak,damarlanma yok,kararma yok.Adet olmadan önce göğüslerim daha çok acırdı.Mide bulantısı için de erken diye düşünüyorum.Sizde de belirti olmayabilir,o zaman da kendinizi hamile değilim diye üzmeyin...
Sevgili Roniyam ve Denizbulut,
ikiniz adina da cok sevindim..bundan sonrasi icin hersey yolunda gider insallah..hadi bakalim bizler bayraklari sizlere devredecegiz anlasilan,,sitemize yeni hamileleri bekliyorz....
benim de bir ağrıyo bir ağrımıyor. nasıl iş anlamadım perşembe ve hatta cuma hem göğüsler hem kasık ve bel acaip ağrımıştı bu kadar ağrıya birşeyler çıkacak dedim. bu sabah kalktım hiçbişi yok. hatta dedim ki yine gitti galiba ben en iyisi merak edeceğime pazar sabahı gidip bir test yaptırayım. şu an çok az var gibi. teste üşendim ve korkuyorum da en önemlisi. bekleyeyim nasıl olsa 2 hafta sonra kalp atışı varsa vardır yoksa yoktur. ne yapayım. sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşallah
ne diyeyim allah sana çifter çifter versin inşallah kaydirigubbakcemile5bu yaştan sonra başka sıkıntı düşünmüyorum zaten. sağlıklı bir tane yeter yerimseniben
şimdi 3. gün transferi gibi düşünürsek senin 10. gün 164 12. gün değerin 330 oluyor değil mi? büyük olasılık ikizler geliyor kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile inşallah bu kadar sıkıntıyı yaşadıktan sonra çok rahat stressiz bir ikiz hamileliği yaşarsın canım opuyorumnanaktan
canım güzel dileklerin için sağol. darısı başına. yalnız sen de arayı ne kadar açtın öyle. benim dondurulmuşlarım olsa şimdiye ohooo 10 kere denerdimtatilini falan da yap ama artık fazla bekletme olur mu a.s.
benim de 41 yaşına kadar tam tersiydi. eğer 2-3 gün önceden ağrımaya başlarsa adet yakın demekti ve sabah ağrının geçmesinden daha tuvalete gitmeden anlardım adet olduğumu. hamile kalırsam da en erken adet günü veya daha sonra ağrımaya başlarlardı. ama sonraları değişti. bazen ağrıyor bazen ağrımıyor. demem o ki hiçbirzaman çok kesin birşey yok. çok takma. zaten ben takıyorum herkesin yerine delikafadulden
benim de bir ağrıyo bir ağrımıyor. nasıl iş anlamadım fisfisfisperşembe ve hatta cuma hem göğüsler hem kasık ve bel acaip ağrımıştı bu kadar ağrıya birşeyler çıkacak dedim. bu sabah kalktım hiçbişi yok. hatta dedim ki yine gitti galiba ben en iyisi merak edeceğime pazar sabahı gidip bir test yaptırayım. şu an çok az var gibi. teste üşendim ve korkuyorum da en önemlisi. bekleyeyim nasıl olsa 2 hafta sonra kalp atışı varsa vardır yoksa yoktur. ne yapayım. sağlıkla hayırlısıyla gelsinler inşallah
Deniz Bulut, bilmiyorum degerim iyi ama burda bir arkadasimin degeri once 400 iki gun sonra da 1000 kusur oldu. Ondan ikiz bekliyorduk ama 1 tane cikti. 2 ay sonra kizini doguracak hayirlisiyla. Ben ikiz istiyorum acikcasi iyi olur bir hamilelikle kurtaririm ama ikiz gebeligin de bir suru komplikasyonu var. Bakalim hangisi hayirlisi ise o olsun. Cuma gunu kese gormeye gidicez o zaman belli olucak.
Ben de psikolojikmidir anlamadim ama sabah uyandigimda hafif midem bulaniyor gibi. Bir de kokulara cok hassas oldum gibi. Kedimin odasi cok kokuyor gibi. Habire kocama kumunu degistiriyorum. Gogus agrima gelince gece tuvalete kalktigimda cok agiriyor sonra gun icinde geciyor.
Insallah ikimizin de yuzu guler bu defa.:Saruboceq::Saruboceq:
girecek bak gor canim..ben hala usg masasina ayatarken kalpten olecegim saniyorum hala tans cikiyor ve yasadigim kalbi durmus sozunu hic unutamiyorumDefnecim canim arkadasim benim sagol. Umarim bu defa hersey yolunda gider. Inan bana artik herseyden korkar oldum acaip obsesif oldum anlayacagin. Yine bir sey olacak o USG mamasinda aglayacagim diye cok korkuyorum. Ama dedigim gibi bu defa aklima kotu seyler getirmeyip pozitif olmaya calisiyorum.
Senin de az kaldi canim. Hadi insallah saglikla alirsin kucagina bebisini. Adini koydunuz mu yani simdiden dusundugunuz bir isim var mi?
neDeniz Bulut, bilmiyorum degerim iyi ama burda bir arkadasimin degeri once 400 iki gun sonra da 1000 kusur oldu. Ondan ikiz bekliyorduk ama 1 tane cikti. 2 ay sonra kizini doguracak hayirlisiyla. Ben ikiz istiyorum acikcasi iyi olur bir hamilelikle kurtaririm ama ikiz gebeligin de bir suru komplikasyonu var. Bakalim hangisi hayirlisi ise o olsun. Cuma gunu kese gormeye gidicez o zaman belli olucak.
Ben de psikolojikmidir anlamadim ama sabah uyandigimda hafif midem bulaniyor gibi. Bir de kokulara cok hassas oldum gibi. Kedimin odasi cok kokuyor gibi. Habire kocama kumunu degistiriyorum. Gogus agrima gelince gece tuvalete kalktigimda cok agiriyor sonra gun icinde geciyor.
Insallah ikimizin de yuzu guler bu defa.:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah rabbim gönlüne göre verir :Saruboceq: bu göğüs ağrısında nasıl beni rahatlattın. benim de akşam her tuvalete kalktığımda nasıl sızlıyor. sabah oluyor hiçbişi yok. sonra bazen akşamüstü yine ağrıyor. mesela perşembe bütün gün ağrıdı ama bugün hiçbişi yoktu yeni biraz başladı. galiba bunlar herkeste aynı boşuna endişeleniyoruzdelikafadulden
denizcim sakin gogus agrisini sizisini takma aklina benim bastan hic olmadi sonra 1.5 ayken basladi cok tuhaf ve hala sizliyor ama bastan yoktu sakin takma aklina bunlariinşallah rabbim gönlüne göre verir :Saruboceq: bu göğüs ağrısında nasıl beni rahatlattın. benim de akşam her tuvalete kalktığımda nasıl sızlıyor. sabah oluyor hiçbişi yok. sonra bazen akşamüstü yine ağrıyor. mesela perşembe bütün gün ağrıdı ama bugün hiçbişi yoktu yeni biraz başladı. galiba bunlar herkeste aynı boşuna endişeleniyoruzdelikafadulden
girecek bak gor canim..ben hala usg masasina ayatarken kalpten olecegim saniyorum hala tans cikiyor ve yasadigim kalbi durmus sozunu hic unutamiyorumgercekten zorlu bir yol roniyamcim insallah benim yasadiklarimi hicbiriniz yasamazsiniz ..nacizane tek tavsiyem heoarini birakmaman hatta xa testi yaptirip yeterli dozu saptamaniz..doktor nekadar gereksiz gorsede ozellikle fk kaybi yasayan anne adaylarinda heparin cok faydali...denizbulutcum sende roniyamcimda ikiz istiyor eger ikiz olmazsada sakin uzulmeyin..bakin ikiz tasiyan iki arkadasim vardi benimle birlikte cektiklerini size anlatamam..zaten son 2-3 ay herseyden kopup evde yatisa gectiler oda yetmedi preeklamsi basladi bebekler erkenden alindi kuvoze kondu turlu aksilikler cikti..bende cok ikiz istemistim ama iyiki olmamis diyorum..suan tek bebekle 6 haftam nasil gececek bilmiyorum siz hangi ayda dogum yapacaksiniz kismetse?ben hamile oldugumu anladigim gun hemen dogum tarihini falan hesaplamistim:)roniyamcim kismetse kizimiz ceylin ece olacak:)insallah adiyla saglikla gelir:)
girecek bak gor canim..ben hala usg masasina ayatarken kalpten olecegim saniyorum hala tans cikiyor ve yasadigim kalbi durmus sozunu hic unutamiyorumgercekten zorlu bir yol roniyamcim insallah benim yasadiklarimi hicbiriniz yasamazsiniz ..nacizane tek tavsiyem heoarini birakmaman hatta xa testi yaptirip yeterli dozu saptamaniz..doktor nekadar gereksiz gorsede ozellikle fk kaybi yasayan anne adaylarinda heparin cok faydali...denizbulutcum sende roniyamcimda ikiz istiyor eger ikiz olmazsada sakin uzulmeyin..bakin ikiz tasiyan iki arkadasim vardi benimle birlikte cektiklerini size anlatamam..zaten son 2-3 ay herseyden kopup evde yatisa gectiler oda yetmedi preeklamsi basladi bebekler erkenden alindi kuvoze kondu turlu aksilikler cikti..bende cok ikiz istemistim ama iyiki olmamis diyorum..suan tek bebekle 6 haftam nasil gececek bilmiyorum siz hangi ayda dogum yapacaksiniz kismetse?ben hamile oldugumu anladigim gun hemen dogum tarihini falan hesaplamistim:)roniyamcim kismetse kizimiz ceylin ece olacak:)insallah adiyla saglikla gelir:)
ay allah korusun ve hayırlısını versin ben ikiz istemiyorum :umursamaz:roniyam istiyor. onlar karı koca dr galiba bence başa çıkarlar. a.sbenim hem maddi hem manevi yardımcı olmayan bir eşim var kafayı yerim allah korusun ve tekrar hayırlısını versin.:Saruboceq:
ben doğum tarihini hesaplamadım çünkü kalp atışını falan görmeden inanamıyorum hala ve korkuyorum. sen diyince merak ettim ve baktım şimdi son adete göre 4 haziran çıktı. ama benimki geç döllenme. yavaş gelişti herhalde daha geç olur. ama sezeryenle daha önce alıyorlar. sonunda mayıs sonu haziran başı herhalde. ikizler olacak. aranızda ikizler var mı bilmem ama özellikle ikizler erkeklerini hiç sevmeyiz arkadaşlarla. hayırlısı napiyim :sm_confused:
ikiz olacak roniyam ikizkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile
denizcim sakin gogus agrisini sizisini takma aklina benim bastan hic olmadi sonra 1.5 ayken basladi cok tuhaf ve hala sizliyor ama bastan yoktu sakin takma aklina bunlariinşallah rabbim gönlüne göre verir :Saruboceq: bu göğüs ağrısında nasıl beni rahatlattın. benim de akşam her tuvalete kalktığımda nasıl sızlıyor. sabah oluyor hiçbişi yok. sonra bazen akşamüstü yine ağrıyor. mesela perşembe bütün gün ağrıdı ama bugün hiçbişi yoktu yeni biraz başladı. galiba bunlar herkeste aynı boşuna endişeleniyoruzdelikafadulden
Simdi beni merak ediyorsunuz de mi? Hadi sizi daha fazla meraklandirmayayim da soyleyeyim. Hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm.
Biliyorum bana kizacaksiniz ama sevinmek icin korkuoyorum. Basimdan iki kotu tecrube gectigi icinkorkuyorum. Hayirlis ile USG de goreyim oyle sevinecegim.
hepinizi opuyorum ve darisi herkesin basina diyorum.
Merhaba Denizkarayurt,
artik eskisi kadar cok gorusemiyoruz sitede ama gonullerimiz bir:)
Bende hersey yolunda..bu hafta dr.daydim artik 36.haftayi suruyorum..bana 4 hafta sonrasina gun vermek istedi bu memlekettekiler azicik catlak yani..dedim nasil olur benim ulkemde bundan sonra her hafta kontrol var..neyse 3 haftada anlastik vereliniortak benim kiz cok hareketli ve yalanci dogum sancilarimda cok fazla ama hersey yolunda dediler..bakalim....sende git dr.da haberlerini bildir bize...kendinize iyi bakin..
DENIZKARAYURT cum canım bana ılk maıl adresınden yaz yıne superonline maıl problemını cozemıyordenızcım kayınvalıdem sımdı aramıs kayınoederım mama sandalyesı kaynım ana kucagı alacakmıs:)eh artık ne dıyeyım:)
süpppeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... çok beğendim bu fikrine :roflol:Artık keyfime bakıyorum canım, hiçbir şeyi takmamaya karar verdim.
Ara sıra gecikmeli de olsak destek olmak için girdik :) ama Dilarem hiç gelmiyor artık
Sağol arkadaşım... Ben faydasını gördüğüme inanıyorum ve benim ulaştığım sonuca herkesin ulaşmasını diliyorum. O yüzden eğer işe yarayacaksa kaç kere gerekiyorsa yazarım :) yeter ki herkes anne olabilsin :) Çok meşakkatli ve zor bir iş ama çaba sarfetmeden olmuyor bazı şeyler. Sabır ve dayanma gücü istiyor ama ben çok istedim ve her zorluğa razıyım dedim ve giriştim. Sonuç ortada :)
Doğru ablanlar doktordu senin :) Tamam o zaman... doktor kontrolünden sonra bize de haber ver bakalım :)
seninle aynı duygulaı paylaşıyorum canım :)QUOTE]
Allah Razı olsun RÜZGAR'cığım. Hep söylüyorum. Gerçekten çok iyi bir insansın.
Ha bu arada bir şey soracağım. Doğum iznine ayrılmak için hangi haftada rapor almak gerekiyor biliyor musun. Sanıyorum onun belli bir süresi var çünkü. Sen rapor aldın mı bu arada. Çünkü sen de çalışıyordun.
kızlar bu ay adettimde başlayacaktık tedaviye ama olmadı demekki hayırlı değilmiş artık bidahaki adetime çünkü doktorum yurtdışında olacakmış bende bu ayı değerlendireyim dedim biraz tatil yapıyım şöyle bir kaplıcalara gideyim kafayı anca boşaltırım hadi sağlıcakla kalın hepinizi öptüm
BALANCE canım. Geç olsun güç olmasın. Sana şimdiden iyi tatiller. Güzelce kafanı dinle. Sağlıklı bir ruh ve bedenle yepyeni bir başlangıç için hazır ol canım. Dualrımız seninle.
karamelcim göğüslerine fazla takılma.bence hamilelikle değil hormonlarla ilgili benim her aygöğüslerim daha 3 5 gün önce şişer acırlar hassas olur adetim boyunca da öyle.gerçi bana dr um hamile kalıyorsun dur ama çok erken bir düşükle sonuçlanıyor olabilir demişti hoş beni haalaa çözemediler ya.neyse canım çok fazla elleşmeyin kızlar.hadi şimdi senden haber bekliyoruz sonra da herada dan hayırlısıylahoşçakal.
Kız ERVERDİ cadısı. Çok güldürdün beni. Allah da seni güldürsün. Elleşmeyin filan demişsin ya. :)))))
denizkarayurtcum nasilsin canim?oglusun nasil?kac haftalik oldun canimcim?doktora gittinmi?
denizcim sakin gogus agrisini sizisini takma aklina benim bastan hic olmadi sonra 1.5 ayken basladi cok tuhaf ve hala sizliyor ama bastan yoktu sakin takma aklina bunlari
Evet Defne'ciğim haklısın. Aynen benim de öyle oldu. İlk haftalarda hiç göğüs ağrım yoktu. Son iki üç aydır çok ağrıyor.
Onun için bunlara çok takmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?