38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

inşallah elverdicim bize sıra çabuk gelsin ama. iyice piyangoya dönmesin bu iş.

bugün kimse uğramamış, iyi misiniz kızlar?
selam ben bugün işe biraz geç geldim de nasılsın rüzgarcım. ben iyiyim bol bol calışıyorum hafta sonu iki günlüğüne tatile gitcez kocamla orda da çok çalışcam bakarsınız bu ay tedavisiz olur mu acabaaaaaa

selam kızlar nasılsınız
Alabamacım iyi çalışmalar sana canım ödevi tam yapppkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyiyim canım :) sizlerden ses çıkmayınca merak ettim :) ooo süper... çalışmalara tam gaz devam o zaman :) neden olmasın?

selam kızlar nasılsınız
Alabamacım iyi çalışmalar sana canım ödevi tam yapppkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yapıyorum valla içime bi inanç geldi. totem yapıyorum bu kez maçı kazancaz. şakkıdı

iyiyim canım :) sizlerden ses çıkmayınca merak ettim :) ooo süper... çalışmalara tam gaz devam o zaman :) neden olmasın?

he valla neden olmasın dimi ya. bu arada balçörekotu tarçına devam.. bide kızlar ibrahim saraçoğlu demişki hamile kalmak isteyen bayanların tohumlu yiyecekleri özellikle çekirdeği tohum yerine geçen bitkileri kesinlikle yememeleri lazım demiş. bilmeyenlere duyrulur. örneğin badem hani kaysı çekirdeğinin içindeki bademler varya onlardan dayıyorlar badem diye lezzetlidir çocukken de çok yerdik. yada çekirdek bildiğimiz çekirdek gibi anladınız siz onu. örnekler çoğaltılabilir. bide maydanoz yememek lazımmış çünkü tutunmaya çalışan yabancı maddeleri sökücü özelliği var. sonuçta hamile kalınca nasıl vucut dışarı atmaya çalışıyo direniyo yeni embriyoya maydanoz da bu görevi yerine getiriyormuş. genelde idrar yollarındaki enfeksiyonları kist vs gibi şeylerden kurtulmak için maydanoz suyu kaynatıp içerler ya onun gibi düşünerek maydanozdan uzak durmak lazım.

elifcim gözunaydın canım:)senınle aynı donem mıcro denemıstyık sen ıkızlerıne hamıle kaldın bense negatıf sonuc almıstım...ıkımızınde ıkıtanecık yumurtası olmustu bak senınkıler masallah ıkıtane tosuncuk olmus:)bebeklerının kılosuda dogum zamanıda cok cok ıyı allah onlara saglık mutluluk versın canım gule gule buyutun:)

şşşşşşşşşşşıııtttttttttttt alabama çok çalışmayala alakası yok bi boş bi dolu.gün aşırı.spermler taze olucakdelikafaduldendr öyle dedi gün aşırı. bir de iki adet ortasında kasıkların ağrıyorsa(benim geçen incir küründe çok ağrımıştı.12nci günde)o ağrıdan 6 8 saat içinde bişeyler yapmak gerekiyormuş.bilginedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

kızlar eşim döndü bugün de misafirim vardı umarım herkes iyidir fırsat bulursam uğrarım hoşçakalın herkes kendine iyi baksın.hamileler bebişlerine adaylar da kendilerine.hoşçakalıııııınnnnnn benimle kalııııııınnn

merhaba kızlar umarım herkes iyidir. alabama hergün de oluyormuş bazı doktorlar günaşırıya gerek yok diyor eğer sperm sayısında bir sorun yoksa. iyi çalışın haa bebiş kendiliğinden gelsin yerimseniben
erverdi gözün aydın canım. gidecek mi yine yoksa daimi mi gelişi? tadını çıkarın canım

Arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim destek için. Denediğim şeyin düşük ihtimalli birşey olduğunu biliyordum ama ilkinde tuttuğu için ben de için için ümitlenmiştim. Hele ki bu aşılamada iki yumurta olgunlaşınca. Ne diyeyim, kısmet değilmiş. Kasım'da güzel haberler verebilirim inşallah.

Bu aşılama tutmayınca, tüp gerçeğiyle yüzyüze kaldım tabii ki. Sevgili Deniz Bulut sen nasıl yaptın, ben harbi harbi buçuk atmaya başladım bile. Buraya hep moral vermek için giriyorum ama bu sefer fena halde desteğinize ihtiyacım var kızlar. Negatifi düşünmemem lazım biliyorum ama acayip korkuyorummmmmmmm. Şimdiden zırlamaya başladığımı itiraf edeyim.

Bu arada bugün başıma ne geldi. Saçma işlerimi bitirdim, taksiye bindim, kaldığım otelin adını söyledim. Buraya daha önceki gelişimde başka bir otelde kalmıştım, bu otele ilk dün geldim bu arada. Taksici oteli bilmiyormuş, yuh dedim. 5 tane filan taksi durdurdum, onlar da bilmiyor oteli. Neyse, sonuncu taksiciye toplantıya giderken yol üzerinde gördüğüm başka bir oteli söyledim. Gidip oradan tarif alalım bari diye çünkü otelin elimdeki kartındaki numara da yanlış çıktı, buralarda cadde adı bilmezlermiş kaçıncı circle bayan diyip duruyorlar, ne bileyim ben circle'ınızı. Neyse, öbür otele gittik, tarif aldık, tekrar yola koyulduk. Taksici çok memnun sohbet etmekten, demesin mi 'Ya bayan sizin kaldığınız otelin adı Radisson Sas'tı. Oraya canlı bomba saldırısı yapılmıştı birkaç sene önce. Çok ölen oldu, mecburen otel isim değiştirdi. O yüzden bu yeni oteli kimse bilmiyor'. Yahu bana niye anlatıyorsun bunu kardeşim, bizim ülkemize gelen burnu havada turistlere benzemeyeyim diyorum ama kim ister böyle trajedi yaşanmış bir otelde kalmayı. Bu gece bana uyku yok anlaşılan, çalışamıyorum da, girip dost sesler duyayım, rahatlayayım dedim açıkçası.

Bu arada erverdi'cim, desteğin ve güzel bakış açın için hem teşekkür eder hem kutlarım seni. Allah gönlüne göre versin, evde dondurma tüketimini 5-10 kart arttıracak yavruların doldursun evini inşallah.

Hülya'cım, geçen gün görmemişim, tedavin hayırlı uğurlu olsun. Allah yüzünü güldürsün bu denemede inşallah.

Alabama'cım, yarın dönüyorum ve kürlere hemen başlayacağım. Sana da kolaylıklar dilerim kürlerle. Umarım doğal yollarla gelecek bu ay bebeğin, inşallah, çok dua ediyorum ben sana.
Ben soğan kürünü yapmadan direkt incir kürü yapacağım. Bu arada Rüzgar Deniz'e çok teşekkür edeyim ben de. Usanmadan sabırla kürleri yazdığı için, Allah razı olsun senden canım. Sanırım yarın doktoruma sorarım ama sizlere de sorayım. Ben incir kürü, şu polen v.s. karışımı ve çörek otu filan yapayım diyorum. Tüp tedavisi sırasında bunları yapmaya devam ettiniz mi, doktorlarınız bu konuda neler dedi fikir almak isterim açıkçası.

Roniyam, doktordan ikiz haberleriyle dön inşallah. Deniz Bulut'çum, sana da hayırlı bekleyişler, umarım hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlamışsındır.

Çok karman çorman yazdım ama umarım anlaşılır, hepinizi öperim.

Son düzenleme:
denizcim sağol canım güzel dileklerin için.geldi canım geldi.yok bir süre burada senede birkaç defa servise gidiyor.yoksa hep burada.çıkarıcaz çıkarıcaz.hele bir yool yorgunluğunu atsın.şimdi uyuyor biraz enerji toplasın delikafaduldensen iyimisin.umarım iyisindir

sevgili herada benim eşim de sivas taki madımakta kalmıştı.aradan onca yıl geçmesine rağmen haala otelde is yanık kokusu varmış.üstelik otelin girişini restoran yapmışlar.şimdi orada kebap piştiğini düşünebiliyormusun?ilginç değil mi.?

Sevgili Erverdi,

Ben bazen bizim millete söyleyecek laf bulamıyorum. Gerçi balık hafızalı milletiz, biz dahil kimbilir ne önemli şeyleri atlıyoruz ya da duyarsız davranıyoruzdur. Ama orada kebap dükkanı, yok yahu çok ama çok fazla bu.

günaydın kızlar herkese güzel bir gün dilerim :dance:
ben çok kötü nezle olmuşum. sabah zor kalktım. burnum aralıksız akıyor. doktorumu aramayacağım henüz herhalde zaten içilecek ilaç yoktur bu durumda. sabah az boğazım yanıyordu ama geçti inşş sadece nezle ile kurtarırım

canım heradacım nooldu sana böyle bu ne moralsizlik hiç yakıştıramadım lmaz: ben nasıl mı yaptım hem de bu kadar sevgisiz ve bencil bir kocayla! çok zor oldu ama isteyince yapılıyor işte. histeroskopi olacaksa bir sobraki tüpü de aynı merkezde yapayım karar vereyim diye 1 ayda 6 tüp bebek merkezi dolaştım (brüksel tüp, memorial, ist tüp, ist cerrahi, kadıköy şifa, medicana çamlıca) memorial da tüp bebek kısmıyız sağlık sigortası geçmiyor diyince yaptıramadım. ist cerrahi hist gerek yok dedi yaptıramadım. burada el-muallim den camlıca medicanayı duydum. doktorun özgeçmişine baktım beğendim. el-muallim de 40 yaşında üçüzlerine hamile olunca demekki labaratuar da iyi ki başarmışlar dedim ve orada sağlık sigortası hepsini karşıladı hist yaptırdım. sonra eşimle tartışmaktan mükemmel büyüklükte 10 tane yumurtamın olduğu ayı kaçırdım. o ay yapsaydım ben de ikiz veya üçüz bekliyordum. neyse hayırlısı böyleymiş nasıl başederdim. tüm bunların üstüne ben 42 yaşındayım ve 43 yaşında %10 44 yaşında % 5 şans veriyorlar. yani zamanım yoktu. senin bana kadar daha 2 senen var yoksa daha mı fazlaydı? :uhm: aşılama ile hamile kalabildin tüp ile niye başarmayasın? bak roniyam benimle birlikte deneyip o ay yumurtaları uzun süre baskılanınca ve kisti olunca gelişmediği için pes ettigini yazmıştı. çok üzülmüştüm. daha önce hamile kaldığı ve yaşı da henüz 38 olduğu için. ama o da şimdi büyük olasılık ikizlerine hamile. yani umutsuzluğa kapılacak hiçbirşey yok. sadece buraya dönünce şu anki doktorunla mı devam edeceksin başka doktora mı gideceksin ona karar ver ve başla.
ben 38 yaş üstü için şunu diyorum eğer iş ve aile durumu izin veriyorsa ve maddi kısım da çok sıkmıyorsa tedaviler arası fazla ara vermeye gelmiyor. 2-3-4 kere bıkmadan denemek gerek.

Hereda arkadaşım bu moral bozukluğunda beni de görüp birşeyler yazmana çok sevindim.Ama Deniz bulut arkadaşım çok güzel yazmış.Moralini bozmaya hiç gerek yok.Bizler burada hep uğraşıyoruz.Pozitif haber de alan bir sürü arkadaşımız da var.Bizlerin neden olmasın.Hem senin şansın dah da yüksek çünkü daha önce hamile kalabilmişsin ne güzel.Bence sen de fazla vakit kaybetmeden maddi durumlar izin veriyorsa tüp bebeği dene arkadaşım.Sen oralarda biraz da yanlız hisstmişsin kendini morelmanın ondan düşmüş o kadar.Bizler hepimiz senin yanındayız arkadaşım sakın unutma.

ya aslında çok çalıştığım da yok ya işte biraz üstüne düşeyim dedim. hergün hergün yapmıyoruz canım bende biliyorum aynen dediğin gibi kalite olayı. evet o dediğin kasık ağrısı bende iki üç gündür var hissettim yumurtacazım büyüdü heralde.

hergün yada gün aşırı diye kasmıyorum şekercim sayıda sorun yok bizde hareketlilik vs iyi çok şükür.

heradacım işimiz zor kolay değil psikolojimizi iyi tutmassak yıkılırız. o yüzden kendimizi iyi hissetmek zorundayız. yapacak şeyleri yapacağız değiştirebileceğimiz şeyleri değiştirmek için güç kuvvet lazım. değiştiremeyeceğimiz şeyleri de kabul edeceğiz. bu mantıkla yolumuzda yürüyelim mutlu olmak için sebepler bulalım. tüp se tüp yani yapacak bişey yok. zaten tüpünde maddi açıdan ve toplama işleminden başka aşılamadan ne farkı var. gelişmiş modeli. şimdi konuşuyoruz konuşuyoruz da sonuçta kaderiyle fiziksel özellikleriyle yaşayacak günleriyle yaşayacak günü varsa bi dünya senaryosuyla insan evladı hayata getirmek için uğraşıyoruz dimi boru diil sonuçta bu gelecekse bunun bi doğum tarihi var bi ana rahmine ekilme tarihi var biz bunu isteyerek ve tam müdahale ederek çat diye değiştiremeyiz yoktan varedemeyiz yokedemeyiz o tarih neyse o tarihden öne çekemeyiz öteleyemeyiz o yüzden biraz sakinleşelim. isteyelim hemde çok yapabileceklerimizi yapalım ama kendi ruh sağlığımızı zedelemeyelim. önce biz sonra bebekler. ve herşeyden önemlisi eğer gelmediyse hayırlı diil demekki. belki engelli olacaktı belki pisikopat :) belki kötü bir insan olup tarihe damga vuracaktı :) dimi ama. kürlere başlıyoruz ileri ...

aynen katılıyorum :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…