KIZLAR herkese merhaba
ALABAMA, iyi tatiller ve bol çalışmalar canım
maşalah sanada bebeğine de allah nazarlardan korusun.
Sağolasın canım amin. Darısı inşallah sizlere. Hep dua ediyorum ve inanıyorum. Olacak başka yolu yok. Bir gün sende bebeğinle ilgili bizlere böyle bilgi vereceksin. Yeter ki vazgeçme. Buradaki bütün arkadaşlarımızın bu konudaki hikayeleri insana moral veriyor.Rüzgar Deniz, Defne, Deniz Bulut, Roni. Çok emekler harcadı bütün dostlarımız. Seninde dünyalar güzeli bir yavrun olacak canım. AMa bir an önce sağlığıyla, şansıyla bereketiyle gelsin inşallah.
sorma ama bu sigarayla biz yollarımızı ayırcaz kafaya taktım söz sadece arada kaçıyo ki günde bi paket içen biri olarak hazirandan beri epey yol kattettiğimi söyleyebilirim.
merci tşk bu akşam gidiyom pazartesi burdayım şimdi çıkcam hepinizi çoook öpüyorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnn.
:1hug:
Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım :) Oooo boyu posu endamı yerinde bir delikanlı olacak ha? Ne güzel :) Allah nazarlardan saklasın canım. Sanırım 3 hafta sonra gittiğinde de 15 güne düşürecek kontrolleri :) Hayırlısı olsun canım. Allah her isteyene yaşatsın inşallah bu duyguları :)
Rüzgar'cığım tüh ya. Şu sigorta işine üzüldüm gerçekten. Çok zor sigortanın işlememesi. Üstelik de emekliliğine bu kadar az zaman kalmışken. Ben gazeteci olduğum için çalışmadığım halde sarı basın kartım sayesinde sigortam işliyor. Bu nasıl oluyor diyeceksin. Bazı basın kuruluşlarının Basın İlan Kurumu'ndan ilan parası almaya hak kazanması için, sarı basın kartlı eleman çalıştırması gerekiyor. Basın kartlı muhabir çalıştırmak normal muhabirden daha pahalıya geliyor. Böyle olunca onlar benim sigortamı yatırıyor, ben de maaş almadan arada sırada onlara evden haber atıyorum. Bir nevi home ofice sistemi çalışmış oluyorum. Yani bu hem çalıştığım kurumun işine geliyor (çünkü bana maaş vermiyor) hem de benim işime geliyor, işe gitmeme gerek kalmadan sigortam yatıyor ve sarı basın kartımı kullanabiliyorum. Hem de emekli olmama çok faydası oluyor. Yani yasal bir durum. Ama iki tarafın da işine yarayan bir durum.
Keşke senin de böyle bir imkanın olabilse. En azından 2 yıl çalışamazsın bebekten dolayı. Ama sigortanı yatıracak yer bile bulsan herhalde yatırıyor gösterip, ödemeyi senin yapmanı isterler. O da tek maaşla çok zor. Allah yardımcın olsun ne diyeyim canım.
kaydirigubbakcemile3 Aynı benimki gibi desene... Ben de aynı şeyi diliyorum Allahtan, inşallah tipi benzesin huyu benzemesin, Allah korusun. Huyu da benzerse ikisiyle nasıl başa çıkarım diye düşünüyorum doğrusu aman Allah korusun :Saruboceq:Evet çok şükür Rüzgar'ım. Fikirsiz babası gibi olacak herhalde. Zaten benim fikirsiz bu kadar yakışıklı olmasa çekilmezdi. Ablamın eşi de öyle boylu poslu endamlı. Annem hep "Bizim damatları düşmana göster çek" der. Yani fiyakalılar anlamında. Bakalım hayırlısı tipi benzesin huyu benzemesin.
Evet dediğin gibi muhtemelen 15 güne düşer kontroller. Sen NST'ye bağlanmadın değil mi henüz.
Amin. Bütün çıtırlarımız bu güzel duyguları yaşayacak inşallah. Bu kadar insanın duası boşa çıkmaz. Hem derler ki "ınsanın kendine ettiği dualardan çok başkalarına ettikleri kabul olurmuş." ınşallah dualrımız kabul olacak. ınanıyorum.
Kızlar hepiniziz öpüyorum. Açlıktan öldüm. Birşeyler atıştırmam lazım.
DENİZCİM MASALLAH .)evet boylu poslu bır oglun olacak:)gercı benım kızda hep 10 gun 2 hafta ılerıden gıdıyordu sınra 15.gun oncekı us de cok az kılo aldıgını haftasına dondugunu gorduk neyse bu carsamba gunku kontrolde bayagı kılo almıs bulduk..2701 olmus yaramaz kızım:)cok sevındım tabı 2500 gecmesını cok ıstıyordum bızede doktor hep sınıfın ılk 20 sı arasına gırecek dıyordu kız ıcın ırı olmak ne kadar guzel bılemem ama tabıkı esımde bende enıne boyuna tıplerız...ben kontrollerımı haftada bıre dusurdum doktora kalsa 10 gunde bır ama bız ıyıce dusurduk 7-8 gun ama ıcım daha rahat :)denızcım sende 15 gune falan dusur bu sefer ıhmal etme sakın oglusuna ıyı bak:)Kızlar,
Önce sizin yazdıklarınızı okuyup cevaplayayım, sonra da kendimi anlatayım dedim.
Neredeyse bir buçuk aydır doktora gitmiyordum ya. Sağolsun Rüzgar'cığım ve Defnoş kızıyordu bana. Dün gittim nihayet.
Tetanoz aşısı, kan, idrar tahlili ve ultrason gibi rutin kontoller yapıldı. Çok şükür herşey yolunda. Yalnız bebek baya iri galiba. Doktor iki üç kere baktı. "Bu ultrasonun ayarıyla mı oynandı" filan dedi. Sonra ayarın normal olduğunu anlayınca, bebeğin 2 hafta filan önden gittiğini söyledi. Doktor galiba beni ufacık görünce öyle koca bir bebek şaşırttı onu.:) Ama hep söyledim ya. Ben 11 kilo aldım ama önceki halimden tek farkım kocaman bir göbek. Arkadaşlarımın dediği gibi pilates topu yutmuş gibyim. Ama yüzüm, elim, kolum, bacağım aynı. İnce kemikliyim.
Kilosunu öğrendim Defne'ciğim nihayet. 1950 gram. Çok kilolu değil ama boyu, bacakları uzun ve iri yapılıymış. Biliyorsunuz ben ufacık tefeğim. Moniş'in cep hamilesiyim. Ama eşim baya uzun boylu ve iri. Herhalde onun gibi olacak. Şimdilik çok şükür sıkıntı yok. Doktor önce "Bir ay sonra gel" dedi. Sonra da "Neyse o kadar bekleme, 3 hafta sonra gel" dedi. Raporu da o zaman almayı düşünüyorum. Yani Allah'a çok şükür şimdilik herşey iyi. Darısı bütün dostlarımın başına.
Kizlar selam
Deniz Bulutcum gecmis olsun umarim cabuk atlatirsin.
Deniz Karayurt , ruzgar deniz ve defne bebeklerinizin iyi olmasina cok sevindim.
Ben bugun doktora gittim. Bebegim bir tane. sadece bir kese gorduk kalp atisi yok tabii daha ama yolc sac vardi o bizi sevindirdi. diger iki hamileligimde onu gorememistik. Tam 5 haftalik.
Bu arada tiroid hormonuma bakildi. 1 ay once baktigimizda normaldi ama bugun deger bayagi artmis yani hipotioidim bayagi ilerlemis. neden boyle oldu diyince hamilelikten dedi. simdi aldigim ilacin dozunu artiracaklar. Daha onceki 2 gebeligimde hic tiroidime bakilmamisti ve bebegi kaybettikten sonra ozur dilemisti doktorum gozumuzden kacti diye. Muhtemelen daha onceki bebeklerimi hipotiroidi yuzunden kaybettim.
Neyse gecmise uzulmekle geri getiremem. Artik bu hamileligime bakicam. Insallah bu bebegimi kucagima saglikli bir sekilde almayi Allahim nasip eder. 2 hafta sonra kalp atisini gormeye gidicem.
hepinize sevgiler.
Kizlar selam
Deniz Bulutcum gecmis olsun umarim cabuk atlatirsin.
Deniz Karayurt , ruzgar deniz ve defne bebeklerinizin iyi olmasina cok sevindim.
Ben bugun doktora gittim. Bebegim bir tane. sadece bir kese gorduk kalp atisi yok tabii daha ama yolc sac vardi o bizi sevindirdi. diger iki hamileligimde onu gorememistik. Tam 5 haftalik.
Bu arada tiroid hormonuma bakildi. 1 ay once baktigimizda normaldi ama bugun deger bayagi artmis yani hipotioidim bayagi ilerlemis. neden boyle oldu diyince hamilelikten dedi. simdi aldigim ilacin dozunu artiracaklar. Daha onceki 2 gebeligimde hic tiroidime bakilmamisti ve bebegi kaybettikten sonra ozur dilemisti doktorum gozumuzden kacti diye. Muhtemelen daha onceki bebeklerimi hipotiroidi yuzunden kaybettim.
Neyse gecmise uzulmekle geri getiremem. Artik bu hamileligime bakicam. Insallah bu bebegimi kucagima saglikli bir sekilde almayi Allahim nasip eder. 2 hafta sonra kalp atisini gormeye gidicem.
hepinize sevgiler.
elifcim gözunaydın canım:)senınle aynı donem mıcro denemıstyık sen ıkızlerıne hamıle kaldın bense negatıf sonuc almıstım...ıkımızınde ıkıtanecık yumurtası olmustu bak senınkıler masallah ıkıtane tosuncuk olmus:)bebeklerının kılosuda dogum zamanıda cok cok ıyı allah onlara saglık mutluluk versın canım gule gule buyutun:)
slm bende uzun zamandır sizleri okuyorum ama cesaret edip yazamadım bugün ne değişti ise yazmaya karar verdim bilmiyorum
ben 43 yaşındayım bu yaştan sonra ne yapacaksın diyor herkez ama bu çok farklı bi özlem hiç sönmeyen bi ateş ve vazgeçmiyor insan istiyorum bende vazgeçemiyorum hep bu son tedavin başka olmıycam desemde gene başlamak istiyorum benim hikayemde böyle işte
Kızlar tedavinin 5.günü adetin 6. günü yumurta sayısı sadece 3 adet.E2 değeri de 202.Bu değer normal mi?Bilen varsa cevaplasın lütfen.
merhaba hülyacım inşallah tedavin daha güzel bir şekilde ilerler
E2 değerin yüksek çıkmış doktor ne dedi bu konuda inşallah bundan sonra düşer canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?