iyi tatiller bol bol dinlen. senin testin ne zaman sonucu dönünce mi yazacaksın?
tamam denizcim bende bu kürleri yaparsam yumurta sayım artar dimi
valla tatilde belli olacak ama yanıma ne ped, ne test alacağım nötr kalmak istiyorum.
Eğer adetim geçerse gelince test yaparım.
Bilmiyorum biraz umutsuz gibiyim tek korkum ya rahim yapışıksa ona takıldım kaldım. Sanki biraz kötü şeyi çağırıyor gibiyim ama bugün 6.gün birşey hissetmiyorum :a015::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Defne'ciğim takvimim son adet tarihime göre, normal şartlarda normal doğum yapsa idim 30 Kasım'da doğurmam gerekiyordu, fakat sezeryan olacağım için doktorlarım (hem buradaki hem de İstanbul'daki) 18 Kasım'dan sonraki herhangi bir gün dediler, bunun üzerine 24 Kasım olabilir mi diye sorduğumda "ufaklık acele etmezse neden olmasın" dediler. Bu yüzden 24 Kasım'a göre sayıyorum günleri, takvimi de şu anki gerçek gelişimini yazdığı için değiştirmiyorum :)DENIZCIM OZAMAN haklisin:)bende senin takvimlerde isin icinden cikamadim:)ustte 8 gun altta 2 hafta aramiz var gorunuyordu:)ben bebegin hareketlerinden birsey anlamiyorum zaten sabahlari hatta sabaha karsi cok hareketli ama gun icinde sanirim is stresinden sakin,,bunu doktora soyleyince adapte olun iyice saptayin demezmiiyice strese girdim sorma
ayyyy o sayma işini hiç sorma, oturup doğru dürüst saymadım, sadece bayramda bir gün çok sakindi ve beni korkuttu bu sakinlik... o gün oturdum saymaya çalıştım ama bir türlü hareket hissedemeyince korktum... gittim tatlı şeker çikolata ne varsa yedim, sonra beyefendi 10'dan fazla hareket yapınca rahatladım ama o günkü korkumu anlatamam sana... zor işler çok zooooooorrrrrrr
Yaaa sizlere anlatmaya çalışıyoruz sakin olmanız lazım, önünüzde endişelenecek çooooook sebep olacak diye... endişeli anneler kulübüne hoşgeldiiiiiiiiiin :)
hulyacim yumurta sayin bence gayet iyi bende gonal f 450 ile baslamistim sonra menagon ile takviye oldu sonrada gelisenleri tutup geride kalanlari hizlandirmak icin ayri bir igneKızlar şimdi kendimden haberler vereyim.Pazar günü adet oldum.Pazartesi günü için Beylikdüzü Medicana da randevum vardı zaten.Onun için iyi denk geldi.Dün gittik.Dr Selman Laçin'le görüştük.Muayene etti ve bu ay isterseniz başlamak için herşey uygun dedi.Hikayemizi dinledi.O da aynı şeyi söyledi.PGT size gereksiz dedi.Blastokist embriyo transferi olabilir dedi.Bir de bu kez heperin iğnesinin dozunu biraz yükseltebiliriz dedi.Bu arada benim Tronbofili Paneli testlerim daha çıkmadı.Onları Florans Nıgtıngle' de yaptırmıştık.O da bu hafta içinde çıkması lazım.Onun sonucuna göre birşeyler yaparız dedi.Bu kez benim istediğim gibi kısa protokol uygulanacak.Solda 3 sağda da 3-4 yumurta gördü dr.Dün gonal-f'i 450 inüte olarak başladık.Doz bana biraz yüksek geldi ama bilmiyorum.Perşembe günü çağırdı.Artık kısmet tabi.Gelişmeleri yine yazarım.Sırada şimdi Hereda, Karamel ve Serapatty var yanlış hatırlamıyorsam.İnşallah pozitif haberler devam eder.
süper hayırlısı olsun arkadaşım yolun açık olsun bu kez mutluluğuna kavuşursun inşallah.
haklısın canım bende elimden geleni yapacağım evim işime çok yakın allahtan. öğlenleri taze içmek için hergün eve gitcem madem öyle. bu arada incirler yenmeyecek dimi sadece suyu içilcek. çok mu zor yahuu gözüm korktu biraz. neyse napalım yeterki işe yarasın ben razıyım :Saruboceq: şu an benim 15.günüm başlamaya gerek yok dimi reglimi bekliyim başlamak için :uhm:
hay allah herkes bana benzemeye başladı :roflol:ya dur neden rahim yapışık olsun? rahim filmi çektirdin mi? temizse birşey yoktur. çektirmedinse de eğer tutmazsa bu sefer çektirirsin. ama yapışıklık için bir enfeksiyon bir operasyon geçirmek lazım. bende kürtajda parça kalmıştı ve 2. kürtajı olmuştum. bu nedenle sonradan az yapışıklık çıktı. ona bile doktorların yarısı rahim üstünde bebeği etkilemez histeroskopiye gerek yok dediler diğer yarısı temizleyelim içimiz rahat olsun dediler. yani öyle kolay kolay herkeste tüplerde tıkanıklık yapışıklık olmuyor. hele rahim filmin varsa kafaya takacak başka bişi bul delikafadulden6. günde bişi hissetmek için çok erken. bak beni aklına getir. olacaksa oluyor. inşallah tatilde pede falan gerek olmaz ve sonuç pozitif çıkar :CüvCüv:
kürtaj oldum ya o yüzden korkuyorum ama bu teknoloji de birşey olmaz diyorlar ama bu ay olmazsa çektireceğim aklımda kalana kadar canım yansın.
hepinizi öpüyorum kızlar
Deniz Bulut arkadaşım benim mart ayındaki uzun protokolde de 7 yumurtam toplanmıştı.6'sı döllenmişti.Ben bu denmede belki biraz daha fazla olur da dondurabilirim diye düşünüyordum ama bilmiyorum belki artar birkaç tanecik daha.
Bir de birşey sorucam arkadaşlar kaç kutu gonal-f kullanmıştınız.Şu anda 5 kutu aldık ama 450'lik kullanırsak yetmez herhalde.
çok mu zor derken, hayır zor değil ama sabır gerektiren bir şey... en sevdiğin yiyeceği bile her gün yersen bir müddet sonra bıkarsın ve istemezsin, böyle bir şey... yok incirler yenmeyecek canım, sadece suyunu içeceksin ama kaynama süresine çok dikkat et, mutlaka söylenen süre içinde kaynat, ne daha az ne daha fazla... ben alarm kurardım canım :) bal, çörek otu ve tarçına hemen başlayabilirsin, soğan suyuna regliyken başla canım :)
maşallah döllenen sayısı çok iyimiş. tabi dondurmak için 5. güne varan çok sayıda yumurta gerekli.
bana tüm tedavi 450 iu yaptılar. ilki 9 gün sürdü ikinci galiba 12 gün. gonal f ile çok pahalıya geliyor. neden menagon denemiyorlar ki? ben doktoruma sormuştum gonal f i pahalı diye kullanmıyoruz bir farkı yok isterseniz onu yazalım dedi yok dedim sadece meraktan soruyorum. gonal f en pahalısı menagonun 3 katı.
evet doğru söylüyosun tamam aynen yazdığın gibi uygulucam merak etme. bu sabah aklımda kaldığı için bal çörek otu ve tarçın yaptım karıştırdım bi kaşık yedim. bende alarm kuruyum o zaman saol rüzgardenizcim
benim doktor da aşılamada gonalf, tüpde menapur kullandırdı. hiç kimse menapurdan söz etmiyo bilinen bi ilaç diil galiba dimi.
evet doğru söylüyosun tamam aynen yazdığın gibi uygulucam merak etme. bu sabah aklımda kaldığı için bal çörek otu ve tarçın yaptım karıştırdım bi kaşık yedim. bende alarm kuruyum o zaman saol rüzgardenizcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?