- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
karamelcim nekadar sakin haber verdin bize:)zor anladim yazidign tahlilin bhcg oldugunu:)gozunaydin canim oh oh ne guzel formumuz hamilelerle doldu..doktorlara yas konusuna inat cok seviniyorum inanin:)
denizcim seninde gozun aydin canim:)artik belirti falan aramayi kes bakalim:)guzel hayaller kur guzel seyler dusun:)
inşallah canım. gerçekten o kadar ümitsizdim ki dr bebek burada bu da kalbi dediğinde çok şaşırdım akannehir şimdi şoku atlattım. yavaş yvaş alıştım kabullendim hamile olduğumu delikafadulden
Kızlar güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ederim,
embriyolar çok iyi gözüküyormuş dr dediğine göre
dr üç veya dört tane koyacağız dedi, pazartesi transfer sonra 12 günlük bekleme süresi
transferden sonra bilgisayara giremeyebilirim galiba
herkesi öpüyorum
neden nete giremeyeceksin evde yok mu? sen de karamel gibi merak ettireceksin demek. ama senden de karamel gibi bebek haberi gelecek eminim yerimseniben kaliteleri iyiyse 4 tane koyduracaksan dikkat et çoğul olabilir. bana da 4 tane kondu ama 1 tanesine süper 2. ye ona yakın 3. ye biraz daha kötü 4. ye de eh işte demişti doktorum. yani 4 ü de süper olursa 4 ü de tutabilir
canım sağol. bak ben bu işi % 10-20 olasılık diyen doktorlara inat 42,5 yaşında başardım. yani sizler de yapabilirsiniz. sadece iyi ve güvendiğiniz bir dr bulun ve çok ara vermeyin. bak mesela sen de uzun zamandır bekliyorsun?Karamelciğim tebrik ederim canım.
Denizciğim bebişinin kalp atışını görmene çok sevindim.
Allahım hepimize nasip eyler inşallah.
inşallah kendimi dinlemem ama galiba ben bu topiğin en pimpirikli hamilesi olucam :roflol:inşallah canım sen ve serapty de bu ay peşimizden geleceksiniz ve hep beraber testleri bebeklerin gelişimini vs konuşacağız :Saruboceq:Deniz bulut arkadaşım bu habere çok sevindim.Sen göğüslerim artık sert değil yumuşadı dedikçe acaba diyordum ben de ama hepsi senin kuruntunmuş ne güzel.Artık kendini dinleyip durma bak karamele ne kadar rahat.Sizlerden olumlu haberler aldıkça ben de kendimi iyi hissediyorum.İnşallah dediğin gibi ayağını sürümüşsündür.Ardından gelicez biz de hayırlısıyla.Şimdi çok daha rahat ol ve kendini hamileliğe iyice alıştır ve kendini şımart artık canım.İnşallah allah kucağına lamayı da nasip edicek arkadaşım.öptüm ben de canım.
OLEY OLEYYYY cok sevindim Deniz Bulut. Bak artik umutsuz olursan sana cok kizicam vallahi. Beni bile korkutmustun goguslerim iyice yumusadi derken.
Canim cooooooook sevindim inan gozlerim doldu. her kendim icin dua ettigimde sana da ediyorum. Lutfen artik pozitif ol ve hamileliginin tadini cikar.Demekki aramizda sadece 3 gun var. hadi bakalim insallah rahat bir hamilelik gecirir sonra da saglikli bebislerimizi kucagimiza aliriz.
valla ben de çok korktum hatta ümüdi kestim. sonra gittim ing. sitelerde araştırdım. kendim gibi çok örnek buldum. okuduklarımdan göğüs ağrısı olsun kasık ağrısı olsun zaman zaman gelip gittiğini öğrendim. hatta 8. haftada 10. haftada göğüs ağrısı gidip bir daha gelmeyen ve hamileliği devam edenler vardı acaba dedim bende. şimdi yine ara ara çok hafif sızlıyor. adetlerimiz arasında 1 hafta vardı ama benimki zaten geç transfer olup geç tutunup arayı kapattı. ne güzel inşallah hamileliklerimiz de sağlıkla devam edecek ve burada bebişlerimizin nasıl geliştiklerini konuşacağız :içelim:
gözünaydın deniz çok sevindim çok sevindim çoooooooooooooookkk.
sağol canım darısı başınıza inşşş :Saruboceq: