38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

RONIYAMCIM hıc sorma dedıgın gıbı en bastan epıdural ısterken arkadasımın yasadıgı sıkıntılardan sonra ondan cekındım..sımdıyse gıt gıde artık saglıkla su ısı atlatayım dıye dusunuyorum..cok sıkıntılarım var..bır yandan ısımın basındayım..bakalım nekadar dayanacagımdarısı basınıza artık bızde sızı ızleyecegız ınsallah saglıkla sonuna kadar devam eder hepımızın:)ınan cok mutluyum hepınız adına:)bana yastan dolayı hersey ıcın cok gec dıyen doktoruma bızım formun adresını vermeyı dusunuyorum:)
Çok teşekkür ederim Defne'ciğim :) Amin cümlemizin ki inşallah :)

Evete canım fitili denemdim ve gayet memnun kaldım, çoooooooook teşekkürler :)
RUZGARDENIZCIM ınan o fıtıl benım kurtarıcım gıbı:)cok memnunum..herzaman degıl elbet ama...
KARAMELCIM sen hıc o yazanlara takılma onemlı olan saglıkla ıkıye katlanması gozunaydın :)))

SUBUOCUM benım hep 22. ıle 24. gun kadar suruyordu adet zamanlarım..hıc takma dert etme bu sureyı bu yapıyla da ılgılı yıne hamıle kalabılırsın canım:)dhea guzel bır ılac hatta bence umut verıcı:)

Erverdi'cim,

Allah da seni hep güldürsün canım. Keyifler iyidir umarım.

Karamel'cim,

Hayatım değerin mükemmel, hayırlısı olsun. Lütfen doktorunu ara, haftasonunu bekleme. Çünkü progesteron desteği v.s. hamilelik kan testiyle onaylandığında doktorun verebileceği birşey.

Hülya'cım, maşallah canım, ne güzel. Bir de az diye üzülüyordun yumurtalar. Maşallah, kaliteleri de güzel demek ki. Yani senden de iki haftayı bulmadan bebek/bebekler müjdesi alacağız. Süper, süper.

Hepinizi öptüm.

Son düzenleme:
defne 5 yanıtladın icin tesekkürler dr aradım az once duphaston kullan dedi
heralde ben icsel olarak gebelik ihtimali olarak algılıyorum farklı olan herseyi
bıde bız bu ay 2güne 1 calıstık sanki bana tuttuda düsüo gibi gelio
neyse pesini bırakmak yok

canım, geçen 728 iken bile keseyi görememiştik. Bir hafta sonra tekrar gitmiştik.

Şimdi gitsem gene göremeyecek o yüzden haftasonu olsunda git gel stres olmasın diye bekleyeyim dedim.

bende seni öpüyorum.

canım, geçen 728 iken bile keseyi görememiştik. Bir hafta sonra tekrar gitmiştik.

Şimdi gitsem gene göremeyecek o yüzden haftasonu olsunda git gel stres olmasın diye bekleyeyim dedim.

bende seni öpüyorum.

Karamel'cim,

Doktorunu ara, haftasonunu bekleme'yi doktoruna git babında demek istemedim hayatım. Keseyi görmek için 1000'li-1500'lü değerleri görmek gerekiyor diye biliyorum ancak keseyi görmeden destekleme için progesteron fitil vermişti doktorum bana, hatta telefonda aldım ilacın adını . Burada aşılama yaptıranların çoğu bu tür destekleri aşılamanın akabinde kullanmaya başlıyor doktor isteğiyle. Kafanı karıştırmayayım ama doktorun bu güzel hamilelikten haberi olsun ve söyleyeceği birşey varsa haftasonuna kalmasın diye ikaz edeyim istedim sevgili arkadaşım.

Son düzenleme:
hülya 59 merhaba.tedavin hayırlı olsun canım.inşallah pozitif sonuçla yüzün güler.şimdi bekleme aşaması çok heyecanlıdır bilirim Allah kolaylıklar versin hoşçakal

Kızlar hepinize merhaba, hepinizi öpüyorum.

DENİZ BULUT'cuğum,
Bir kere daha tebrik ediyorum seni canım arkadaşım. Allah hayırlısıyla ve sağlıkla tamamına erdirsin. Muhteşem bir duygu değil mi kalp atışlarını duymak ve adım adım içinde bir canlının büyüdüğüne şahit olmak. Dileyen herkesi bu duyguya kavuştursun Allah'ım.

Ama eşin konusunda verdiğin karar beni çok üzdü. İnşallah bu duyguların gelip geçicidir. Ve inşallah Allah, eşine de biraz akıl fikir verir de bu iş söylediğin gibi ayrılık tablosuyla son bulmaz.

Bu öküzlerin hepsi aşağı yukarı aynı. Seninki de, benimki de Rüzgar'ınki de yakışıklı ama fikirsiz. O yüzden şu sıra sende hassas olabilirsin. Biraz zamana bırak acele etme derim. Babasız çocuk büyütmek çok zor. Hem Herada'cığım da güzel bir hikaye anlatmış bu konuda. Tamam sen ayakları üzerinde duran bir kadınsın, ama her halükarda zor. Ayrıca da bebek büyütmek kolay mı. Niye tek başına üsteleneceksin bu sıkıntıyı. Bırak o da uğraşsın. En azından yavrunun duyguları açıcından düşün. Hem bak Defne'ciğim bile hamileliğinin ilk aylarında eşinin anlayışsız davrandığını söylemiş.

Benim fikirsiz hem "Hayatımda verdiğim en güzel karar seninle evlenmek" diyor hem de beni deli ediyor. Geçen gün gene bağırıp çağırmaya başladı. Ben de Rüzgar'cığımın yöntemini uyguladım. Sancım arttı filan diye. Bu sefer "Özür dilerim canım, seni asla üzmek istemiyorum" filan demeye başladı. Ulan fikirsiz baştan beni üzmesen olmaz mı sanki. Neyse diyeceğim o ki, kararında acele etme. Bu erkek milletinin hemen hepsi aynı kereste. Sadece kerestede tomrukta numara olur ya, numaraları farklı azıcık o kadar. O yüzden biraz bunu rölantiye al ve bekle canım. Aynen huyu çekerse diye ben de Rüzgar'cığım da korkuyoruz.

Oh bak ne güzel. "Kalp atışını gördüm bulantı istemiyorum" demişsin. Hah şöyle. Konforlu bir hamilelik geçir Deniz'ciğim ne yapacaksın sen ve Roni de taktınız bulantıya. İnşallah ikinizde de bulantı olmaz. Kolay değil çünkü.

Ya toksoplazma testi ne zaman yapılıyor. İlk ay mı. Benimkinin sonucunu hiç bilmiyorum. Doktorlar bir şey demediğine göre inşallah iyidir. Benim de kedim (abimin kedisi) vardı. Dün gitti. Ama ben o gitti diye iki saat boyunca hüngür hüngüğr ağladım. O kadar çok seviyorum. (Ha bu arada hayvanı insandan önce gören Panter Emel gibi tiplere sinir olurum. Ama ben de hayvanları çok seviyorum. Ağızları var dileri yok. Onlar da aynı bebek gibi sevgi istiyor.) Ben de aynen senin gibi çok kedi, köpek, kuş, tavuk hamster sokak hayvanı çok şey besledim. Ama hiçbiri benim değildi. Yani hep emanetti.

RÜZGAR'cığım, minik Rüzgar'ımın melek annesi,
Evet stres anında mümkün olduğunca sakin olmaya çalışmak lazım. Başka türlü çok zor. Zaten o endişlerin bebeğe geçtiği bilimsel olarak ispatlanmış bir gerçek. Bebekler, sandığımızdan daha çok şeyi algılayabiliyor.

İkinci trimaster epey konforlu bir dönemmiş. Senin deyiminle ben de zombi gibi dolaşıyorum. Bugün de misafirlerim vardi. Mahvoldum. Aynen öyle vücudumun her tarafında bir araz var. Ama Allah'a çok şükür, herşeye rağmen. Zaten bunları anlatmakla tarif etmem mümkün değil. Ancak yaşayınca anlıyor insan.

O kaynana meselesi ayrı bir dert. Benimki fena değil. Ama böyle çok cadı yönleri var. İşte dediğim gibi aklı sıra beni, annemlerden kıskanıyor. Ulan 10 değil 20 tane kayınvalidem olsa ailem gibi olması imkansız. Annem hep der "Bunlar ana oğul kadir gecesi doğmuşlar senin gibi birine denk geldikleri için" diye. Kendimi övmek için asla demiyorum. Ama gerçekten öyle.

Aynen senin durumun gibi tüp bebek sırasında o kadar stres filan yaşarken hiç yanımda değildi. Hatta hastaneye gidip geliyordum. Hiç ne yaptın filan diye sormuyordu. Hatta anneler gününde eşimle ziyaretine gittiğimizde ben hamileydim 3 aylık. Eşim bir şaka yaptı. "Artık bebeği anneme bırakıp gezeriz" diye. Ki öylesine söyledi. Hiç o tür şaka yapmaz eşim. Benim sosyetik kayınvalidem "Ay tabi canım,ben de ölüyordum çocuk bakayım diye" dedi. O kadar üzüldüm ki, "Merak etmeyin ben çocuğumu kimseye vermem" dedim.

İlk aylarda bebeği ciddiye almıyordu. Hatta ben detaylı ultrasondan sonra hemen arayıp cinsiyetini söyledim. "Aaaa, tüh kız olsun istiyordum" demez mi. Sinir oldum. Hani bunu cinsiyeti belli değilken söylese amenna. Sonradan çok ayıp.

Neyse şimdi hanfendi bizimkileri bastırmak için can havliyle habire bebeğe birşeyler yapıyor. Annemler bana altın burma alacaklardı onu duyar duymaz koştura koştura gidip yüzüzk ve bilezik almış. Doğum hediyesi diye. Ama ben çokkırıldığım için bunların hiçbir önemi yok benim için. Hiçbir şey almayıp sadece yanımda olsa yeterdi. Sırf gösteriş için yapıyor bunları. Becerikli bir kadın resim yapıyor elişleri filan çok güzel. Ama arkadaşlarını getip benim evimde hava atar, "Şu benim yaptıklarımı bir getirsene" filan diye. Zaten açıkta olanları direk kendi gösterir de diğerlerini de göstermewk ister. Ki ben zaten yapılanı över ve hakkını veririrm. Bana bırakmadan nefes elmadan daha içeri dalar dalmaz kendini öcer hemen.

Aynen dedeiğin gibi, benden uzak olsun Allah'a yakın.

Ayy, esas ben nasıl dolmuşum baksana. Bir söyle bin ah işit hesabı.

HERADA'cığım,
Canım benim. İnanki isim konusunda hala karar vermediğimiz için ben de bir şey yazamıyorum. Çok isterdim karar vermeyi. Sıkıntıyı çeken benim. Bir yandan eşim bir yandan kayınvalidem " Şu olmasın bu olsun" filan demeye başladılar. Ulan şimdiye kadar nerdeydiniz. Ben en çok Avşar olsun istiyorum. Tarkan ismini çok seviyorum. Şarkıcı Tarkan'dan dolayı kayınvalidem karşı çıkyor. Ondan nefret ediyor. Valla Tarkan'dan nefret edienlerden de ben nefret ediyorum o da ayrı mesele. Kuzey, Çınar, Ayaz,Poyraz var. Ama hiçbirir içime sinmiyor tam olarak. İlla Avşar olsun istiyorum.

Havaalanı hikayen hakikaten hoştu çok güldüm bende. :)

KARAMEL'ciğim,
Taze anne. Nasılsın canım. Bak sana boşuna cadı demiyormuşum değil mi ama.

Moniş Defnoş, Alabama, Serap, Erverdi, Dilakman, Roni, Hülya hepiniziz öpüyorum kızlar.

merhaba sevgili deniz karayurt;umarım sağlığın iyidir.en son yazdıklarını okuduktan sonra sana yazmayı karar verdim.benim de bir muhabbet kuşum vardı.resimdeki maviş kuş.adı maviş ti.bundan 15 yıl öncebeni kendi geldi buldu mavişim.evet tam 15 16 yıl benimle oldu.onu çocuğum gibi çok sevdim.eşimle beraber çok sevdim.konuşuyordu.ne söylersek taklit ediyordu.annecim babacık seni çok seviyorumanne cici baba cicibiz ne dersek onu öğreniyordu.ama ben ona çok iyi baktim elimden geldiğince hatta bir keresinde veterinere bile götürmüştüm.mutfakta bulaşık yıkarken seslenirdim maaaaaaaaaviiiiiiş diye evin içinde uçar dolaşır beni arar bulurdu sevinirdi hemen yanağımdan öperdi.bir o yanaktan bir bu yanaktan. öpme kabiliyeti onda vardı zaten.biz yemek yerken ağzını şapırdatır o da isterdi.biraz mahsustan vermesek kızgın kıgın ciklerdi.onunla geçirdiğim 15 ten fazla yılı anlatmakla bitiremem.ve yaklaşık 6 ay önce o beni bırakıp gitti.kim ne derse desin isterse deli desinler umurumda değil.onu toprağa vermeye kıyamadım.lütfen sakın iğrenmeyin.onu sterç filme sardım.sonra buzdolabı poşetine koydum çok yavaşça.arada açtım hep öptüm onu.sanırım yazmaya ara verceğim............ne yazmıştım.bu birkaç ay sürdü yaptığımın doğru olmadığını biliyordum ama işte.sonra bir anneler gününde ( bu gün özellikle seçilmiş bir gün değil )her anneler günü annem ve teyzemler anneanemim kabristanına gider ziyaret ederler.ben de çok sevdiğim küçük canımıo küçücük bir candı çünkü.hayatta iken en çok sevdiğim anneaneciğimin yanına gömdüm.içim ancak böyle rahat etti.bazen diyorum buraya bunları yazmamalıyım diye.ama seni ayzdıklarından beni anlıyacağına inanıyorumbir hayvansever olarak bende bunları sana yazmaya karar verdim.bir gün bir konu açmıştım.hatırlarmısın.sen bana dönmüştün.hani hayatta olmıyacağını bildiğiniz halde olmasını istediğiniz bir şey var mı diye.ben mavişimi o kadar çok sevdimkikeşke mümkün olsaydışu iki göğsümün arasını açsam da onu oraya koymak sonra kapamak.onu içimde taşımak..........bunu çok isterdim.inan çok isterdim.....................hoşçakal kendine iyi bak sevgili deniz karayurt

valla benim bu doktoruma güvenim sonsuz ama çok ama çok ilgisiz bir cep telefonunu bile vermedi.

mail attım ilk değeri , tekrar yaptırayım mı yoksa gelince mi görüşürüz diye cvp bile vermedi.

Açıkcası yaş itibariyle riskli gruptayız, risk ve bu ilgisizlik aynı anda nasıl gidecek bilmiyorum. Sende biliyorsun bir kaç kere değişik dr.lara gittim ilk kez gittiğim halde telefonlarını verdiler.

progesteron fitili bende duydum ama aşılama bitince bunun normal ilişkiden farkı yok gündelik hayata devam değince fitili soramamıştım.

Dün akşam biraz kadıköy'e indim, yürüyünce biraz ağrı oldu korktum 10 dklık yolu dura dura 30 dk da yürüdüm.

Herada sen haklsın hayatım , şimdi arayayım yarına rand alayım.

denizkarayurt, canımcım
doğrusun cadı az kalır huysuz huysuz. :))))

fikirsizler 1 değil 5 değil, bir tanede bende. Haberi alınca tek söylediği " gözümüz aydın, hayırlı olur inşallah" ya bir sevin bir öp vs dimi. Yada göbeğimi öp falan yok.

Niye böylesin değince, ben hep böyleydim (ilk evliliğinden çocukları var) ilk çocuğumda bile deli gibi sevinmedim diyor. Bende bu tekne kazıntısı ama diyorum :)))))))

Çok soğuk bir adam, duygularını hiç belli etmez, hatta 2 test yaptırmama bile kızdı "git parayı çöpe at, bu testi yaptırsanda , yaptırmasanda bebek varsa vardır yoksa yoktur" dedi.

Hoş önceleri tüp bebeğede karşıydı da sonra okey dedi o yüzden hiç ses etmiyorum.

Alabama, Serap, Erverdi, Dilakman, Roni, Hülya, Deniz Bulut, Rüzgar Deniz, Defne, Subuo

günaydın sevgili dostlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Deniz Karayurt'çum, canım benim. Yenisini bulup içine sinene kadar senin bebiş benim için Avşar bebek. Senin içine ne sinerse o olsun, takılma kayınvalideye. Seninkilerden geri kalmamaya çalışması da Avşar bebeğin işine yarıyor nasıl olsa, boş ver, sana söylediği lafla torunuyla baş başa vakit geçirme hakkını da kaybetmiş, o düşünsün, sen oğluşunla keyifli hayatını yaşa.

Çok güzel yazmışsın Deniz Bulut'a, sana tümden katılıyorum. Ben eşimden yana şanslıyım açıkçası, şikayet edersem Allah taş yapar. Epi topu iki ay kadar hamileydim, gak desem su, guk desem yemek ayağımdaydı, mutlulukla hizmet ediyordu bana, evde bardak kaldırmama bile izin vermiyordu. Genelde verici, sürpriz dolu (evleneceğimi evlenmeden yarım saat önce öğrendim ve masaya oturduğumda her şeyi tam şıkır şıkır bir gelindim, sürprizleri yıllardır bitmedi) ve romantik biridir. Evin kalası benim vallahi, doğru tanımlamışsın, ben kendime elden geçirilmemiş odun diyorum itiraf edeyim. Bazen kendimden çok onun için istiyorum gibi geliyor bebeği, bu adamın baba olmaması ayıp diyorum ya neyse Allah bilir, Allah hayırlısıyla verir inşallah.

Erverdi'cim, Yazdıklarını okurken içim dağlandı güzelim yahu. Ağlattın beni, biricik kuşun için anneannenin yanını seçmen o kadar doğru bir hareket gibi geldi ki. Biz de evimizde bir sibirya-norveç kurdu ile yaşıyoruz (çoğu zaman lütfetmiş de bizi evine almış gibi davranıyor gerçi), canım kızım benim. 8 yaşında ve ara ara ona birşey olursa ne yaparım diye düşünüp ağlamıyor değilim. Mükemmel bir duygu yaşatıyorlar insana, ancak ayrılık acısı, yoklukları gerçekten çok zor. Allah sana sabır versin diyeyim, gerçekten insan ne yerine yenisini koyabilir, ne de o acıyı avutabilir. Dilerim tez zamanda evin bebek sesiyle dolar ve hep güzel şeylerden bahsederiz.

Karamel'cim, belki doktorun buralarda değildi diyeceğim. Eğer hamilelik takibini yaptıracaksan doktorunun cep telefonunu edin hayatım, insan aklına takılanı iş saatleri dışında da sorabilmeli. Mümkün oldukça da dinlen, bugünlerde vücudun büyük bir değişimden geçiyor. Güzel haberlerini bekliyorum sevgili anne.

Canım benim ya, mavişin için çok üzüldüm. Benimde kuşum (bıdık) var ve o sevginin ne demek olduğunu iyi bilirim. Elime alır sever mıcıklar öper öper koyarım kafesine, o kadar bunalır ki bırakınca cikkkk der. Yetti be anlamında :)))

Ama benim ki çok terbiyesiz ben ona "ne diyorsun sen" değince " öldürürüm seni" diyor.

Erverdi ben yıllardır kuş beslerim ve inan yeni bir kuş eskiyi unutturmasa bile acısını azaltıyor. Şiddetle ve kesinlikle tavsiye ederim ki yeni bir kuş al, ve onun ölmesinden korkma. Bu sana ilaç gibi gelecek.

canım üzülme üzme tatlı canını minik kuşunu çok sevmişsin duygulandım sabah sabah hayvan sevgisi böyle birşey zordur senin için 15 yıl uzun bir zaman birlikte geçen. bence de sen yine bir kuş almalısın elbette yerini doldurmaz ama sevgini yönlendirirsin hasretini giderirsin. eşiminde iki yıl önce köpeği öldü 17 yaşındaydı o da çok üzüldü ailecek yas tuttuk. iki ay sonra yeni bir yavru aldık. kayınvalidemin evinde şimdi. biz apartman dairesinde oturduğumuz için bakamıyoruz ama kayınvalidemin evi bahçeli olduğu için orda bakıyorlar. kedilerimiz var tam bir hayvansever aileyiz. bizimde evimizde minik bir aylık bir kanaryamız var. adı alex :) çok şeker yeni yeni ötmeye başladı.

Canım Deniz'im, sorunlar hep aynı. Bazen evlenmekle hata ettiğimi düşünüyorum. Bunu en son yine dün gece düşündüm. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir şeyden yine tartıştık ve ben artık daha ne kadar devam edebileceğimi düşünmeye başladım. Şeytan çek git diyor. Hem maddi sorunlara göğüs germeye çalışıyorum, hem ailesine, hem de sevmediğim bir şehirde yaşamaya. Neden katlanıyorum diye düşünüyorum. Ailemde görmediğim şeyleri yaşıyorum ve ben bunları yaşamayı haketmiyorum. Ani ve fevri bir karar vermek istemiyorum ama bardak doldu ve taşmaya başladı. Bugün gitsem biliyorum ki süt dökmüş kediye dönecek ve beni geri getirmek için uğraşacak. Ama bir şeyler kırıldıktan, taşlar yerinden oynadıktan sonra onun değişmesi neye yarar? Çok ama çok bunaldım. Beni mutlu eden tek şey bebeğim. Sanırım evliliğim boyunca yapabildiğim tek güzel şey. Düşünmeden aldığı salakça ve beyinsizce kararlar yüzünden ben de mağdur oluyorum. Yapma etme dediğim zaman dırdırcı oluyorum, sonra aldığı kararın yanlışlığını gördüğünde sus pus oluyor. Nefret ediyorum bu huyundan. Bir şeyi anlaması için kafasını illa ki duvara mı vurmalı? Yara mı almalı? Sadece kendine olsa zararı artık amenna diyeceğim. Sadece kendine zarar vermekle kalmıyor, bana da zarar veriyor. Neyse yine çok uzattım. Kaynanam (ısrarla kayınvalidem demiyorum artık) pazar günü lütfen bir telefon edip nasılsın, bebek nasıl diye soruyor. Hangi dağda kurt öldü diyesim geldi. Bir de pişkin pişkin neden aramıyorsun diye sorabiliyor. Hadi dedim saygısızlık yapmayayım sorusuna cevap vermeden geçiştirdim. Ben bunlarla uğraşmak zorunda mıyım? Benim bugünlerde bebeğime yoğunlaşmam, sadece ve sadece onunla ilgili düşüncelere sahip olmam ve hamileliğimin son günlerinin tadını ve keyfini çıkarmam lazım. Nerdeeee? Aklım fikrim sadece yaşadığımız sorunlarda ve ben nasıl bir yere çocuk dünyaya getiriyorum diye soruyorum. Umarım şu sorunları aşmayı başarabiliriz, yoksa sonumuz hiç iyi değil canım. Benim beyinsiz kocam bunun farkında değil. Bir kere gidersem bir daha dönmeyeceğimin bilincinde değil maalesef. Allah ona akıl fikir versin, ne diyeyim?
Alabama, Serap, Erverdi, Dilakman, Roni, Hülya, Deniz Bulut, Rüzgar Deniz, Defne, Subuo

günaydın sevgili dostlar.
Karamel'ciğim günaydın :)
Herada'cığım, ben oğlumun isminin Rüzgar olmasını istiyorum ama benim kararsız kocam maalesef bu konuda da kararsız. Tutturdu ismi Umut olsun diye. İsim koyma hakkını sadece ve sadece kendimde görüyorum. Neden mi? Bütün sıkıntıları çeken biziz. 9 ay karnında taşıyan ve iletişimi gerçekleştiren biziz. Günün neredeyse 24 saatini çocuğuyla geçirecek olan biziz. Acı çekerek doğuracak olan da biziz. Eh isim koyma hakkı da annenin olsun değil mi? Artık eşimin istediği hiçbir şeyi yapmamaya karar verdim. Herşey karşılıklı. Aman tahtaya vur, Allah şansını bozmasın. Ben de ilk evlendiğim aylarda senin gibi düşünürdüm ama yıllar geçtikçe böyle olmadığını anladım maalesef. Sen bari kıymetini bil arkadaşım :)

canım ne olursa olsun takmamaya çalış diyeceğim ama ne kadar olduğuu biliyorum. İsim konusuna gelince Rüzgar Umut dersin , Rüzgar diye çağırırsın böylece eşininde gönlü olmuş olur.

Rüzgar Deniz'cim,

Aman diyeyim arkadaşım. Geçen gün Deniz Bulut arkadaşımıza da yazdım; herşey sırayla. Evet, zor eşin gibi biriyle olmak ama önce bir bebeğini doğur, bir kendine gel, ondan sonra bakarsın. Azıcık daha sabret arkadaşım. Bütün Deniz'lerin eşleri zorluyor bu topic'te ama ben Pollyanna'ca da olsa bebeklerini kucaklarına aldıklarında değişeceklerini düşünüyorum, umut ediyorum açıkçası. Çok cephede savaşıyorsunuz, kayınvalideler, sorun çıkaran eşler. Allah yardımcınız olsun ama gözünü seveyim arkadaşım sık dişini biraz daha.

ısim konusunda ben de seninle aynı fikirdeyim. Elbette öncelik senin olmalı. ıki ismi yan yana getirerek sulh olmayı düşünmüşsünüzdür herhalde, çünkü Umut Rüzgar da çok güzel bir ikili. ıçtenlikle Allah yardımcınız olsun diyorum.

Bu arada sen ve senin gibi hamile arkadaşlarım için bir sitede 5 günlüğüne Philips Avent marka termal çanta ve çeşitli bebek kremlerini %80'e varan indirimle satıyorlar. Bildiğimiz bir sürü markayı da dönem dönem indirimle satan özel bir alışveriş sitesi. Burada site ismi vermek yasak galiba, ilgilenen olursa özelden göndereyim web sitesinin ismini. Rüzgar'cığımın herşeyi hazır ama olsun yine bir bak diye siteden bahsedeyim istedim. Çünkü yazdıkları rakamlar doğruysa çok indirim var. Bu markayı ben biberon strelizasyon aletlerinden ve biberon emzik türü şeylerden biliyorum ama siz artık uzmanı olmuşsunuzdur bir bakın derim.

Şansıma gelince, inşallah diyeyim. 11 senedir aynı evde yaşıyoruz, 7 senesi evli olarak geçti. ınşallah erken andropoza filan girmez de (bizde odunluk ödülünün yanı sıra yaş bunalımı yaşama hakkı da bende ) ağzımızın tadı bozulmaz canım.

Hepinizi öpüyorum kızlar.

Bu arada bu saçma gezide mahsur kaldım resmen. Bu sabah dönecektim, iş uzadı, en iyi ihtimalle perşembe en kötü ihtimalle de cumaya dönüyorum. Özledim evimi yaaaa.

Son düzenleme:
hernekadar deniz karayurt da şikayet etse de sanırım kocası benim kocamın yanına yaklaşamaz. e o kadar kötü olsa bunca yıllık evli olamazlardı zaten değil mi? sengözlerimebaksanab canım rüzgar denizim ne diyeyim bu adamları bilen biri olarak evet çocuğun bir babaya ihtiyacı var o nedenle dayanabildiğin yere kadar dayan. doğunca değişir laflarına falan hiç inanmıyorum çünkü 1 bebek ne adamı değiştirir ne de kötü giden bir evliliği kurtarır. olsa olsa birbirine tahammül süresini azcık uzatarak evliliğin süresini uzatır. bizim evliliğimiz bitti. salaklık ben de son ana kadar o olsa bu olsa belki de herşey azıcık düzelir diyip tüp bebek yaptırdım. çok pişmanım. tüp tedavisi sırasında da sonrasında da ev yaşanmaz hale geldi. artarak. hiçbir konuda birbirimize dayanamıyoruz direk bağırıyoruz. çok yoruldum. eşim denilen beyinsizin (daha önce de dedim fikirsiz benimki için hafif kalıyor) salaklıklarından bencilliklerinden verdiği maddi zararlardan (temizlemek için nelerim gitti) üstüne de bağırıp çağırmasından. hayır rüzgar denizinki gibi yanlış olduğu görülünce susup otursa benim ki daha da öfkeleniyor sanki yaptığı yanlışın sorumlusu benmişim gibi daha da çok benim üstüme geliyor. dün eve geldi yatmıştım yine bağırıp cağırıp bu bebeği aldırıyoruz ben çocuk olursa ömür boyu senin suratını görmek istemiyorum dedi. valla ben de çok meraklı değilim. mafoldumbentek bildiğim yakın zamanda gitmezse kafayı tamamen yiyeceğim. ne yöne gideceğim ne yapacağım hiç bilmiyorum.
canım heradam maşallah eşinin kıymetini bil ben onun 10 da birine razıyım. 3 kuruş kazansın bağırıp çağırmasın arada (herzaman değil) çöpü döküp tabakları kaldırmak aklına gelsin bana bir ömür yeterdi. ne yapalım yine olmadı kısmet :1no2:

Deniz Bulut'çum, ben ne desem ki şimdi? Çekilir gibi değilmiş ama dayanabildiğin kadar dayan. Sakın pişmanım filan deme, çünkü yanlış hatırlamıyorsam tedavi için evlenmiştiniz. Evliliğinden memnun olmasan da, sana bebeğini getiriyor, şükretmelisin hayatım. Geçen gün uzun uzadıya yazdım sana en yakın arkadaşımla ilgili. Eski eşi için hep 'ne olursa olsun, çocuğunu o yaramaz adama borçlusun, ömür boyu minnet duyacağın tek adam olacak' derim. Böyle bakmaya çalış hayatım, Rüzgar Deniz'e de yazdım bugün, gerçekten ama gerçekten kolaylıklar diliyorum. Zor iş çünkü. Çocuk annenindir, boşver. Bebeğinle bir ömür boyu süper bir hayat diliyorum, ya kocan akıllansın, ya seni hakeden adam gibi adam biri çıksın karşına inşallah.

Boşver eşini şimdi, sen nasılsın, mide bulantısı filan başlamadı umarım. Yediğine içtiğine dikkat ediyor musun, birçok yerde okumuştum, hamileliğin başlarında insanlar deli gibi rüya görürlermiş. Sen nasılsın güzel anne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…