38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Yaren'cim, bence 12. hafta da yapılan ense pilisi ölçümü ( yanlız bu konuda uzman biri tarafından yapılmalı çok deneyim gerektiren bir konu, milimetrenin onda birini gösteren USG cihazları ile yapılıyor ) ve 2'li testlerinin yapılmasını talep edip risk durumuna baksınlar 1/200 sınır değer bu değere yakın değerlerde de AS öneriyorlar. Ben, 35 yaşında kaldığım gebelikte ( 36 da doğum yaptım ) değerlerim iyiydi. AS yaptırmıştım, o zaman şu anda 41 yaşındayım yine AS yaptıracağım ama sana yukarda yazdığım değerlere bakılacak.

yarencim bende 37 yasındayım riskim 1/386 cıktı. Dr amniyosentez dedi ama ben yaptırmıyorum..

kızlar tüp ödemesi nasıl yapılıyor.

cumartesi 5 günlük ilaç aldım 992 tl ödedim, şimdi cumartesi giderken 3500 tl yi götürecek miyim çünkü hiç para ve ödeme konuşmadk dr. para lafı etmedi bile bizde sormadık. tam çıkarken eşim bu işin maliyeti ne dedi oda 3500+ilaç dedi çıktık.

kızlar tüp ödemesi nasıl yapılıyor.

cumartesi 5 günlük ilaç aldım 992 tl ödedim, şimdi cumartesi giderken 3500 tl yi götürecek miyim çünkü hiç para ve ödeme konuşmadk dr. para lafı etmedi bile bizde sormadık. tam çıkarken eşim bu işin maliyeti ne dedi oda 3500+ilaç dedi çıktık.

evet denizcim veriyor.fiyatlar uygun.ssk var diye tahlil başı 10 tlverdim ben geçen ay.e2 ile fsh ımı ölçtürmüştüm.muayene de 20tl idi.ama bu ay gittiğimde 22tl olmuş.belki tahlillerde de 2 lira oynayabilir.geçen ay ben fsh e2 ve muayeneye 40 tl verdim.dr dan da çok memnunum gayet sakin.her anlattığını dikkatle dinleyen ben yaşlarda biri.ben 10 gibi vermiştim kanı 1 buçuk gibi almıştım sanırım.umarım yardımcı olmuşumdur.

alabamacım canım benim ne güzel yorumlar yazmışsın öyle.hay ağzına sağlık.pozitifim pozitif olmasına da bir de sen adet olduğum gün gör beni.şükür ertesi güne bişey kalmıyoramaaaaaaaaann ne yapalım arkadaşım.seninde dediğin gibi düşe kalka bir yerlere gelicez işte.umarım istediğimşz yere geliriz.olmzsa da ne yapalım canımız sağolsun.bizde başka değerler üretiriz.çalışmlara hız vermişsin.hadi kolay gelsin.git git bir an öncede bize de yaz.demek cumartesiye.ooo cumartesiye bayağı güzel haberlerimiz olacak desene.sen varsın.karamel var.waters da haber verecek.AH! NE OLUR BİRİMİZ GÜLELİM ALLAHIM.piyango sadece birimize olsun diye demiyorum haa.hani hiç olmazsa birimiz gülelim de sonra sırasıyla hepimiz güleriz.hiçbirimiz kalmasa ne güzel olurdu değil mi.düşünebiliyormusunuz kızlar herkes hamile bahara.delikafadulden:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:valla böyle olursa kesin biraraya gelmek lazım.tokuşturmak için:dance::dance::dance:

canım yaaaa.canın sağolsun ne yapalım bidaha ya inşallah.vazgeçmek yok yola devam.hep beraber devam

aa hakkaten ama bugün ilk defa makyaj yapmadığım gün hay allah süslü de değilim ama dur özelden ismimi ve katıöı yazayım
erverdi gözün aydın canım takibe devam ediyor musun? :dance:

ediyorum ediyoruuummm.hemen arkanızdayım ama siz beni göremezsiniz:1ninca:

karamelcim canımcım;transfere sıkışık giriyorsun.çıkncada altına bir hasta bezi.yap diyorlar ..şini.dur güldüreyim seni.kızlar sizde iyi okuyun bak güleceksiniz.amaaaaann gülelim be arkadaşlar şenlensin burası.bakın anlatıyorum.transfere sıkışık giriliyor ya.ben denizin de dediği gibi bende pek sıkışık duramaam.ama tutulacağı zaman da mecbur tutarım.ama benim kötü bir huyum var.dr a giderken sınava girerken ya da sevindiğimde çok heyecanlanırım hemen karnım ağrır.ilk dr a gittiğim zamanlar günde 3 4 kere karnımın ağrıdığını bilirim..neyse gelelim konuya.karamelcim iyi dinle seni güldürmek biraz zor. o yüzden daha çok sana yazıyorum.sıkışığım.10 dk sonra alıcaklar beni.ismimi çağırdılar ben vc de.çıktım(tabiii yine karnım ağrıdı)çabuk çabuk soyun anadan üryan tak boneyi kafaya.neyse aldılar beni sıkışıkmısın.ben kem küm.sıkışıktım sıkışık olmasına ama karnım ağrıyınca o da gitti .tabiiii kalmadı bişey.ama bir yandan elimde en küçük pet şişe durun durun şimdi sıkışırım ben.tabiii dinlerlermi(gerçek söylüyorum.bir bardak su içeyim ya da bir portakal yiyeyim en fazla 10 dk da giderim onu vcye göndermeye.)neyse yattım .şimdi masadayım.ne yaptılarsa sanırım iğneyle sidik torbasına su doldurdular.neyse transfer bitti.odaya çıkarıyorlar sedyeyle.çıkanın altında hasta bezi.yap diyorlar ....şini.anacııım millet ne sidikliymiş.kocaları gittiler 2nci hasta bezini almaya.millet ...iş içinde kaldı bende yok.ama kıvranıyorum.başhemşireyi çağırttım.yapamıyorum.atacağım artık kendimi sedyeden.bir de ayakların çekik vaziyette 20 dk kımıldamaman gerekiyor.başhemşireye diyorumkes birşeyler yap.sonda tak atacağım kendimi.inanın burası hiç komik değil.doğum sancısı çekenler nasıl kıvranır ben öyle.ama ....mi yapamamaktan.hemşire odadaki çeşmeyi açtı.biraz psikoloji uyguladıyanımda yatan hasta da istemez kapatın çeşmeyi diyor..yok anacım.ben halaaa kıvranıyorum üzerimde giyinik değil henüz.yeşiller var üstümde neyse benim koca etrafı kolaçan eder yemek saatiydi boşalmıştı salon.üzerime örtü atıp kendimi nasıl da zorla vcye atmıştım...oooooooooooooooohhhhhhhhhhhhh.dünyanın en rahatlamış kadınıydım
yaaa işte böyle karamelcim.ben gülmeyi güldürmeyi çok severim umarım kızlar iyi bir moral olmuştur.benim komik hikayem size.

demek iğneyle su dolduruyorlar vay be :) bir yaşıma daha girdim.

birine beddua edeceksen zaten ye ama yapama demek lazım :)

kızlar öğlen evdeyken ıstanbuldan telefon geldi benim ilk tüp bebek denememi yaptırdığım Florans Nıhtngle hastanesinden.ışte en son denemeden nerdeyse 1 yıl geçti ne düşünüyorsunuz falan diye.Gerçi ben 2.denememi yaptırdım ama Beylikdüzü medicana da yaptırdım.Ben de düşünüyorum bir yıl geçsin bekliyorum falan dedim nisan mayıs gibi düşünücem dedim.Mutlaka bekleriz dediler ücret konusunda yardımcı oluruz dediler ama ben ilaç seçimimi kendim yapmak istiyorum.Onlar da gonal-f kullandırıyorlar çok pahalı bence hiç gerek yok ama.

Ben de ikinci denememde fazla su içmişim herhalde çok kötü olmuştum.Bir de transferden sonra beni bacaklarım açık o masada bırakıp herkes gitti bekliyorum bekliyorum kimse gelmiyor altımda da o kova varya yaptım inanki biraz ama hiç boşalmadı neden sonra geldiler beni yukarı aldılar kimse gelmiyor yine düğmeye bastık hemşire geldi eşim biraz kızdı tabi hemşire de bazen sıkışık olanlara aşağıda yaptırıyorlar falan dedi işte o hasta bezlerinden verdiler ama ne mümkün o bez bana hiç yetmedi tekrar çağırdık yatak battı tabi.Çok kötüydü yani biraz da orasını onun için istemiyorum.O açıdan Florans daha iyi yoğunluk yok bayağı sakin.Hiç problem yaşamamıştım hiç bekletmiyorlar çünkü.

benim hastanelerin hepsi kalan ücretin tümünü yumurta topamada alıyorlar. ondan sonra toplansa da doplanmasa da döllense de döllenmese de su içiyorsun üstüne. opu günü alırlar.

evet canım demiştin fiyatları çok uygundu. sağlık sigortası e2 falan ödemez ben de ssk sevk ile gideceğim oraya. bu testin yaş ile alakası yoktur herhalde doktor yazınca ssk geçer. valla bu işe devam etmesem bile bu kadar hayıt tohumu ve buğday çiminin sonucu ne oldu onu merak ediyorum tek bu nedenle baktıracağım hormonlara.

ediyorum ediyoruuummm.hemen arkanızdayım ama siz beni göremezsiniz:1ninca:
ay çok güldüm bu adama :roflol:canım geldi patikler görüştük müjde sana delikafaduldeninşallah diğer arkadaşlarla da birgün görüşmek kısmet olur güzel oluyor valla boshayallersmile

ben 2. denememi tek gonal f yazdılar 3500 hastane 3500 de ilaç tutacak diye memorial da yaptıramamıştım. 2. yi maddi nedenlerden sizde yaptıramadım diyince aşılamaya direkt menagon yazdı hale hn. yoksa aşılama için bile gonal f verebilirdi. keşke o zaman bublar sadece gonal f kullanıyorlar diye sormamazlık etmeseydim. sor bence maliyeti bana çok oluyor fostimon puregon merional vs başka birşey olmaz mı diye
belki en azından yarı yarıya olur ilaçlar

erverdi canım çok komik hikayen. karamel merak etme yerinden kalkmıyorsun bana bahçecide lazımlık verdiler ben oynamayaım diye 20 dakika kıvrandım sonra ağrılar içinde istedim yaptım. medicanada daha odaya almadan transfer masasında yaptırdılar çok büyük rahatlıktı. ben aşılamada bile 15 dakika bekleyeyim dedim 10 dakika sonra masadan karşıdaki tuvalete zor attım kendimi neredeyse 2 metrelik mesafede yapıyordum. sakın 1,5 litrelik suyun yarısını geçme bütün şişeyi içme rahat rahat yetiyor o kadarı.
bana şeker yüklemesi yaptılar bir kere bir de çok su içen ama çok az tuvalete çıkan arkadaşıma yaptılar. verdikleri sabah aç karnına 1 bardak su. yarım saatte bir 5 kere idrara çıkıyorsun ya arkadaşım diyor son kerelersde artık verecek birşey kalmamıştı ben ise her yarım saati vakit dolsa da tuvalete gitsem diye bekledimdi. sevmiyorum bu idrar tutma kısmını.

denizcim sevk almana gerek yokki.sgk lıysan hastane zaten anlaşmalı sgk ile.dr la konuşursun istediğin tahlili yaptırırsın.ben eşimden sgklıyım ondan yararlandım.

hülya beylikdüzü medicanada hasta bezine mi yaptırduılar? yetmez tabii ya çok gıcık medicana çamlıcada da lazımlık veriyorlardı

tövbeee birde lazımlık, hasta bezi işi çıktı offf ya insan yapamazda lazımlığa falan delikafadulden

karamelcim bizden opudan (yumurta toplamadan) sonra aldılar ücreti.aslında kimse birşey istemedi biz işlem yapıldı nereye ödeyeceğiz diye sorunca muhasebeye göndemişlerdi eşimi.karamelcim aklında bulunsun.benim başıma geldi diye uyarıyorum canım.inşallah senin öyle birşey olmıyacak ta.sen yine konuş baştan.olası bir iptalde ücret iadesini öğren.sahii heradaya da soralım.o almışmıydı acaba.yoksa tamamını mı ödemiş.
HERADAcım.iptallerinde ücret iadesi alsınmı.benim dr bana 400 dolar iade etmişti.
karamel sen bunu önceden dr una sor.çünkü benim dr aslında hastanenin böyle bir uygulaması yok ama ben konuştum(benim dr ortak başka bir dr la paslaşarak birlikte çalışıyordu diğer dr girmişti opuya) demişti.bilmiyorum doğruluk payı ne kadar.sizin yine kulağınıza küpe olsun da..yoksa sen inşallah bir daha ki aya bize müjdeyi vericeksin

deniz patiklerle buluşmanız nasıl geçti.ben çok heyecanlanırım şimdi.hanginizin yakasında kırmızı gül vardı?a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…