38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Deniz'cim 3 ay dolmak üzere. İnşallah kavuşurum ona senin gibi. Ben de buradki tüm arkadaşlarıma duacıyım, onlarda senin gibi benim gibi bu aşamlardan geçecekler inşallah.

Ben de tek başımaydım gündüzleri ama daha iyi oluyor, bebeğin huyunu suyunu anlıyor ve günü daha verimli programlıyorsun, öyle karışan olunca sen de ne yaptığını anlamıyorsun. Bebeğin uyuduğu saatler son derece kıymetli değil mi ? insan uyusun mu ( ki çok ihtiyaç oluyor ), yemek mi yapsın, ortalığa mı baksın, duş mu alsın, internete mi girsin şaşırıyor.. seni anlıyorum.. Kolay gelsin.

Karamel'cim, senin içine erkek olacağımı doğdu ? Sordu kuzenlerini, öyle bir hali var gibi geldi. Çünkü ona bakarken monitörde hepiniz aklımdan geçtiniz ve bebeğim öyle sordu sanki. Yakında sen de bu aşamalardan geçeceksin inşallah..

Herada'cığım bu daha ilk aşama ama ense pilisinin bu değerlerde olması iyi bir gösterge ancak kan değerleri ve yaş ile değerlendirilip bir olasılık çıkacak...

Waterss'çım, sen yazdıkça öğreniyorum ben de Güzel bir baz değeri oluşturuyor bu ilk veri anladığım kadarıyla, beni çokkkkkkk sevindirdi gerçekten. Maşallah, maşallah diyeyim.

Subuo'cum, iyi istirahatler arkadaşım. Lütfen rahat olmaya çalış, gerçekten kanama illa kötü birşey oluyor demek değil. ıyi haberlerini bekliyoruz, dualarım seninle.

Krishazel, nasılsın arkadaşım? Beklemek zor gerçi ama hergün o güzel güne bir adım daha yakın. ınşallah, şubat bitmeden kutlama yapıyor oluruz burada. Dualarımdasın.

Waterss'çım, sen yazdıkça öğreniyorum ben de Güzel bir baz değeri oluşturuyor bu ilk veri anladığım kadarıyla, beni çokkkkkkk sevindirdi gerçekten. Maşallah, maşallah diyeyim.

İnşallah sen de bu aşamalardan geçeceksin, soracak çok sorun olacak o zaman ben de bildiklerimi keyifle cevaplayacağım. Bu 12. haftada yapılan ense pilisi ölçümü , kandaki 2 biyokimyasal değer ve yaş sonucu ortaya çıkan olasılık down sendromu riski hakkında önemli ip uçları veriyor, dr onu değerlendiriyor. Atlanılmaması gerekli bir test.

bence dör kocaman yumurta oldukça iyi geliyor bana. zaten ben senden inan bu ay oldukça ümitliyim. çok emin adımlarla gittin ve güzel bi sonuçla döneceksin işallah...

SUBUO;canım açık görüyorum seni.nasıl gidiyor.azalma varmı kanamanda canım?umarım istirahatle herşey yoluna girecek.
KARAMEL;canım hadi herşey yolunda.salı toplanacaka ha.oooooooohhhhh ne güzel uyuyacaksın.tatlı uykulardan kalkarsın inşallah.dolu dolu kaliteli yumoşların olsun.bende senden çok ümitliyim.
WATERS;canım sen herkese bir faydası olmaya çalışan çok iyi bir dostsun.söylemeden edemedim.
canım benim.bu akşam kociyi kaçırdım.adam tam havaya girmeye çalışıyordu.10 dk odadan dışarı çıktım mutfağı topladım.döndün bir de ne göreyim.horulduyorbilmiyorumkismile.(hafif te çakırdı)bende bir gireyim bakayım dedim kızlara.karameli de merak etmiştim.umudum sabaha artık:çok üzgünüm:
DENıZ BULUT;bu aralar pek yoksun.iyimisin?

canım içine sinen hangisiyse o hastanede karar kıl derim ben.benim tercihim memorial ama karar verici sensin tabii

erverdi güzel kalpli arkadaşım evet bu birkaç gün işte evde az yoğundum ama takip ediyorum. biraz önce de bilgisayarı açtım online gözükebilirim ama ancak oturup okudum

canım tecrübeli arkadaşlar büyüdükçe derdi kolaylaşıyor zevki artıyor diyorlar. güle güle büyüt bebeğini. şükret bu sene çalışmak zorunda değilsin ne güzel bebişinin hep yanında olacaksın.

karamelcim ben senin bu güzel ve kaliteli yumurtalarınla başarılı olacağına eminim. hatta 4 yumurtadan ikiz çıkarmanı bekliyorumkaydirigubbakcemile5 şimdi diyeceklerimi senin merkezin veya memorial dışındaki diğer merkezler kötü demek için yazmıyorum. sadece memorial ı methetmek için yazıyorum. alkisalkisalkisalabama da yine kararsızdı ya belki yardımı olur. bak mesela memorial ilk kontrola sanırım genelde 3 gün sonra çağırıyor. böylece ne oluyor senin durumundaki gibi verilen dozla birkaç yumurta önceden büyümüşse dozu ayarlayıp onların büyümesini yavaşlatıp geri kalanların yetişmesini sağlayabiliyor. bu işe yarar yaramaz bilmem ama bir şans veriyor hastalarına. her kontrolde e2 testi yaptırıyor. çatlatma iğnesinin ertesi günü bile çağırıp e2 kontrolu yapıp tam 36 saat sonra mı daha önce mi toplayacağına bakan tek merkez. yeni okudum umuttakiler her seferinde neden kan tahlili yapmıyorlar kötü mü acaba diyordu. benim ilk tüp bebek tedavimi yaptırdığım aynı merkezin uzmanları adları bahçeci olunca her kontrol e2 testi yaptırıyordu (ama çatlatma iğnesinden sonra yoktu tabii) ve fakat bu kontrolların ücretini 50 lira gibi ayrıca alıyordu. eee madem lazım neden umutta yapmıyorlar ayrı. neyse diyeceğim oki olacağı varsa ssk da bile oluyor. evet ne olursa olsun diğer merkezler için de kötü diyemem ama bizim gibi zor hastalar için memorial çok iyi bir merkez. a.s

Son düzenleme:
kızlar herkese iyi hafta sonları.herkese günaydın;güzeller havaya bakın yaaaa.girmeyin buraya.kaçın gidin bi yerlere imkanınız varsa.kuşlar cıvıl cıvıl güneş te var.ooooooohhhh.ben çamaşırımı astım ev toplıyacağım.arada sizlere bakacağım.umarım herkes iyidir.hayat herşeye rağmen güzel.çocuklu ya da çocuksuz.şöööyle derinnn bir nefes alabiliyormusun içini çekip.sonra da rahatça bırakabiliyormusun?gerisinin hepsi boş olmalı.en büyük hazinemiz sağlığımız kızlar.görüşmek üzere.........

herkese gunaydın kanamam kesıldı ama yınede bır ıkı damla seklınde gelıyor lutfen benı bılgılendırın

Ben transferimin 5. gunumdeyim ve hala banyo yapmadim . HAvada guzel diyorsunuz banyo yapip disari cikabilirmiyim:))

canım hafif ılık suyla br duş alabilirsin.dışarı çıkma konusunda fazla fiziksel aktivite gerektirmiyecek bişeyler olmıyacaksasanırım çıkabilirsin.ama az hareket.biliyorsunuz bu bebekler zorla olan bebekler.evet hava güzel.çıkıp bir hava alabilirsiniz.drlar zaten birlaç günden sonra normal hayata dönebikirsiniz diyorlar.kararınızı siz verin

herkese gunaydın kanamam kesıldı ama yınede bır ıkı damla seklınde gelıyor lutfen benı bılgılendırın

canım sanırım istirahattesin.bak ne güzel kesilmiş kanaman.istirahate devam derim.iki anne yanınızda galiba.çok yatmakta iyi değil.rahim kanlanmıyormuş.hafif hareketlerle evde dolaşablir ufak işlerinizi yapabilirsinizamamaz da olsa damla şeklinde geliyormuşne olur ne olmaz.bunlar kıymetli bebekler.ben tedbirli davranıp ani hareket yapmayın derim.

canım benim hayırlı uğurlu olur inşallah. çok sevindim :CüvCüv:. hadi bakalım iyi haberlerini bekliyorum... sevgiler,

Selam Kızlar,

Selam Denizkarayurt'çum, hoşgeldin. Seni görmek ne güzel. Kolaylıklar diliyorum canım sana, bebişini kocaman öp, kokla herada teyzesi için.

Canımmm, ben de seni gördüğüm için çok sevindim. Keşke daha sık girebilsem. Ama dediğim gibi, önemli olan gönüllerin bir olması. Öperim tabi ki Herada Teyzesi. Maşallah hergün yanımda olduğu halde şaşırtıyor. Onun büyümesine tanıklık etmek çok güzel. Artık hafiften gülmeye de başladı. İnşallah senin de böyle güzel bir kuzucuğun olur canım benim. (Tabi diğer arkadaşlar için de bu dileklerim, dualarım geçerli.):Saruboceq:

oooo kimler gelmiş kimler yakışıklı neler yapıyor abi oldu maşallah ona. Ayak popona değiyor gibi geliyor :)

Karamel'ciğim merhaba, salı günü opu günün galiba. Bol şanslar. Bu kez başaracaksın canım.
Evet benim filinta, abi oldu artık. Darısı sizlere inşallah.
Bu arada ayak popona değiyor esprini anlayamadıııım.:1no2:

Oh maşallah Waterss'cığım, Allah'a çok şükür en riskli dönemi atlatmış sayılırsın. Tabi insan her an hamlelik boyunca tetikte oluyor o başka.

Aynen ben de öyle. Hep söylüyorum ya, doğuma giderken bile isimlerinizi tek tek (takma isimlerinizi tabi) sayarak dua etmiştim. Hıdırellez'de de öyle. Zaten yavrumu kucağıma aldğım her an, Allah'a şükrediyor ve isteyen herkesi Allah bebeğine kavuştursun-başta arkadaşlarıma-diye dua ediyorum.

Kesinlikle katılyorum aslında. Bir ara kayınvalidem bizde kalmaya kalktı. Sepetledim. Her şeye karışıyordu. Üstelikte ben, lohusalık sendomu çok şiddetli geçirdim. Kendime bile tahammül edemiyordum. Hala bana küs kayınvalide.

Dediğin gibi tek başına insan bebeğini daha iyi tanıyor, tabi bebek de annesini. Bu arada evet zaman çok kıymetli. Bunu şimdi daha iyi anladım. Aslında biz bebeklere, çocuklara bir şey öğrettiğimizi sanıyoruz ama aslında onlar bize çok şey öğretiyor.

Canım adaşım,

Nasılsın.Hep aklımdasın sen de.

Valla bilmiyorum ben de hep büyüdükçe derdi artar diye biliyorum. Hani bir laf vardır çocuklarla ilgili, "Bir yaş büyüyen kuduruyor" diye. Benim daha önce çocuk istememe nedenim, iyi yetiştirebilir miyim endişesinden kaynaklanıyordu. Tamam bebekken çok zor, uykusuzluk sinir yapıyor, sosyal hayatı kalmıyor insanın, bebekle yapışık gibi yaşamak zorunda. Ama ne olursa olsun, en azından gözünün önünde. Ama sonra...

Evet, çok şükür çalışmıyorum. Zaten çalışan annelerin stresten sütü çabuk kesiliyor ne yazık ki. Bu da çok kötü tabi ki.

Neyse hepinizi çok öpüyorum.

deniz karayurt öyle bir anlattın ki iyiki olmadı diye şükredesim geldi eyvahedigeldismile valla bütün arkadaşlarım hem ne kadar zevkli ve hem ne kadar zor olduğunu söylüyorlar. ama doğduğu andan itibaren o artık yüreğinde biz sızı da diyorlar. belki bu sızıyı hafifletmek için 2 tane yapmak daha iyiydi. ben nacizane hemen 2. yi yapmanı önereceğim. malum zaman kaybetmeye gelmez aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…