Canım beniimmm. Waterss'cığım.
Evet haliyle geceleri zor oluyor. Gündüzde tek başımayım. (Arada bir annemlere kaçıyorum) Ama asla şikayetçi değilim. Gerçekten çok güzel bir duyguymuş. Ki Herada ve Karamel gibi ben de yıllarca asla çocuk istemeyenlerdendim.
Bu arada sanıyorum hamilesin. Kaç aylık oldu. İnşallah sen de yavruna sağlıklı bir şekilde kavuşacaksın. Hamilelik gerçekten güzel bir duyguymuş. Allah isteyen herkese (Başka topictekiş dostlarım olmak üzere) herkese nasip etsin.
vayy demek haber yollası senin sıpa kuzen diye aferin onaçok yakışıklı olacak belli boya fosa bak tam yerinde. Maşallah küçük sıpaya hadi gözümüz aydın
evet ya haklısın birtanem benimkine de mg=ml değince kocaman bir tuuuuuuu yazıklar olsun sana dedi
canım ya çok geçmiş olsun kendine çok iyi bakki kızında huzurlu olsun. Aslında USG olayı biraz stres gibi dursada vardır bir bildikleri
hemen dr. unu ara diyeceğim ama aramışsındır biraz geç gördüm. inşallah herşey yolundadır.
hadi hayırlısı alabama, karar ver başla. Ben genelde şöyle düşünüyorum CADIARZU bir yer diğer yerden çok daha iyi yada çok daha kötü değil. Sadece orada bebek sahibi olan iyi diyor olmayan kötü. Birazda konu ilgi. O yüzden bahsettiğin yerler hep iyi bütçene iyi gelecek bir yeri seç ve başla derim.
oooo kimler gelmiş kimler yakışıklı neler yapıyor abi oldu maşallah ona. Ayak popona değiyor gibi geliyor :)
Karamel'cim,
Öncelikle Lucrin konusunu aman doktorunla konuş diyeyim. Mikrodoz uygulanıyorsa şayet sana da o kadar az ilaç alıyorsun ki, ilaç artıyor elbette. Hiç tereddütte kalma, sor arkadaşım gerçekten.
Esterya'cım,
Erkek bebek ha, yakışır güzel arkadaşıma. Rahat ol arkadaşım, elbette süper bir anne olacaksın. Bak Waterss sağolsun, ne güzel referans kitapları yazmış, biz de faydalanırız inşallah gelecekte. Keyfini çıkar bu güzelliğin.
Waterss'çım, gözün aydın arkadaşım. Çok emindik zaten güzel haberlerle döneceğinden. Çokkkkkkk sevindim.
Roniyam, canım sana da keyifli bir hamilelik diliyorum. Yol yarılandı değil mi?
Alabama'cım, en doğru kararı sen verirsin canım. Fiyatlar üç aşağı beş yukarı aynı, gerçekten hangisi içine siniyorsa, senin için en doğru olan odur. Bir kere daha Memorial'a gitmeye karar vermen iyi olmuş, gerçekten seçim zor iş ama içine en sinen, sana en mantıklı gelen en doğru karardır bana göre.
Waterss'çım, sen yazdıkça öğreniyorum ben deGüzel bir baz değeri oluşturuyor bu ilk veri anladığım kadarıyla, beni çokkkkkkk sevindirdi gerçekten. Maşallah, maşallah diyeyim.
bence dör kocaman yumurta oldukça iyi geliyor bana. zaten ben senden inan bu ay oldukça ümitliyim. çok emin adımlarla gittin ve güzel bi sonuçla döneceksin işallah...kızlar merhaba,
öğlen dr.dan geldim.
5 gün ilaç kullanmama rağmen 4 tane kocaman yumurta olmuş, bir iki küçük var ama bekleyemem dedi. Salı günü toplanacak acayip korktum.
Klomenle bile 10 gün 24-25 mm yumurtam olduğu için ben şaşırmadım ama dr. şaşırdı bu kadar çabuk büyümesine problem varmı dedim yani bu kadar çabuk büyüme kalitesiz anlamında mı yoo ilgisi yok tek sıkıntı rahim kendini toparlamamış yani tam kalınlaşmamış ama problem olmaz dedi.
Bugün dozu düşürdü, yarın akşam çatlama iğne, salı 10.30 toplama hadi hayırlısı diyelim.
Şu anda aklıma gelen , benim ekimde klomenle 3 tane kocaman yumurtam olmuştu o zaman bu kadar doz birşey farkettirmedi alt tarafı bir fazla yumurta. Neyse iyi çıksınlarda bir yumurta bir yumurtadır.
Oradaki hemşeri, bizde tek embriyo ile hamile kalan çok dedi. Doğru doktorda karısına hep tek embriyo koymuş.
Bende haberler böyle
canım içine sinen hangisiyse o hastanede karar kıl derim ben.benim tercihim memorial ama karar verici sensin tabiiselam kızlar
subuo canım geçmiş olsun iyi olacaksınız inşallah. dinlenmen lazım madem sakın kalkma hayatım.
waters roniyam sizin için de çok sevindim çok şükür herşey yolunda gidiyor. demek haziran ve ağustosda gözümüz aydın olacak. maşallah size de.
bana gelince kızlar ben bugün amerikana gittim senai bey ile görüştüm. muayene etti konuştuk. bana rezervdeki düşüş nedeniyle bir an önce kısa protokolle tüp bebek yapalım dedi. memoriale gittiğimi ve laparoskopi konusunu anlattım. bana gerek olmadığını söyledi. senin rezervin azalıyor. laparoskopi bize birşey söylemez. kanalların açık yapışıklık yok dedi. solda yumurtan az sağda yumurtan var dedi. tüp tedavide zaten laparoskopinin tanı koyması veya bir işlem yapılması etken değil dedi. yani laparoskopi yaptırmaktan vazgeçtim. pazartesi de memoriale gideceğim. diyeceğim ki ben lap yaptırmadan ilk reglimde tüp tedavisine başlamak istiyorum. ama nerde başlayayım bir türlü karar veremiyorum. ya kızlar bide biliyosunuz acıbademde ikinci denemem 3500 artı ilaçlar. olmassa üçüncüsü bedava. şimdi memorial 3650 artı ilaçlar. amerikan 3900 artı ilaçlar. acıbademde 3500 üstünden birde %10 özel sağlık sigortamın indirimi var yani 3150 olacak. anladımki hangi hastaneye gidersen git bekliyorsun. doktorların bir sürü hastası var birebir çok yakın ilgi almak hiçbiryerde tam mümkün değil. bunu tecrübe etmiş oldum. yine acıbademe mi gitsem ne karar vereceğimi şaşırdım valla.
canım tecrübeli arkadaşlar büyüdükçe derdi kolaylaşıyor zevki artıyor diyorlar. güle güle büyüt bebeğini. şükret bu sene çalışmak zorunda değilsin ne güzel bebişinin hep yanında olacaksın.Bu arada çok uzuzn zamandır topicte neler olduğundan haberim yok. Sadece göz attığım sırada ne görmüşsem o kadarını biliyorum ne yazıkki. Şimdide bebek azıcık uyudu ve girme şansı buldum. (Ki normalde o uyuyunca hemen yamek yapıyorum. Allahtan bugünlük yemek var.)
kızlar merhaba,
öğlen dr.dan geldim.
5 gün ilaç kullanmama rağmen 4 tane kocaman yumurta olmuş, bir iki küçük var ama bekleyemem dedi. Salı günü toplanacak acayip korktum.
Klomenle bile 10 gün 24-25 mm yumurtam olduğu için ben şaşırmadım ama dr. şaşırdı bu kadar çabuk büyümesine problem varmı dedim yani bu kadar çabuk büyüme kalitesiz anlamında mı yoo ilgisi yok tek sıkıntı rahim kendini toparlamamış yani tam kalınlaşmamış ama problem olmaz dedi.
Bugün dozu düşürdü, yarın akşam çatlama iğne, salı 10.30 toplama hadi hayırlısı diyelim.
Şu anda aklıma gelen , benim ekimde klomenle 3 tane kocaman yumurtam olmuştu o zaman bu kadar doz birşey farkettirmedi alt tarafı bir fazla yumurta. Neyse iyi çıksınlarda bir yumurta bir yumurtadır.
Oradaki hemşeri, bizde tek embriyo ile hamile kalan çok dedi. Doğru doktorda karısına hep tek embriyo koymuş.
Bende haberler böyle
Ben transferimin 5. gunumdeyim ve hala banyo yapmadim . HAvada guzel diyorsunuz banyo yapip disari cikabilirmiyim:))
herkese gunaydın kanamam kesıldı ama yınede bır ıkı damla seklınde gelıyor lutfen benı bılgılendırın
kızlar merhaba,
öğlen dr.dan geldim.
Bende haberler böyle
Selam Kızlar,
Selam Denizkarayurt'çum, hoşgeldin. Seni görmek ne güzel. Kolaylıklar diliyorum canım sana, bebişini kocaman öp, kokla herada teyzesi için.
oooo kimler gelmiş kimler yakışıklı neler yapıyor abi oldu maşallah ona. Ayak popona değiyor gibi geliyor :)
Deniz'cim 3 ay dolmak üzere. İnşallah kavuşurum ona senin gibi. Ben de buradki tüm arkadaşlarıma duacıyım, onlarda senin gibi benim gibi bu aşamlardan geçecekler inşallah.
Ben de tek başımaydım gündüzleri ama daha iyi oluyor, bebeğin huyunu suyunu anlıyor ve günü daha verimli programlıyorsun, öyle karışan olunca sen de ne yaptığını anlamıyorsun. Bebeğin uyuduğu saatler son derece kıymetli değil mi ? insan uyusun mu ( ki çok ihtiyaç oluyor ), yemek mi yapsın, ortalığa mı baksın, duş mu alsın, internete mi girsin şaşırıyor.. seni anlıyorum.. Kolay gelsin.
canım tecrübeli arkadaşlar büyüdükçe derdi kolaylaşıyor zevki artıyor diyorlar. güle güle büyüt bebeğini. şükret bu sene çalışmak zorunda değilsin ne güzel bebişinin hep yanında olacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?