38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iyi akşamlar denizler.umarım iyisinizdir.tabii bebişli deniz tatlı bir yorgunluk içindedir.

Erverdi'cim, hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz ben de sadece bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum, bir faydam dokunursa ne mutlu bana..sizlerden de ben çok şey öğreniyorum bir gün olurda bir tanıdığıma sizin bu yazdıklarınız lazım olursa ben de ona da aktarırım. Sonuçta, bildiğimiz doğru şeyleri paylaştıkça ,mutlu oluruz yoksa öğrendiklerimin bende kalmasının benim için hiç bir anlamı yok.

Deniz Karayurt'çum,

Güzel anne, ah canım benim. Sana canı gönülden kolaylıklar diliyorum. Demek güzel oğluşun gülümsemeye de başladı, tanımaya başlamıştır anneciğini elbette. Güzel dileklerini okudukça kalbim ısınıyor inan, çünkü gönülden inanıyorum bizler için de aynı güzellikleri dilediğine. Yine inşallah diyorum.

Şu tedavi döneminde birşey öğrendim; asla dediğim ve aşağıladığım ne varsa 'ne büyük hataymış' deyip, geri alıyorum resmen. Lohusalık sendromu da bunlardan biri. Abimin eşini ne çok aşağılamıştım, kızmıştım, 'hatunun hamilelik ve lohusalık döneminde yaşanabilecek bütün sendromları yaşadığına inancım tam'dı. Hepsini geri alıyorum. O yüzden okurken şiddetli bir lohusalık sendromu geçirdiğini, kalbim acıdı resmen. Boşver sen herkesi, kayınvaliden de dahil. ıyi etmişsin gönderdiğine. Herkesin doğrusu kendine gerçekten. Bebişinin fotoğrafını da görmeyi çok isterim, Allah nazarlardan korusun. Herşey gönlünce olsun bundan sonra da. Güle güle büyüt güzel bebeğini. Umarım çalışmak durumunda kalmaz, onun ele avuca sığmadığı güzel anlarını da doya doya yaşarsın güzel kalpli arkadaşım.

Bizleri unutmaman da ayrı bir güzellik. Gerçekten acayip bir mücadele var hala devam eden. Allah emeklerimizin karşılığını versin umarım.

Deniz Bulut'çum,

Söylediklerini çürütmek adına değil elbette ancak olacağı varsa oluyor'a örnek olarak yazayım. Dediğin doğru elbette, daha sık kontrolle küçük kalan yumurtalara da şans verilerek tedavinin ona göre ayarlanması çok doğru bir hareket gibi geliyor, bu insanın içini rahatlatan bir yöntem.

Ancak e2 konusuna çok da takılmamak lazım diye ben de tecrübemi yazayım, daha önce de yazmıştım gerçi. Bahçeci'deki denememle son denememdeki e2 değerlerim aynıydı benim. Birinde 7 yumurta vardı 16-20 mm arası, sonuncuda da 4 tane. Her ikisinde de 1500 civarıydı değerler. ılkinde, o çok beğenmediğim denemede, 6 yumurta 2 döllenme, sonuncuda 4 yumurta, sonucu biliyorsun. Demek istediğim, çok da önemli değilmiş e2 değeri, sonuç yumurta kalitesine dayanıyor ya da kromozom yapısının durumuna. Neticede 6 yumurtanın e2 değeriyle 4 yumurtanın e2 değeri neredeyse aynıydı ve çok ümitlenmiştim, yumurta başına e2 değerinin totaline bakarak, bu sefer daha iyi, daha kaliteli yumurtam var diye. Olacağı varsa olur, olmayacağı varsa olmuyor gerçekten de, senin de dediğin gibi.

Kendi adıma şu 1.5 senede öğrendiklerimi tümden unutmayı diliyorum, hiç bilmeyeyim, yeter ki güvendiğim bir merkez bulayım da onlara teslim edeyim kendimi. Ya da dilediğimi bir adım öteye götürüyorum bu aralar, gerçekten olmayacaksa bu konuya 2 sene önceki kadar soğuk olayım, çocuk dediler mi 100 metre öteye kaçayım, hiç istemeyeyim, ölene kadar diye

Son düzenleme:
Krishazel, merhaba arkadaşım. Sağol canım ya, karışık bir ruh halindeyim bu aralar ama idare ederim. Benden daha önemli, sen nasılsın, nasıl geçiyor günler? Dualarım seninle. Çok ümitle bekliyorum gerçekten güzel haberini.

kızlar herkese günaydın.dileğim güzel bir günolsun herkese umut getirsin.sabah duamı da yaptım.söyliyiiim.artık her seferinde yazmıyorum.
sevgili herada;daha öncede sormuştum canım,sanırım gözden kaçtı.senin iptallerde ücret iadesi olmuşmuydu.kulağımıza küpe olsun.transfer yapılmadığı için bir miktar ödemenin geri iade edilmesi gerekir.ben son denememde 400 dolar iade almıştım.eğer almadıysan bilgine canım.hepimizin bilgisine...

haklısın tabi hemde çok haklısın bende e2 yi soracağım ama dr görüşmelerin birinde kan değerlerine fazla takılmayın yumurta toplanmadan kalitesi bilinmez gereksiz masraf demişti. Herhalde onun için yaptırmadı diye düşünüyorum ama genede soracağım.

evet canım , olacağı varsa oluyor ama şu son paragrafındaki ruh halini beğenmedim. Nerede son yumurtaya kadar mücadele diyen Herada.

Zor gerçekten çok zor ama senin mücadelen hem eşin hem senin adına o yüzden daha dirençli olmalısın.

canım, pazar akşam banyo yaptım uyarın üzerine bugün duş almayı düşünmüyorum. Bugün parfümde sürmedim. Sana yeterrrrrrrrr yok sen hep konuş ve yaz :)

Dr. a hep benim iğne ilaç vs erkek için birşey yokmu dedim hani 3-4 gün perhiz diyorlar ya. yok öyle birşey normal hayata devam dedi. bizi bile kısıtlamadı. ama millete ilaçtan itibaren stop deniyormuş. Benim dr. bir hoş :)

yarın mı yaptırıyorsun çatlatma iğneni bol şans opuyorumnanaktan

denizkarayurt hoşgeldin canım sen gördüğüme ve iyi olmanıza çook sevindim. bebişini benim için de kokla emi. sana kolay gelsin. herşey istediğin gibi olsun canım. arkadaşının 4.denemede mutlu sonuca ulaşmasına da ayrıca sevindim. kendinize çokk iyi bakın.

karamelcim yarın sana bol şans diliyorum umarım dördü de kaliteli olur hepsi döllenir ve kucağına en az birtanesi bebek olur.

kızlar ben eşimle oturdum konuştum ayrıntılı olarak. ve madem biz bir maratona çıktık ve madem bu iş bu kadar maliyetli ve hiçbirşeyin garantisi yok. şimdi biz bi kere acıbademle bu yola çıktık. ve birinci deneme olmadı. ikinci deneme bana 3150 ye malolacak. doktor beni tanıyo bir aşılama yaptık bir tüp. evet ben kendimce ona çok sitemkar davrandım ama sistemi daha yeni tanıyordum. ve ikinci de olmassa üçüncü denememde ücret almayacaklar sadece anestezi istersem 420 lira ödeyecekmişim. bu hakkımı kaybetmek istemiyorum. eğer üçüncüde de olmassa o zaman merkez değiştirip direk memoriale gideceğim. çünkü onlara da inanıyorum. ancak anladığım algıladığım birkaç gerçek var bunlar da proses olarak hepsi aynı tüm doktorlar aynı. sana geç geri dönüyorlar hepsinin birçok hastası var. birebir herkesi tanımaları mümkün değil. ilacın markasının önemi yok önemli olan doktorun dozajları bilinçli ve yararlı verebilme yeteneği olması ve hepsi yakaladıkları anda senin cebinden ekstra birşeyler araklamaya çalışıyo. eyvallah diyorum bende hepsine. evet kabul ediyorum ben rezervlerim azaldı ve benim için zaman hızlı işliyor. bundan sonra daha yararlı kullanacağım zamanımı ve elimden geleni ardıma koymayacağım. ha bu arada ilk randevumu memorilade 28 ocakda almıştım. beni laparoskopi ile karıştırdı sonrada bugün kü randevumda benden 200 lira para alacaklarını söylediler ben de bugün iptal ettim. yani bi ultrasonla bakacak lap yapalım ya da yapmayalım dicek ki büyük ihtimal yapılmayacak. mart başında tüpe başlayacağız benden niye bu parayı alıyorsun almamalısın eğer beni tüpe oraya gelmemi sağlayacaksan bu parayı almamalısın. bide bana tüpe gelirken yanınızda 500 euro olsun diyo. ben hoşlanmıyorum böyle şeylerden anlıyomusunuz? herşeye rağmen memoriale saygım var inancım da var ama olmassa 2011 de gideceğim. ben yarın acıbademe gidiyorum. doktora dedimki mart başımı geleyim yoksa öncesinde geleyim mi önce gel konuşalım dedi. ve benden yarın para almayacak. hatta belki ikinci denememle ilgili pazarlık bile yapacağım. durum böyle kızlar. hayırlısı

benim ilk tüpte üstüne para alınıp (tedavi ücreti de 2350 eur idi) her kontrol bakıldı 2. tüpte sadece son kontrol bakıldı da ne oldu 2. de hamile kaldım. ama ben memorial ın detaycı ne olur ne olmaz tavrını seviyorum. hem deli gibi e2 bakıyorlar hem de ilave ücret almıyorlar ödeyeceğin 1650 eur ya dahil. ve çok sık kontrol etmeleri de güzel. dozu da ona göre ayarlıyorlar. başta da demiştim olacaksa ssk da da oluyor ama.....
herada canım evet biraz rahatlatman gerek kendini. olacaksa olur olmayacaksa olmaz. bir memorial a git bakalım ne zaman derlek yeni tedaviye. bu arada başka görüşeceklerin varsa onlarla da görüş. ama takmamaya çalış. bir de o doktorlar hiç söylemezler ama şu hayıt tohumu ve buğday çimini sorar mısın? eğer bir sakıncası yok derlerse de içmeye başlar mısın?opuyorumnanaktan

Hakkında hayırlısı olsun canım bence doğru karar vermişsin. Bende bu tip sağlık konularında para konuşulmasından hoşlanmıyorum.

alabama hayırlı olsun kararın. rezerv hızla tükendiği için bence biran önce başla en önemi olan o. allah korusun olazsa 3. beleş denemeyi yapacak yumurta kalsın yerimsenibenşu an hemen her merkezle pazarlık yapılıyor amerikan ve memorial hariç. eskiden bahçeci de böyleydi ama almandan ayrıldığından beri o da yapıyor. evet para da önemli. bu arada memorial a ilk gün vereceğin 500 eur yu kredi kartıyla verebiliyorsun benim zamanımda bahçeci ücretin hepsini opuda nakit istiyordu yoksa komisyon ekliyordu klava: inşallah bu deneme son olur. başkasına gerek kalmaz.kaydirigubbakcemile3

ben ilaçları kredi kartı ile ödedim, cumartesi gittiğimde de salı günü gel opu var dedi ama hiç para lafı açılmadı. ben sizlerden duyduğum bilgiyle parayı götüreceğim.

benim gittiğim yer klinik hastane değil ve üstelik sahibi benim dr. gelen para onun cebine girecek daha para lafını tedavinin başından beri ağzına hiç almadı.

Ve geçen bir sohbette " aç mıyız açık mıyız" dedi. Bu sözü ve hareketleri ruhumu okşadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam Arkadaşlar,

Karamel'cim, nasılsın, keyifin yerindedir umarım arkadaşım. Yarın 10'da mıydı OPU ben mi yanlış hatırlıyorum? Dua ediyorum sana bol bol. Benim doktor da kasmadı hiç bizi tüp denemelerinde. Sadece çatlatma iğnesi gününden itibaren yasak demişti. Neticede 4 tane azimli sperm yetiyor onlara nasıl olsa.

Moralim idare eder yahu. Ben olmayacağı varsa baştan bileyim diyerek kolayına kaçmaya çalışıyorum Yoksa vazgeçmiş değilim, uğraşıcam daha

Deniz Bulut'çum, sorarım elbette hayıtı da buğday çimini de. Reglimi oldum ve bitti bu arada, 2. 3. günü giderim doktora diyordum ama şu iş gezisi çıkınca kaldı. Neyse işte 19. 20. 21. günlere randevularımı alayım diyorum, ondan sonra da bir karar veririm bakalım. Bir yandan içim en az 3 ay geçsin diyor, bir yandan da memorial tekrar 2. ayda gelin derse de gidermişim gibi geliyor. Bakalım işte.

Dün sapıttım, rejim kaydı ama bir yandan rejim yapmaya çalışıyorum (son denemede rekoru kırdım, hiç 73 çıkmamıştım tartıda, o da oldu, neyse geçen hafta iki kilosu gitti Allah'a şükür),

Alabama'cım, hayırlısı olsun arkadaşım, mühim olan içinin verdiğin kararla rahat etmesi ki anladığım kadarıyla bu plan seni rahatlatmış. Ne güzel işte. Sana çok katılıyorum, para insanın en son duymak istediği şey bu tedavilerde. Herşey gönlünce olsun.

Erverdi'cim, kusura bakma atlamışım. Evet arkadaşım, ücret iadesi yapıldı her ikisinde de. Sağol dikkatin ve düşünceli tavrın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…