38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım 10,30 da gel dedi ama herhalde hazırlık falan 11,00 de başlar diye düşünüyorum.

valla çatlatma iğnesinden sonrada yasak demedi ama herhalde bunca saatlik konuşmalardan onu akıl edeceğimi anlamıştır diye düşündüm

Son düzenleyen: Moderatör:
Karamelim insallah hersey cok guzel olacak guzel kalpli arkadasım, dualarımız hep seninle olacak :) transefer gunu icin sana bir dua onericem bana unutturma olur mu?

kızlar, çatlama iğneden 36 saat sonra oluyor e peki ya 25, saatte çatlarsa bu tedavi boşamı gidecek o zaman

anlamamış canım aman dikkat et. çatlatma iğnesinden sonra benim bildiğim heryerde ilişki yasak. iğneye kadar serbest ama sonra yasak çünkü aşılama gibi değil orada yumurtayı dölleyecek sperm olmaması gerek. iğne ile deldiklerinde yumurtayı toplayamazlar ama döllenmiş yumurta da boşa gider. aman sakın haaa. hatta eğer koca uzun süre boşalmamışsa taze sperm olsun diye iğne akşamı ilişkisiz boşalsın diyorlar.

ızlar, çatlama iğneden 36 saat sonra oluyor e peki ya 25, saatte çatlarsa bu tedavi boşamı gidecek o zaman

valla merkezler yumurtanız boş çıktı veya erken çatlamış diyorlar. işte bunu için sadece garantici memorial çatlatma iğnesinden sonra da e2 ye bakıyor. ama sadece memorial buna baktığına göre pek olan birşey değil. sen bunu hiç düşünme.

Karamel'cim,

Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi ile çatlama süreci kontrol altına alınıyor. -Çok nadir durumlar dışında -36 saat civarı çatlama gerçekleşiyor, için ferah olsun. Zaten göreceksin tam 36 saat dolmadan işleme başlayacaklar. Sana defaten çatlatma iğneni tam olarak saat kaçta yaptığını filan da soracaklar zaten. Gerçekten hiç endişe duyma, tedavinin boşa gitmesi filan, yok öyle şeyler arkadaşım. Herşey güzel olacak, bak gör

valla deniz biz pek günü oturtamadık. söylemesi ayıptır perş akşam idi pazartesi akşam 4 gün oluyor salı sabahı 4.5 gün olmuş oluyor. inşallah iyidir.

anladım canım hayırlısı artık. sitelerinde 2 tam gün sonra döllenme olup olmadığı belli olur ve aranısınız önceden bilgi almaya çalışmayın yazıyor. herhalde perş sabah belli olacak ve o gün ne zaman olacağı haber verilecek

topladıkları gün kaç tane toplandığını söylüyorlar ama. mesela 4 tane var ya sende 1 tanesi bozuk çıktıysa alınamadıysa hemen söylüyorlar 3 tane var 3 tane ile işlem yapacağız diye

herekese merhaba kızlar;
karamelcim.bana süleymaniyede iken süren tedavilerimde tedavi süresince ilişkiyi yasaklamışlardı.daha doğrusu eşin korunmalıydıbana söylenen rahimin boş olması temiz olması idi.ama özelde gördüğüm tedavide hiçbirşey denmemişti.bizde ne olur ne olmaz diye birlikte olmamıştık.zaten heyecandan aklımıza gelmiyordu.
36 saat konusuna gelince.hiç korkma hiç ,tasalanma canım.bu heryerde her hastanede böyle 36 saat sonrası topluyorlar yumurtayı.sanırım 36 saat öncesi çatlaması dikkate alınmayacak kadar küçük bir yüzdedir.aklında bulunsun ya da sen istersen yaptıracağın yeri ara sor.çünkü söylenen saa tten sanırım 1 saat önceydi şimdi tam net hatırlamıyorum.senin yapılacak işleminden önce 1 saat kadar önce eşin verecek spermi.senin işlemin olana kadar tam denk getiriyorlar yıkama işlemini tam saati saatine döllenmeye bırakıyorlar.sen kendine gelene kadar zaten yumurtalarla ilgili bilgi veriyorlar.kalitesini döllenme hamilelik şansını,olabilme ihtimalini açıklıyorlar.bilgine canım

alabama canım;bir karar vermişsin.hayırlısı olsun.olsun da bir an önce başla da.olacağı varsa heryerde oluyor..ssk dada ya da hiç beklemediğin bir anda spontan.o ya da bir bu hastane drlar hep birer sebep.ama tabii ki de güvenilirliğinden emin olduğumuz yerlere gitmeliyiz.dediğim gibi olacaksa olacaktır.inşallah olur arkadaşım.bedava diye de yeniden hastane koridorlarında koşturmazsın canım.dilerim bi dahaya gerek kalmaz

esterya canım önereceğin duayı ben de istiyorum.
kızlar hakkımızda hayırlısı inşallah hepimiz bebelerimizi kucağımıza alır birgün biraraya geliriz. ne güzel olur.

Kızlar merhaba,

onerecegim duayı buraya yazayım herkes faydalansın,

Elinizi transferden sonra karınınıza koyuyorsunuz 99 kere YA MUBDı diyorsunuz.

Mubdi Allahın 99 isminden bitanesi ilk yaradan demek anlamıda, internette yazarsanız tam anlamı çıkıyor. Ayr[ıca bol bol ihlas suresini tavsiye ediyorum kızlar, denemekten zarar gelmez. Ben dualara inanıyorum/COLOR]

Sağolasın Esterya'cım,

Ben dualara çok inanıyorum açıkçası. Büyük bir iç huzur veriyor. Sağol paylaştığın için.

Madem konu açıldı itiraf edeyim; ben her yoldan işi sağlama almaya çalışan bir kaypağım Tutan aşılamamda tedaviye başlarken hem Eyüp Sultan'a gittim, hem de Ayın Bir'i kilisesine. Hatta kiliside o kadar çok başı kapalı, türbanlı hatun vardı ki, önümde duran bir beyle sohbet ediyorduk doğru yerdeyiz bayan, baksanıza türbanlı doldurmuş burayı' diyince kahkahayı koyvermiştim. Var mı başka itiraf

ben eskiden bebekle ilgisi yok yani büyükada'daki kiliseye gitmiştim. İçeri girerken ayakkabılarımı çıkarmadığım için çok huzursuz olmuştum. Birde kendimi ait olmadığım bir yerde yabancı gibi hissetmiştim

kızlar kanamam durdu gıbı dr agıttık kese duruyo ama kenarları büzüsmüs yüzde elli sans dedi
ne olur biiseler soleyin

Karamel'cim, rahatsız etmiyor beni kilisede olmak açıkçası. Hele Büyükada'daki evim gibi, o kadar çok misafir götürdüm ki Neticede orası da Allah'ın evi diyorum, duamı ediyorum filan. Neyse, sen nasılsın, stres durumları ne alem?

kızlar kanamam durdu gıbı dr agıttık kese duruyo ama kenarları büzüsmüs yüzde elli sans dedi
ne olur biiseler soleyin

Subuo, keşke seni avutacak adam gibi sözler bulabilsem. Gerçekten inanarak diyorum ki, şansın devam ediyor, lütfen herşey bitmiş gibi üzme kendini. Lütfen dinlen ve iyi şeyler düşünmeye gayret et. Bak bebeğin seni bırakmamış, sen de onu bırakma ve rahat olmaya gayret et. Bir sonraki kontrolün ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…