Karamelim insallah hersey cok guzel olacak guzel kalpli arkadasım, dualarımız hep seninle olacak :) transefer gunu icin sana bir dua onericem bana unutturma olur mu?
ım 10,30 da gel dedi ama herhalde hazırlık falan 11,00 de başlar diye düşünüyorum.
valla çatlatma iğnesinden sonrada yasak demedi ama herhalde bunca saatlik konuşmalardan onu akıl edeceğimi anlamıştır diye düşündüm
ızlar, çatlama iğneden 36 saat sonra oluyor e peki ya 25, saatte çatlarsa bu tedavi boşamı gidecek o zaman
anlamamış canım aman dikkat et. çatlatma iğnesinden sonra benim bildiğim heryerde ilişki yasak. iğneye kadar serbest ama sonra yasak çünkü aşılama gibi değil orada yumurtayı dölleyecek sperm olmaması gerek. iğne ile deldiklerinde yumurtayı toplayamazlar ama döllenmiş yumurta da boşa gider. aman sakın haaa. hatta eğer koca uzun süre boşalmamışsa taze sperm olsun diye iğne akşamı ilişkisiz boşalsın diyorlar.
valla merkezler yumurtanız boş çıktı veya erken çatlamış diyorlar. işte bunu için sadece garantici memorial çatlatma iğnesinden sonra da e2 ye bakıyor. ama sadece memorial buna baktığına göre pek olan birşey değil. sen bunu hiç düşünme.
Karamel'cim,
Bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesi ile çatlama süreci kontrol altına alınıyor. -Çok nadir durumlar dışında -36 saat civarı çatlama gerçekleşiyor, için ferah olsun. Zaten göreceksin tam 36 saat dolmadan işleme başlayacaklar. Sana defaten çatlatma iğneni tam olarak saat kaçta yaptığını filan da soracaklar zaten. Gerçekten hiç endişe duyma, tedavinin boşa gitmesi filan, yok öyle şeyler arkadaşım. Herşey güzel olacak, bak gör
valla deniz biz pek günü oturtamadık. söylemesi ayıptır perş akşam idi pazartesi akşam 4 gün oluyor salı sabahı 4.5 gün olmuş oluyor. inşallah iyidir.
anladım canım hayırlısı artık. sitelerinde 2 tam gün sonra döllenme olup olmadığı belli olur ve aranısınız önceden bilgi almaya çalışmayın yazıyor. herhalde perş sabah belli olacak ve o gün ne zaman olacağı haber verilecek
Sağolasın Esterya'cım,
Ben dualara çok inanıyorum açıkçası. Büyük bir iç huzur veriyor. Sağol paylaştığın için.
Madem konu açıldı itiraf edeyim; ben her yoldan işi sağlama almaya çalışan bir kaypağımTutan aşılamamda tedaviye başlarken hem Eyüp Sultan'a gittim, hem de Ayın Bir'i kilisesine. Hatta kiliside o kadar çok başı kapalı, türbanlı hatun vardı ki, önümde duran bir beyle sohbet ediyorduk doğru yerdeyiz bayan, baksanıza türbanlı doldurmuş burayı' diyince kahkahayı koyvermiştim. Var mı başka itiraf
kızlar kanamam durdu gıbı dr agıttık kese duruyo ama kenarları büzüsmüs yüzde elli sans dedi
ne olur biiseler soleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?