38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iş mailini yazdım hafta içi hep o açık önümde. şimdi yazdım de açar bakarım
adet 13-14-15. günler preseed ile çalıştık ama bu yaşta 12 fsh ile beklemiyorum valla
sen kist ilaçlarını içiyor musun?

Alabama'cım, sabırsızlıkla beklediğimiz yukarıdan anlaşılmış, müjden gelmiş diye bakıyorum ben de.

Son düzenleme:
yagmursesi yeni olduğundan özel mesaj atamıyor ben onun mesajını sırayla göndermeye çalışacağım. eee tekrar hoşgeldin yağmursesiopuyorumnanaktan

Pardon Yağmursesi, bir arkadaşımız vardı, onunla karıştırdım ben de, kusura bakmayasın. Hatta ilk mesajımı sileyim, sen de alıntı yapmışsın, sen de sil de okuyan arkadaşların kafası karışmasın...

Daha regle var, ödev günlerine de var Sen nasılsın canım?

iyiyim gayet sizleri gördüm daha bir iyi oldum hatta heyecanlandım:) regli belirtilerim var gene zaten alıştım ben bu duruma:)

Eski yazışmaları okuyunca görürsün, ambar gayet zamlı getirdi yeni partiyi. Deniz Bulut yurtdışından sipariş etti, aldığı ürünün linkini de atmıştı, yurtdışından almak artık daha mantıklı..

zamlı getirmemiştir de zam yapmıştır talep çoğalınca. eski yazışmaları okuyacağım ilk fırsatta. sen kendin ekmiştin sanırım nasıl tüketiyorsun çimi?

Valla alışamadım tadına ama sabahları çimi yiyorum, biraz çiğneyip suyla gönderiyorum, başka türlü yenmiyor. Akşamları da salataya koyuyorum, eşim de yiyor, şimdilik ses etmiyor, bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…