38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Beni unutmadığı için çok teşekkürler a.s. İnşallah güzel şeyler yaşarız hep beraber...

Sabırsızlıkla bekliyor olacağımmm. Hayırlı olsun canım...

Alabama canim coook sevindim. Hadi bakalim en zor kismi basliyor. Su 12 gun nasil gececek. Ama pozitif ol, guzel seyler dusun, seni rahatlatacak sana huzur verecek seylerle ugras. Sonra da bize guzel haberi ver. Senin icin dua edicem. Insallah bu defa olucak

Alabama'cım, oleyy, oleyy, oleyy diyorum. Müthiş, müthiş, maşallah. Vallahi ben de bu sefer tamamdır diyorum, inşallah, hayırlısıyla, sağlıkla, iyi dinlenmeler, bol keyifler canım. Şimdi senin JR'lar yaşasın annemize döndük diye sevinç içindedirler ama bir yere gitmeyecekler bu kez..

Patikler, hayırlı uğurlu olsun tedavin arkadaşım. Herşey gönlünce olsun, inşallah arka arkaya bebek müjdeleri alıcaz sizlerden.

Waterss, sağol güzel dileğin için arkadaşım. ınşallah diyeyim hepimiz adına.

Bebeksan, keyfin yerine gelmiş, sevindim valla. Emekliliğe daha var, daha var. Daha yapacak çokkk işimiz var

Karamel'cim, yarın mamografi, testler, kolay gelsin, sonuçlar güzel çıkacak, iyi yapıyorsun kontrolden geçmekle. Ovulasyon testlerine başladın sanırım, haydi bakalım kolay gele, uslu uslu yap ödevleri tamam mı

Meilke, sen de hoşgeldin arkadaşım. Bir tedaviye, yere, doktora karar vermek zorlu bölüm, Allah yardımcın olsun. Ben de bir karar verme döneminde olduğum için direkt şurası iyidir diyemiyorum ama arkadaşımız Deniz Bulut'un tavsiyesiyle Memorial'a gittim bir kez, gerçekten aklıma yattı. Erverdi de orada düşünüyor tedavisini bildiğim kadarıyla. Birkaç yerle görüşmekte fayda var. Çider'e üye misin?

Son düzenleme:

Canım benim çok sağ ol. Dediğin gibi inşallah sırasıyla bebek müjdeleri veririz birbirimize....

hamile anneler hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin.

Teşekkür ederim Meilke, sen de hoş geldin aramıza. Ben doğal yoldan hamile kaldım 41 yaşındayım. Ovülasyon testi ve preseed denilen sperm dostu bir kayganlaştırıcıyı kullandığım ilk ay hamile kaldım ama korunmasız 7 ayın sonunda gerçekleşti. Umarım içine sinen iyi bir merkezde karar kılarsınız şimdiden hayırlısı olsun.

Alabama'cım, süper güzel bir haber bu, bence bu iş Allah'ın izni ile bu sefer oldu. Sen 2 diyorsun ama üçüzlerde geliyor olabilir. Allah şimdiden kolaylıklar verdin 25 Mart'ta da haberleri alacağız inşallah..Ayy çok sevindim..Allah tamamına erdirsin. Opüyorum..öpüyorum...seni, minik sıpalar ( Karamel teyzenizin deyişiyle benim de çok hoşuma gidiyor bu tabir ) annenize güzel tutunun. 9 ay kaynatırsınız içerde artık değil mi ?

bende bu konuda çok tecrübesizim, eğer özel değilse tedeavilerinizi nerede yaptırıyorsunuz Bizde bu konuda araştırma içindeyiz ve çook kararsızız.

hoşgelmişsin meilke aramıza.özel değil arkadaşım.artık özeli kalmadı bu işin.ben memorilda yaptırmayı düşünüyorum.bu karara varmadan birkaç tüp merkezi gezdim.belki bir iki yere daha bakabilirim.emin olmak adına.şimdiden kolay gelsin

patikler ronişcim heradacım watersım hepinize teşekkür ederim süpersiniz inşallah size mutlu haber vermek nasip olur. nasıl geccek bilmiyorum bu oniki gün. hakkımızda hayırlısı inşallah. insanoğlu bi tuhaf bazen çok umutlu oluyorum bazen yine hüsran olcakmış gibi geliyo. gelirgider durumdayım allah büyük inşallah mutlu sonlar bizim olsun.

aman aramızda kalsın yerimseniben inşallah çifter çifter gelir bebişlerin kaydirigubbakcemile3

Alabama hadi hayırlı olsun canım.ınşallah sıkı sıkı tutunurlar sana da hiç bırakmazlar arkadaşım.Müjdeli haberi alırız inşallah bu ay senden de moral buluruz bizler de.

herkes tatlı uykusunda
uyuyun kızlar uyuyun
kuşlar yine civildeşir
ben duyuum
siz yüzünüzü yıkarken
ben gazetemi okuyum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese mutlu pazarlar

Alabama'cım, yazdığın veriler tedavinin başarılı geçtiğini ve işlemin problemsiz tamamlandığını gösteriyor, bu da bizi umutlandırıyor ama sen kendini serin tut ne çok kaptır ne de hüsran olacakmış gibi davran hep Allah'ım hayırlısını nasip et de Allah'a sığın ve her sonuca hazırlıklıyım diye kendini telkin et bir şekilde kendini korumaya al derim. Ben ilk başlarda çok üzüldükten sonra öyle yapmışımdır beklerken maneviyatımı korumak adına, tavsiye ederim arkadaşım, herşeyin hayırlısı sen çok önemli bir yolu kat ettin şimdiki son iki hafta hiç bir şey değil sadece ilgini buna çekmemeye çalış .

herkes tatlı uykusunda
uyuyun kızlar uyuyun
kuşlar yine civildeşir
ben duyuum
siz yüzünüzü yıkarken
ben gazetemi okuyum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese mutlu pazarlar

Erverdi'cim döktürmüşsün yine, ben sabah 05:30 da kalktım uykum kaçtı akşamadan kalan dağınıklığı topladım, toz aldım, kahvaltı sofrasının tabaklarını, bardaklarını koydum, ve sonra 07'de bir uyku bastırdı uyumuşum saat 09:00 da kalktık , yani senin yazdığın saatlerde derin uykudaymışım. Pazar sabahına ben de böyle başladım. Yarın iş var..HERKESE GÜZEL BıR PAZAR GÜNÜ DıLERıM...

arkadaşlarrrrrrr, iyi pazarlar

şu ovulasyon testi ile başım belada, hep tek çizgi.......
25 günde bir regl olurum. içindeki kullanım şekline göre 8. günden itibaren testlere başlamam gerek, ben 6. günden başladım, bugün 10. günüm hala tek çizgi, preseed ile şansımı denemek istiyorum... kaçırdım mı? var mı süresi? anlamadım..... kullanan arkadaşlardan fikir rica ediyorummmmm.

badenur ben 26 günde 1 adet oluyorken son 2 sene adet ovülasyon günüm genelde 13. - 14. günüudü. yani seninde biraz geç olabilir yani lutheal faz (ovülasyondan sonraki süre) kısa olabilir. 2-3 gün daha tesy yap. bir de yaron doktora gittiğinde muayene olacaksan o yumurta kaç cm olmuş çaylamış mı çatlamak üzere mi görür

aman aramızda kalsın yerimseniben inşallah çifter çifter gelir bebişlerin kaydirigubbakcemile3
inşalllah şekercim ya ne zor şimdi de embriyolar rahim duvarına nasıl tutunura takıldım yani şu tüp işi de aslında bi yerde allahın işi her embriyonun yüzde elli şansı var bakalım ne kadar şanslıyız embriyolarımla. sıfır çekmeyelim de . gerçi ben kumarda kaybederim belki embriyo aşkında kazanırım.

Alabama hadi hayırlı olsun canım.ınşallah sıkı sıkı tutunurlar sana da hiç bırakmazlar arkadaşım.Müjdeli haberi alırız inşallah bu ay senden de moral buluruz bizler de.

saol tatlım inşallah kısmet olur o güzel günleri yaşamak. rüyamda kırmızı bir boğazlı kazak giydim ve kırmızı taşlı altın bir kolyem var onu taktım dışarı çıkıyomuşuz süslendim falan.

doğru söylüyorsun waterscım. bende bazen aynen senin dediğin gibi takılmıyorum. sonra aklıma geliyo heyecanlanıyorum sonra bi an geliyo boşuna heyecan yapmaaa sıfır çekebilirsin hazırlıklı ol diyorum. allah büyük yaşanacak günlerimiz nasılsa onu yaşayacağız göreceğiz. yazımızda vardır inşallah.

bencede deniz haklı bu akşam da dene yarın denemeye devam az kaldı badecim. kaçırmış olamazsın. çok yakın az kaldıı.

kızlar dün noldu biliyo musunuz evde oturuyoruz annem geldi ben tv nin karşısında uzanmışım. eşimde sağımda oturuyor. balkonun kapısını açtı. biz üçüncü katta oturuyoruz. bir güvercin beyaza yakın gri ama maşallah kocaman çat balkona kondu. eşimin lastik ayakkabısı var masanın üstünde duruyor. onun üstüne kondu ve onu yere düşürdü. sonra bakarken pat uçtu salona girdi direk masanın üstüne kondu. ama görceksiniz sanki evin sahibi o dolaşıyo masanın üstünde tınmıyo yani. siz kimsiniz diye bize hava atıyo. sonra uçtu dolabın üstüne ordan karşı duvarda iki monte dolapcık var onun üstüne uçtu. bi güzel konduğu yerlere sıçtı ama öyle panik yok. e hadi çıksan iyi olur diye biz sıkıştırınca mutfaga geçti ordan mutfak balkonuna zor öteledik. ben mutfak balkonunun iki camını açtım kapalı çünkü. ve zorla gitti yani. enteresan dimi ilk defa böyle birşey oluyor. müjdeci mi acaba ??:dance::dance:

Son düzenleme:

canım o güvercin sana müjde getirmiş, ben bu tür şeylere çok inanırım......... evinizede pislemiş, kısmet bu... bebeğiniz kısmetiyle geliyoooorrr

denizcim, dilerim dediğin gibidir, kaçırırsam üzülürüm, tamam doktora da sorarım canım.

merhaba arkadaşlar...
ayy hepinizi bir özledim ki deniz bulut,hereda,karamel,waters ,erverdi,alabama,badenur,hülya,patikler...
valla geçmiş sayfaları(bensiz yazıştıklarınızı ) okumak için can atıyorum ama şuan vaktim yok. hepinizle ilgili gelişmeleri öyle merak ediyorum ki...
kendimle ilgili ayrıntıları da sonra yazacağım özelden. buraya yazamam.ama önce şu 50 mesaj limitimi doldurmam lazım. hepinizi öpüyorum.bugün buğday çimi için ambar a gittim. valla hepiniz aklıma geldiniz:))sevgiyle kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…