Patikler seni de unutmadım, tedavin hayırlı olsun.
Esterya, Badenur, Kindersms, Nexttime, Hülya59, Karamel69, bebeksan79....şaka şaka sizi özellikle arka arkaya yazdım ki güzel görünsün.kendimi de uydurdum tabiii. sizlere de iyi hafta sonları kızlar
geldim kızlarrrr üç tane üçüde koyuldu. doktor aramızda kalsın aslında 2 tane koymamız gerekiyor dedi. aman aramızda kalsın :)) bir tanesi mükemmel dedi 8 hücreli ve halada bölünmeye devam ediyor dedi diğer ikinciside yine iyi kalite dedi 6 hücreli biri de küçümen 5 hücreli ama o ikinci kaliteymiş sınırda dedi aslında çok da kötü sayılmaz dedi. işte böyle kızlar allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun ümitliyim inşallah hayırlısıyla bu kez nasip kısmet olur.
bende bu konuda çok tecrübesizim, eğer özel değilse tedeavilerinizi nerede yaptırıyorsunuz Bizde bu konuda araştırma içindeyiz ve çook kararsızız.
Alabama'cım, oleyy, oleyy, oleyy diyorum. Müthiş, müthiş, maşallah. Vallahi ben de bu sefer tamamdır diyorum, inşallah, hayırlısıyla, sağlıkla, iyi dinlenmeler, bol keyifler canım. Şimdi senin JR'lar yaşasın annemize döndük diye sevinç içindedirler ama bir yere gitmeyecekler bu kez..
Patikler, hayırlı uğurlu olsun tedavin arkadaşım. Herşey gönlünce olsun, inşallah arka arkaya bebek müjdeleri alıcaz sizlerden.
Waterss, sağol güzel dileğin için arkadaşım. İnşallah diyeyim hepimiz adına.
Bebeksan, keyfin yerine gelmiş, sevindim valla. Emekliliğe daha var, daha var. Daha yapacak çokkk işimiz var
Karamel'cim, yarın mamografi, testler, kolay gelsin, sonuçlar güzel çıkacak, iyi yapıyorsun kontrolden geçmekle. Ovulasyon testlerine başladın sanırım, haydi bakalım kolay gele, uslu uslu yap ödevleri tamam mı
Meilke, sen de hoşgeldin arkadaşım. Bir tedaviye, yere, doktora karar vermek zorlu bölüm, Allah yardımcın olsun. Ben de bir karar verme döneminde olduğum için direkt şurası iyidir diyemiyorum ama arkadaşımız Deniz Bulut'un tavsiyesiyle Memorial'a gittim bir kez, gerçekten aklıma yattı. Erverdi de orada düşünüyor tedavisini bildiğim kadarıyla. Birkaç yerle görüşmekte fayda var. Çider'e üye misin?
hamile anneler hayırlı olsun inşallah Rabbim tamamına erdirsin.
geldim kızlarrrr üç tane üçüde koyuldu. doktor aramızda kalsın aslında 2 tane koymamız gerekiyor dedi. aman aramızda kalsın :)) bir tanesi mükemmel dedi 8 hücreli ve halada bölünmeye devam ediyor dedi diğer ikinciside yine iyi kalite dedi 6 hücreli biri de küçümen 5 hücreli ama o ikinci kaliteymiş sınırda dedi aslında çok da kötü sayılmaz dedi. işte böyle kızlar allah hepinizden razı olsun dualarınız kabul olsun ümitliyim inşallah hayırlısıyla bu kez nasip kısmet olur.
bende bu konuda çok tecrübesizim, eğer özel değilse tedeavilerinizi nerede yaptırıyorsunuz Bizde bu konuda araştırma içindeyiz ve çook kararsızız.
patikler ronişcim heradacım watersım hepinize teşekkür ederim süpersiniz inşallah size mutlu haber vermek nasip olur. nasıl geccek bilmiyorum bu oniki gün. hakkımızda hayırlısı inşallah. insanoğlu bi tuhaf bazen çok umutlu oluyorum bazen yine hüsran olcakmış gibi geliyo. gelirgider durumdayım allah büyük inşallah mutlu sonlar bizim olsun.
herkes tatlı uykusunda
uyuyun kızlar uyuyun
kuşlar yine civildeşir
ben duyuum
siz yüzünüzü yıkarken
ben gazetemi okuyum
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
herkese mutlu pazarlar
arkadaşlarrrrrrr, iyi pazarlar
şu ovulasyon testi ile başım belada, hep tek çizgi.......
25 günde bir regl olurum. içindeki kullanım şekline göre 8. günden itibaren testlere başlamam gerek, ben 6. günden başladım, bugün 10. günüm hala tek çizgi, preseed ile şansımı denemek istiyorum... kaçırdım mı? var mı süresi? anlamadım..... kullanan arkadaşlardan fikir rica ediyorummmmm.
inşalllah şekercim ya ne zor şimdi de embriyolar rahim duvarına nasıl tutunura takıldım yani şu tüp işi de aslında bi yerde allahın işi her embriyonun yüzde elli şansı var bakalım ne kadar şanslıyız embriyolarımla. sıfır çekmeyelim de . gerçi ben kumarda kaybederim belki embriyo aşkında kazanırım.aman aramızda kalsın yerimseniben inşallah çifter çifter gelir bebişlerin kaydirigubbakcemile3
Alabama hadi hayırlı olsun canım.ınşallah sıkı sıkı tutunurlar sana da hiç bırakmazlar arkadaşım.Müjdeli haberi alırız inşallah bu ay senden de moral buluruz bizler de.
Alabama'cım, yazdığın veriler tedavinin başarılı geçtiğini ve işlemin problemsiz tamamlandığını gösteriyor, bu da bizi umutlandırıyor ama sen kendini serin tut ne çok kaptır ne de hüsran olacakmış gibi davran hep Allah'ım hayırlısını nasip et de Allah'a sığın ve her sonuca hazırlıklıyım diye kendini telkin et bir şekilde kendini korumaya al derim. Ben ilk başlarda çok üzüldükten sonra öyle yapmışımdır beklerken maneviyatımı korumak adına, tavsiye ederim arkadaşım, herşeyin hayırlısı sen çok önemli bir yolu kat ettin şimdiki son iki hafta hiç bir şey değil sadece ilgini buna çekmemeye çalış .
arkadaşlarrrrrrr, iyi pazarlar
şu ovulasyon testi ile başım belada, hep tek çizgi.......
25 günde bir regl olurum. içindeki kullanım şekline göre 8. günden itibaren testlere başlamam gerek, ben 6. günden başladım, bugün 10. günüm hala tek çizgi, preseed ile şansımı denemek istiyorum... kaçırdım mı? var mı süresi? anlamadım..... kullanan arkadaşlardan fikir rica ediyorummmmm.
bencede deniz haklı bu akşam da dene yarın denemeye devam az kaldı badecim. kaçırmış olamazsın. çok yakın az kaldıı.
kızlar dün noldu biliyo musunuz evde oturuyoruz annem geldi ben tv nin karşısında uzanmışım. eşimde sağımda oturuyor. balkonun kapısını açtı. biz üçüncü katta oturuyoruz. bir güvercin beyaza yakın gri ama maşallah kocaman çat balkona kondu. eşimin lastik ayakkabısı var masanın üstünde duruyor. onun üstüne kondu ve onu yere düşürdü. sonra bakarken pat uçtu salona girdi direk masanın üstüne kondu. ama görceksiniz sanki evin sahibi o dolaşıyo masanın üstünde tınmıyo yani. siz kimsiniz diye bize hava atıyo. sonra uçtu dolabın üstüne ordan karşı duvarda iki monte dolapcık var onun üstüne uçtu. bi güzel konduğu yerlere sıçtı ama öyle panik yok. e hadi çıksan iyi olur diye biz sıkıştırınca mutfaga geçti ordan mutfak balkonuna zor öteledik. ben mutfak balkonunun iki camını açtım kapalı çünkü. ve zorla gitti yani. enteresan dimi ilk defa böyle birşey oluyor. müjdeci mi acaba ??:dance::dance:
badenur ben 26 günde 1 adet oluyorken son 2 sene adet ovülasyon günüm genelde 13. - 14. günüudü. yani seninde biraz geç olabilir yani lutheal faz (ovülasyondan sonraki süre) kısa olabilir. 2-3 gün daha tesy yap. bir de yaron doktora gittiğinde muayene olacaksan o yumurta kaç cm olmuş çaylamış mı çatlamak üzere mi görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?