38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Badenur'cum daha evve de yazdım ama kaçırmış olabilirsin, test çubuklarını akan idrarın altına tutma. 4 saat sıkışık idrar deniyor belli bir saatte ( ne zaman istersen ) tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra az sıvı tüket, istemiyorsan tüketme 4. saatin sonunda idrarı temiz bir plastik bardağa al ve test çubuğunu 20 sn kadar daldır, konsantre idrar da LH yükselmesini böyle rahat görürsün ben öyle yapmıştım. Bir de testleri mutlaka akşam yap sabah veya öğleden sonra değil. Akşam yaptığın test o günün içindeki tabloyu sana verir sabah yaparsan bir gün önceki durumu öğrenirsin. Ben akşamları saat 20:00 da yaptım sen de sana uygun satte yapabilirsin, sonrasında değerlendirmen gerekiyorsa değerlendirirsiniz. Kolay gelsin.kaydirigubbakcemile3

Alabama'cım
, güvercin olayı çok enteresan ben de onun müjdeli bir haber getirmek istediğini düşünüyorum, pislemesi de kısmet ve bolluktur. Bebekler kısmetleriyle gelecekler inşallah, çok güzel bir olay yaşamışsınız erken müjde vermeye gelmiş sanki. hihoyyyt

ya waters olcak işmi yani evin içine gir sen uç kafana göre takıl hiç stres falan yok yani masanın üstünde bekçi gibi yürüyo bi otarafa bi bu tarafa kesin sahipli kuştu evcildi belli bide büyük valla nerdeyse tavuk kadar vardı besili yani tam transfer günü ben müjdeci olduğuna inanmak istedim sende öyle diyosun yuppiiii

merhaba canım hoşgeldin. yanlış anlamazsan niye elli mesaj limitini doldurmaya çalıştığını anlamadım. özelden yazışmıyoruz ki biz burda herkes ortaya konuşuyor çok özel bir durum olmadıkça. ben mi yanlış anladım acaba ? ne demek istediğini anlamamış olabilirim. :uhm:

selam yagmursesi. sen bizi tanıdıgına ve ben (kendi adıma konuşayım) seni tanımadığıma ilave olarak aynı zamanda eğitimci ve kan grubun da B olduğuna göre sen gukem misin? yani ben çok mu zekiyim paranoyak mıyım ay ben neyim? delikafaduldendelikafadulden

sen paronoyaksın canım.:))) ben anlamıyorum ne demek istediğini.kıvırcık hanım:)))ayy bi ösledim ki valla

hoşbulduk canımm. işallah ikizin olur da laf yetiştirmeye zaman bulamazsın:))) bu 38 yaş üstü hanımlarla uğraşılmaz valla maşallah hiç bi lafın altında kalmıyosunuz:)) sigaracı özledim valla:)))

watersciğim geçmişi okuyamadım. bebeğinin cinsiyetini çok merak ettim inan:) bir arkadaşımınki cuma günü belli oldu erkek.seninki?

sen paronoyaksın canım.:))) ben anlamıyorum ne demek istediğini.kıvırcık hanım:)))ayy bi ösledim ki valla

yaaa işte herkese diyom ben aslında deli değilim çok akılıyım diye ama inandıramıyorum (zekiden vazgeçtim zeka başka şey çok zeki deliler de var)
nerelerdeydin ?aaa hatırladım ben sana küsmüştüm habersiz kayboldun diye!!! delikafadulden

süperrrrrrrrrrrrrr ay çok sevindim. işallah darısı hepimizin başına olur.ya inan gukem falan değilim. az sabırlı olun nolur yazcam şu 50 mesaj sonra özelden.

gukem in ikizi? laelaelaelaelaekafamçokkarıştıbilmiyorumkismile
niye bu gizlilik? :1ninca:
bari git diğer başlıklara saçma sapan şeyler yaz 50 mesaj dolsun :roflol:

canım, çok teşekkür ederim, evet daha önceki açıklamalarını ne yazıkki kaçırmışım, bu durumda çokta doğru yapmadığımı anlıyorum, :1no2: yarın dediğin şekilde uygularım, inşallah kaçırmamışımdır......... kısmet artık.....

waterste olmasa kimse ovülasyon testi kullanmayı öğrenemeyecek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…