arkadaşlarrrrrrr, iyi pazarlar
şu ovulasyon testi ile başım belada, hep tek çizgi.......
25 günde bir regl olurum. içindeki kullanım şekline göre 8. günden itibaren testlere başlamam gerek, ben 6. günden başladım, bugün 10. günüm hala tek çizgi, preseed ile şansımı denemek istiyorum... kaçırdım mı? var mı süresi? anlamadım..... kullanan arkadaşlardan fikir rica ediyorummmmm.
inşalllah şekercim ya ne zor şimdi de embriyolar rahim duvarına nasıl tutunura takıldım yani şu tüp işi de aslında bi yerde allahın işi her embriyonun yüzde elli şansı var bakalım ne kadar şanslıyız embriyolarımla. sıfır çekmeyelim de . gerçi ben kumarda kaybederim belki embriyo aşkında kazanırım.
saol tatlım inşallah kısmet olur o güzel günleri yaşamak. rüyamda kırmızı bir boğazlı kazak giydim ve kırmızı taşlı altın bir kolyem var onu taktım dışarı çıkıyomuşuz süslendim falan.
doğru söylüyorsun waterscım. bende bazen aynen senin dediğin gibi takılmıyorum. sonra aklıma geliyo heyecanlanıyorum sonra bi an geliyo boşuna heyecan yapmaaa sıfır çekebilirsin hazırlıklı ol diyorum. allah büyük yaşanacak günlerimiz nasılsa onu yaşayacağız göreceğiz. yazımızda vardır inşallah.
bencede deniz haklı bu akşam da dene yarın denemeye devam az kaldı badecim. kaçırmış olamazsın. çok yakın az kaldıı.
kızlar dün noldu biliyo musunuz evde oturuyoruz annem geldi ben tv nin karşısında uzanmışım. eşimde sağımda oturuyor. balkonun kapısını açtı. biz üçüncü katta oturuyoruz. bir güvercin beyaza yakın gri ama maşallah kocaman çat balkona kondu. eşimin lastik ayakkabısı var masanın üstünde duruyor. onun üstüne kondu ve onu yere düşürdü. sonra bakarken pat uçtu salona girdi direk masanın üstüne kondu. ama görceksiniz sanki evin sahibi o dolaşıyo masanın üstünde tınmıyo yani. siz kimsiniz diye bize hava atıyo. sonra uçtu dolabın üstüne ordan karşı duvarda iki monte dolapcık var onun üstüne uçtu. bi güzel konduğu yerlere sıçtı ama öyle panik yok. e hadi çıksan iyi olur diye biz sıkıştırınca mutfaga geçti ordan mutfak balkonuna zor öteledik. ben mutfak balkonunun iki camını açtım kapalı çünkü. ve zorla gitti yani. enteresan dimi ilk defa böyle birşey oluyor. müjdeci mi acaba ??:dance::dance:
merhaba arkadaşlar...
ayy hepinizi bir özledim ki deniz bulut,hereda,karamel,waters ,erverdi,alabama,badenur,hülya,patikler...
valla geçmiş sayfaları(bensiz yazıştıklarınızı ) okumak için can atıyorum ama şuan vaktim yok. hepinizle ilgili gelişmeleri öyle merak ediyorum ki...
kendimle ilgili ayrıntıları da sonra yazacağım özelden. buraya yazamam.ama önce şu 50 mesaj limitimi doldurmam lazım. hepinizi öpüyorum.bugün buğday çimi için ambar a gittim. valla hepiniz aklıma geldiniz:))sevgiyle kalın
merhaba arkadaşlar...
ayy hepinizi bir özledim ki deniz bulut,hereda,karamel,waters ,erverdi,alabama,badenur,hülya,patikler...
valla geçmiş sayfaları(bensiz yazıştıklarınızı ) okumak için can atıyorum ama şuan vaktim yok. hepinizle ilgili gelişmeleri öyle merak ediyorum ki...
kendimle ilgili ayrıntıları da sonra yazacağım özelden. buraya yazamam.ama önce şu 50 mesaj limitimi doldurmam lazım. hepinizi öpüyorum.bugün buğday çimi için ambar a gittim. valla hepiniz aklıma geldiniz:))sevgiyle kalın
sen paronoyaksın canım.:))) ben anlamıyorum ne demek istediğini.kıvırcık hanım:)))ayy bi ösledim ki vallaselam yagmursesi. sen bizi tanıdıgına ve ben (kendi adıma konuşayım) seni tanımadığıma ilave olarak aynı zamanda eğitimci ve kan grubun da B olduğuna göre sen gukem misin? yani ben çok mu zekiyim paranoyak mıyım ay ben neyim? delikafaduldendelikafadulden
hoşbulduk canımm. işallah ikizin olur da laf yetiştirmeye zaman bulamazsın:))) bu 38 yaş üstü hanımlarla uğraşılmaz valla maşallah hiç bi lafın altında kalmıyosunuz:)) sigaracı özledim valla:)))merhaba canım hoşgeldin. yanlış anlamazsan niye elli mesaj limitini doldurmaya çalıştığını anlamadım. özelden yazışmıyoruz ki biz burda herkes ortaya konuşuyor çok özel bir durum olmadıkça. ben mi yanlış anladım acaba ? ne demek istediğini anlamamış olabilirim. :uhm:
watersciğim geçmişi okuyamadım. bebeğinin cinsiyetini çok merak ettim inan:) bir arkadaşımınki cuma günü belli oldu erkek.seninki?
süperrrrrrrrrrrrrr ay çok sevindim. işallah darısı hepimizin başına olur.ya inan gukem falan değilim. az sabırlı olun nolur yazcam şu 50 mesaj sonra özelden.Benim ki kız olacak teyzesi..darısı başına inşallah..
sen paronoyaksın canım.:))) ben anlamıyorum ne demek istediğini.kıvırcık hanım:)))ayy bi ösledim ki valla
GUKEM sen var ya alem bir hatunsun..tam bir gizem küpü oldun çıktın. Demek YAĞMURSESİ peki hadi öyle olsun ama ben gukem 'e alışığım. Hoşgeldin tekrar, özelden hepimize mesaj mı yazacaksın şimdi.
NOT : Bu hatunun gukem olduğuna eminim.
süperrrrrrrrrrrrrr ay çok sevindim. işallah darısı hepimizin başına olur.ya inan gukem falan değilim. az sabırlı olun nolur yazcam şu 50 mesaj sonra özelden.
Badenur'cum daha evve de yazdım ama kaçırmış olabilirsin, test çubuklarını akan idrarın altına tutma. 4 saat sıkışık idrar deniyor belli bir saatte ( ne zaman istersen ) tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra az sıvı tüket, istemiyorsan tüketme 4. saatin sonunda idrarı temiz bir plastik bardağa al ve test çubuğunu 20 sn kadar daldır, konsantre idrar da LH yükselmesini böyle rahat görürsün ben öyle yapmıştım. Bir de testleri mutlaka akşam yap sabah veya öğleden sonra değil. Akşam yaptığın test o günün içindeki tabloyu sana verir sabah yaparsan bir gün önceki durumu öğrenirsin. Ben akşamları saat 20:00 da yaptım sen de sana uygun satte yapabilirsin, sonrasında değerlendirmen gerekiyorsa değerlendirirsiniz. Kolay gelsin.kaydirigubbakcemile3
:
waterste olmasa kimse ovülasyon testi kullanmayı öğrenemeyecek kaydirigubbakcemile3canım, çok teşekkür ederim, evet daha önceki açıklamalarını ne yazıkki kaçırmışım, bu durumda çokta doğru yapmadığımı anlıyorum, :1no2: yarın dediğin şekilde uygularım, inşallah kaçırmamışımdır......... kısmet artık.....
yok melilayda neden saklansın. o gukem değil ikizi yerimsenibenBen varım ama yeniyim. sen Gukem diilsen Melilayda mısın acaba
haftaya adet olacağım.sen ne durumdasın? kaçıncı günün bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?