38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

sagol cnm heradam , senin gibi akıllı olgun bilincli biriyle konusmak gercekten cok guzel.. sanırım hormonlar hucumda yine :)

evet canım testlere devam ediyorum, halen tek çizgi......

ama arkadaşlar, ebe ile evde doğum yapılan günlerden bu günlere gelmedik mi? benim söylemek istediğim, tıp hergün yeni imkanlar sunuyor, ilerde de tutunması için çözüm üreteceklerdir, ondan sonra 9 ay hamilelik sürer ya da sürmez.... yaşar ya da yaşamaz..... işte o kısım tamamen nasip kısmet.........

Ay evet Mustafa'yı hiç söyleme. Verdiğim para haram zıkkım olsun.

En çok koyanda bufalo sürüsünü yaklaşan düşman ordusu sandı demesiydi. Sanırsın harp sanatları dahisi değilde , zavallı mustafa efendi.

Hamilelikte pozitif olmak lazım dime, peki ben neden olamıyorum, neden hep esimle gecmiste yasadıgımız sorunlar aklıma geliyor, neden surekli onunla dalasmak ve canını yakma istegi duyuyorum??

senin kafan atmış bişiyler anlat rahatla şekercim. olur böyle şeyler. dalaşmak istiyosanda dalaş boşver elinden geleni ardına koma.

yaa işte görüyomusun neler oluyor hayatta gerçi ben insanın başına gelen kötü tecrübelerin geçmişte yapmış oldukları hatanın bedeli olarak yaşandığına inanmak istemem hiçbir zaman ama aklına da geliyor acaba mı diye. allah sabır versin

Alabama'cım, bu konuda ben de fikrimi söyleyeyim. Can Dündar'ın sadece beceremediğini düşünüyorum, onu maalesef aşan bir çalışmaydı Mustafa. Ancak gizli bir ajandayla hareket edildiğini düşünmüyorum. Bence Atatürk ile ilgili her yapıma ilgi göstermemiz lazım. Yapılmalı ki, her biri bir öncesinden daha yakın olsun gerçek Atatürk'e, daha başarılı bir çalışma olsun . Neticede Livaneli'nin çalışması da bir belgesel değil; herşeye rağmen seyretmek gerekir diye düşünüyorum.

bende böyle düşünebilsem

bende bu yaşadıklarımın isteğe bağlı kürtajın etkisiyle olduğuna inanıyorum. Zatende öyle olmadı mı o kürtaja ait yapışıklık diğer iki bebeğin gelişmemesinin nedeni oldu.

İlk bebek 4,5-5 haftalıktı karından ultrasonla göründü. 29. gün kan testi 1000 den fazlaydı yani ne kadar sağlıklıymış. Diğer bebekler ise 5 haftalıkken vajinal ultrasonla ancak göründü

Ama artık tamam diyorum bir hataydı oldu zaten acısını fazlasıyla çektim.

Canım benim, ne olur böyle düşünme. Az önce Allah'ın 'ol' demesi gerektiğinden bahsediyorduk. Çok istiyorum tam bilebilmek, nerede 'külli irade' nerede 'cüzi irade' devreye girer diye. Ne kadarını ben yaptım, ne kadarını zaten yapmam bana yazılmıştı? Belki zorlu yollardan gelmese bu sıpalar, biz de çocuklarının kadrini kıymetini bilmeyen şu salak suluk tiplerden olur muyduk? Herşey bir sebep üzre, hepsinin de kötü nedenlerden kaynaklanması gerekmiyormuş. Bu konuda sınavımız var demek ki Karamel'im, inşallah bir an önce alnımızın akıyla veririz bu sınavı.

İşte tam bu nedenle eşim bana hep senin inancın dilinde, kalbinde olsa böyle düşünmezdin der.

Nerede 'külli irade' nerede 'cüzi irade' devreye girer diye. Ne kadarını ben yaptım, ne kadarını zaten yapmam bana yazılmıştı?

Ne güzel yazmışsın aynen bu. Ama gel gör ki tamam dememe rağmen tam teslimiyetçi olamamak en büyük sıkıntım.

Sürekli bir sorgulama içerisindeyim ne yzık ki.

herada cım
bende aynı düşüncedeyim valla Ne kadarını ben yaptım, ne kadarını zaten yapmam bana yazılmıştı? bu konuda gerçekten savaşmak mı gerek yoksa bööle geniş geniş oturupta olcaksa zaten olur demek mi?
bende bu kadar uğraşınca olmuyorsa bırak gitsin deme modundayım bu günlerde hem üzgün üzgün bunu düşünüyorum savaşı kaybettim mi acaba :tomato:

hülya yiğen veya 1 arkadaş falan ing bilmiyor mu öyle de halledebilirsiniz belki.
ben bir arkadaşıma genel sağlık için verdimdi o müzmin peklik yaşar. cumartesi gördüm 1 haftalık kullanımla sabah tuvalete çıkabildiğini bunun büyük mutluluk olduğunu söyledi.
başka arkadaşımın da adetleri gecikiyor 45 yaşında adet öncesi sendromu yaşıyor dr sadece progesteron vermiş (kilo almayım diye hormon vs istememiş) bir işe yaramamış. cumartesi ona da aldım. ben 1 ay sonra ilaçların yapamadığı işi yapacağına inanıyorum.:içelim:

Kinder'cim, teslimiyet ve vazgeçmeyi ayır lütfen. Biz üzerimize düşeni yapıcaz öncelikle, sonrasını da Allah'a bırakıcaz. Ümitsiz olmaya daha vakit var.

edin tabi :) dur bende birşeyler var. Çizgi kahraman olmazsa yollarım bakarsın / yolladım bile bir bak beğenirsen kullanırsın

Son düzenleyen: Moderatör:

canımcım ben gerçeğe yakın olanları kendi süzgecimden geçirerek evet yada hayır diyecek şekilde onaylıyorum ya da onaylamıyorum. inan senin kadar iyi niyetli değilim hatta kötü niyetliyim üzgünüm. elbette vedayı izleyeceğim yine kendi süzgecimden geçireceğim. çünkü ben bu konuda fanatiğim ama boş bir fanatik değilim dolu bir fanatiğim. o film için iyi niyetli bir genelleme yapmam için her karesinde iyi niyetli olmam gerekir ki bu mümkün değil. ha bu arada hiç üstünde çalışılmış bir çalışma değildi kesinlikle bilinenler doğru olanlar en azından ilkokul seviyesinde aldığımız bilgilerdi zor şartlarda ulaşılmış bilgiler değildi yani. biraz hararetli oldu belki ama inan bu konuda toleransım hiç yok denecek kadar az az denecek kadar hiç.

karamelcim lütfen öyle düşünme çünkü bunun sonu yok. ve yanılıyorsun bunlar insan olarak bizim olaylara kattağımız doğru yanlış değerlerden kaynaklanıyor. yani biz anlam yüklüyoruz. bu tecrübeleri yaşamasaydın da başka bir yanlışını hatırlasaydın belki ona yükleyecektin. herşey insanlar için herşey. bizde insanız sonuçta çok da kaliteli yaratıklar değiliz. ders almak önemli olan ve bunu ileriye taşımak. belki yarın senin evladın aynı hataya düşmek üzere olacak sende onu tecrübenle yönlendireceksin iyi yada kötü bunu asla yaşamadan bilemezsin ama.

rahatlattın beni , bende hep böyle düşünmek istiyoruma.s.

rahatlattın beni , bende hep böyle düşünmek istiyoruma.s.
son ders ferhan şensoy un filmi 2008 de oynamıştı tavsiye ederim mükemmel bir film bence. sonunda koca koca harflerle yazıyo DERSİ HAYAT VERİR diye :). dersimizi çalışalım iyi yada kötü . için rahat aynen öyle düşünebilirsin şekerim karamelim. önemli olan dersi çakozlayabilmek. öyle yada böyle sen dersini almışsın kanka.

merhaba arkadaşlar
maşallah gene döktürmüşsünüz ay hızınıza yetişemiyorum okumam gereken bir yüz sayfa vardır sanırımzemuszemus

yani çaktın köfteyi diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…