38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizcim ;eşimin sayısı 10 milyon civarıbu sayı yıkanmamış hali.sonra tabiiki yarıya düşebiliyor..mikroda tek sperm kullandıkları için .sayıyı önemsemiyorlar.yani 10 ya da 6 milyon tüp için az değil(düşün memorial bile önemsemedi.sadece spermleri 8000kezdaha fazla büyütüp en iyisini kullanacaklarını söylemişlerdi).aslında doğru söylüyorsun son aşımamda ki sayısını dr da az bulmuştu.,az vermiş demişti.ama bu o anki stresiyle ilgiliydi.fazla verememişti .ml olarak.ama tüpte farketmiyor sayı.sigara(günde en az 2 paket) alkol var ilaç içmez.pekte sebepsiz sayılmaz belki de.hadi aşılamalarda bu yüzden olmuyor diyelim.e tüp?....................
ben 4 ay takip yaptırdım.2 sünde klomen kullandım.diğer ikisinde spontan dı.klomenle hep 2 yumrta oluştu.150 ile sanmıyorum bişeyler olacağını.en son denemedegünde 325 menogon kullandım sadece menogon.bende menogon etki gösteriyor yumurta gelişiminde. 8 yumurta 6 sı büyüdü 4ü işlem gördü2 si devam etti sonra bıraktılar bölünmeyi.klomenle ilgili benimki sadece bir düşünce idi.tabiii ki riskli.bilmiyorum başka birşeyler olmalı yapacak

haa denizcim eşimin doğruyu söylemediği ile ilgili bir şüphen varsa o konuda içimiz rahat.daha önce gttiği dr a onun haberi olmadan gidip durumu ile ilgili bilgi almıştım.hem çok kötü bir ihtimalle öyle birşey olsa idi ki ihtimal vermiyorum.hani sakladığı birşey olsa tüp denemeye yanaşmazdı.çünkü bir diş çektirmek kadar basit bir şey değil biliyorsun.maddi manevi

Badenur gözün aydın canım. O çift çizgi 24 ile 36 saat arası görülebilir; sen ödevleri yap bu arada. ıstersen yarın akşam da tekrarlayabilirsin testi tabii ama bugün yarın önemli günler. Haydi hayırlısı olsun.

Erverdi'cim, sana da selam olsun. Ben yüzümü bir tek o güldürdüğü için aşılamadan yanayım, bana kalsa hep aşılama yaptırırım ama şu da bir gerçek, rezervin iyi gözüktüğü bir ay, hele de yaşın müsait, senin yerinde olsam tüp denerdim. Allah korusun olmadı, bir şekilde aşılama ile devam edilebilir, ileride -umarım gerek kalmaz- yaş ilerlemeden acaba bir tüp daha denese miydim demezsin.

Karamel'cim, iyice saçmalıyorlar artık. Hem tedavini üstlenmiyor yaş sebebiyle, hem tedavini sınırlıyor, şansını azaltıyor. Hem her zaman yaş da değil, burada da bir arkadaşımız da vardı hatırlarsın, erken yaşta menapoza giren ve donasyona sıcak bakan insanlar var. Sana ne yahu, soy karışırmış. Bu ülkede evliyken başkasından hamile kalan, çocuğu da bir güzel doğuran kadınlar yok sanki. Bu hükümet çok fazla girmeye başladı aile hayatımıza, bu kadar mı cahilce yapılır bu işler. Aklı selim birileri çıkar da dur der artık umarım, yoksa iş bize düşüyor, bizim harekete geçmemiz lazım. Daha önce de yazmıştım, ciddi ciddi düşünüyorum dava açmayı zaten. Çaresizce her umudu kovaladığımız günlerde üst üste başımıza gelenlere bak yahu.

Son düzenleme:

Rüzgar Deniz hoşgeldin canım, güzel anne. Maşallah 3 ayı bitirmiş Rüzgar, tekrar tekrar kolaylıklar diliyorum sana. Umarım uslu ve annesini zorlamayan bir bebektir Rüzgar. Benim için öp, kokla minik prensi.

selam kızlar badecim çift çizgiyi yakalamışsın hadi hayırlısı çok çalış çooookkkk peşini bırakma atla üstüne

erverdi canım ben sana şöyle bir şey söylesem eşim geçende söyledi hani tek yumurtamız gelişiyo ya dediki o zaman bu ilaçları hiç kullanmasan bu olgunlaşan yumurtanı alsalar yine opuyla ve direk spermle dölleyip transfer etseler olmaz mı. hiç takip de yapmıcak yumurtlama zamanı çift çizgiyi yakalayınca yatcan alcaklar yumurtayı. hem tedavi ücreti düşer hem de ilaca para vermessin bence gayet de güzel olur bunu teklif edip belki bir tüp parasına üç yada dört tüp yaptırabilirsin. hatta 8 defa bile yaparsın aşılamadan ne farkı varki bir tek anestezi ile opu işlemi. ki benim eğer bu tedavim sonuçsuz olursa ücüncü tedavim bedava olacak ya sadece opuda anestezi alacağım için sanırım 460 tl ekstra para ödeyeceğim o kadar. e hadi opu da 1000 lira olsa 1500 lira tutsun. böyle 5 yada 6 defa deneme yapılabilir. mantıksız mı? en azından döllenmeyi garantiye alırsın. ya da klomen ile iki yumurta geliştirip iki yumurtanı aldırıp aynı sistem de düşünülebilir. olmaz mı sizce kızlar?

Rüzgar Deniz hoşgeldin canım, güzel anne. Maşallah 3 ayı bitirmiş Rüzgar, tekrar tekrar kolaylıklar diliyorum sana. Umarım uslu ve annesini zorlamayan bir bebektir Rüzgar. Benim için öp, kokla minik prensi.

Merhaba Herada'cığım, nasılsın? Evet cumartesi 4 aylık oluyor Rüzgar. Teşekkürler canım ama çok zor bir işmiş meğer, üstelik oldukça yaramaz ve huysuz bir adam. Hani derler ya iğneyle kuyu kazmak, aynen öyle. Akşama kadar pestilimi çıkarıyor valla. Bazen saat 7.00'yi iple çekiyorum uyusun diye. O uyuduktan bir müddet sonra kendime gelebiliyorum. Şikayet etmiyorum tabii ama maalesef huysuz bir oğlum var, oysa hamileyken ne kadar sakindi karnımda. Hamileyken beni uslu olacağım diye uyutmuş beyefendi kaydirigubbakcemile3 Öperim tabii, ne demek, seve seve :) Sen nasılsın arkadaşım?

Alabama'cım, dediğin de bir yöntem. Hatta Memorial ilaçsız tüp bebek denemesinde pozitifi yakalayan Türkiye'deki ilk hastane diye biliyorum. Ancak olasılığı düşük olduğundan, son çarelerden biri olarak teklif ediliyor diye biliyorum. Bu durumda sadece ilaç masrafını düşeceksin, ihtimal çatlatma iğnesiyle ovulasyonu da kontrol altına almak isteyecekler. Maliyet olarak sanki sadece ilaç fiyatı fark edecek gibi duruyor, elbette konuşmak lazım ama ne bileyim hala maliyetli bir işlem gibi geldi bana.

Uzuuuuuuuun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar, nasılsınız? Güzel haberler var mı topikte?

Ben oğluşum yüzünden nete giremiyorum pek, girdiğim zaman ise maillerimi kontrol edip çıkıyorum. Çünkü gündüzleri Rüzgar en uzun 20 dakika uyuyor ve o uyurken ışık hızıyla ev işlerimi yapmak durumunda kalıyorum, uykuya hasretim resmen, şöyle deliksiz bir gece uykusu için neler vermezdim mafoldumben Yine de çok güzel bir duygu ve her fırsatta sizler için dua ediyorum :) Sanırım yeni arkadaşlarımız da gelmiş, hepsine hoşgeldiniz diyorum ve dualarıma sizleri de dahil ediyorum :)

Rüzgar Deniz'cim, kolaylıklar diliyorum hayatım, zeki bir oğlun var, hiç olmazsa uslu bir oğlan olacak diye hamilelikte rahat ettirmiş sana Biliyor tabii ne kıymetli ve kadar çok sevilen bir bebek olduğunu, yapsın bakalım yaramazlığını...

Ben iyiyim diyeyim. Aralarda gelgitler oluyor ama işte sanıyorum ay sonunda ya da nisan başında yeni bir denemeye daha başlarım, hayırlısıysa.

Roniyam, Waterss ve Esterya arkadaşlarımız hamile. 2 kız ve bir erkek bebek bekliyoruz topic'te. Alabama'cım da yeni transferini oldu, heyecanla onunla geri sayıyoruz.

Evet hiç değilse hamileliğimde zorlamadı küçük bey :)

Canım benim, hayırlısı olsun, inan hep dualarımdasınız, gerçekten hepinizin bu duyguyu yaşamasını çok isterim, dilerim bir an önce kavuşursunuz yavrularınıza :) Doğurun da siz de yaşayın bakalım gazlı, kolikli ve uykusuz geceleri iiiiiinnnnnşşşşşaaaaaalllllllllaaaaaahhhhhh...

Aaaaaaaa süpeeeeeeeerrrrrrr iki kız ve bir erkeğimiz oluyor ha? Gerçekten harika :) Testler yapıldı mı? O stres çok kötü çünkü, onun için soruyorum.

Alabama'cığım inşallah senin ufaklık da gelecek canım, heyecanla bekliyorum sonucu :) Ne zaman belli olacak?

hoşgeldin rüzgarcım oğlunu benim için de öp. ee bu işler kolay değil. anne olupda yan gelip yatıyorum diyen yok. allah sabrını kuvvetini veriyodur mutlaka ben yine de istiyorum razıyım herşeye.

heradacım aşılama acıbademde 750 liraydı tüp 3950 hiçbir fark yok opudan başka. bide dölleme olayı var tabi de yine de bana mantıklı geliyor. bu ikisinin arasında bir yöntem geliştirilebilir. gençler ve yumurtası fazla olanlar için olasılığı düşük olabilir ama bizim gibi iki yumurtaya üç yumurtaya zor sahip olanların olasılığı zaten düşük. ayrıca yeni kanunda ilaç maliyetleri düşecek deniliyor çünkü hedef bir iki yumurtayı güzel geliştirmek tüm yumurtaları koca koca hale getirmek değil miş bunu tv de doktor söyledi. dolayısıyla tedavinin de ücreti düşecek ilaçların da dozajı düşecek. düşmeli zaten mantıken. ha baktın ultrasonda çatlama olmuş ama ebad uygun değil yapmassın o ay. benim mesela çatlamamda sorun yok yani çatlama iğnesine ihtiyacım yok. yumurta takiplerimde her ay bir yumurtam 21 mm ye rahatlıkla ilaçsız geliyor. artık onun kaliteli mi değil mi olduğu riskine de bana parasal avantaj sağlıyacaksa katlanabilirim. geçen tedavimde tek kalitesiz yumurtaya 5800 lira ödemedim mi neden olmasın ??

Son düzenleme:
Waterss arkadaşımız yaptırdı testini beş gün önce, genel değerleri çok iyi, gayet güzel bir sonuç çıkacağına çok inanıyoruz.

saol rüzgarcım inşallah mutlu haberler olur. oğlun gerçekten çok tatlı maşalllahhhh nazar değmesin onun dötünü ısır benim için. test tarihim 25 mart hayatım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…