- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
Badenur'cum daha evve de yazdım ama kaçırmış olabilirsin, test çubuklarını akan idrarın altına tutma. 4 saat sıkışık idrar deniyor belli bir saatte ( ne zaman istersen ) tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra az sıvı tüket, istemiyorsan tüketme 4. saatin sonunda idrarı temiz bir plastik bardağa al ve test çubuğunu 20 sn kadar daldır, konsantre idrar da LH yükselmesini böyle rahat görürsün ben öyle yapmıştım. Bir de testleri mutlaka akşam yap sabah veya öğleden sonra değil. Akşam yaptığın test o günün içindeki tabloyu sana verir sabah yaparsan bir gün önceki durumu öğrenirsin. Ben akşamları saat 20:00 da yaptım sen de sana uygun satte yapabilirsin, sonrasında değerlendirmen gerekiyorsa değerlendirirsiniz. Kolay gelsin.kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar, avulasyon testinde çift çizgiyi gördüm nihayet hemde oldukça koyuuuu hihoyyyt hihoyyyt
watress canım tam dediğin gibi yaptım ve bugün ilk kez çift çizgi........ acaba öncesinde de varmıydı bu çizgi??? yani gün kaçırdınm mı??? daha kaç gün devam eder??? teste devam edecek miyim? bilmiyorumkismile
Heyecanlandığım şeye bak, :roflol: yumurtalarım çatlamış :roflol:
Badenur'cum daha evve de yazdım ama kaçırmış olabilirsin, test çubuklarını akan idrarın altına tutma. 4 saat sıkışık idrar deniyor belli bir saatte ( ne zaman istersen ) tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra az sıvı tüket, istemiyorsan tüketme 4. saatin sonunda idrarı temiz bir plastik bardağa al ve test çubuğunu 20 sn kadar daldır, konsantre idrar da LH yükselmesini böyle rahat görürsün ben öyle yapmıştım. Bir de testleri mutlaka akşam yap sabah veya öğleden sonra değil. Akşam yaptığın test o günün içindeki tabloyu sana verir sabah yaparsan bir gün önceki durumu öğrenirsin. Ben akşamları saat 20:00 da yaptım sen de sana uygun satte yapabilirsin, sonrasında değerlendirmen gerekiyorsa değerlendirirsiniz. Kolay gelsin.kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar, avulasyon testinde çift çizgiyi gördüm nihayet hemde oldukça koyuuuu hihoyyyt hihoyyyt
watress canım tam dediğin gibi yaptım ve bugün ilk kez çift çizgi........ acaba öncesinde de varmıydı bu çizgi??? yani gün kaçırdınm mı??? daha kaç gün devam eder??? teste devam edecek miyim? bilmiyorumkismile
hele şükür sonunda çift çizgi.hadi kolay gelsin artık
hele şükür sonunda çift çizgi.hadi kolay gelsin artık
sağol canım naniknanik umut işte.........
iyiya işte daha ne duruyon çalışsanakafamçokkarıştı yarın büyük ihtimal koyu çizgi çıkmaz ama belirgin olur genede yarında çalışacaksın elin mahkumsositosositoBadenur'cum daha evve de yazdım ama kaçırmış olabilirsin, test çubuklarını akan idrarın altına tutma. 4 saat sıkışık idrar deniyor belli bir saatte ( ne zaman istersen ) tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra az sıvı tüket, istemiyorsan tüketme 4. saatin sonunda idrarı temiz bir plastik bardağa al ve test çubuğunu 20 sn kadar daldır, konsantre idrar da LH yükselmesini böyle rahat görürsün ben öyle yapmıştım. Bir de testleri mutlaka akşam yap sabah veya öğleden sonra değil. Akşam yaptığın test o günün içindeki tabloyu sana verir sabah yaparsan bir gün önceki durumu öğrenirsin. Ben akşamları saat 20:00 da yaptım sen de sana uygun satte yapabilirsin, sonrasında değerlendirmen gerekiyorsa değerlendirirsiniz. Kolay gelsin.kaydirigubbakcemile3
Rüzgar Deniz hoşgeldin canım, güzel anne. Maşallah 3 ayı bitirmiş Rüzgar, tekrar tekrar kolaylıklar diliyorum sana. Umarım uslu ve annesini zorlamayan bir bebektir Rüzgar. Benim için öp, kokla minik prensi.
Rüzgar Deniz'cim, kolaylıklar diliyorum hayatım, zeki bir oğlun var, hiç olmazsa uslu bir oğlan olacak diye hamilelikte rahat ettirmiş sanaBiliyor tabii ne kıymetli ve kadar çok sevilen bir bebek olduğunu, yapsın bakalım yaramazlığını...
Ben iyiyim diyeyim. Aralarda gelgitler oluyor ama işte sanıyorum ay sonunda ya da nisan başında yeni bir denemeye daha başlarım, hayırlısıysa.
Roniyam, Waterss ve Esterya arkadaşlarımız hamile. 2 kız ve bir erkek bebek bekliyoruz topic'te. Alabama'cım da yeni transferini oldu, heyecanla onunla geri sayıyoruz.
41 kere Tam yemelik, yakışıklı Rüzgar Bey. Halinden çokkkk mutlu gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?