• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba arkadaşlar.
ayy ben bugün 19 yıl sonra bir kez daha hala oldum.öyle tatlı öyle tatlı ki kızımız anlatamam.ŞEKER GıBı teyzeleri. 3.750 g.51 cm de boy.yanakları tombul tombul.Adı da Zeynep Sultan.baktı da açık olur işallah.hem bugün benim 1. nikah yıldönümüm. hem de bugün okulda 23 nisan bayramını kutladık acayip bi gündü yaa

merhaba arkadaşlar.
ayy ben bugün 19 yıl sonra bir kez daha hala oldum.öyle tatlı öyle tatlı ki kızımız anlatamam.ŞEKER GİBİ teyzeleri. 3.750 g.51 cm de boy.yanakları tombul tombul.Adı da Zeynep Sultan.baktı da açık olur işallah.hem bugün benim 1. nikah yıldönümüm. hem de bugün okulda 23 nisan bayramını kutladık acayip bi gündü yaa

Canım allah analı babalı büyütsün. Tez zamanda da sana benzerini versin inşallah...

merhaba arkadaşlar.
ayy ben bugün 19 yıl sonra bir kez daha hala oldum.öyle tatlı öyle tatlı ki kızımız anlatamam.ŞEKER GİBİ teyzeleri. 3.750 g.51 cm de boy.yanakları tombul tombul.Adı da Zeynep Sultan.baktı da açık olur işallah.hem bugün benim 1. nikah yıldönümüm. hem de bugün okulda 23 nisan bayramını kutladık acayip bi gündü yaa

ooo hergünün böyle güzel olsun inşallah
adı gibi bahtıda güzel olsun bebişin kaydirigubbakcemile2
tebrikler 1.yılın içinde nice nice yıllara :lepi:

ooo hergünün böyle güzel olsun inşallah
adı gibi bahtıda güzel olsun bebişin kaydirigubbakcemile2
tebrikler 1.yılın içinde nice nice yıllara :lepi:
canım benim teşekkür ederim.
ayy ne kadar mutluluk verici bir bebeğin gelmesi. aslında çokkk sevindim. ama niye benim yok diyorum yaa bunu demekle kötü biri oluyorum galiba ama elde değil ki
güzel dileklerin için teşekkürler. hiç birimiz evlat sevgisinden mahrum kalmayız işallah ben hep böyle dua ederim. allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakma...

Arkadaşlar hormon tahlillerimi aldım.Lh:3,99 Fsh:11,9 E2:75.4 0,704
Çok parlak olmasa da geçen yaptırdığım aya göre gayet iyi bence.Bir de dr değerlendirecek tabi ama adet bitsin öyle çağırdı.Pazartesi giderim artık çünkü 2-3 gün buralarda yokuz.
Kız Karamel benim de bu adette hiç doğru düzgün gelen giden yok sanırım bende de bu ay kist oluştu.Sen de öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam.

ayy ne kadar mutluluk verici bir bebeğin gelmesi. aslında çokkk sevindim. ama niye benim yok diyorum yaa bunu demekle kötü biri oluyorum galiba ama elde değil ki
güzel dileklerin için teşekkürler. hiç birimiz evlat sevgisinden mahrum kalmayız işallah ben hep böyle dua ederim. allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakma...

amin inşallah inşallah:Saruboceq:
bu yıl hepimiz hamile kalalım olumunekankayizsmile

allah nanalı babalı büyütsün. darısı başına. ayrıca nice yıllara bir ömür mutlu olun. bebek hakkında kötü şeyler düşünmüyorsun ki yani kıskançlık değil de imrenme diyelim. inşallah yakında senin çocuğun da kucağında olur

karamelcim pazar günü ilaçlar bitiyorsa belki de o regl olcam sancısıdır hani geliyo ya bikaç gün önceden??
inşallah tüm kist mist ne varsa hepsi deh deh olsun bu ay. mayısda güzel haberler alalım hepinizden :)) aminnnn

dehhh dedim getti babasının doğumgünüşümde gelecek itkuşu . (sıpa dan vazgeçtim sıpa inat olur itkuşu artık. )

merhaba arkadaşlar.

maşallah allah analı babalı büyütsün, sanada nice senelere inşallah 2. senede bebişin kollarında olur. a.s.

Çok parlak olmasa da geçen yaptırdığım aya göre gayet iyi bence.Bir de dr değerlendirecek tabi ama adet bitsin öyle çağırdı.Pazartesi giderim artık çünkü 2-3 gün buralarda yokuz.
Kız Karamel benim de bu adette hiç doğru düzgün gelen giden yok sanırım bende de bu ay kist oluştu.Sen de öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam.

hormonlar hiç iç karartıcı değil bence sadece biraz östrojen yüksek ama öyle aman amanda çok değil gibi.

Aman olmasın Hülya ya, kist birşey değilde araya giren bekleme süresi sıkıntı.

Benim hist.sonrası 2 adet oldukça güzeldi bu ayki azdı kist çıktı Dr. öyle birşey demedi ben öyle orantı kurdum.

merhaba arkadaşlar.

canım yeğenin uzun ömürlü olsun, hayatta daima şanslı olsun, sağlıklı olsun .... hala olmakta çok güzeeeeellllllllllll. benimde yeğenlerim var, onun tadıda ayrı... :ecrin_bebek:
tabi sende anne olmayı istiyorsun... çok masum bir duygu bu, "niye benim yok" demekle kötü olmuyor kimse, özeniyoruz, istiyoruz, çok içten duygular bunlar.....
Ayrıca evlilik yıldönümüz kutlu olsun... geçen yıllarınızın her biri birbirinden güzel olsun.

hülya hormon sonuçların gayet güzel. e2 biraz yüksek o da sınırın üstü değil. 80 e kadar iyi diyorlar biliyorsun. benim de şubatta fsh 12 ydi. lh 6 gibi olabilir. e2 25. ama e2 sanırım kullandığım calcium d glucarete nedeniyle bu kadar düşmüştü. bu kadar düşük e2 de iyi midir bilmiyorum. tüpçü olmayan bir jinekolog normal demişti ama.
ben kist veya iltihap olduğunu da sanmıyorum. aşılama sonrası kullandığım jelin adetle geldiğini ben de pek hatırlamıyorum ama belki sende birikmiştir. adet kanama miktarı yaşla azalıyor. ona çok takılma. önemli olan yumurtan var ve hormonların iyi. bu ay dr kontrolüne gideceksin sanırım. iyi haberlerini bekliyorum kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
hormonlar hiç iç karartıcı değil bence sadece biraz östrojen yüksek ama öyle aman amanda çok değil gibi.

Aman olmasın Hülya ya, kist birşey değilde araya giren bekleme süresi sıkıntı.

Benim hist.sonrası 2 adet oldukça güzeldi bu ayki azdı kist çıktı Dr. öyle birşey demedi ben öyle orantı kurdum.

Benim de histereskopi sonrası adetlerim çok iyiydi hatta burada yazmıştım genç kızlığımda olduğu gibi falan diye ama bu ay yok denecek kadar az ben de senin orantıdan kurdum işte.
Evet E2 biraz yüksek ama laboratuvar 84'ün aşağısı diye bir değer koymuş.Diğer bütün hormonlar diğerine göre düşmüş sadece E2 geçen sefer 70 miş 75 olmuş.Onu dr'a sorucam tabi.

hülyacım, sen hayıt içiyor muydun? hayıtla düşürebilirsin, birde buğday çimi.... ikiside etkisini kısa sürede gösteriyor, zaten çok yükselte değil, hemen yoluna girebilir.

hülya hormon sonuçların gayet güzel. e2 biraz yüksek o da sınırın üstü değil. 80 e kadar iyi diyorlar biliyorsun. benim de şubatta fsh 12 ydi. lh 6 gibi olabilir. e2 25. ama e2 sanırım kullandığım calcium d glucarete nedeniyle bu kadar düşmüştü. bu kadar düşük e2 de iyi midir bilmiyorum. tüpçü olmayan bir jinekolog normal demişti ama.
ben kist veya iltihap olduğunu da sanmıyorum. aşılama sonrası kullandığım jelin adetle geldiğini ben de pek hatırlamıyorum ama belki sende birikmiştir. adet kanama miktarı yaşla azalıyor. ona çok takılma. önemli olan yumurtan var ve hormonların iyi. dr kontrolüne gideceksin sanırım. iyi haberlerini bekliyorum kaydirigubbakcemile3

Sağolasın arkadaşım.Yok ben takılmıyorum hatta bayağı bir rahatladım şimdi.Karamele de yazmıştım benim histereskopiden sonra bayağı bir artmıştı adet kanamam ama bu düşüş nedendir onu anlamadım.Zaten tek kasığımda da ağrı var ban kist gibi geliyor.Neyse pazartesi görürüm artık sen beni boşver sen nasılsın.Şimdilik iyi sanırım belirtilere takılmıyorsun.İnşallah da sorunsuz bir hamileliğin olur Allah kucağına almayı nasip eder inşallh canım.

Benim de histereskopi sonrası adetlerim çok iyiydi hatta burada yazmıştım genç kızlığımda olduğu gibi falan diye ama bu ay yok denecek kadar az ben de senin orantıdan kurdum işte.
Evet E2 biraz yüksek ama laboratuvar 84'ün aşağısı diye bir değer koymuş.Diğer bütün hormonlar diğerine göre düşmüş sadece E2 geçen sefer 70 miş 75 olmuş.Onu dr'a sorucam tabi.

canım benimde histeroskopi sonrası, gözle görülür düzelme olmuştu ... doktor bana yapışıklık vardı onu açtım, temizledim falan demişti... şimdi aradan bir yıl geçti, miktarda azalma var, benimde bu kafama takılıyor, acaba yeniden bir yaışıklık mı? yoksa yaşım 1 yaş daha büyüdü ondan mı? şu an gittiğim doktor bana tekrar histeroskopiye gerek yok demişti... aman işte insanın kafası karışıyor, acaba tekrar gerek var mı? diye...

Yağmursesi, Allah analı babalı, sağlıklı ve keyifli güzel bir hayat nasip etsin güzel Sultan'a. Darısı başına arkadaşım.

Hülya'cım, değerler gayet iyi. Hayırlısıyla bu ay gelsin artık miniğin inşallah.

hülyacım, sen hayıt içiyor muydun? hayıtla düşürebilirsin, birde buğday çimi.... ikiside etkisini kısa sürede gösteriyor, zaten çok yükselte değil, hemen yoluna girebilir.

Yok arkadaşım hayıt içmedim daha hiç.Bir ayı geçti buğday çimi tableti ve arı sütü kullanıyorum bir de omega 3.Ben de onun için bu ay hormonlara baktırdım yine fsh geçen ayki gibi yüksek çıksaydı hayıta bşlıycaktım.Siz tadını kötü anlatıyorsunuz ya ben çok zor içerim onu diye düşünüyorum.Çünkü benim midem çok hassas bir de sabah aç karına olunca kesin istifra ettirtir bana.Bakalım daha bu ay kullanmayı düşünmüyorum.

Yağmursesi, Allah analı babalı, sağlıklı ve keyifli güzel bir hayat nasip etsin güzel Sultan'a. Darısı başına arkadaşım.

Hülya'cım, değerler gayet iyi. Hayırlısıyla bu ay gelsin artık miniğin inşallah.

İnşallah Heredacığım ya hani derler ya bir şeyi 40 sefer söylersen olurmuş diye bunu sık sık söyleyelim birbirimize.

canım benimde histeroskopi sonrası, gözle görülür düzelme olmuştu ... doktor bana yapışıklık vardı onu açtım, temizledim falan demişti... şimdi aradan bir yıl geçti, miktarda azalma var, benimde bu kafama takılıyor, acaba yeniden bir yaışıklık mı? yoksa yaşım 1 yaş daha büyüdü ondan mı? şu an gittiğim doktor bana tekrar histeroskopiye gerek yok demişti... aman işte insanın kafası karışıyor, acaba tekrar gerek var mı? diye...

dr değilim (henüzdelikafadulden) endolusun endo yapışıklık yapıyormuş yalnız kendimden örnek vereyim benim 39 yaşına kadar genç kız gibi gelen adetlerim 40 ımdan itibaren her yıl biraz daha azaldı. ben hemen tekrar yapışıklık olduğunu sanmıyorum. şu bebeği bekleyelim bir. nasıl olsa olmazsa sonra tekrar başka bir doktor kontrolüne gideceksin. ama dur bakalım dahe bebeğimiz yoldadır inşallah opuyorumnanaktan

Back
X