• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

uyandım yine bu sabah
yine erkenden
ah ne olurdu şimdi bir önlüğüm olsaydı üzerimde
şimdilerde hiçsevmediğim hatta kötü bir böcüye benzettiğim önlüğü
bak!duy!duyuunn duyun.
çalıyor gönlümde bandonun sesleri
ama şimdiki çocuklar tembell
henüz açamamışlar gözlerini
analarının kuzuları
oysa ben törendeyim
offff
yalnızım,okul bahçesinin tam ortasındayım
şimdi görürlerse kızacaklar
kim bu veli,ya da deli
haydi ATAM duy sesimi
bak onlardan önce geldim ben
aç artık gözlerini,gör
uzat ellerini,bitmesin sana dair şiirler
birazdan,az sonra çocukların burada olacak
her yerde,her okulda her gönülde
ışığın sönmesin ATAM
oyyyy gözlerim acıdı,kamaştı
IŞIĞINDAN
artık gideyimbu bedendeki gözler acıdı
gidiyorum ama bu bahçede içimdeki çocuğu bırakıyorum
diğerlerini beklesin,nöbetçi olsun ütopyamda
ATAM az daha bekle....
az sonra buradalar

sabah sabah soldan soldan geldiler..bir de yalnız olunca mı ne?herkese iyi hatfa sonları..ne ile mutlu oluyorsanız öyle yaşayın.sizlere sevgimi gönderiyorum.yakalayınnnnn

uyandım yine bu sabah
yine erkenden
ah ne olurdu şimdi bir önlüğüm olsaydı üzerimde
şimdilerde hiçsevmediğim hatta kötü bir böcüye benzettiğim önlüğü
bak!duy!duyuunn duyun.
çalıyor gönlümde bandonun sesleri
ama şimdiki çocuklar tembell
henüz açamamışlar gözlerini
analarının kuzuları
oysa ben törendeyim
offff
yalnızım,okul bahçesinin tam ortasındayım
şimdi görürlerse kızacaklar
kim bu veli,ya da deli
haydi ATAM duy sesimi
bak onlardan önce geldim ben
aç artık gözlerini,gör
uzat ellerini,bitmesin sana dair şiirler
birazdan,az sonra çocukların burada olacak
her yerde,her okulda her gönülde
ışığın sönmesin ATAM
oyyyy gözlerim acıdı,kamaştı
IŞIĞINDAN
artık gideyimbu bedendeki gözler acıdı
gidiyorum ama bu bahçede içimdeki çocuğu bırakıyorum
diğerlerini beklesin,nöbetçi olsun ütopyamda
ATAM az daha bekle....
az sonra buradalar

sabah sabah soldan soldan geldiler..bir de yalnız olunca mı ne?herkese iyi hatfa sonları..ne ile mutlu oluyorsanız öyle yaşayın.sizlere sevgimi gönderiyorum.yakalayınnnnn

Erverdi'cim günaydın.Çok duygulu bir şiir ben zaten sulu gözümdür..okurken tutamadım kendimi Ata ve çocuğu aynı zamanda içindeki çocuğu öyle bir harmanlamışssın ki çok güzel bir şiir sen yazdın galiba ..Ben ulusal bayramlarda törenleri izlerken, nikahta gelinle-damat evet derken, çocuklarla ilgili faaliyetlerde, şehit cenazelerinde ..şu anda ilk aklıma gelenlerde gözümden yaşlar dökülür kimi mutluluktan, kimi ayrılıktan, kimi sevinçten saklayamam yaşlarımı 41 yaşındayım halen kontrol altına alabilmiş değilim. Bu sabah şiirinde beni aldı götürdü..

Herada'cım Günaydın bugün evinde olmanın tadını çıkar, dışarı da çıkın hava çok güzel deniz havasını bol bol içine çek. Hera'yı da şöyle mıncıkla..onlar var ya bir başka oluyor insanın bütün sıkıntısını alıyor. Annemin'de Dost'u var halen tırnağına taş değse koşarım evladım gibidir o benim hep de öyle hissettim..Havlar güzelleşti gittiğimiz yerlere uygunsa arabaya atar onu da götürürüm.

Yağmur'cum, sen nasılsın yazılara derinlemesine göz atamadım bir bebek görmeye gittiğini anladım. Allah anneli- babalı büyütsün darısı başına arkadaşım. Ne konuşmuştuk planlı programlı elimizden geleni yapıyoruz ama saç-baş kuaför, güzel giyinip neşeli gülüşlerle yaklaşıyoruzdeğil mi ? Bu arada hangi aşamadasın haberdar et bizi..

Herada'cım Günaydın bugün evinde olmanın tadını çıkar, dışarı da çıkın hava çok güzel deniz havasını bol bol içine çek. Hera'yı da şöyle mıncıkla..onlar var ya bir başka oluyor insanın bütün sıkıntısını alıyor. Annemin'de Dost'u var halen tırnağına taş değse koşarım evladım gibidir o benim hep de öyle hissettim..Havlar güzelleşti gittiğimiz yerlere uygunsa arabaya atar onu da götürürüm.

Yağmur'cum, sen nasılsın yazılara derinlemesine göz atamadım bir bebek görmeye gittiğini anladım. Allah anneli- babalı büyütsün darısı başına arkadaşım. Ne konuşmuştuk planlı programlı elimizden geleni yapıyoruz ama saç-baş kuaför, güzel giyinip neşeli gülüşlerle yaklaşıyoruzdeğil mi ? Bu arada hangi aşamadasın haberdar et bizi..

günaydın Waters ben iyiyim daha iyiyim yani. sen nasılsın?hala oldum teyzesi:) amin allah herkesin bebeğini analı babalı büyütür işallah.
moralim daha iyi bu ara kendime bakıyorum hiç merak etme.
memorial i aradım dün bu bendeki kist mi myom mu diye dosyama baktırdım myommuş. onun çözüü sadece aldırmakmış ki boyutu ve bulunduğu yerde hamileliğe olumsuz etkisi yokmuş. yani kısaca ben çikolata kistimle ve myomumla bir de az rezervimle ne yapacam bakalım görcez:)

günaydın Waters ben iyiyim daha iyiyim yani. sen nasılsın?hala oldum teyzesi:) amin allah herkesin bebeğini analı babalı büyütür işallah.
moralim daha iyi bu ara kendime bakıyorum hiç merak etme.
memorial i aradım dün bu bendeki kist mi myom mu diye dosyama baktırdım myommuş. onun çözüü sadece aldırmakmış ki boyutu ve bulunduğu yerde hamileliğe olumsuz etkisi yokmuş. yani kısaca ben çikolata kistimle ve myomumla bir de az rezervimle ne yapacam bakalım görcez:)

Moralinin iyi olmasına sevindim. Benim yeğenim yok ama yeğenlerde çok seviliyormuş, bu sene hayırlısı ise inşallah sende güzel haberler verirsin ailene.

Dosyama baktırdım miyommuş dedin bu biraz daha büyüyendi geçen kontrole göre değil mi miyomların hamile kalmaya bulunduğu yere göre engel teşkil etmediğini çevremde hamile kalanlarda duymuştum, kisti ne yapmayı düşünüyorlar.

Bu arada rezervi arttırıcı olarak doğal takviyeleri Deniz Bulut'dan öğrendiysen olara başla derim, vitamim, Omega-3 ve buğday çimine devam et bakalım. Ben durumun yoluna gireceğine inanıyorum bu yaz güzel bir tatil planlayın ohhh..sefan olsun şöyle dinlen..biraz kilo aldım demiştin onlarla ilgilen bak nasıl yeniden doğmuş gibi olacaksın. Bizimlede takılırken bebek konusunda strese girmeden devam et..her şey düzelecek..

Moralinin iyi olmasına sevindim. Benim yeğenim yok ama yeğenlerde çok seviliyormuş, bu sene hayırlısı ise inşallah sende güzel haberler verirsin ailene.

Dosyama baktırdım miyommuş dedin bu biraz daha büyüyendi geçen kontrole göre değil mi miyomların hamile kalmaya bulunduğu yere göre engel teşkil etmediğini çevremde hamile kalanlarda duymuştum, kisti ne yapmayı düşünüyorlar.

Bu arada rezervi arttırıcı olarak doğal takviyeleri Deniz Bulut'dan öğrendiysen olara başla derim, vitamim, Omega-3 ve buğday çimine devam et bakalım. Ben durumun yoluna gireceğine inanıyorum bu yaz güzel bir tatil planlayın ohhh..sefan olsun şöyle dinlen..biraz kilo aldım demiştin onlarla ilgilen bak nasıl yeniden doğmuş gibi olacaksın. Bizimlede takılırken bebek konusunda strese girmeden devam et..her şey düzelecek..
aaaa neden yeğenin yok karamel gibi sen de tek çocuk musun yoksa?
evet ben bünyeme çok şaşırdım cidden bu çikolata kisti ve myom bende yoktu çikolata kisti ekimden sonra oluştu. myom da hale hanım ın ilk muayenesinde yoktu hatta o da şaşırdı dosyana bile yazmamışım dedi. nebilim kürtajla mı ilgili yoksa yediklerimden içtiklerimden biri mi tetikliyor anlamadım gitti.
rezervi artırıcı ne olabilir bilmiyorum. buğday çimi omega üç hayıt vs onlara devam ediyorum. sadece bir multuvitamin almam gerekiyor ne alacağımı da henüz bilmiyorum.
evet watersciğim şu okul bitsin hemen ilk iş tatile gideceğim. ondan sonra tüp e geçeceğim işallah hayırlısıyla gelir bebeğim.sizinle konuşmak değilde etrafımda mini mini bekeler görüpte bizlerin olmaması daha çok stres verici inan ama alnımıza ne yazıldıysa onu görcez artık.
sevgiler...

evet ben bünyeme çok şaşırdım cidden bu çikolata kisti ve myom bende yoktu çikolata kisti ekimden sonra oluştu. myom da hale hanım ın ilk muayenesinde yoktu hatta o da şaşırdı dosyana bile yazmamışım dedi. nebilim kürtajla mı ilgili yoksa yediklerimden içtiklerimden biri mi tetikliyor anlamadım gitti.
rezervi artırıcı ne olabilir bilmiyorum. buğday çimi omega üç hayıt vs onlara devam ediyorum. sadece bir multuvitamin almam gerekiyor ne alacağımı da henüz bilmiyorum.
evet watersciğim şu okul bitsin hemen ilk iş tatile gideceğim. ondan sonra tüp e geçeceğim işallah hayırlısıyla gelir bebeğim.sizinle konuşmak değilde etrafımda mini mini bekeler görüpte bizlerin olmaması daha çok stres verici inan ama alnımıza ne yazıldıysa onu görcez artık.
sevgiler...

Arkadaşlar merhaba,
23 Nisan neşe doluyor insan, güzel tatiller diliyorummmmmmm.

canım bu miyom işi kafama takıldı. CADIARZU öncelikle buğday çimine başladıktan sonramı ortaya çıktı diye sormak istiyorum ???? yanılmıyorsam DENİZ'de gittiği bir kontrolünde rahimde miyom saptanmıştı ve şaşırmıştı. benim zaten miyomlarım var ama tüpten önceki kontrolde doktor bana son kontroldekine göre çok hızlı gelişme göstermişler deyip şaşırmıştı.... yani bu durumda hani yiyip içtiklerimiz mi tetikliyor ????? sorusuna gelirsek, üçümüzünde ortak kullandığı buğday çimi var... vallahi bu tezi ortaya atıyorum ama kafamı çok kurcaladı birden. :uhm: :uhm: :uhm:

Arkadaşlar merhaba,

canım bu miyom işi kafama takıldı. CADIARZU öncelikle buğday çimine başladıktan sonramı ortaya çıktı diye sormak istiyorum ???? yanılmıyorsam DENİZ'de gittiği bir kontrolünde rahimde miyom saptanmıştı ve şaşırmıştı. benim zaten miyomlarım var ama tüpten önceki kontrolde doktor bana son kontroldekine göre çok hızlı gelişme göstermişler deyip şaşırmıştı.... yani bu durumda hani yiyip içtiklerimiz mi tetikliyor ????? sorusuna gelirsek, üçümüzünde ortak kullandığı buğday çimi var... vallahi bu tezi ortaya atıyorum ama kafamı çok kurcaladı birden. :uhm: :uhm: :uhm:
yok canım buğday çimi dğil sorun.ben daha on gün bile olmadı buğday çimine başlayalı.ben de kendi adıma kürtadan kuşkulanıyorum. çünkü doktorlar önceden bana ne çikolata kistinden ne myomdan bahsetti. sonradan gelişti .ya kürtaj ya çörek otu tarçın ya da hayıt yapıyor...

yok canım buğday çimi dğil sorun.ben daha on gün bile olmadı buğday çimine başlayalı.ben de kendi adıma kürtadan kuşkulanıyorum. çünkü doktorlar önceden bana ne çikolata kistinden ne myomdan bahsetti. sonradan gelişti .ya kürtaj ya çörek otu tarçın ya da hayıt yapıyor...

tamam o zaman, tezim çürüdü, buğday çimi aklandı.

canım miyomlar stres kökenli olarakta değerlendiriliyor... her 4-5 kadından birinde bünye kendiliğinden üretiyormuş, doktorlar kesin bir nedene bağlayamıyor.

Erverdi'cim günaydın.Çok duygulu bir şiir ben zaten sulu gözümdür..okurken tutamadım kendimi Ata ve çocuğu aynı zamanda içindeki çocuğu öyle bir harmanlamışssın ki çok güzel bir şiir sen yazdın galiba ..Ben ulusal bayramlarda törenleri izlerken, nikahta gelinle-damat evet derken, çocuklarla ilgili faaliyetlerde, şehit cenazelerinde ..şu anda ilk aklıma gelenlerde gözümden yaşlar dökülür kimi mutluluktan, kimi ayrılıktan, kimi sevinçten saklayamam yaşlarımı 41 yaşındayım halen kontrol altına alabilmiş değilim. Bu sabah şiirinde beni aldı götürdü..

merhaba watersss;teşekkür edrerim naçizane yazdığım şiir için.sabah çıkmadan bir oturdum pc başına.inan insan duygu yüklü oluyor.bir de eşimde yoktu.halaa da birkaç günlüğüne burada değil.döküvermişim içimden geleni.içimden gelen gerçek duygularımdı...
ben de öyleyimdir,nedense senin dediğin etkinliklerde bende suluyumdur.aman ben hep suluyumudur.biliyormusun bugün 23 nisana gittim.Çapa da bir tanıdığımın kızı oyuna çıkacaktı.benim için güzeldi.hem de çok.çocuklardan çocuk beğendim.hatta birinin saçını fazla sevdim galiba .yanımdakilerden biri senin mi dedi.yok dedim.hepsi benim.....ister anlasııın ister anlamasın.hepsi benimmmm.hepsi ayrı ayrı güzeller.güzel erkek çocukları da var heee. hani benim gönlüm kızdaydı ya.olsun.erkek te olur.hehehhehehesenin kızların da bayramı kutlu olsunturkbayragi

Son düzenleme:
nerden buluyorsun bu enerjiyi kızım sen yaa. 20 senedir bu şiirleri tekrarla geçti ömrüm. çocukken ezberlediğim şiirler hariç hiç biri aklımda kalmaz diğer seneye. iyice balık hafıza oldum zaten. maşallah sana diyorum...
ben bebeğin yanından geldim. yazdıklarınızı yeni okudum maşallah kaynatmışsınız.kızlar yaa valla eskiden de ben bebekleri severdim ama insan bebek sahibi olmak istediğinde bir bebeği sevmek hem daha içten hem daha zor. kaç defa gözlerim doldu. onun küçücük ellerine dokunurken.hemen avuçluyor parmağını bırakmıyor. allahım ne muhteşem bir duygu. dünyaya gelmişte giymiş cicilerini patiklerini şapkasını. inanılmaz bir şey olduğunu bir kez daha anladım. ne büyük bir mucizeyiz hepimiz. allah mucizelerimizi tez zamanda kucağımıza versin n'olur.
bu dualarla uykuya dalacağım
sevgiler... iyi geceler...
iyi geceler sana ve herkese...[/QUOTE]merhaba Yağmur sesi;
bilemiyorum nerden buluyorum.belki içimdeki çocuktan.oooo ben azıcık zorlasam aniden çık karşıma sor bana sana istiklal marşının on kıtasını dökeyim.atatürkün gençliğe hitabesini.onda az takılabilirim.ilkokuldayken şiir okurdum ben.folklor da oynamıştım.bugün bile oynayan çocukları görünce aklımdan geçmedi değil.hehehe

evet..minik hele de yeni doğmuş bebek çok güzeldir.herşeyi miniktir.tatlıdır.pembe kırışık buruşturmuş suratıyla hem çok çirkindir hem çok güzeldir.evet banada mucize gibi gelir.ondaki her uzuv sanki mucizedir.umarım herkes bir gün mucizesine kavuşur..turkbayragi

sevgiler...

Arkadaşlar merhaba,

selam arkadaşlar. miyomu bana o kadar dr dolaştıktan sonra erverdi nin doktoru demişti yumurta takibine gittiğimde. ben de çok şaşırmışım daha 1 ay önce hale hn da aşılama olmuştu 3 ay önce tüp vs hiçbir dr dememişti. arada çıktı herhalde. ama zararsız çok çok küçük hamileliğe de bir zararı olmaz demişti dr ben de takmamıştım. siz diyince hatırladım memorial da ki dr da dedi gebelik takibinde. ama o da rahimde minik bir miyomunuz var ama ufak ve önemsiz bebeğe zararı olmaz diyince ben yine unuttum yani hiç takmadım. diğer 2 dr demedi mesela. yani onlar da görmüşlerdir ama o derece önemsiz bulmuşlardır ki söylemeye gerek görmemişlerdir. belki bnim miyom aşılamada da vardı ama çok minik olduğu için hale hn söylemedi. sadece histeroskopiden sonra çıktığını düşünüyorum. daha önce olsaydı dr yapışıklıkları temizlerken onu da alırdı. bazı miyomlar gebeliğe etki edecek yerde oluyorlar ve büyüyorlar. bu miyomların hamile kalmadan önce laproskopi hatta bazen çok büyümüşlerse açık ameliyat ile alınmaları gerekiyor. arkadaşımın var 9 cm e ulaştı oradan biliyorum. am bu tip miyoları doktorlar söylüyorlar zaten. dr önemsiz demişse takmak gereksiz. ben bunların yaşla, aldığımız hormonlar vs neticesinde çıktığını düşünüyorum. bir de benim işte biri genç biri benle yaşıt 2 arkadaşımda büyükçe var onların ikisi de pcos. bünye yapıyor herhalde.

badenur bugün nasılsın canım bak bugün de bitti geçirilecek 2 gün daha kaldı. aslında 3 ama dayanamazsan pazartesi yaptırırsın artık. hadi 2 gün daha sık dişini
erverdi enerjik şair ruhlu arkadaşım nasıl gittin mi kutlamalara? inşallah seneye miniğinle gidersin opuyorumnanaktan
waters senin pazartesiye ne kontrolün vardı? vardı değil mi birşeyler?
alabama pazartesiye az kaldı göreceksin miniğini sen de. ben biraz çok gördüm ama yine ben de :roflol:şu an böyleyim ay doğunca ne yapacağım acaba herhalde iyice psikopata bağlarım (sanki bağlamadım) yandı çocuk çekeceği var delikafadulden

hadi kızlar ben kaçtım. arkadaşıma gidiyorum. sonra görüşürüz

deniz bulut nasılsın?
ya ben kürtaj hayıt diyorum ama aklıma geldi KLOMEN birinci derecede suçlu bana göre. niye ekimde gittiğim dr çikolata kisti var demedi niye hale hanım şubat başında gittiğimde myom çok minik bişi var önemsiz dedi. sonra geçen gittiğimde büyümüş 12mm olmuş off ya üstüste bu kadar olumsuzluk mu gelişir...

badenur bugün nasılsın canım bak bugün de bitti geçirilecek 2 gün daha kaldı. aslında 3 ama dayanamazsan pazartesi yaptırırsın artık. hadi 2 gün daha sık dişini
erverdi enerjik şair ruhlu arkadaşım nasıl gittin mi kutlamalara? inşallah seneye miniğinle gidersin opuyorumnanaktan
alabama pazartesiye az kaldı göreceksin miniğini sen de. ben biraz çok gördüm ama yine ben de :roflol:şu an böyleyim ay doğunca ne yapacağım acaba herhalde iyice psikopata bağlarım (sanki bağlamadım) yandı çocuk çekeceği var delikafadulden

akşama nereye gidiyorsun Deniz?dr a mı?

28 Nisan'da detaylı USG yapılacak o aklında kalmış demekki, bu da olsun bakalım. Deniz valla doğduğunda çocuğun senden çekeceği var dediğin gibi her hareketini neden böyle oldu diye takarsın..ama sonra geçer..çünkü insan takarsa tırlatır o kadar çok şey olabiliyor ki..

sevgiler...

Multivitamin olarak Solgar kullanacaktın diye biliyorum, almadıysan elevit kullanmaya başla aslında folik aside hamile kalmadan 3 ay önce başlamak gerekiyor ama sen folbiol alıyorsan elevit içme, elindeki multi vitamini bitir. Folbiol bittiğinde elevit'e geçebilirsin.

Yumurta rezervisini ne arttırır internetten araştırmak lazım ama ne azaltır biliyorum SıGARA... ıçmiyorsun değil mi ? başka zaman olsa kesinlikle sormam çünkü çok antipatik bir soru içen için ama bu durum başka o nedenle baskıvari bir soru olarak kabul et. ıçmek yok lütfen., azalttım falan, bugün bir tane içtim bunların hiç biri olmaz..:olmaz:

Son düzenleme:
denizkarayurt gelmiş.hoşgelmiş.oğluşunun 23 nisanı kutlu olsun...e artık büyümüştür.bebeklikten çıkıyordur.şu an volkan konaktan ''yarim yarim'' türküsünü dinliorum.hediye ediyorum sana.

denizkarayurt gelmiş.hoşgelmiş.oğluşunun 23 nisanı kutlu olsun...e artık büyümüştür.bebeklikten çıkıyordur.şu an volkan konaktan ''yarim yarim'' türküsünü dinliorum.hediye ediyorum sana.

Ayy Erverdi'ciğim, canım benim.Özledim valla.

Teşekkür ederiz Erverdi teyzesi, inşallah seneye de ben, minik Erverdi'min 23 Nisan'ını kutlarım. Şarkı için de teşekkürler. Severim Volkan Konak'ı. Zaten sevmeyen yoktur herhalde.

Bu arada bugün Alp iyi uyudu, fırsat bu fırsat siteye gireyim dedim. Eskilere göz atıyordum. Senin coşkulu şiirlerini de gördüm:) Harkasın yine.

Herada'cığım kül prensesi olmuş. Deniz Bulut, Roni, Alabama herkes iyi çok şükür. 6 Mayıs'ta Hıdırellez var. İnşallah bir gün önce topice girip hatılatırım size de. Ben hepiniz için dilekte bulunacağım yine. Şimdiden çalışmalarıma başladım bile.

Back
X