• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Arkadaşlar hormon tahlillerimi aldım.Lh:3,99 Fsh:11,9 E2:75.4 0,704
Çok parlak olmasa da geçen yaptırdığım aya göre gayet iyi bence.Bir de dr değerlendirecek tabi ama adet bitsin öyle çağırdı.Pazartesi giderim artık çünkü 2-3 gün buralarda yokuz.
Kız Karamel benim de bu adette hiç doğru düzgün gelen giden yok sanırım bende de bu ay kist oluştu.Sen de öyle demiştin yanlış hatırlamıyorsam.

Hülya cım
hormonların iyi valla
E2 biraz yüksek sanırım
Fsh iyi
prolaktin iyi
bu ay bebek gelsin inşallah
opuyorumnanaktan

Sağolasın arkadaşım.Yok ben takılmıyorum hatta bayağı bir rahatladım şimdi.Karamele de yazmıştım benim histereskopiden sonra bayağı bir artmıştı adet kanamam ama bu düşüş nedendir onu anlamadım.Zaten tek kasığımda da ağrı var ban kist gibi geliyor.Neyse pazartesi görürüm artık sen beni boşver sen nasılsın.Şimdilik iyi sanırım belirtilere takılmıyorsun.ınşallah da sorunsuz bir hamileliğin olur Allah kucağına almayı nasip eder inşallh canım.

canım inşallah bebeği kucağıma aldığım gün şükredip ne kadar rahat, ne kadar sağlıklı bir hamilelik geçirdim diyeceğim (inşallah umuyorum) ama henüz değil. 2 gün önce gayat iyiydi bebek şükürler olsun. bakalım pazartesiye de rıza madazlı var. keyfi yerinde olur inşallah :emir_bebek:

turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragimerhaba kızlar,iyi akşamlar güller güzeller.turkbayragi
turkbayragiyarım gün yoktum bayağı kaynatmışsınız.bakalım okurken vakit geçecek mi?turkbayragi
turkbayragiBADENUR;yazdıklarıma güzel dörtlüklerinle cevap vermek büyük incelik.çok teşekkür turkbayragiederim arkadaşım.iğne yerlerini de kolonyalı pamuk ya da alkollü pamukla ovabilirsin demişti turkbayragibana hemşireler.
turkbayragiHÜLYA;arkadaşım hormon tahlili yaptırmışsın.kötü değilmiş sonuçları.gözünaydın.adet turkbayragibitiminde de dr dasın.o gelenler önemli birşey değildir umarım.tahminim topaklanmış jeldir turkbayragi
turkbayragiHERADA gelmiş hoşgelmiş.külü tozu bırakmış ta gelmiş.evinde iyi istirahatlar herada
turkbayragiPATİKLER;yumurta takibi yaptırmaya karar vermişsin.hayırlı olsun.inşallah bu şekilde sonuç alırsın da tüple yorulmazsın Hem dr un da demiş belki bu ay kendiliğinden gelebilir diye..neden olmasın?
turkbayragiYAĞMUR SESİ;hala olmuş.gözünaydın olsun.adıyla sultanlar gibi büyüsün.darısı bütün turkbayragiisteyenlere
turkbayragiDENİZ BULUT;daha pazartesiye çok var süpriz anne.bence ctesi kanına girebilir senin.bana turkbayragiöyle geliyor.aklnda yok ta yoksa ben mi sokuyorumohaoldumsmile

turkbayragişimdilik böyle..herkesin 23 nisanı kutlu olsun.bayrakları asmayı unutmatın kızlar.ben turkbayragisabahtan astım.yarın 23 nisana gidiyorum.görüşmek üzere.akşama bir bakarım kim var kim turkbayragiyok diye.
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

.
.

turkbayragiyarım gün yoktum bayağı kaynatmışsınız.bakalım okurken vakit geçecek mi?turkbayragi
turkbayragiBADENUR;yazdıklarıma güzel dörtlüklerinle cevap vermek büyük incelik.çok teşekkür turkbayragiederim arkadaşım.iğne yerlerini de kolonyalı pamuk ya da alkollü pamukla ovabilirsin demişti turkbayragibana hemşireler.
turkbayragiHÜLYA;arkadaşım hormon tahlili yaptırmışsın.kötü değilmiş sonuçları.gözünaydın.adet turkbayragibitiminde de dr dasın.o gelenler önemli birşey değildir umarım.tahminim topaklanmış jeldir turkbayragi
turkbayragiHERADA gelmiş hoşgelmiş.külü tozu bırakmış ta gelmiş.evinde iyi istirahatlar herada
turkbayragiPATİKLER;yumurta takibi yaptırmaya karar vermişsin.hayırlı olsun.inşallah bu şekilde sonuç alırsın da tüple yorulmazsın Hem dr un da demiş belki bu ay kendiliğinden gelebilir diye..neden olmasın?
turkbayragiYAĞMUR SESİ;hala olmuş.gözünaydın olsun.adıyla sultanlar gibi büyüsün.darısı bütün turkbayragiisteyenlere
turkbayragiDENİZ BULUT;daha pazartesiye çok var süpriz anne.bence ctesi kanına girebilir senin.bana turkbayragiöyle geliyor.aklnda yok ta yoksa ben mi sokuyorumohaoldumsmile

turkbayragişimdilik böyle..herkesin 23 nisanı kutlu olsun.bayrakları asmayı unutmatın kızlar.ben turkbayragisabahtan astım.yarın 23 nisana gidiyorum.görüşmek üzere.akşama bir bakarım kim var kim turkbayragiyok diye.

.
.

ay bayıldım bayraklara yaaa......:sm_cool:

bugün 23 nisan bayramı hepimizin
geçti o kara günler
açıyor pembe güller
ağaçların dalında
şarkı söyler bülbüller

ünlü bir adımız var
şanlı tarihimiz var
ileri arkadaşlar
atamızın sesi var
cumhuriyet yolunda
büyük bir andımız var.

oldumu ? geçmişe döndünüzmü azıcık?ben melodisiyle söyledim, sözlerini yazdım.kapayın gözlerinizi.öğretmeniniz hazırol dedi.birazdan rahat diyecek.istiklal marşı bitsin...öyle...siz sırada......merdivenlerin üzerinde kemerine türk bayrağının sopasını sıkıştırmış bir öğrenci......marşın sonuna doğru yüzü değişiyor öğrencinin.bayrağın ağırlığından olsa gerek.yine düşünememişler.küçücük çocuğa koca bayrak...boyundan büyük üstelik ... az kaldı................HAKKA TAPAN MıLLETıMıN ıSTıKLAL diye gürledi ..... yankılandı.............tören başlıyoorrr......artık rahat olabilirisiniz.bu tören tamamen sizin hayalinize kalmış.ben yukarıda şiirimi okudum....ben sıramı savdım...........hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii waterss,badenur ,yağmur sesi kızlarrrr siz de birşey yokmuuuuu.

(yaptım yine çocukluğumulülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü)

ismini saydıklarım en öndeydi..kimse alınmasın.diğerleri en arakadalar.onlar uzun boylu olanlar

(amma da attım.tutan var mı acaba?sempatiksalakcinni

Bugun yumurta kontrolum vardi doktorla, normal buyuyorlar bekliyoruz daha 3-4 gun.
Ayni zamanda esim, yumurta toplama gunu burada olamama ihtimaline karsilik sperm verdi dondurulmasi icin...vermisken 2.defa spermiyogram yaptirdik, bu arada 2 aydir keciboynuzu kuru yapiyorduk, sonuc cok iyilesmis gorunuyor!
ileri ve yavas hareketli toplami 22% den 50% ye yukselmis genel sayi da 34 milyondan 49 milyona yukselmis. benim yumurta sayimda genel bir dusus olmasi disinda bilinen bir sorunum olmadigi icin bana guzel moral oldu. Eger bu ay tutmazsa kendimiz denemeye devam edebilme umudum var hic degilse :) Keciboynuzu kurunu herkese siddetle tavsiye ediyorum, ise yariyor ve cok kolay... bu ay tup tedavim tutmazsa yumurta kalitesini artiracak ne yaparim diye arastirmaya basliyorum, sayi artirmak icin incir yapmistim ama belki bir sonraki ay mi etkisini gosterir bu ay bir degisiklik gorunmedi. kalite ve sayi arttirmak icin neler onerirsiniz?

Bugun yumurta kontrolum vardi doktorla, normal buyuyorlar bekliyoruz daha 3-4 gun.
Ayni zamanda esim, yumurta toplama gunu burada olamama ihtimaline karsilik sperm verdi dondurulmasi icin...vermisken 2.defa spermiyogram yaptirdik, bu arada 2 aydir keciboynuzu kuru yapiyorduk, sonuc cok iyilesmis gorunuyor!
ileri ve yavas hareketli toplami 22% den 50% ye yukselmis genel sayi da 34 milyondan 49 milyona yukselmis. benim yumurta sayimda genel bir dusus olmasi disinda bilinen bir sorunum olmadigi icin bana guzel moral oldu. Eger bu ay tutmazsa kendimiz denemeye devam edebilme umudum var hic degilse :) Keciboynuzu kurunu herkese siddetle tavsiye ediyorum, ise yariyor ve cok kolay... bu ay tup tedavim tutmazsa yumurta kalitesini artiracak ne yaparim diye arastirmaya basliyorum, sayi artirmak icin incir yapmistim ama belki bir sonraki ay mi etkisini gosterir bu ay bir degisiklik gorunmedi. kalite ve sayi arttirmak icin neler onerirsiniz?

canım keçi boynuzu kürünü nasıl uyguladığınızı öğrenebilir miyim? Bu arada hayırlı tedaviler olsun inşallah. Allah yüzünü güldürsün inşallah. Yumurta kalitesini arttırmak için ise diğer arkadaşlardan çok iyi bilenler var, onlar yardımcı olacaklardır eminim. Sevgiler,turkbayragi:1hug:

merhaba vanilya;incir kürünün kalite ve sayıya iyi geldiğinibiliyorum.ne kadar doğru orasından emin değilim.ben denedim bir şey farketmedi.ama deneyip hamile kalanlar var.21 gün boyunca 8 incir 2 bölünerek yarım litre suda yaklaşık 10 dk kaynatılır gün içinde 2ye bölünerek içilir.umarım faydasını görürsün

keci boynuzu kuru: 500 ml icme suyunu bir kaba koyup kaynatmaya birakiyorum, kaynayinca
buyuklugune gore 6-8 tane arasi keciboynuzunu (kiriklari almamaya dikkat ediyorum) kucuk parcalar halinde kirip kaynayan suya atip 3 dakika kapagi kapali kaynatip, altini kapatip 20 dakika sogumaya birakiyorum. Suzup sogutuyorum. Sonra once 1 hafta sabah ac karnina 1 bardak, aksam yatarken 1 bardak, 1 hafta sonunda sadece aksam yatarken 1 er bardak esim iciyor (soylenerek biraz tabii cunku tadi pek hos degil). Bugun sonuclari duyunca ikimiz de memnun olduk kuru uyguladigimiza... Ayrica baska saglik faydalari da varmis, bilinen bir yan etkisi olmadigina gore denemekte kesin fayda var.

VANıLYA;bu arada küçük bir not:48 yaşında bir arkadaşım ilk denemsinden sonraki ay hamile kalmıştı.gerçi gebeliğinin sonu gelmedi ama yine de söylemek istedim.

ben incir kuruyle 2x 21 gun devirdim ama maalesef sayida bir degisiklik yok, su anda tup tedavisindeyim umarim kalitede iyilesme olmustur.
Patikler, iyi dileklerin icin cok tesekkur ederim. Allah hepimizin yuzunu guldursun :)

Erverdi'cim neyi denemesinden sonra hamile kalmisti?

incir küründen sonra...yukarıda bahsetmiştim ya...bir ay incir kürünü denemişti.sonrasında hamileydi.fakat gelişme olmadı kürtaj oldu.çok yakın zamanda oldu.şimdi kürtaj sonrası adet olmayı bekliyor.

vanilya;tedavinin kaçıncı günündesin.nar suyu iç.biryerlerde duymuştum % yüz narsuyunun yumurtanın doluluk oranını etkilediğini .kailitesini artırdığını.kimde ne kadar etki eder bilemem .bir tedavimde testlere göre boş olması gereken yumurta hücresi sonrasında dolu çıkmıştı.boş olması bekleniyordu.o hafta sürekli hergün içtim içebildiğim kadar.yaklaşık küçük bir şişe.haaa oldumu.hayır olmadı.belkide benim tutunmadı.çünkü o dememde transferim olmuştu.yalnız sonucu negatifti.inşallah senin iyi olur.hayırlısı ne ise o olsun

Pişşştttt külzede :1hug:
yahu sen ne zilli hatunsun ya nerden buluyorsun külzede külprensesi. ilk okumalarımda ne demek istediğini bile anlamadım sonra herada aklıma geliverdi:) allah iyiliğini versin emi...

allah nanalı babalı büyütsün. darısı başına. ayrıca nice yıllara bir ömür mutlu olun. bebek hakkında kötü şeyler düşünmüyorsun ki yani kıskançlık değil de imrenme diyelim. inşallah yakında senin çocuğun da kucağında olur
allah senin bebeğini de analı babalı büyütür işallah şu çizelgenin bi sonuna gelirsin işallah. ondan sonra güle oynaya büyütmek nasip eder allahım işallah...

dehhh dedim getti babasının doğumgünüşümde gelecek itkuşu . (sıpa dan vazgeçtim sıpa inat olur itkuşu artık. )

maşallah allah analı babalı büyütsün, sanada nice senelere inşallah 2. senede bebişin kollarında olur. a.s.
işallah karamelim. allah hepimize verir umarım.
itkuşu allahım sabaha kadar düşünsem aklıma bile gelmez bu laflar. ya sen ne müneccim hatunsun.az sızlasa bitarafın teşhis hazır. ben de sık idrara çıkıyorum. kardeşe sordum sebebini bir yanma var mı dedi. nerden bileyim kendimi sürekli dinleyemem ki aaa sen maşallah kulağın kasıklarında sürekkli:)))opuyorumnanaktan

canım yeğenin uzun ömürlü olsun, hayatta daima şanslı olsun, sağlıklı olsun .... hala olmakta çok güzeeeeellllllllllll. benimde yeğenlerim var, onun tadıda ayrı... :ecrin_bebek:
tabi sende anne olmayı istiyorsun... çok masum bir duygu bu, "niye benim yok" demekle kötü olmuyor kimse, özeniyoruz, istiyoruz, çok içten duygular bunlar.....
Ayrıca evlilik yıldönümüz kutlu olsun... geçen yıllarınızın her biri birbirinden güzel olsun.
işallah senin de bebeğin salı gününe geliyorum müjdesi verir işallah çok istiyorum gerçekten...
evlilik yıldönümüm derken yaa ilk olduğu için yazdım aslında görmemiş kırk yılda bir nikah yapmış hesabı işte. sonra da utanmadım değil hani bunu yazdığım için. bir ay sonra da düğün yıldönümümü yazcam çünkümafoldumbendelikafadulden

Yağmursesi, Allah analı babalı, sağlıklı ve keyifli güzel bir hayat nasip etsin güzel Sultan'a. Darısı başına arkadaşım.
Hülya'cım, değerler gayet iyi. Hayırlısıyla bu ay gelsin artık miniğin inşallah.
heradacım en önemlisi bu aslında.allah herkese ve herkesin bebeğine sağlıklı,uzun,güzel bir hayat güzel bir baht versin işallah...

Yok arkadaşım hayıt içmedim daha hiç.Bir ayı geçti buğday çimi tableti ve arı sütü kullanıyorum bir de omega 3.Ben de onun için bu ay hormonlara baktırdım yine fsh geçen ayki gibi yüksek çıksaydı hayıta bşlıycaktım.Siz tadını kötü anlatıyorsunuz ya ben çok zor içerim onu diye düşünüyorum.Çünkü benim midem çok hassas bir de sabah aç karına olunca kesin istifra ettirtir bana.Bakalım daha bu ay kullanmayı düşünmüyorum.
hülyacım içmeni öneririm. ben bir aydır içiyorum. ya ben önceden bi kaç dakka kaynatıyordum. bir de çekilmemiş hayıt kullanıyordum onu içmek çok zordu. ama şimdi çektiriyorum bir de kaynamıi bir bardak suya bi tatlı kaşığı atıyorum ve on dakka sonra süzüp içiyorum. öyle alıştım ki her sabah bunu yapmaya zorlanmıyorum artık soğan kürü bana daha zor geldi.alışırsın. benim fsh 9 çıktı geçen gün. içmeye devam edeceğim...

.
.

herkese iyi geceler.tatlı ruyalar.
nerden buluyorsun bu enerjiyi kızım sen yaa. 20 senedir bu şiirleri tekrarla geçti ömrüm. çocukken ezberlediğim şiirler hariç hiç biri aklımda kalmaz diğer seneye. iyice balık hafıza oldum zaten. maşallah sana diyorum...
ben bebeğin yanından geldim. yazdıklarınızı yeni okudum maşallah kaynatmışsınız.kızlar yaa valla eskiden de ben bebekleri severdim ama insan bebek sahibi olmak istediğinde bir bebeği sevmek hem daha içten hem daha zor. kaç defa gözlerim doldu. onun küçücük ellerine dokunurken.hemen avuçluyor parmağını bırakmıyor. allahım ne muhteşem bir duygu. dünyaya gelmişte giymiş cicilerini patiklerini şapkasını. inanılmaz bir şey olduğunu bir kez daha anladım. ne büyük bir mucizeyiz hepimiz. allah mucizelerimizi tez zamanda kucağımıza versin n'olur.
bu dualarla uykuya dalacağım
sevgiler... iyi geceler...
iyi geceler sana ve herkese...

HAZEROZLEM;o sayaç şeklindeki aleti merak etmiştim .onun için sormuştum.haklısın bende seninle aynı düşüncedeyim.bence olsa olsa insanı güldürür bu aleti kullanmak.hem ben sayıya karşıyım.gönülden geçen bir dua bile yeterlidir Allah katında...öyle düşünüyorum.hem o kara kurdele eskimiş gibi geldi bana.artık değiştirsen diyorum.hava kapalı kurdele kara.........offff..şöyle bahara yakışan güzel bir umut çiçeği konsa oraya......güzel olmaz mı?/QUOTE]

Erverdim şekerim, tamam biliyorum sevmiyorsun kurdelemi, ama bu aralar kendime en çok yakıştırdığım, beni rahatlatan şey o, azıcık sabır güzelim, 4 gün daha...a.s. sonra baharın en güzel çiçeklerini yerleştireceğim avatarıma...

inşallah haftalar geçip risk azaldıkça ben de keyfine varmaya başlayacağım. arda lamberti duydum ama çok bilmiyorum. onun muayene ücreti ne kadardı? rıza madazlının acıbadem de ücreti 245 liraymış. muayenehanesinde de 235 galiba. daha artmadıysa tabii.

Talım, hiç normal muayeneye gitmedim Arda Beye, ikili ve dörtlü tarama için gittim, ikiside 500-550 civarı idi. Bilgisi ve hastaya yaklaşımından dolayı herkese tavsiye ederim. a.s Tarama testlerinde ve amniyosentezde çok çok iyi...

Kızlar benim işler yoğun yine sabahtan beri yeni girebildim.Sizler de pek yazmamışsınız gerçi.
Kızlar birşey sorucam size özellikle bu crinone jel kullananlara sormak istiyorum.Özellikle yanlış hatırlamıyorsam badenur ve alabama idi sanırım.
Ben ikinci tüp denememde de crinone jel kullanmıştım ama günde iki taneydi o zaman.Benim o adetimde de parça parça o jelin kalıntıları gelmişti adet kanıyla beraber ama ben fazla geldi herhalde demiştim dr'a da hiç sormamıştım o zaman.Benim bugün adet başladı ama doğru düzgün kanama olmadığı gibi parça parça jel kalıntıları geliyor sabahtan beri.Bu normal mi?Jeli kullanıpta bu şekilde olan var mı acaba?

Ah ah Hülyacım, diğer kızlarda herhangi bir rahatsızlık vermemiş oluşuna şaşırdım çünkü bu Crinone denen tek dişi kalmış canavar :oklava: benim tüp tedavilerimden aklımda kalan en nahoş şeylerden biri, diğeri de zaten hiperstimulasyon nam-ı diğer yumurtalıkların aşırı uyarılma sendromu. Bende de parça parça, irili ufaklı ve nasıl can yakarak ki acımdan ağladığımı bilirim- elime geldiler, daha gerçekçi olmak gerekirse içini oydum diyelim, büyüklüğü için de bazı parçalar 2cm x 2 cm desem abartmış olmam. Sanırım vücut etken maddeyi emdikten sonra posayı atıyor diye bir mantık kurmuştum o zaman, şimdi kimseye böyle bir rahatsızlık vermemiş olması kafa karıştırıcı...fisfisfis Ama sevdiğim bir söz var '' Milyonda bir ihtimal bana denk gelirse yüzde yüz demektir''. diye...

Şimdi doktordan geldim.
Jinekoloğum tetkik edilmem için 2 hafta önce dahiliye ve kardiyolojiye göndermişti, 2 haftalık tetkik süreci bugün bitmiş oldu.
Ne eski bir tansiyon sorunu çıktı ne de kalp, tansiyon vs.
Yani sebepsiz....

10 kiloya yakın vermem gerektiğini söyledi doktorum.Kilomun fazlalığından değil, böyle şişmeye devam edersem ağırlığımı azaltıp dengelemeliyiz görüşünde...Preeklampsiden korkuyor."20 haftadan önce başlamaz ama istisnalar da olabilir tabii" dedi.
Bakalım, hamilelik konusunda uzman bir diyetisyen araştıracağım bugün internette.

Yoluna girecek herşey inşallah.

Yavrubalinacım, sıkıntın zor, seni az da olsa anladığımı sanıyorum, ama mucizen karnında, o sana gereken dayanma gücünü verecektir. Arkadaşlar da yazmışlar zaten ödem için kilo vermeni istemeleri bana da çok mantıklı gelmedi, gerçi kilo sonuçta hiç iyi birşey değil ama bence hamilelik bizlere bunca zaman bekledikten sonra keşke biraz şımarma fırsatı verse...sositososito Dilerim bütün sıkıntıların çabucak geçer, ama bağışıklık sistemine bir baktırıver ne olur, vücudumuz muazzam bir makina ama arada şaşabiliyor...

Yavrubalina arkadaşım çok geçmiş olsun canım.Kalp ve tansiyon sorununun olmaması tabi ki çok güzel ama bu preeklamsinin kesin teşhisini koyamıyor muki dr'lar.ıdrarda protein çıkıyor mu?Diyetisyen bulman da şart tabi.Ben çok iyi hatırlamıyorum ama normal hamile kalmıştın herhalde.Tüp bebekte fazla yumurta oluşunca bu sorun ortaya çıkyor ama.Serum vererek vucuttaki susyu dengelemeye çalışıyorlar falan benim bildiğim.

ışte hiperstimüle dediğim şey bu... Ben o problemin kitabını yazdım:oklava: Yine benden başka yaşayan yok, yani kimse yaşamasın tabi ki de yine piyango bana çıkmış...

Kendiliğinden hamile kalmıştım evet Hülyacığım, bu hafta yapılan testte idrarda protein yoktu ama bu haftaya olmayacak anlamına gelmez dedi ve kontrollerimi haftada 1 olarak düzenledi, her hafta idrarda protein testi yapılacak.
Psikolojimi bozan taraf, özellikle işyerimde beni görenler "ooo, doğum ne zaman" diyor, valla utanıyorum daha 2,5 aylık demeye, çünkü ardından başlıyorlar "çok yeme bak çok kilo almışsın daha şimdiden dikkat et biraz "demeye, işin yoksa anlat, "yemiyorum, ödeme var vs vs.
Şimdiden hamile kıyafetleri giyiyor olmak da zor , ona da "eeeee, kaç sene sonra oluyor bebeğin, özeniyorsun demek ki, erken ama "cümlesi geliyor.
Başkalarının söz ve görüşlerini önemsemeyen biri olarak hamile psikolojisi alıngalık eşiğimizi de düşürüyor sanırım, sağlığım daha önemli muhakkak ama hamile kalmış olmanın keyfini süremiyor olmak yoruyor ister istemez.Diğer sayfalarda yada internette diyetisyen önerisi okur yada görürseniz bana yazın olur mu,lütfen..

Ah bizim iyi niyetli olduğunu sanan meraklı milletimiz, yorum yapmasa olmaz... Benim karnım da 9 aylık gibi şişince benim kendi dayım bile bu bebek onların olamaz demiş, ne demekse... Koca bebeği içime soktular, haftaya çıkacak -tatlicadiarzu-

merhaba erverdi, evet en doğrusu dediğin gibi ama hem merak, hemde inanki iğneler kalçalarımı mahvetti, yapılış biçimimi bilmiyorum ama mosmor oldu... inşallah bende yersiz karamsarlık yapıyorumdur, bende yanılırım....
Badenur arkadaşım kalçalrındaki morluklar için lasonil jelle ovarsan çok rahatlatıyor ağrıyı da hafifletiyor haberin olsun.Bana ilk denememde hemşire söylemişti gerçekten iyi geliyor.

Lasonil jel artık üretilmiyor kızlar, hirudoid fort jel kullanılabilir yerine...

Selam Arkadaşlar,Çok şükür dönebildim; uzunca bir müddet bir yere gitmem vallahi. Geçmişi okuyamadım ama Hülya'cım test yaptırmışsın, inşallah güzel çıkacak test sonuçları. Badenur'cum, haydi çoğu gitti azı kaldı.
Waterss'çım, koşturma devam herhalde, kolaylıklar diliyorum canım.Karamelitom, neredesin yahu?Deniz Bulut, ne dersen de, çok güzel zamanlara geldin, bundan sonrası da güzel gelişecek, çok inanıyorum ben.Alabama'cım, az kaldı hayırlısıyla doktora, yüzün gülerek çıkacak o muayeneden eminim.ısmini saymadıklarıma da merhaba ve sevgiler diyorum...Öğlene yetiştirmem lazım gelen işler var; öğleden sonra gelir, arayı kaparım kızlar.

Heradacım hoşgeldin, külprensesimiz bizim...bayanssulusmile

Erverdi'nin güzel satırlarına.... ben de bir arkadaşımın gönderdiği umut şiirini ekliyorum sizlere....

Uyanmak; yeni bir sabaha, yeni bir yaşama ….
Türküler söylemek göz bebeklerinde umarsız yarınlara..
Elinin tersiyle itip geçmişi, koyuvermek kahkahayı bahara…
Umudu bitmemiş şiirler yazmak yarınlara…

Pencereme bir kuş konmuş sabah sabah….
Bana baharın geldiğini anlatıyor aceleyle ,
Sordum.. nereye geldi bahar! gönlüme mi? gezegene mi?
Gözlerine iyi bak dedi, içinde kaybetmedigin umutlarına….

Çok çok güzel, sağol Badenurcum...a.s.

kısmetimde varsa olacak canım, yoksa yapacak birşey yok, de desem gerisi bahane... hepimizin yüzü gülsün bu yolda.... uğruna savaş verdiğimiz şey ne para ne pul, hepsinden değerli, hepsinden önem taşıyan birşey, hiçbirşey yerini doldurmuyor. hani bu yolda ne kadar acı çeksekte, yıpransakda vazgeçmiyoruz... başka birşey için olsa asla bu yolda bu kadar çaba sarfetmeyiz, hatta anında vazgeçeriz. annelik duygusu çok yenilmez bir bir duygu. off gene duygulandım bak şimdi.

Her kelimene katılıyorum tatlı Badenurcum, herşeyin hayırlısı... Kısmetse olur ve ne güzel olur...:1hug:

merhaba arkadaşlar.
ayy ben bugün 19 yıl sonra bir kez daha hala oldum.öyle tatlı öyle tatlı ki kızımız anlatamam.ŞEKER GıBı teyzeleri. 3.750 g.51 cm de boy.yanakları tombul tombul.Adı da Zeynep Sultan.baktı da açık olur işallah.hem bugün benim 1. nikah yıldönümüm. hem de bugün okulda 23 nisan bayramını kutladık acayip bi gündü yaa

yağmurcum, Allah analı babalı büyütsün, Allahım her bebeği annesine bağışlasın... Sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s.

canım benim teşekkür ederim.
ayy ne kadar mutluluk verici bir bebeğin gelmesi. aslında çokkk sevindim. ama niye benim yok diyorum yaa bunu demekle kötü biri oluyorum galiba ama elde değil ki
güzel dileklerin için teşekkürler. hiç birimiz evlat sevgisinden mahrum kalmayız inşallah ben hep böyle dua ederim. allahım kimseyi evlat sevgisinden mahrum bırakma...

Yağmurcum o kadar insana dair bir duygu ki bu hissettiğin, inan hepimiz yaşıyoruz bunu, insanın içini şöyle bir yoklayıp geçiyor... ınşallah birgün tez vakitte bizler de o duyguyu yaşayacağız...

Hadi bakalım Vanilyacım, yolunuz da bahtınız da açık olsun... Dualarımız da kalbimiz de sizinle...

Son düzenleme:
Back
X