Günaydın Arkadaşlar,
Gece hiç uyumadım gibi birşey, dün anasınıfına giden yeğenimin gösterisi vardı, ona gittim, yanımda oturan bayan çıka çıka kadın doğum uzmanı çıktı.... içimi kararttı, hatta çürüttü diyebilirim. moralimi bitirdi resmen. 40 yaşına kadar hiç hamile kalmamış birinin
tüp bebek şansı yok denecek kadar azdır, doktorlar hastayı kaybetmemek ve birkaç deneme gerçekleştirmek için bu olasılığı açıkça hiç bir zaman söylemezler dedi. beni çok sevmiş o yüzden yüzüme böylesine yıkıcı birşeyi güle oynaya, kızını alkışlaya alkışlaya söyledi. ne diyeyim, böylesine sevilmek pek işime gelmedi... beni çok üzdü.zaten umutlarım azalmış, tek bir belirti yakalamak için her saniye kendimi dinler olmuşum, bir de bunu duyunca, iyice üzüldüm. Eve gelince eşimle oturup konuştuk, hatta ağlaştık, doğru veya değil, duyduklarım beni çok üzdü. o da daha fazla yıpranmamı istemiyor, bende... bu son diyerek yola çıkmıştık, kararımız değişmeyecek. Şu an bana kızanlarınız olabilir, daha sonuçlanan birşey yok diye... ama 4. denemem ve vücudumu artık çok iyi tanıyorum... karamsarlık değil de, belki bazı şeyleri hissedebilmek. Bu güzel cumartesi sabahı okuyanların içini karartmış olabilirim, onun içinde ayrıca üzgünüm. neyse öptüm hepinizi.......