38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Patiklercim Water sın dediklerine aynen katılıyorum senin çatlama zamanın demekki 20.güne denk geliyor ama 28-29 günde regli olanlarında 20.güne denk geliyor benim bildiğim şöyle bir şey var reglinin orta günü yani 28 günde bir olunursa 14.günden 5 gün ileri 5 gün geri gideceksin bu aralıkta yumurta çatlayabiliyor bu hesaba göre 19. gündede çatlar 9 .gündede çatlar ben böyle biliyorum doktor arkadaşım 9.gün ile 19.gün dahil mutlaka değerlendir demişti.

2 yumurtaya gelince de her ay bizim rezervlerden uyanıp gelip tek yumurtamız var aslında ve uyanıp dışarı gelen yumurta en iyi yumurtamız ve bildiğiniz üzere iyiler önden gider bizde yaş olarak 38 yaş üstü olduğumuzdan en iyler gitti bize kötünün iyisi kaldı :lepi:
şimdi bunu değerlendirmek gerekiyor birden fazla yumurta görülsede bazen tek bazende 2 yumurta geliştirebilirsek ikiz bilem yakalarız sositososito

Sağ ol canım benim.... Demek ikiz bile yakalarız ha... Vay be...:dance::sm_cool:hihoyyyt

canım saol teşekkür ederim. dün banu hanım beni aradı çok tatlı bıcır bıcır bi kadın. önümüzdeki hafta kendisiyle tanışmaya gideceğim. umarım doğuma kadar birlikte iyi bir uyum sağlarız. doktor anne soruları cevaplamış waters yani. belkide diğer yumurta ilerleme sağlamamıştır o yüzden onu söylememiştir.

Alabamaa.s.

Erverdia.s.

Waterssa.s.

Deniz buluta.s.

Deniz Karayurta.s.

Patikler a.s.

Roniyama.s.

Altinyunusa.s.

Vanilyaa.s.

Esteryaa.s.

Kindersmsa.s.

Heredaa.s.

Yagmursesia.s.

Karamela.s.

Hulyaa.s.
a.s. teşekkürler zarpandit bu da sana olsun.

evet canım çok şükür şanlıyım şimdilik. inşallah devamı da gelir yavruma sağlıkla kavuşurum. arkadaşım vallahi acıbadem maslak hastane olarak şu an bence hepsinden güzel. sen de beş yıldız ben diyim yedi yıldızlı otel. yeni olduğu için tabi ve maslak ormanlara bakıyor. çok kalabalık değil. ancak ekip olarak şu an birşey diyemem. çünkü tüm ekibi değiştirmişler. ne kadın doğumda ne tüp bebekde benim muhatap olduğum hiçbir doktor kalmamış. benim doktorum londraya gidiyor bu hafta sonu. zaten tüp de tek doktordu. embriyologları sormadım hala ordalar mı bilmiyorum. o yüzden şu aşamada tavsiye edemiyorum. ama bu yeni gelenlerin gidenlerden daha iyi olmadığını göstermez. belkide de yeni gelenler çok daha iyi olacak. eskiler olsaydı kesinlikle tavsiye ederdim. kampanya konusunuda bilmiyorum devam ediyor mu ama pazarlığa açık olduklarını biliyorum.

kontrolum pazartesiydi canım ve çok şükür herşey yolunda. mayıs ortası hatta 17 si ikili teste gideceğim. bugün 9 haftalık olduk. bizimki iki gün ilerde gibi. sen nasılsın. üzme tatlı canını halaya benzicek diye önemli olan sağlıkla dünyaya gelmesi. hem bebekler büyüdükçe değişiyo aklinialirimsmile küsme kocana

waterscım bugün inşallah herşey yolunda gider bize güzel haberlerle gelirsin dualarım seninle canım.

erverdicim allah dualarını kabul etsin allah muradını inşallah bu ay verecek.

denizcim vallahi öyle oldu benimki ile seninki arasında iki gün vardı biz 9 hafta olmuş oluyoruz doktora göre. nasılsın nasıl gidiyor.

herada karamel kinders meyre yavrubalina roniş hülya yağmursesi yoksun ama badecim hazerözlem hepinize günaydın hepimize güzel gün olsun unuttuğum yoktur inşallah öpüldünüz

merhaba geçmiş olsun. bahçeci ve umut artık aynı yer oldu keşke baştan umuta başvursaydın yarı yarıya ucuz olurdu. ben de geçen sene 42 yaşındayken ilk denememi orada yaptırdım. ama ben yaptırırken labaratuar toplama transfer alman da oluyordu aradaki ücret farkının bir anlamı vardı. 2. denememde ben de maddi olarak sıkıştım. memorial ı çok beğenmeme rağmen orada yaptıramadım. çamlıca medicana ömer faruk vanlıoğluna gittim. dr 2600 aldı (ücrette pazarlık yapılabiliyor kredi kartıyla ödenebiliyor ve ben yaptırmadım ama taksit te yapılabiliyor galiba) ilaçlarda 2000 gibi tuttu (nakit veriyorsun) yani yaklaşık 4500 tuttu. sadece ortam bahçeci+alman da olduğu kadar 5 yıldızlı değildi 4 yıldızlıydı. fakat dr da bahçeci doktorları kadar iyi. labaratuarı da iyi bence. 40 yaş üstü zaten zor ama başarı sağladıkları hastaları biliyorum. ben de hamile kaldım ama kalbi durdu. bu sene 43 oldum ve doğal hamile kaldım. moralini bozma. henüz zamanın ve şansın var.

evet allah söyletti işte doğuma kadar iğne olacaksın demek :dance:

,
17 mayıs hayatım. dr demedi ama herhalde 2 li test var. senin de bugün detaylı ultrason var sanırım. güzel haberlerini bekliyoruz.

waters cevaplamış. sadece ilk kontrolde yumurtaların büyüklüğü neydi bu kontrolde ne kadar yazsaydın daha iyi anlaşılırdı. bir de 28 günde bir adet olanlar bile geç ovulasyon olabiliyor ama seninki 28 günden fazlaysa ovulasyonunun da geç olması normal.

günaydın alabama. dr bana herşey tamam haftasıyla uyumlu dediğinde ben başka birşey sormuyorum va bakmıyorum ama sen kaç cm olduğunu falan yazınca ancak ben de merk edip bakmıştım. ben pazartesi gittiğimde adete göre 8+6 idi. ultrasonda hem bu yazıyor hem crl 2,46 cm yazıyor onun altında da ga 9+1 yazıyor yanında da >97%
şimdi o zaman ben de 2 gün ileri mi gidiyorum. bu dönemde bu hiç önemli değil de >97% ne demek biliyor musun? (arkadaşlar %97 normal ölçülerde dediler ben de neden % 100 yazmıyor dedim :roflol:) inşallah iş şu 17 mayıstaki kontrollerimizi sağlıkla atlatalım ve biraz rahatlayalım. :Saruboceq:

Son düzenleme:
Günaydın herkese
Zarp cım çiçeklerin için teşekkürler.
Tedavimle ilgili yorum yapan,iyi dileklerde bulunan herkese teşekkür ederim kızlar.ısimlerinizi tektek yazamıyorum.O kadar kalabalığız ki henüz ezberleyemedim:))
Bu arada dünkü kontrol sonrası doktoruma bilgi verdim.Yumurtalar büyümüş korktuğum olmadı.Bu gece çatlatma iğnem var.Cuma sabahı 9 da toplanıyor.Perşembe akşamı 22.00 uçağıyla Şehr-i ıstanbul'a geliyorum.
Size sormak istediğim bişi var tam emin olamadım.ıstanbul'da ki kontrollerde doktor yumurta büyüklüğünü 12 mm,11 mm diye ölçüyordu.Dünkü kontrolde ızmir'de ki doktor yumurtaları atıyorum 17,6x15,4 şeklinde ölçüp ortalaması 16,2 diye söyledi(bu rakamları uydurdum ama aşağı yukarı bu civarlarda)
ben de telefonda hemşireye yumurtaların ortalama büyüklüğünü söyledim.Doktorumda ona göre çatlatmamı ayarladı.Soldakilerin ortalaması 15 mm,16 mm olunca birgün daha beklemek istedi.Kafama takılan ben yanlış söylememişimdir değil mi?Çünkü ızmir'de ki doktor ortalamaları söyle dedi.Ay ne olur bişiler yazın(

Günaydın canım valla bu konuda söylenecek çok fazla bi şey yok aritmetik ortalama alınır mı yumurtada genelde en büyüğe göre hareket ederler her an çatlayabilir diye ama seninkilerin büyüklükleri birbirine yakın olduğundan ortalam söyledi sanırım ama telaşlanma perşembe ilaç almayacaksın bugünkü iğnelerle istene büyüklüğe gelirler sen rahat ol istersen yarında sabahtan kontrol ettir bi sorun olmasın kaydirigubbakcemile5

bişi olmaz 1 mm büyük küçük de doktora her birini tek tek yazdırsaydın ya istenbuldaki doktoruma bildireceğim diye. ben biraz paranoyak kontrolcü olduğumdan öyle yapardım. ama sonuçta büyüklükleri yakın. doktorlar en büyüğe ve ondan sonra gelenlerin büyüklüklerine bakıyorlar. en büyük 3 yumurta 17-18 mm olunca çatlatma iğnesi yapılır diye birşey var. seninkiler bu akşam o büyülüğe gelmiş oluyor zaten. rahat ol.

Sağolun kindersms, deniz....
Benim sorum ben yumurta çapını değilde ultrason kağıdında yazan ortalama ölçümü söyledim.Tek tek ölçtürdüm zaten hepsini deniz.Soldakilerde 17mmx15 mm şeklinde yaklaşık olarak ama ortalaması 16 mm gibi.Ben doğru mu yaptım diyorum ortalama çarpımı söyleyerek, yoksa yumurtaların tek tek boyutlarını mı vermeliydim?Her iki kenardan ölçülüyor ya. Ama hemşire ortalamaları yazdı.

bak şimdi bende ona dikkat etmedim sadece haftasına ve ebadına baktım doktor onu söylediği için.şimdi baktım ama benimkinde yüzdeli bişi yazmıyo. ama bence o senin bebeğinle alakalı birşey değildir. makinanın görüş açısı göstergesi olarak görünüyordur anlıyomusun. hani bilgisayarda yüzde 75 le bakarsın ya sayfaya mesela. yani senin elindekinin birebir de ki yüzdesidir. ayyy anlatabildim mi acaba? ve evet orda 9+1 olduğunu %97 garanti ediyordur. bence zaten yüzde yüz hiçbir makine veremez. ama bebeğinin ölçülerine göre 9 hafta 1 günlüktür evet.

canım seni unutmuşum sanada günaydınnnn . bu arada hiç takılma böyle şeylere sen doğrusunu yapmışsın. ortalamaları söyle demiş doktorun. hem sana söyle diyim tüm doktorlar aslında bişiyli bişiyi toplayıp çıkartıp 16 mm diyor. kimi bunu dıştan hesaplıyor kimi içten ama ölçüye hepsi aynı işlemlerle varıyorlar. herşey güzel olacak keyfini bozma kendinden emin ol rahat olmaya çalış.

hem zaten bu çatlama iğnesinin amacı sadece çat diye çatlatmak değil ki çatlamadan önce en olgun seviyeye getirmek. sen bu akşam için rahat çatlama iğneni yap sonrası allah kerim. cuma günü kısmetinde yazında ne varsa o olacak. kimbilir belkide en büyük olan değil arkadan gelen bebek olacak önemli olan ebadları değil biliyorsun en kalıteli döllenmesi. inşallah hepsi ennnn kaliteliolacakk..

valla sonuçta farketmiyor. 17-15 mm ortalaması 16 mm bugüne zaten 18-16 mm veya 19-17 mm civarı olmuş olurlar. sonuçta hepsi istenen büyüklükte. takılma buna. inşallah çok kaliteli döllenirler

merhaba esterya canım sabah sabah bunu okumak çok hoşuma gitti
sevgili deniz bulut arkadaşa umut u tavsiye ediyon ben sırf övmelerin için vede bana daha yakın olur diye umut a mı gitsem eskişehir ist yapacamda

[
herada karamel kinders meyre yavrubalina roniş hülya yağmursesi yoksun ama badecim hazerözlem hepinize günaydın hepimize güzel gün olsun unuttuğum yoktur inşallah öpüldünüz[/QUOTE]

sende öpüldün canım allaah kucağına almayı nasip eder inş canım

Teşekkürler kızlar.Esas sorun sağdakiler 19x16 mm şeklinde ama ben onlarında ortalamsını söyledim 17 civarı bişidi.Desenize onlar kocaman olacaklar.....sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…