Patiklercim Water sın dediklerine aynen katılıyorum senin çatlama zamanın demekki 20.güne denk geliyor ama 28-29 günde regli olanlarında 20.güne denk geliyor benim bildiğim şöyle bir şey var reglinin orta günü yani 28 günde bir olunursa 14.günden 5 gün ileri 5 gün geri gideceksin bu aralıkta yumurta çatlayabiliyor bu hesaba göre 19. gündede çatlar 9 .gündede çatlar ben böyle biliyorum doktor arkadaşım 9.gün ile 19.gün dahil mutlaka değerlendir demişti.
2 yumurtaya gelince de her ay bizim rezervlerden uyanıp gelip tek yumurtamız var aslında ve uyanıp dışarı gelen yumurta en iyi yumurtamız ve bildiğiniz üzere iyiler önden gider bizde yaş olarak 38 yaş üstü olduğumuzdan en iyler gitti bize kötünün iyisi kaldı :lepi:
şimdi bunu değerlendirmek gerekiyor birden fazla yumurta görülsede bazen tek bazende 2 yumurta geliştirebilirsek ikiz bilem yakalarız sositososito
2 yumurtaya gelince de her ay bizim rezervlerden uyanıp gelip tek yumurtamız var aslında ve uyanıp dışarı gelen yumurta en iyi yumurtamız ve bildiğiniz üzere iyiler önden gider bizde yaş olarak 38 yaş üstü olduğumuzdan en iyler gitti bize kötünün iyisi kaldı :lepi:
şimdi bunu değerlendirmek gerekiyor birden fazla yumurta görülsede bazen tek bazende 2 yumurta geliştirebilirsek ikiz bilem yakalarız sositososito