• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Erverdiiiii sınav notun için buu sana

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: Erverdii
:sm_cool::içelim:vereliniortak

:enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk::nazar:

reklam verdi bir bakıyiiim dedim de.siz varya siz kızlar.ayyyy öperim ben sizi.patikler çetikler unuturmuyum bak kağıdım elimde.gıt gıt gıdaaakkk yumurtan sıcaaakkk.inanmazsan gel de bak
kinder;şimdi sevineyimmi ne yapayım şaşırdım.ilk ve son sıradaki kkcı tabelacılar çok kötü bakıyor bana yaaa.korktum şimdi.ben ortadakileri alıyiiiim en iyisi.baksana kk cılar beni dövecekler gibi.
tebriklerini aldım kabul ettim

kızlar kızlar ciğerim sızlar neler kaynattınız bugün?benim koci mesai kalınca geçiverdim pc başına.hem okuyum hem yazıyiiim
KİNDER;evet canım bu sabah ta ben çiçeklerle karşılandım.güzel oluyormuş.hoşuma gitti.hemde taaaa seulden miş gelen çiçekler.gönderen sağolsun.çıktım canım çıktım sabahtan evden bayağı yoruldum.yazacağım..bir bakayım sizlere.ne olmuş ne bitmiş.

ESTERYA;bebişini gördüm karşıdan sevdim.evet canım tombişmiş maşallah.aman be güzelim üzüldüğün şeye bak.ona benzemiş buna benzemiş.nasıl da hemen benzetiverdiniz daha anasının karnından.hem kime benzerse benzesin yetiştirecek olan sensin.kişiliğinin oluşmasında annesi olarak sen olucaksın onun yanında annnesi..hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun ..böyle küçük şeyler yüzünden boşu boşuna küslük olur mu?hiç yoktan yere:olmaz:

ALABAMA;senden ne haber?hamile oldun işler yoğunlaştı be güzelim.diynenemedin bi türlü.aman haa dikkat et.çok kıymetli bebekler bunlarda.sanki şikayetlerin azalmış.bahsetmemişsin.aman öyle olsun

DENİZ BULUT;17 mayıs mı?hah! güldürme beni.sen o zamana kadar durabilirmisin?hiç zannetmem kesin 2 kere gidersin.bilemedim.1 kere gidersin.orda görmeye zilliyi ya da tosunu.maşallah 3üncü resme geçmişsin çizelgede.olursa banada yaparsın bir resimcik.

HERADA ile KARAMEL uğramamışlar bugün

ALTINYUNUS; bu akşam yavruları çatlatmaya başlıyacakmış.hayırlı olsun sana tutunsunlar inşallah.son olsun inşallah SON!

VANİLYA;canım 7 yumurtan toplanmış 5 i güzelmiş.çok güzelll.hadi hayırlı bekleyişler olsun.burada paylaşalım

yeni gelen kızlar birbirlerinden tavsiyeler almışlar.

HAZEROZLEM;okuyup okuyup girmiyorsun.ama ben arda seni görüyorum aşağıda.resim değiştimi?geldi mi artık bahar?bak bugün çok dua ettim.birimize belki tutar.

WATERSS;detaylı usg n iyiymiş.talı telaşları artık deniz ile alabamaya attın bakıyorum.bundan sonrasında sağlıkla alırsın inşallah kucağına. hayırlısı ile.

HÜLYA;beni sormuş bir girmiş çıkmışsın.dualar çok uzun sürmedi de benim günüm uzun sürdü arkadaşım.anlatıcam.evet çok yoruldum.şimdi de eşim mesai kaldı buradayım.yazıp uzanıcam hemen .hen yaprak dökümünü izliyeceğim

HIIII şimdi anlatayım artık.kızlar,güzeller.sabahtan başka bir işim vardı önce onu hallettim.sonrasında eyüp camiisinin yolunu tuttum.abdestimi almıştım.girdim bayanların bölümüne.kalabalıktı.uygun bir yere geçtim.yanımda uzun etek getirmiştim.2 rekat Allah rızası için namaz kıldım.sonra çıkardım kağıdımı.birkaç bölüme ayırmıştım isimleri.hamileleri,hamile adaylarını,bebeği olanları ve artık uğramayanları.hepinize hepimize ettim duamı.kalabalıktı ama ben yalnızdım.ağladığımı farketmemişlerdir.biraz hocayı dinledim.sonra çıktım.oradan mısır çarşısına uğradım.bakın şimdi güldüreceğim sizi.komik geleni yani.o peynir nasıl bu peynir iyi mi derken.oooooo bir güzel peynir ziyafeti çektim kendime.aldım ama sonra.
haaa bu arada güzel bir haber aldım.çok keyiflendim.sınavdan 69 almışım.kaydirigubbakcemile2:sm_cool::dance::dance::dance:sonrasında küçük bir market alışverişi.artık sızdım diyebilirim.gelince de dooğru mutfak.işte böyle güzeller.hep acılarımızı paylaştık çoğunlukla..ben sınav sevincimi neredeyse bebek sevincim gibi paylaşıyorum sizinle.ne yapalım acı da bizim tatlı da.insanız.hepsi bizim.bu sözü hiç unutmıyacağım.inşallah hepimiz için EN KÖTÜSÜ GERİDE KALDI

hoşçakalın güzeller.dökülüyorum.uzanacağım.Kinder borcum olsun attırırım ya da yazarım sana bişeyler bir ara.herkese iyi geceler

Ne guzel birgun gecirmissin! Insan manevi olarak nasil da rahatliyor degil mi:)
Guzel gonlunle buradaki butun arkadaslari unutmayip dualarina dahil etmissin Allah butun dualarini kabul etsin arkadasim. Yuzunu hic gormedigim birinin benim icin dua ediyor olmasi, benim onun icin dua ediyor olmam beni cok mutlu ediyor.Sinav sevincin yeni sevinclerle devam etsin insallah.
Buradaki butun arkadaslari okurken sanki yakin arkadaslarim hissindeyim. Kimbilir belki bazilarinizla tanisiyoruz, tanismasak ta burada boylesi bir destek sistemi olmasi gecirdigimiz surecte en buyuk yardimcimiz... Sahi ne kadar sansliyiz, internet donemindeyiz her bilgi elimizin altinda (ihtiyacimiz olan vitamini, ve her nevi destegi herseyi hemen arastirip bulabilmek), benzer durumda olan insanlarla birbirimize destek verebilmek ne kadar onemli.
hepiniz iyi ki varsiniz

patiklercim eminim unutmamıştırda burada yazmayı unuttu sanırım dualarında varsındır kaydirigubbakcemile5

Ay canım nasılda düşnürmüşsün beni :)

reklam verdi bir bakıyiiim dedim de.siz varya siz kızlar.ayyyy öperim ben sizi.patikler çetikler unuturmuyum bak kağıdım elimde.gıt gıt gıdaaakkk yumurtan sıcaaakkk.inanmazsan gel de bak
kinder;şimdi sevineyimmi ne yapayım şaşırdım.ilk ve son sıradaki kkcı tabelacılar çok kötü bakıyor bana yaaa.korktum şimdi.ben ortadakileri alıyiiiim en iyisi.baksana kk cılar beni dövecekler gibi.
tebriklerini aldım kabul ettim

ınandım inandım :)

Ne guzel birgun gecirmissin! Insan manevi olarak nasil da rahatliyor degil mi:)
hepiniz iyi ki varsiniz

Canım sen de iyi ki varsın... Burası hep beraber çok güzel zaten....

YENILMEZ SAVASCILARA KOCAMAN GUNAYDINa.s.

Erverdi, dualarin icin cok tesekkur ederiz. AMIN! Hangi sinavdan sevdigin bir notu aldin bilmiyorum ama tebrik ederim. Sana parlak bir yildiz sticker gonderiyorum, cunku ogrencilerime de basarili olduklarinda aynilarindan veriyorum. hihoyyytGuzel ve yorucu bir gun gecirmise benziyorsun, peynirler yarasin.

Waterss, her seyin yolunda gitmesine sevindim.

Vanilya, evet dogru anladin. O kokular tursuya benzeyen ve her ogun yenilen (kahvalti da dahil-bol sarimsakli) kimchi'ye ait. Tabii bir de sokakta satilan haslanmis ipekbocegi kozalari da igrenc kokuyor ilginctir ki muthis protein deposuymus. Tek denemedigim sey o kaldi onun da kokusundan dolayi yiyemiyorum! Neler alip-satiyorsunuz merak ettim. Buradan oraya giden cok sey var ama oradan buralara yada Avrupaya giden cok sey yok. Ingiltere'deki en buyuk marketlerden birinde Malatya kayisisi gorup dehsete dusmustum ama urun Made in Turkiye degil de sadece TR'den geldigi yaziyor ve paketlemenin Ingilterede oldugu yaziyordu. Buraya canim, peynir, zeytin, bulgur pazarlayabilirsin acaip tutar. Tekrar gelirsen mutlaka haberleselim.

Kanbar, gelismeleri ben de diger arkadaslarim gibi bekliyorum. Umarim kizina yakinda hamile kalirsin.BHC-g orani 5'in altinda doktorun hatasi oldugunu ilk defa duyuyorum, bu 0.5'mi yoksa 5.0'mi? Bu bilgiye nasil ulastiniz yazabilirseniz benim merakimi gidermis olacaksiniz. OLUMLU sonucunuzu dort gozle bekliyorum.:emir_bebek:

Merye, yumurtaniz mi az size nicin doktorlar oyle bilgi veriyorlar, nasil bu kadar emin olabiliyorlar? Dualara devam...Duydugumuz, okudugumuz bir cok ornek var: Doktorlarin sizin cocugunuz olmaz deyipte dogal yoldan bile cocuk sahibi olanlar var, kisaca hala UMUDUMUZ var. Iyi ki var!

kızlar herkese günaydın;
KıNDER ;bu sana.az önce taze çıktı fırından

Bugün hiçbirşey yapmak istemiyorum
Ne doktor işleri
Ne market alışverişi
Yatağımdayım,tembelim
Hemen yanıbaşımda kahvaltı tepsim
Güneş te açmış arkamdan hafif hafif ısıtıyor beni
Gerinmek.GERıNMEK ,ooohhh ne güzelmiş
Bugün çok hafifim
Pamuğum bugün
Ne hayat kavgası
Ne dünya telaşı
Bir dost sesi duymak istiyorum bugün
Ah bir kaldırabilseydim kendimi
Yatak içine çekiyor beni
38 ıN GÜLLERı
GÜZELLERı
şu tembeli kovayım
döneceğim geri

işte böyle kinder.şimdi kaçıyorum sıcak güneşin vurduğu odama.
ZARPANDıT;bende sizin bir eğitimci olduğunuzu bilmiyordum.parlak bir yıldız sticker çok mutlu etti beni.teşekkür ederim.hemen yakama takacağım.bu ders benim için çok zorlayıcı idi.geceleri bile 2 de 3 te kalkıp çalışıyordum.ama bu ara sınav yıl sonunu da vereyim öyle rahatlıyacağım.dersim istatistikti.şimdi kaçıyorum hocam.bu odanın sobası tekledi bu ara.üşüdüm.hoşçakalın.

günaydın cici kızlar,

Bu arada bugün detaylı USG kontrolüm iyi geçti, bir problemi yok kızımın, AS de bitti umarım bundan sonrada hep birlikte sağlıkla ilerleriz.

ohhh maşallah gözümüz aydın çok sevindim artık tam keyif günleri :nazar::nazar:

günaydın herkesea.s.
Erverdi,duaların kabul olsun.Allah ne muradın/muradımız varsa versin.Teşekkürler tekrar.Ben gece 10'da çatlatmamı yaptım.Patlayacak gibi dolanıyorum karnım iyice gerildi.Yarın bu saatlerde yumoşlar toplanmış olur.:emir_bebek:
Zarpandit cim,şu koza meselesi içimi kaldırdı.Iyyyy.Küçükken ipekböceği beslemiştim.Am onların görüntüsü nedense kötü yapmıştı beni.Aylarca yemek, özellikle de ekmek vb. şeyler yiyememiştim....delikafadulden

günaydın hanımlar...
erverdi hanım beni de unutmuş ohaoldumsmile:sinifsinif::olmaz:alsanaalsanasmile
hanımlar ben dün gece rüyamda kocaman kazanda kaynayan yumurtalar gördüm yaa. az çok ilgileneniniz var mı bu konuyla bana lütfen bir yorumlasa:)

kızlar herkese günaydın;
KİNDER ;bu sana.az önce taze çıktı fırından

Bugün hiçbirşey yapmak istemiyorum
Ne doktor işleri
Ne market alışverişi
Yatağımdayım,tembelim
Hemen yanıbaşımda kahvaltı tepsim
Güneş te açmış arkamdan hafif hafif ısıtıyor beni
Gerinmek.GERİNMEK ,ooohhh ne güzelmiş
Bugün çok hafifim
Pamuğum bugün
Ne hayat kavgası
Ne dünya telaşı
Bir dost sesi duymak istiyorum bugün
Ah bir kaldırabilseydim kendimi
Yatak içine çekiyor beni
38 İN GÜLLERİ
GÜZELLERİ
şu tembeli kovayım
döneceğim geri

işte böyle kinder.şimdi kaçıyorum sıcak güneşin vurduğu odama.
ZARPANDİT;bende sizin bir eğitimci olduğunuzu bilmiyordum.parlak bir yıldız sticker çok mutlu etti beni.teşekkür ederim.hemen yakama takacağım.bu ders benim için çok zorlayıcı idi.geceleri bile 2 de 3 te kalkıp çalışıyordum.ama bu ara sınav yıl sonunu da vereyim öyle rahatlıyacağım.dersim istatistikti.şimdi kaçıyorum hocam.bu odanın sobası tekledi bu ara.üşüdüm.hoşçakalın.

Erverdim TATLIM
Günaydınn a.s. a.s.
içimi erittin valla sabah sabah k
kahvaltı tepsisi, yatak, hafif vuran güneş off off boshayallersmile
bide bana bak masanın başında telefon susmaz işler bekler :kızgın:

günün güzel olsun arkadaşım yazdıklarında harika valla :1hug:
iyiki varsın şair ruhlum benim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu arada bu ikonun neden yüzü asık anlamadım bende :enbuyukkk: neye kızdıysa artık ama sen anladın yerimseniben

günaydın hanımlar...
hanımlar ben dün gece rüyamda kocaman kazanda kaynayan yumurtalar gördüm yaa. az çok ilgileneniniz var mı bu konuyla bana lütfen bir yorumlasa:)

Günaydın yağmursesi a.s.
allah seni iyi yapsın emi kaynayan yumurta mı bu ay bol bol güzl güzel yumurtaların olacak ben yorumlayım sana hemde kaliteli bembeyaz şööylee olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

günaydın herkesea.s.
Erverdi,duaların kabul olsun.Allah ne muradın/muradımız varsa versin.Teşekkürler tekrar.Ben gece 10'da çatlatmamı yaptım.Patlayacak gibi dolanıyorum karnım iyice gerildi.Yarın bu saatlerde yumoşlar toplanmış olur.:emir_bebek:
Zarpandit cim,şu koza meselesi içimi kaldırdı.Iyyyy.Küçükken ipekböceği beslemiştim.Am onların görüntüsü nedense kötü yapmıştı beni.Aylarca yemek, özellikle de ekmek vb. şeyler yiyememiştim....delikafadulden

Günaydın altınyunus opuyorumnanaktan
çatlatma yumurtalarını yarına kadar zıplama, hoplama rahat rahat yat opuyorumnanaktan

günaydın kızlarrrr bugün biraz işim var aralarda girmeye çalışcam.
waters canım sonuçlara çok sevindim içimiz rahatladı. darısı başımıza olsun inşallah :)) eee benim için ne hissediyosun kuzum söylememişsin. kız mı ? erkek mi ?
karamel ve herada niye az geliyosunuz sizi merak ediyorum.
yağmurcum sen de öyle ama sabah sabah beni çok güldürdün allahda seni güldürsün canımmm.

günaydın hanımlar...

unutmadım unutmadım.yaa kızlar dünkü yazılanlara düşüncelerimi ilettim ben yazdıklarımda.ismi olmayan unutuldum sanmış.senin de adın var merak etme.badenurun altında.inanmazsanız şimdi kızkardeşim olsaydı ya da ben bilseydim oraya nasıl ekleniyor.görürdünüz hemen.ruyandaki kaynayan yumurtalar ileride seni bekleyen yumurtaların olmasın .tokatın da iyi geldi.silkineyim.bugünde dışarı çıkacağım çünkü.yeter bu kadar tembellik.
bu arada sitem etmişsin ama.hanımlığı sevmem.bana göre değil

Son düzenleme:
Erverdim TATLIM
Günaydınn a.s. a.s.
içimi erittin valla sabah sabah k
kahvaltı tepsisi, yatak, hafif vuran güneş off off boshayallersmile
bide bana bak masanın başında telefon susmaz işler bekler :kızgın:

günün güzel olsun arkadaşım yazdıklarında harika valla :1hug:
iyiki varsın şair ruhlum benim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu arada bu ikonun neden yüzü asık anlamadım bende :enbuyukkk: neye kızdıysa artık ama sen anladın yerimseniben

teşekkür ederim güzel sözlerin için.sizler de iyi ki varsınız.siz de hafta sonları yaparsınız tembelliği.ben pek yapmam.nadirdir.ender günlerimden bir gün bugün
.emin ol günüm güzel olacak.garanti ediyorum.KK daki ifade sanırım en büyük başka büyük yok o kadar anlamında bir ifade.öyle çözümledim ben.mutfağımı toplıyiimşimdi cici kız olıyiiim.1 saate kadar çıkmam lazım.pc açık arada bakacağım.şu anda dinlediğim ,şarkının sözlerini size armağan ediyorum.

GÜL BAKIŞLIM GEL
gül tenimden oyalanıp süzülde gel
gül bakışlım gözyaşlarım silip te gel
yarem sızlar yalnızlığı bilip te gel
gül bakışlım gel
ay büyüdü gecelerce seni beklerim
ak gerdanda gül kokunu tenin özlerim
çare bilmez dertlerimle yolun gözlerim
gül kokuşlum gel

inan mükemmel bir müziği var.alıyor bir yerlere götürüyor.hepimizin içinde güllerimiz açsın inşallah.

Son düzenleme:
amann benden başka kimse yok bugün sanırım
Erverdi sankim evdeyedinn güzelim maşallah zemuszemus gez gez sefan olsunn ahh özgürlük gibisi var mıı yaa emekli olduğumuzda da yaşlı olucaz off off bilmiyorumkismile

Back
X