Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar kızlar ciğerim sızlar neler kaynattınız bugün?benim koci mesai kalınca geçiverdim pc başına.hem okuyum hem yazıyiiim
KİNDER;evet canım bu sabah ta ben çiçeklerle karşılandım.güzel oluyormuş.hoşuma gitti.hemde taaaa seulden miş gelen çiçekler.gönderen sağolsun.çıktım canım çıktım sabahtan evden bayağı yoruldum.yazacağım..bir bakayım sizlere.ne olmuş ne bitmiş.
ESTERYA;bebişini gördüm karşıdan sevdim.evet canım tombişmiş maşallah.aman be güzelim üzüldüğün şeye bak.ona benzemiş buna benzemiş.nasıl da hemen benzetiverdiniz daha anasının karnından.hem kime benzerse benzesin yetiştirecek olan sensin.kişiliğinin oluşmasında annesi olarak sen olucaksın onun yanında annnesi..hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun ..böyle küçük şeyler yüzünden boşu boşuna küslük olur mu?hiç yoktan yerelmaz:
ALABAMA;senden ne haber?hamile oldun işler yoğunlaştı be güzelim.diynenemedin bi türlü.aman haa dikkat et.çok kıymetli bebekler bunlarda.sanki şikayetlerin azalmış.bahsetmemişsin.aman öyle olsun
DENİZ BULUT;17 mayıs mı?hah! güldürme beni.sen o zamana kadar durabilirmisin?hiç zannetmem kesin 2 kere gidersin.bilemedim.1 kere gidersin.orda görmeye zilliyi ya da tosunu.maşallah 3üncü resme geçmişsin çizelgede.olursa banada yaparsın bir resimcik.
HERADA ile KARAMEL uğramamışlar bugün
ALTINYUNUS; bu akşam yavruları çatlatmaya başlıyacakmış.hayırlı olsun sana tutunsunlar inşallah.son olsun inşallah SON!
VANİLYA;canım 7 yumurtan toplanmış 5 i güzelmiş.çok güzelll.hadi hayırlı bekleyişler olsun.burada paylaşalım
yeni gelen kızlar birbirlerinden tavsiyeler almışlar.
HAZEROZLEM;okuyup okuyup girmiyorsun.ama ben arda seni görüyorum aşağıda.resim değiştimi?geldi mi artık bahar?bak bugün çok dua ettim.birimize belki tutar.
WATERSS;detaylı usg n iyiymiş.talı telaşları artık deniz ile alabamaya attın bakıyorum.bundan sonrasında sağlıkla alırsın inşallah kucağına. hayırlısı ile.
HÜLYA;beni sormuş bir girmiş çıkmışsın.dualar çok uzun sürmedi de benim günüm uzun sürdü arkadaşım.anlatıcam.evet çok yoruldum.şimdi de eşim mesai kaldı buradayım.yazıp uzanıcam hemen .hen yaprak dökümünü izliyeceğim
HIIII şimdi anlatayım artık.kızlar,güzeller.sabahtan başka bir işim vardı önce onu hallettim.sonrasında eyüp camiisinin yolunu tuttum.abdestimi almıştım.girdim bayanların bölümüne.kalabalıktı.uygun bir yere geçtim.yanımda uzun etek getirmiştim.2 rekat Allah rızası için namaz kıldım.sonra çıkardım kağıdımı.birkaç bölüme ayırmıştım isimleri.hamileleri,hamile adaylarını,bebeği olanları ve artık uğramayanları.hepinize hepimize ettim duamı.kalabalıktı ama ben yalnızdım.ağladığımı farketmemişlerdir.biraz hocayı dinledim.sonra çıktım.oradan mısır çarşısına uğradım.bakın şimdi güldüreceğim sizi.komik geleni yani.o peynir nasıl bu peynir iyi mi derken.oooooo bir güzel peynir ziyafeti çektim kendime.aldım ama sonra.
haaa bu arada güzel bir haber aldım.çok keyiflendim.sınavdan 69 almışım.kaydirigubbakcemile2:sm_cool::dance::dance::dance:sonrasında küçük bir market alışverişi.artık sızdım diyebilirim.gelince de dooğru mutfak.işte böyle güzeller.hep acılarımızı paylaştık çoğunlukla..ben sınav sevincimi neredeyse bebek sevincim gibi paylaşıyorum sizinle.ne yapalım acı da bizim tatlı da.insanız.hepsi bizim.bu sözü hiç unutmıyacağım.inşallah hepimiz için EN KÖTÜSÜ GERİDE KALDI
hoşçakalın güzeller.dökülüyorum.uzanacağım.Kinder borcum olsun attırırım ya da yazarım sana bişeyler bir ara.herkese iyi geceler
patiklercim eminim unutmamıştırda burada yazmayı unuttu sanırım dualarında varsındır kaydirigubbakcemile5
reklam verdi bir bakıyiiim dedim de.siz varya siz kızlar.ayyyy öperim ben sizi.patikler çetikler unuturmuyum bak kağıdım elimde.gıt gıt gıdaaakkk yumurtan sıcaaakkk.inanmazsan gel de bak
kinder;şimdi sevineyimmi ne yapayım şaşırdım.ilk ve son sıradaki kkcı tabelacılar çok kötü bakıyor bana yaaa.korktum şimdi.ben ortadakileri alıyiiiim en iyisi.baksana kk cılar beni dövecekler gibi.
tebriklerini aldım kabul ettim
Ne guzel birgun gecirmissin! Insan manevi olarak nasil da rahatliyor degil mi:)
hepiniz iyi ki varsiniz
Bu arada bugün detaylı USG kontrolüm iyi geçti, bir problemi yok kızımın, AS de bitti umarım bundan sonrada hep birlikte sağlıkla ilerleriz.
kızlar herkese günaydın;
KİNDER ;bu sana.az önce taze çıktı fırından
Bugün hiçbirşey yapmak istemiyorum
Ne doktor işleri
Ne market alışverişi
Yatağımdayım,tembelim
Hemen yanıbaşımda kahvaltı tepsim
Güneş te açmış arkamdan hafif hafif ısıtıyor beni
Gerinmek.GERİNMEK ,ooohhh ne güzelmiş
Bugün çok hafifim
Pamuğum bugün
Ne hayat kavgası
Ne dünya telaşı
Bir dost sesi duymak istiyorum bugün
Ah bir kaldırabilseydim kendimi
Yatak içine çekiyor beni
38 İN GÜLLERİ
GÜZELLERİ
şu tembeli kovayım
döneceğim geri
işte böyle kinder.şimdi kaçıyorum sıcak güneşin vurduğu odama.
ZARPANDİT;bende sizin bir eğitimci olduğunuzu bilmiyordum.parlak bir yıldız sticker çok mutlu etti beni.teşekkür ederim.hemen yakama takacağım.bu ders benim için çok zorlayıcı idi.geceleri bile 2 de 3 te kalkıp çalışıyordum.ama bu ara sınav yıl sonunu da vereyim öyle rahatlıyacağım.dersim istatistikti.şimdi kaçıyorum hocam.bu odanın sobası tekledi bu ara.üşüdüm.hoşçakalın.
günaydın hanımlar...
erverdi hanım beni de unutmuş ohaoldumsmile:sinifsinif:lmaz:alsanaalsanasmile
hanımlar ben dün gece rüyamda kocaman kazanda kaynayan yumurtalar gördüm yaa. az çok ilgileneniniz var mı bu konuyla bana lütfen bir yorumlasa:)
günaydın herkesea.s.
Erverdi,duaların kabul olsun.Allah ne muradın/muradımız varsa versin.Teşekkürler tekrar.Ben gece 10'da çatlatmamı yaptım.Patlayacak gibi dolanıyorum karnım iyice gerildi.Yarın bu saatlerde yumoşlar toplanmış olur.
Zarpandit cim,şu koza meselesi içimi kaldırdı.Iyyyy.Küçükken ipekböceği beslemiştim.Am onların görüntüsü nedense kötü yapmıştı beni.Aylarca yemek, özellikle de ekmek vb. şeyler yiyememiştim....delikafadulden
günaydın hanımlar...
erverdi hanım beni de unutmuş ohaoldumsmile:sinifsinif:lmaz:alsanaalsanasmile
hanımlar ben dün gece rüyamda kocaman kazanda kaynayan yumurtalar gördüm yaa. az çok ilgileneniniz var mı bu konuyla bana lütfen bir yorumlasa:)
Erverdim TATLIM
Günaydınn a.s. a.s.
içimi erittin valla sabah sabah k
kahvaltı tepsisi, yatak, hafif vuran güneş off off boshayallersmile
bide bana bak masanın başında telefon susmaz işler bekler
günün güzel olsun arkadaşım yazdıklarında harika valla :1hug:
iyiki varsın şair ruhlum benim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bu arada bu ikonun neden yüzü asık anlamadım bende :enbuyukkk: neye kızdıysa artık ama sen anladın yerimseniben