• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

erverdiciğim teşekkür ederim valla. duaların kabul olur işallah...ben de dün taze yeğeni görmeye gittim minik yüzüne sarıldım allahım isteyen herkese ver bu minikten dedim dua ettim...
kindersms hanım kız ben dalga geçesin diye sölemedim valla rüyamda gördüm hee :))
alabamacım güleceğini bilseydim daha detaylı yazardım. bak dün bi velim adapazarından köy yumurtası getirmiş bana sarı sarı ya bunun etkisi, minik yeğenimi görmeye gittim ya bu ya da dün 14. gündü çalıştık kocişle içimden hadi yumurta hadi sperm buluşun bakem diye diyee şeettimdi belki de bu yüzden ama kocaman kazanlarda kaynayan 7-8 yumurta gördüm inan biri ayrı duruyordu diğerleri birarada:))

Arkadaşlar, dilekleriniz için teşekkür ederim. Allah'ın izni ile sizlerin de kontrollerini, sonuçlarını buradan okuyor olacağız darısı hepinize. ıyi ki varsınız.

günaydın kızlarrrr bugün biraz işim var aralarda girmeye çalışcam.
waters canım sonuçlara çok sevindim içimiz rahatladı. darısı başımıza olsun inşallah :)) eee benim için ne hissediyosun kuzum söylememişsin. kız mı ? erkek mi ?
karamel ve herada niye az geliyosunuz sizi merak ediyorum.
yağmurcum sen de öyle ama sabah sabah beni çok güldürdün allahda seni güldürsün canımmm.

Teşekkürler canım sen de yakında 2'li ile başlayacaksın maratona. Deniz'in kızı olduğunu hissettim, annesine benzeyen bir kız .Senin ki hakkında şu an nötrüm, hissedince yazarım tabii. Herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olsunlar..

denizbulut sana bişey danışacaktım, o kadar çok okudumki kafam çok karıştı. benim fsh yüksek ilaçsız adet göremiyorum, sen bana hayıt, aslan pençesi ve buğday çimi önermiştin. bunları kullanırken özel bişey varmı? çok araştırdım ama herkes başka bişeyler söylüyo, kimisi adetin ilk günü başlanıcak, kimisi adet olmadan 15 gün önce başlanacak diyor, bilgin varsa yazarsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Maaşallah güzel gidiyorsunuz böyle de devam eder zaten ikili testten sonra 16 hafta içinde cinsiyetler belli olur..hep beraber göreceğiz. Bana senin ki kız gibi geliyor. Annesi gibi savaşçı, tuttuğunu koparan bir kız gibi , tabi hayırlısı.

Bu arada bugün detaylı USG kontrolüm iyi geçti, bir problemi yok kızımın, AS de bitti umarım bundan sonrada hep birlikte sağlıkla ilerleriz.

gözün aydın canım.:nazar: darısı başımıza inşallah :Saruboceq:

kızlar kızlar ciğerim sızlar neler kaynattınız bugün?benim koci mesai kalınca geçiverdim pc başına.hem okuyum hem yazıyiiim
DENİZ BULUT;17 mayıs mı?hah! güldürme beni.sen o zamana kadar durabilirmisin?hiç zannetmem kesin 2 kere gidersin.bilemedim.1 kere gidersin.orda görmeye zilliyi ya da tosunu.maşallah 3üncü resme geçmişsin çizelgede.olursa banada yaparsın bir resimcik.

HIIII şimdi anlatayım artık.kızlar,güzeller.sabahtan başka bir işim vardı önce onu hallettim.sonrasında eyüp camiisinin yolunu tuttum.abdestimi almıştım.girdim bayanların bölümüne.kalabalıktı.uygun bir yere geçtim.yanımda uzun etek getirmiştim.2 rekat Allah rızası için namaz kıldım.sonra çıkardım kağıdımı.birkaç bölüme ayırmıştım isimleri.hamileleri,hamile adaylarını,bebeği olanları ve artık uğramayanları.hepinize hepimize ettim duamı.kalabalıktı ama ben yalnızdım.ağladığımı farketmemişlerdir.biraz hocayı dinledim.sonra çıktım.oradan mısır çarşısına uğradım.bakın şimdi güldüreceğim sizi.komik geleni yani.o peynir nasıl bu peynir iyi mi derken.oooooo bir güzel peynir ziyafeti çektim kendime.aldım ama sonra.
haaa bu arada güzel bir haber aldım.çok keyiflendim.sınavdan 69 almışım.kaydirigubbakcemile2:sm_cool::dance::dance::dance:sonrasında küçük bir market alışverişi.artık sızdım diyebilirim.gelince de dooğru mutfak.işte böyle güzeller.hep acılarımızı paylaştık çoğunlukla..ben sınav sevincimi neredeyse bebek sevincim gibi paylaşıyorum sizinle.ne yapalım acı da bizim tatlı da.insanız.hepsi bizim.bu sözü hiç unutmıyacağım.inşallah hepimiz için EN KÖTÜSÜ GERİDE KALDI

hoşçakalın güzeller.dökülüyorum.uzanacağım.Kinder borcum olsun attırırım ya da yazarım sana bişeyler bir ara.herkese iyi geceler

bak karıştırma benim doktorları hiçbirini haber vermem haaa :umursamaz:naniknanik belli olmaz 3 hafta uzun tabii belki haftaya belki bugün belki yarın her an heryere gidebilirim sempatiksalakcinni

canım sınavını vermişsin tebrikler. başka derslerin de var mıydı ne yazmıştın unuttum :utangac: ayrıca yüreğine sağlık hepimize dua etmişsin. aslında benim de çok gidesim var eyüp sultan veya başka bir yere. gerçekten insanı rahatlatıyor tedavi de ediyor.

waters canım sonuçlara çok sevindim içimiz rahatladı. darısı başımıza olsun inşallah :)) eee benim için ne hissediyosun kuzum söylememişsin. kız mı ? erkek mi ?
yağmurcum sen de öyle ama sabah sabah beni çok güldürdün allahda seni güldürsün canımmm.

bak canım internette ne okudum rahimde (renkli ultrason vs diyordu ama) sağda yatan bebekler %98 erkek solda yatan bebekler de %98 kız oluyormuş. hatta geri kalan % 2 nin mesela sağ yerine solda yatan kızlar sağ tarafa dönük duruyormuş erkekler de aynı şekilde. benimki hep sağda. obgyn.net de okudum. ama başka birşey ararken rastlamıştım şimdi doğru mu anladım neydi emin değilim ama. bu derece basit de değildir herhalde. benimki hep sağda 7-8-9. haftalar. acaba solda olanlar da var mıdır?

dua çok yerinde bende aaynısını diyorum

bebeğini kaybetmen çok kötü bende 2 aylık düşük yaptım ondan sonrasını görmedik
yüzde 50 şans %20 e kadar bir sürede düştüki[/QUOT

:emir_bebek::emir_bebek:Canım yaşasaydı 6 yaşında bir oğlum olacaktı,ben de böyle çocuğum olmuyor diye kahrolup,doktor doktor gezmeyecektim.

Hayıslısıyla Mayıs'ta inşallah aşılamayla hamile kalırım , hepimiz için olumlu sonuçlar diliyorum.

Her kadının anne olmayı hakettiğine inanıyorum...

Merhaba ; bana yaşınızı ve hamile kaldığınız ayı bildirirseniz , size bebeğinizin cinsiyetini söyleyebilirim.:emir_bebek:

merhaba canm e çok güzel iyi geçmesi canım sen kaç aylık hamilesin
Merye ben 5.5 aylık hamileyim, 24. haftanın içine girdim. 41 yaşıdayım doğal yolla hamile kaldım darısı başına. Benim cevap tablomun altında kaç haftalık olduğumu gösteren bir çizelge var oradan da görebilirsin.[/QUOTE]

Ben de 41 yaşımdayım,35 yaşımda evlendim.Evlendiğim gün hamile kalmışım,ancak akabinde bağırsaklarda bir ciddi bir problem geçirdim ve maalesef anestezi ile operasyon yapıldı,biyopsi ilaç tedavileri derken ,sonradan hamile olduğum anlaşıldı,doktorlar sakat doğma riski nedeniyle aldırdılar,o gün bugündür çocuğum olmuyor.Doğal yollardan 6 sene olmadı,biz de eşimle bahçeci ali mesut'a bu nisan tüp bebek yaptırdık,sonuç maalesef:negatif.beta hcg:0,100.Bu oran 5'in altında olduğundan başarısız transfer , ancak neyi kime ispat edeceksin?Giden 8.000..-TL ve umutlarım oldu.
P.tesi başka bir doktorla görüşüp,özel aşılama yöntemiyle deneyeceğiz.hayırlısı.Senin ilk çocuğun mu,aynı yaştayız.Tedavi mi gördün?

Waterss arkadaşım ayrıntılı US'de iyi çıkmış hadi gözünaydın canım.Artık iyice hamileliğin tadını çıkarabilirsin canım.Alışveriş işine de yavaş yavaş başlayabilirsin arkadaşım.

sağol canım merakın için :1hug: önemli birşey yok ay sonu ya yoğunlaşma başladı, birazda üşütmüşüm keyfim yok.

Geçmiş olsun karameciğim.Bu havalara çok dikkat etmek gerekir hemen çarptırıveriyoruz kendimizi.hadi işlerini de yoluna koy iyileş de aramıza dön canım.Adetin geldi mi yoksa yarın mı gelecekti canım.

Alabama, iyi dinlenmeler...

Altinyunus, biraz sen de dinlen bugun ve cokkkkkk olumlu dusun tamam mi? Bol sanslar.
Bizi bilgilendir lutfen, merak ederiz.

Yagmursesi, ruyada yumurta gormek demek " Sevinc Haberi"almak demek. Umarim yakinda bol hamile haberleri alacaksin en oncede kendininkini....

Erverdi, oooo siiirler, sarkilar, evde keyif....
Burada baska bir is bulamadigim icin bir dershanede karsilikli Ingilizce konusma derslerine giriyorum. Sticker'ini begendigine sevindim.

kızlar ben geldimmm aslında sabahdan gittim ama anca buraya gelebildim. hafta başı biraz yoğundu. herşey gayet güzelmiş 8 hafta 5 günlükmüşüz. sata göre 2 gün öndeyiz boyumuz da 2 cm 8 mm herşey mükemmel dedi doktorumuz. bebeğin eşide oluşmaya başlamış dedi. 19 mayıs haftasında 2li test zımbırtısı yapılması gerekiyormuş . ancaaaaaaaaak benim doktor bir yıl önce geldiği Londraya geri dönüyormuş. reddedemeyeceği bir teklif almış. hafta sonu itibarıyla yok kendileri. bu kötü oldu benim için. ayrıca öğrendim ki benim sağlık sigortam limitsiz annelik teminatını belli hastanelerde veriyomuş yani acıbadem defteri benim için kapandı. memorial olduğu için sanırım ordan devam edeceğim. diğer hangi hastaneler olduğunu da öğrenip sonradan değiştirebiliriz ama sanırım memorial olacak. işte standar birtakım testler istedi o işi halletmem lazım. işte böyle kızlar

Alabamacım,Acıbademdeki doktorunun adını verebilir misin, ben de orada doğum yapmıştım ve tüpten sonra takibi eğer tutarsa tabi yine orada yaptırmayı planlıyoruz da, benim sağlık sigortamın doğum teminatı da Acıbadem de limitsiz. Seni de bebişi de koccaman öptüm kaydirigubbakcemile3

Canım yaa, geçmişi okudum geldim, doktorun adını öğrendim, bu arada Acıbadem,in kampanyası iyiymiş, gerçi Antalya da fiyatlar 2,5-3 arasında değişiyor, ama ıstanbul için çok makul...

Son düzenleme:
Kızlarr, ne zamandır yazamadım KK'ya:enbuyukkk:, Ankara'dayım, kayınvalidem hastanede yatıyor, şükür can sıkıcı birşey yok, yarın taburcu olacak, ben de yanına sabah gidip akşam dönüyorum. Şimdi geçmişi okuyup geliyorum...Ayyy, özlemişim sizi yavvyerimseniben

Erverdikom, avatarım gitti bak, çiçekli böcekli birşey bulacağım söz...:içelim:

kızlarr benim bugün 15. günüm. 13. gün test yaptım 2. çizgi silikti. 14. gün yani dün 2. çizgi netti çalıştık bugün 15. gün 2. çizgi hepten gitmiş. sadece bir gün olurmu bu ovülasyon ya sadece dün çalıştık kaçırdık tüh görüyor musunuz?

deniz bulut;o dediklerini bilmiyorum.ben heterozigot homo zigot ve faktör leyden tahlilleri yaptırmıştım.kromozom analizleri dışında.taşıyıcı heterozigot çıkmıştı bende.tüp ilaçları yan etki yapınca anlaşıldı.tamin edilemez çok şiddetli başağrısı.ve görme kaybı yaşamıştım.hamile kalırsam doğuma kadar iğne olacağımı biliyorum...ne de güzel söyledim heee .....doğuma kadar:dance::dance::dance:

forumun eskilerinden birinden duymuştumDİLE GELEN ELE GELİR
Kimbilir?

alkisalkisalkisBu sözü çoook beğendim alkisalkisalkis

kızlarr benim bugün 15. günüm. 13. gün test yaptım 2. çizgi silikti. 14. gün yani dün 2. çizgi netti çalıştık bugün 15. gün 2. çizgi hepten gitmiş. sadece bir gün olurmu bu ovülasyon ya sadece dün çalıştık kaçırdık tüh görüyor musunuz?

Yağmursesim, sıkma canını, olacaksa zaten olur, sen merak etme...:1hug:

Back
X