evet canım çok şükür şanlıyım şimdilik. inşallah devamı da gelir yavruma sağlıkla kavuşurum. arkadaşım vallahi acıbadem maslak hastane olarak şu an bence hepsinden güzel. sen de beş yıldız ben diyim yedi yıldızlı otel. yeni olduğu için tabi ve maslak ormanlara bakıyor. çok kalabalık değil. ancak ekip olarak şu an birşey diyemem. çünkü tüm ekibi değiştirmişler. ne kadın doğumda ne tüp bebekde benim muhatap olduğum hiçbir doktor kalmamış. benim doktorum londraya gidiyor bu hafta sonu. zaten tüp de tek doktordu. embriyologları sormadım hala ordalar mı bilmiyorum. o yüzden şu aşamada tavsiye edemiyorum. ama bu yeni gelenlerin gidenlerden daha iyi olmadığını göstermez. belkide de yeni gelenler çok daha iyi olacak. eskiler olsaydı kesinlikle tavsiye ederdim. kampanya konusunuda bilmiyorum devam ediyor mu ama pazarlığa açık olduklarını biliyorum.
herada karamel kinders meyre yavrubalina roniş hülya yağmursesi yoksun ama badecim hazerözlem hepinize günaydın hepimize güzel gün olsun unuttuğum yoktur inşallah öpüldünüz
Mart'ta benim doğumumu Acıbadem Maslaktan Arda Bey yaptırmıştı ve bana ekip olarak ayrılma ihtimallerinden bahsetmişti, demek ki gerçekleşmiş. Ama hastane süper ötesi, inşallah geln ekip te iyidir CADIARZU...
Bu arada Alabamacım sen nasılsın, bebiş nasıl, bulantın var mı?