• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet canım çok şükür şanlıyım şimdilik. inşallah devamı da gelir yavruma sağlıkla kavuşurum. arkadaşım vallahi acıbadem maslak hastane olarak şu an bence hepsinden güzel. sen de beş yıldız ben diyim yedi yıldızlı otel. yeni olduğu için tabi ve maslak ormanlara bakıyor. çok kalabalık değil. ancak ekip olarak şu an birşey diyemem. çünkü tüm ekibi değiştirmişler. ne kadın doğumda ne tüp bebekde benim muhatap olduğum hiçbir doktor kalmamış. benim doktorum londraya gidiyor bu hafta sonu. zaten tüp de tek doktordu. embriyologları sormadım hala ordalar mı bilmiyorum. o yüzden şu aşamada tavsiye edemiyorum. ama bu yeni gelenlerin gidenlerden daha iyi olmadığını göstermez. belkide de yeni gelenler çok daha iyi olacak. eskiler olsaydı kesinlikle tavsiye ederdim. kampanya konusunuda bilmiyorum devam ediyor mu ama pazarlığa açık olduklarını biliyorum.
herada karamel kinders meyre yavrubalina roniş hülya yağmursesi yoksun ama badecim hazerözlem hepinize günaydın hepimize güzel gün olsun unuttuğum yoktur inşallah öpüldünüz

Mart'ta benim doğumumu Acıbadem Maslaktan Arda Bey yaptırmıştı ve bana ekip olarak ayrılma ihtimallerinden bahsetmişti, demek ki gerçekleşmiş. Ama hastane süper ötesi, inşallah geln ekip te iyidir CADIARZU...
Bu arada Alabamacım sen nasılsın, bebiş nasıl, bulantın var mı?

günaydın alabama. dr bana herşey tamam haftasıyla uyumlu dediğinde ben başka birşey sormuyorum va bakmıyorum ama sen kaç cm olduğunu falan yazınca ancak ben de merk edip bakmıştım. ben pazartesi gittiğimde adete göre 8+6 idi. ultrasonda hem bu yazıyor hem crl 2,46 cm yazıyor onun altında da ga 9+1 yazıyor yanında da >97%
şimdi o zaman ben de 2 gün ileri mi gidiyorum. bu dönemde bu hiç önemli değil de >97% ne demek biliyor musun? (arkadaşlar %97 normal ölçülerde dediler ben de neden % 100 yazmıyor dedim :roflol:) inşallah iş şu 17 mayıstaki kontrollerimizi sağlıkla atlatalım ve biraz rahatlayalım. :Saruboceq:

Şimdi Denizbulutum, senin hesabına göre 8+6 , ama makinaya göre 9+1 günlük, yani bebişin biraz önden gidiyor, ki bu son derece güzel birşey:nazar:... %97'de 9+1 deki 100 bebek kıyaslandığında senin bebişin 97. geliyor,yani 3. oluyor demek, ki bu da çok çok güzel birşey:nazar::nazar:.... Ama bebeği haftasıyla uyumlu gidenler veya %20-30 larda olanlar üzülmeli mi, koccaman bir hayır, bunlar sadece istatistiki değerler, bebek sağlıklı olduktan sonra çok takılmamak lazım...

Selam Hulya'cim,

evet yogun arkadasım, bugün de dışarılarda gecti, eve giderken haberlerinizi alayım diye bir bakayım dedim. Cepten yazıyorum, imla kusurlarını görmezden gel olur mu?

Hepinizi öperim, güzel hamilelerimize de sağlıklı süper ötesi güzel gunler olsun. Karamelitom çok gecmis olsun sekerim, yarın güzel haberlerini almaya başlayalım artık:)

Şimdi Denizbulutum, senin hesabına göre 8+6 , ama makinaya göre 9+1 günlük, yani bebişin biraz önden gidiyor, ki bu son derece güzel birşey:nazar:... %97'de 9+1 deki 100 bebek kıyaslandığında senin bebişin 97. geliyor,yani 3. oluyor demek, ki bu da çok çok güzel birşey:nazar::nazar:.... Ama bebeği haftasıyla uyumlu gidenler veya %20-30 larda olanlar üzülmeli mi, koccaman bir hayır, bunlar sadece istatistiki değerler, bebek sağlıklı olduktan sonra çok takılmamak lazım...

sağol canım. 7-9 hafta arası bu bebek de düşecek mi diye doktorlara taşındım hep günü gününe büyüdü. şimdi bu kalacak galiba oldum da 2. li testi taktım. bakalım inşallah ondan da güzel bir sonuç alayım da takacak daha çooook şey var.:sm_confused:
kayınvaldene geçmiş olsun. sen şimdi istanbulda mısın? şehir antalya yazıyor oraya dönecek misin? demiştin belki unutmuşum.

kızlarr benim bugün 15. günüm. 13. gün test yaptım 2. çizgi silikti. 14. gün yani dün 2. çizgi netti çalıştık bugün 15. gün 2. çizgi hepten gitmiş. sadece bir gün olurmu bu ovülasyon ya sadece dün çalıştık kaçırdık tüh görüyor musunuz?

ne diyim kızım o kadar şey içiyorsun şu 2. çizgiyi açık renk de görsen hemen çalışmaları başlatsana. üst üste 3 gün yap. nasıl olsa spermler 3 gün yaşıyor. eşinin sayı azlığı da yok. biri yakalamasa biri yakalar. 2. koyu çıktığı gün yakalamışsındır waters renk açılınca çatladığını söylemişti. ama ne olur ne olmaz ucu ucuna kaçırmak var. sen akıntını ve açık veya koyu 2. çigiyi görür görmez başla. inan böyle çalışmak aşılamadan da tüpten de daha kolay. yerimseniben

Kızlarr, ne zamandır yazamadım KK'ya:enbuyukkk:, Ankara'dayım, kayınvalidem hastanede yatıyor, şükür can sıkıcı birşey yok, yarın taburcu olacak, ben de yanına sabah gidip akşam dönüyorum. Şimdi geçmişi okuyup geliyorum...Ayyy, özlemişim sizi yavvyerimseniben

Erverdikom, avatarım gitti bak, çiçekli böcekli birşey bulacağım söz...:içelim:

merhaba hazerozlem;kötü kurdele gitmiş.sevindim.hadi güzel çiçekler açsın.....kayınvalidene geçmiş olsun.

YENILMEZ SAVASCILARA KOCAMAN GUNAYDINa.s.

merye, yumurtaniz mi az size nicin doktorlar oyle bilgi veriyorlar, nasil bu kadar emin olabiliyorlar? Dualara devam...Duydugumuz, okudugumuz bir cok ornek var: Doktorlarin sizin cocugunuz olmaz deyipte dogal yoldan bile cocuk sahibi olanlar var, kisaca hala UMUDUMUZ var. Iyi ki var!

evet canım maalesef az zaten artık hiç adet sancısı cekmez oldum

dua çok yerinde bende aaynısını diyorum

bebeğini kaybetmen çok kötü bende 2 aylık düşük yaptım ondan sonrasını görmedik
yüzde 50 şans %20 e kadar bir sürede düştüki[/QUOT

:emir_bebek::emir_bebek:Canım yaşasaydı 6 yaşında bir oğlum olacaktı,ben de böyle çocuğum olmuyor diye kahrolup,doktor doktor gezmeyecektim.

Hayıslısıyla Mayıs'ta inşallah aşılamayla hamile kalırım , hepimiz için olumlu sonuçlar diliyorum.

Her kadının anne olmayı hakettiğine inanıyorum...

allah yerini doldursun canım vardır bunda da bir hayır ama biz anlamıyoruz inş mayısta hamile kalırız hep beraber ve bence de her kadının anne olmaya hakkı var
ya ben artık adet sancısı bile görmüyorum.ben düşükten sonra enf.kaptım çok ağır antibiyotik verdiler ondan sonra başladı bende kuruluklar çok korkunç bel ve kasık ağrıları doğru dürüst devm etmeyen adetler e artık bugüne geldik herşey nasip bazen çok pozitif oluyom bazend e isyan etmeye başlıyorum bu da çok kötü allahla arayı bozmak istemiyorum ama bazen elimde olmuyor

Herkese gunaydınlarrrrrrrrrrrrrrra.s.

Kanbar, daha oncede yazmistim ama sanirim okuyamadiniz. BHC-g'nin, eger 5'in altindaysa bunun doktorun transferi yapisinda hatali oldugunu gosterir bir durum oldugunu yazmissiniz, bu bilgiyi nasil biliyoruz? Ben dana once hic duymadim, biraz bilgi verebilrseniz sevinirim.

Deniz bulut, ovulasyon testi ile ilgili yazdiginiz notlari ben de not ediyorum, faydali bilgiler tesekkurler.

Nagihan Yılmaz
06 Kasım 2009 | Permalink |

Yani çok karışık şeyler bunlar. ınsanın kafasına kırk düşünce giriyor.Gerçekten bu yapılanlar ne kadar masumsa bilmiyoruz çünkü bu meselenin içinde değiliz labaratuar ortamlarında nelerin döndüğünü bilmiyoruz.Gayem kimseyi suçlamak değil ama özellikle tüp bebek tedavisi yapan hastaneler birbirleriyle kıyasıya bir yarışta.Allah korkusunun kaybedildiği bir anda para için her şey yapılabilir.Kullanılan ilaçlar ne kadar masum.Bazı ilaç ve iğneler gebe olan başka bir kadının idrarından yapıldığını okuyunca çok şaşırdım.Enbriyonun dondurulmasıda çok tehlikeli aslında .Düşünün Aslı ve suat embriyolarını dondurdular fakat anlaşamayıp boşandılar.Aslı bir başkasıyla evlendi fakat eşinden gebe kalamıyor ve dondurduğu embriyodan koydurarak suata hamileyim diyor yani böyle şeyler de olamazm.?Sahipleri tarafından kullanılmayan bu embriyolar gerçekten imha ediliyormu.Kafalarda ki bu şüpheler giderilmedikçe bu tedavi yöntemlerine herzaman halkımız şüpheyle bakıyor ve bu da ilerde hem bu yöntemlerle gebe kalan kadını ve eşini ilerde de çocuğu etkiliyor.Bunun örneklerini arkadaşlarımdan görüyorum.Lütfen uzmanlar olarak işin piskolojik ruhsal ve toplumsal yönlerine de cevap vererek bizleri aydınlatmanızı bekliyorum.Bizim de çocuğumuz olmadı inanın hep bu sebeplerle tedaviye yaklaşamadık.

günaydınlar bu yorumu göreniniz var mı

Arkadaslar merhaba tekrar ,kaydirigubbakcemile3

Tup bebegi-mikroyu icine alan " ozel saglik sigortasi" var mi? tavsiye eder misiniz?
Eger varsa ve oneriyorsaniz ne gibi sartlarda olmak gerekiyor, onda da yas, deneme sayisi filan gibi unsurlar var mi?

Simdiden cok tesekkurler.CADIARZU

Tup bebegi-mikroyu icine alan " ozel saglik sigortasi" var mi? tavsiye eder misiniz?
Eger varsa ve oneriyorsaniz ne gibi sartlarda olmak gerekiyor, onda da yas, deneme sayisi filan gibi unsurlar var mi?

günaydın ZARPANDİTa.s.;günaydın hocamyerimsenibentüpbebeği içine alan özel sağlık sigortası varmı bu konuda bi bilgim yok.ancak türkiyede eğer sgk lıysanız(sosyal güvenlik kurumu)2 aşılama ve 2 tüpbebek denemesi için faydalanabilirisniz.tabiii bunu da belli koşulları var.bunlar sağlandığı taktirde,istediğiniz (sgk ile anlaşmalı)özel tüp bebek merkezinde tedavinizi dış heyet raporu alarak yaptırabilirisiniz.şahsi düşüncem özel sigortadan karşılanacağını sanmam.çünkü sonuç elde edilmediği vakalarda sonsuza(menopoza)kadar giden bir tedavi diye bakıyorum ben.ucu açık yani.yine de özel sigortası olan arkadaşlarımız yanıtlıyabilirler bu sorunu

uyuyun güzeller uyuyun
ben yine duamı okuyum
hoca Allahuekber dedi
siz tatlı uykularda olun
ben size de okurum

gözlerim iyice kapanmadan kalkıyiim tam da hoca okumaya başlamışken uyursam gündüz öldürür beni vicdan azabı.tatlı uykularda olun 38in gülleri

Nagihan Yılmaz

Yani çok karışık şeyler bunlar. İnsanın kafasına kırk düşünce giriyor.Gerçekten bu yapılanlar ne kadar masumsa bilmiyoruz çünkü bu meselenin içinde değiliz labaratuar ortamlarında nelerin döndüğünü bilmiyoruz.Gayem kimseyi suçlamak değil ama özellikle tüp bebek tedavisi yapan hastaneler birbirleriyle kıyasıya bir yarışta.Allah korkusunun kaybedildiği bir anda para için her şey yapılabilir.Kullanılan ilaçlar ne kadar masum.Bazı ilaç ve iğneler gebe olan başka bir kadının idrarından yapıldığını okuyunca çok şaşırdım.Enbriyonun dondurulmasıda çok tehlikeli aslında .Düşünün Aslı ve suat embriyolarını dondurdular fakat anlaşamayıp boşandılar.Aslı bir başkasıyla evlendi fakat eşinden gebe kalamıyor ve dondurduğu embriyodan koydurarak suata hamileyim diyor yani böyle şeyler de olamazm.?Sahipleri tarafından kullanılmayan bu embriyolar gerçekten imha ediliyormu.Kafalarda ki bu şüpheler giderilmedikçe bu tedavi yöntemlerine herzaman halkımız şüpheyle bakıyor ve bu da ilerde hem bu yöntemlerle gebe kalan kadını ve eşini ilerde de çocuğu etkiliyor.Bunun örneklerini arkadaşlarımdan görüyorum.Lütfen uzmanlar olarak işin piskolojik ruhsal ve toplumsal yönlerine de cevap vererek bizleri aydınlatmanızı bekliyorum.Bizim de çocuğumuz olmadı inanın hep bu sebeplerle tedaviye yaklaşamadık.

Sevgili merve. Transfer sonrasi hamile kalamamak doktorun basarisizligi degil. Bunun icin doktorunu suclama. Bu tamamen embriyo kalitesi ve rahim ile ilgili bir durum.
Biliyorum durumumuz hic hos degil, psikolojimiz bozuluyor ama lutfen sucu baskalarina atmayalim. Maalesef hepimiz belli bir yasin uzerindeyiz zaten kolay hamile kalamayan insanlariz.
Bunu hep soyluyorum eger kafamizda doktorumuza soru isareti varsa bu is olmaz. Once guvenebilecegimiz doktorlar bulalim sonra onlari suclayalim.
Kusura bakma aciklama yapma geregi duydum.

Nagihan Yılmaz

Sevgili merve. Transfer sonrasi hamile kalamamak doktorun basarisizligi degil. Bunun icin doktorunu suclama. Bu tamamen embriyo kalitesi ve rahim ile ilgili bir durum.
Biliyorum durumumuz hic hos degil, psikolojimiz bozuluyor ama lutfen sucu baskalarina atmayalim. Maalesef hepimiz belli bir yasin uzerindeyiz zaten kolay hamile kalamayan insanlariz.
Bunu hep soyluyorum eger kafamizda doktorumuza soru isareti varsa bu is olmaz. Once guvenebilecegimiz doktorlar bulalim sonra onlari suclayalim.
Kusura bakma aciklama yapma geregi duydum.

cqnım bunlar benim düşünşem değil tüp bebekle iligi sayfada gördüm sadece gördüm ve oraya ekledim biraz ilginç geldi bende onun için yoksa daha denemedim yakında deniyecem ceanım

Erverdi, yine dokturmussun. Muzik derslerine de girsem sana bir sticker daha verirdim sanirim bir de cokoprens'i hakettin.kaydirigubbakcemile3 Dualarin kabul olsun arkadasim.
SGK bilgisi icin cok tesekkurler ama orada herhangi bir saglik guvencemiz yok. O yuzden eger bunu karsilayan kismi yada tamamini bir ozel saglik sigortasi varsa bilmek isterim. Umarim bilen arkadaslar yazarlar.

Merye, bu yaziyi daha once gormedim. Guvenilen bir doktora ve guvenilen bir hastaneye gitmekte fayda var + zaten endiselendigimiz bir cok sey var, bir de daha fazlasini dusunmeyelim bence...

Günaydınnn güzeller a.s.

erverdim sabah duaların kabul olsunn tatlım ben uyurken yaptığın dualar :1hug:

zarpandit benim bildiğim hiç bir özel sigorta tüp tedavisini karşılamıyor
yurt dışındaki sağlık sigortası farklı olabilir yalnız bence sen git danış ayrıca türkiyeden farklı olarak yurtdışında deneme sınırı yok sana ilaç ve doktor yardımı sen denemekten vazgeçene kadar var sen araştır eşinin sağlık sigortası vardır orayala görüş

günaydın deniz bulut,günaydın patikler günaydın kinder sizleri aşağıda görüyorum.herkese günaydın kızlara.s.
deniz bulut;ne haber? hiç bulantıdan ya da başka bir belirtiden bahsetmiyorsun.bir ara uyku diyordun sanırım.herşey yolunda değil mi?hadi şu 3 ayı bir atlat hayırlısıyla..sonrasından korkma..ya daha az endişelenirsin
kinder sende dün sabah girmişsin sonrasında pek uğramamışsın.
patikler de daha a uğruyor sanki.amirim işler yoğun galiba

ne yazık ki öyle bir sağlık sigortası yok. zaten olmasının pek yolu da yok. her tedavi yaklaşık 4500-8000 lira arasına maloluyor.
bir de % 5 altı çıkması doktor hatası konusunu sormuşsun. tedavilerde tabii ki iyi ayarlanamayan dozlarla uygun olmayan labaratuar koşullarıyla doktor-merkez hataları olabilir. ama en kolay infertilite tedavisinde bile başarı % 70. konulan embriyolar 1. kalite de olsa rahim uygun da olsa kimse onların tutunmasını garanti edemez. her zaman son sözü yukarıdaki söylüyor.

günaydın deniz bulut,günaydın patikler günaydın kinder sizleri aşağıda görüyorum.herkese günaydın kızlara.s.
deniz bulut;ne haber? hiç bulantıdan ya da başka bir belirtiden bahsetmiyorsun.bir ara uyku diyordun sanırım.herşey yolunda değil mi?hadi şu 3 ayı bir atlat hayırlısıyla..sonrasından korkma..ya daha az endişelenirsin
kinder sende dün sabah girmişsin sonrasında pek uğramamışsın.
patikler de daha a uğruyor sanki.amirim işler yoğun galiba

günaydın hayatım. inşallah hamileliğim bu şekilde sonuna kadar devam ederse en rahat hamileliği geçirdim diye şükredeceğim. :nazar: ben de en belirgin göğüsler büyüdü ve daha sert. o da tabii gün içinde değişiyor. sabah daha yumuşak oluyor mesela. her sabah hiii nerde bebek diye uyanıyorum eyvahedigeldismile2 gün önce akşam da yumuşaktı ama dün sertleşmişti şükür. yorgunluk azıcık azaldı. daha az uyuyorum. bir de özellikle öğleden sonraları olan ağızdaki metalik tat var. bunlar da bir azalıp bir çoğalıyorlar. şu ara pantalonların beli dar gelmeye başladı. şükür çok rahat geçiyor bu dönem. her seferinde bende belirti yok diye doktorlara gide gele bebeğin durduğunu ve inatla büyüdüğünü gördüm :nazar: inşallah bu 3 ayı atlatınca düşük riski binde 1 e iniyormuş. tabii amniosentezde benim yaşımda %3-4 arası bir risk var. onun için de her dakika % 96 sağlıklı % 96 sağlıklı diyorum. bu konuda da son sözü yukarıdaki söyleyecek. inşallah herşey iyi gelişir. inşallah hepimiz için herşeyin hayırlısı olur. rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Back
X