arkadaşlar bişi sorcam AMH testi reglinin kaçıncı günü bakılması gerekiyor? bir de referans aralığı nedir yani kaçın üstü kötü sayılıyor?
ikili test sonucu da çok iyi. edwards risk 1/100000 down 1/2200. ikisinde de düşük risk grubundayım. ama down yaştan dolayı 1/50. yani 25-30 yaşında olsam bu sonuçlarla doktorlar herşey çok iyi amnio gerek yok diyeceklerdi. 43 yaşında herşey çok iyi ama yaştan dolayı riskiniz var deniyor. offff gıcık ya :sm_confused:
alabama darısı başına senden güzel haberler bekliyoruz
selam kızlar geldim. şimdi muayenemizi olduk. ense kalınlığı 1.37 çok iyi dedi. bacaklarla birlikte 12 cm. 60 gramız. 12+2 olmuşuz. elleri kolları parmakları herbişiyi maşallah yerli yerinde.eşimde geldi kalp atışını duydu. heryerini kontrol etti. ve çok iyi buldu. kan verdim salı günü sanırım sonuç belli olacak. önce oynamadı uyuyodu galiba sonra bi öksür dedi öksürdüm hareket etmeye başladı. inanamıyorum yahuuuu bebek bebek olmuş. ilk saniye erkek dedi ben şok ya a gördünmü ben biliyodum dedim eşime eşim kız diyodu dedim doktora sonra geri vitese taktı tabi net söylemiyim genelde yanılmam ama siz yinede çok bağlanmayın dedi. bizde okey dedik zaten önemi yok ama ben bunca sene kız istedim erkek olunca sanki hiç şaşırmadım ve şimdi erkek istiyorum dün de erkek istiyodum. yani hayalimde erkek var bakalım hayırlısı tabi. işte böyle maşallah iyiyiz kızlar.
kaçak badenur hoşgeldin. evet benim de var 40 yıllık arkadaşlarım arada buluşuyoruz çok keyfli oluyor.yağmurcum, ben bununla ilgili bir seminere katılmıştım ve ilk kez orada duymuştum, çünkü doktorlarım benden böyle bir test istememişti... bu AMH değeri, FSH'dan çok daha fazla şey ifade ediyormuş... adetin 3. günü yapılmalıymış... referans aralığı 0-6 arası olmalıymış... ama aradan zaman geçti 0-9'da olabilir, şimdi emin olamadım.... yani ikisinden biri...
değer sıfır çıkarsa, hiç yumurta yok , menopoz demekmiş... 38-40 yaş arası 1 çıkarsa hızlı hareket etmek gerektiğini ifade ediyormuş, 2-3 çıkması yaşımıza göre uygun yani iyi demekmiş... sen internetten de bir bak... bende bulabilirsem, dağıtılan dökümanlara bakayım, bir detay daha bulursam yazmaya çalışırım.
Herkese Gunaydina.s.
Erverdi, geldim! Biraz bogazim sis, vucudum kirgin...Hastalik tam baslamadan kesmeye calisiyorum. Garip garip lekelenmelerim var, her mikro sonrasi vucudumun dengesi sasiyor! Aslinda reglime erken ama ne regl oluyorum ne de lekelenme geciyor...Sanirim haftaya doktora gidecegim, bu hafta cok yogun gecti. Sen iyi misin?
Deniz bulut ve Alabama, test sonuclarinizin iyi cikmasina sevindim. Iki erkek bebek bir kiz bebek bekliyoruz simdi galiba...Deniz, amnio sentez de cok iyi gececek ben buna inaniyorum ve gebeligiin geri kalan kismini daha rahat gecireceksin.zemuszemus
Hulya oglus nasil oldu?
Kindersms, tatili uzattin mi?
teşekkürler badenur cum. 40 yıllık arkadaşınla güzel vakit geçirin opuyorumnanaktanARKADAŞLAR HERKESE MERHABAAAAA
giremedim bir türlü siteye, kanada'dan 40 yıllık arkadaşım geldi, bunu deyim olsun diye söylemedim inanın, övünerek söylüyorum tam 40 yıllık arkadaşım, annelerimizde arkadaştı, bizimde kırklarımız karışmış... beraber büyüdük, berber yaşlanıyoruz... Kanada'da olmasından dolayı yüzyüze görüşemesekte, acıyı sevinci hep aynı güzellikte paylaşmayı başarıyoruz.... hayatta değeri, anlamı, tarifi bambaşka birşey bu.....
ALABAMA CANIM GÖZÜNAYDIN... özellikle senin için meraklanıp, siteye girmeye çabaladım... öğrendim, rahatladım, Senin güzel ruhuna, yüreğine göre, hak ettiğin tüm güzellikleri hamileliğin boyunca yaşamaya devam edeceksin... geriye sadece maşallah demek kalıyor... darısı hepimizin başına...
DENİZ canım lekelenme kalmadı değil mi? amniyo olayındanda hayılısı ile güzel sonuçlarla çıkacaksın...
YAĞMURSESİ çok geçmişolsun arkadaşım, önce sağlık... sonra gerisi gelir... Bu arada arkadaşlarının durumu ne oldu? kaçırmış olabilirim, sadece son sayfalara göz atabildim.
HÜLYACIM, senin yavrunun durumu düzeldi mi? belki ameliyat olabilir demiştin... şuanki gelişmeler nasıl?
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM, fırsat bulursam yine okumaya çalışacağım... Hepiniz aklımdasınız... bütün güzellikler sizleri bulsun.
yağmurcum, ben bununla ilgili bir seminere katılmıştım ve ilk kez orada duymuştum, çünkü doktorlarım benden böyle bir test istememişti... bu AMH değeri, FSH'dan çok daha fazla şey ifade ediyormuş... adetin 3. günü yapılmalıymış... referans aralığı 0-6 arası olmalıymış... ama aradan zaman geçti 0-9'da olabilir, şimdi emin olamadım.... yani ikisinden biri...
değer sıfır çıkarsa, hiç yumurta yok , menopoz demekmiş... 38-40 yaş arası 1 çıkarsa hızlı hareket etmek gerektiğini ifade ediyormuş, 2-3 çıkması yaşımıza göre uygun yani iyi demekmiş... sen internetten de bir bak... bende bulabilirsem, dağıtılan dökümanlara bakayım, bir detay daha bulursam yazmaya çalışırım.
ben her iki merkez içinde iyi şeyler duymuştum ama çok memnun olmayanları da duydum. bence sen iki merkezle de karşılıklı git görüş. hangisine ısınır ve kendini iyi hissedersen orda başla derim. ben bu denememde memorial ile görüştüm amerikan hastanesiyle görüştüm. boşuna bi paralar harcadım ama sonra yine acıbadem maslak da yapma kararı aldım. kendimi rahat hissetmem önemliydi. gerçi birinci denememde acıbademden çok memnun kalmamıştım ama gittim dolaştım ve hepsinin aslında hemen hemen aynı olduğunu düşündüm. ve ikinci denememde pozitif sonuç oldu çok şükür. yanlız acıbadem maslakda ki doktorum londraya gitti artık orda çalışıyo o yüzden acıbadem maslağı hastane olarak öneriyorum doktor olarak bilemiyorum. geçen aradım geçen hafta hala yeni bir doktor başlamamış bu arada haberiniz olsun.
ay ben vazgeçtim AMH den yıkılırım valla 0 çıkarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?