38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydın hanımlar;
deniz bulut ve alabama beni hiç şaşırtmadınız . kuzum yaşınız olsa da taş gibisiniz maşallah korkmayın bence hiç hemde. maşallah güzel sonuçlanacak:
hülyacım teşekkür ederim evet antibiyotik kullanıyorum ve bolda su içiyorum. su benim için zaten vazgeçilmez ilk yarım litre sabah gidiyor zaten.hazirana bir aşılamayla bismillah diyeyim diyorum.sevgiler...

Herkese Gunaydina.s.

Erverdi, geldim! Biraz bogazim sis, vucudum kirgin...Hastalik tam baslamadan kesmeye calisiyorum. Garip garip lekelenmelerim var, her mikro sonrasi vucudumun dengesi sasiyor! Aslinda reglime erken ama ne regl oluyorum ne de lekelenme geciyor...Sanirim haftaya doktora gidecegim, bu hafta cok yogun gecti. Sen iyi misin?

Deniz bulut ve Alabama, test sonuclarinizin iyi cikmasina sevindim. Iki erkek bebek bir kiz bebek bekliyoruz simdi galiba... Deniz, amnio sentez de cok iyi gececek ben buna inaniyorum ve gebeligiin geri kalan kismini daha rahat gecireceksin.zemuszemus

Hulya oglus nasil oldu?

Kindersms, tatili uzattin mi?

arkadaşlar bişi sorcam AMH testi reglinin kaçıncı günü bakılması gerekiyor? bir de referans aralığı nedir yani kaçın üstü kötü sayılıyor?

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABAAAAA

giremedim bir türlü siteye, kanada'dan 40 yıllık arkadaşım geldi, bunu deyim olsun diye söylemedim inanın, övünerek söylüyorum tam 40 yıllık arkadaşım, annelerimizde arkadaştı, bizimde kırklarımız karışmış... beraber büyüdük, berber yaşlanıyoruz... Kanada'da olmasından dolayı yüzyüze görüşemesekte, acıyı sevinci hep aynı güzellikte paylaşmayı başarıyoruz.... hayatta değeri, anlamı, tarifi bambaşka birşey bu.....

ALABAMA CANIM GÖZÜNAYDIN... özellikle senin için meraklanıp, siteye girmeye çabaladım... öğrendim, rahatladım, Senin güzel ruhuna, yüreğine göre, hak ettiğin tüm güzellikleri hamileliğin boyunca yaşamaya devam edeceksin... geriye sadece maşallah demek kalıyor... darısı hepimizin başına...

DENıZ canım lekelenme kalmadı değil mi? amniyo olayındanda hayılısı ile güzel sonuçlarla çıkacaksın...

YAĞMURSESı çok geçmişolsun arkadaşım, önce sağlık... sonra gerisi gelir... Bu arada arkadaşlarının durumu ne oldu? kaçırmış olabilirim, sadece son sayfalara göz atabildim.

HÜLYACIM, senin yavrunun durumu düzeldi mi? belki ameliyat olabilir demiştin... şuanki gelişmeler nasıl?

HEPıNıZı ÖPÜYORUM, fırsat bulursam yine okumaya çalışacağım... Hepiniz aklımdasınız... bütün güzellikler sizleri bulsun.

Son düzenleme:
arkadaşlar bişi sorcam AMH testi reglinin kaçıncı günü bakılması gerekiyor? bir de referans aralığı nedir yani kaçın üstü kötü sayılıyor?

yağmurcum, ben bununla ilgili bir seminere katılmıştım ve ilk kez orada duymuştum, çünkü doktorlarım benden böyle bir test istememişti... bu AMH değeri, FSH'dan çok daha fazla şey ifade ediyormuş... adetin 3. günü yapılmalıymış... referans aralığı 0-6 arası olmalıymış... ama aradan zaman geçti 0-9'da olabilir, şimdi emin olamadım.... yani ikisinden biri...
değer sıfır çıkarsa, hiç yumurta yok , menopoz demekmiş... 38-40 yaş arası 1 çıkarsa hızlı hareket etmek gerektiğini ifade ediyormuş, 2-3 çıkması yaşımıza göre uygun yani iyi demekmiş... sen internetten de bir bak... bende bulabilirsem, dağıtılan dökümanlara bakayım, bir detay daha bulursam yazmaya çalışırım.

harika Deniz harikaaa........

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kaçak badenur hoşgeldin. evet benim de var 40 yıllık arkadaşlarım arada buluşuyoruz çok keyfli oluyor.
öğrendim canım teşekkür ederim. zaten sen geçenlerde yazdığında ilk defa duymuştum. onun üzerine karar verdim:)
üniverste hastahanelerinde ücreti oldukça düşükmüş. işallah üçten aşağı çıkmaz boshayallersmile

kaza geçiren arkadaşta iyi bir gelişme yok. bütün vucut fonksyonları gayet güzel olmasına rağmen beyinde nöronlar öldüğü için doktorlar iyileşecek gözüyle bakmıyor. diğer arkadaşında randevusu çarşambaya. işallah kötü bişi çıkmaz.
ben de biraz daha iyiyim geçen hafta perşembeden bu tarafa ilk defa dün gece ateşim çıkmadı. çok sevindim buna.ama akşamları her tarafım sızlıyor resmen.yavaş yavaş geçiyor şükür.sağlık olmadan herşey ne kadar anlamsız...
sevgiler...

Yagmursesi gecmis olsun, ilac almiyor musun? Biraz dinlenmek te gerekiyor tabii. Ben de biraz hastayim ama ilerlemeden durdurmaya calisiyorum. Sicak bal, zencefil, limon iciyorum, bogazima da iyi geliyor, tavsiye ederim.

sağol canım. 3 erkek 1 kız var aslında. çok girmese de esterya ben alabama erkek waters kız. darısı başınıza. geçmiş olsun bu arada

teşekkürler badenur cum. 40 yıllık arkadaşınla güzel vakit geçirin opuyorumnanaktan

benim 2 yıl önce 1 çıkmıştı. o zamanlar fsh 7-9 arası değişiyordu. sanırım 6-8-10 arası da folikül vardı. yani amh 1 çıksa dahi sorun yok. yeter ki 0 çıkmasın. bir de bence fsh ve folikül sayısı kontrol ediliyorsa çok da gerekli değil zaten

badecim saolasın o senin güzelliğin çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz. arkadaşına çok selamm söyle.

zarpandit canım sende saol. ben erkek diye tam kabullenemedim aslında çünkü kesin konuşmadı hayırlısı olsun . üç erkek iki kız oluyo roniş de kız değil miydi deniz?

eyvallah yağmurcum taş maş gibiyiz ama yaş da peşimizde sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

deniz haklısın valla kaçarı yok amniyo yapcaz galiba bu risk varken yapmamak elde değil. yapmayan var mıdır acaba?

hülyacım valla belli olmaz ben kıza da hazırlıklıyım henüz tam inanamadım erkek olduğuna emin konuşmadı çünkü henüz. oğlan iyiymiş maşallah sevindim tatlım.

Hoşbulduk merye.
Sakın moralini bozma ve vazgeçme.Bir sürü mucize denebilecek güzel haberler okudum bu sitede.Bir gün güzel haberleri sizlerden de almak dileğiyle:)

Patikler,Deniz Bulut,Yağmur sesi,Badenur,Alabama ve Zarpandit arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Oğlumun ameliyat durumu pazartesi belli olacak.Pazartesi günü Edirne'ye gidiyoruz kontrol için çağırmışlardı.Ben aslında birşey çıksın istiyorum çünkü filmde birşey çıkmadıysa o zaman neden bu kadar düşüyor kan değerleri.Sebebi bulunmadığı sürece hep bekliycez yine ne zaman düşücek diye.

alabama;sen hamile misin?tebrik ediyorum,çoooook sevindim:)acıbadem maslağa gitmiştin demek?kaç yumurtan vardı,kaç embriyo transfer edilmişti?allah tamamına erdirsin.sağlıklı ve sağlıkla dünyaya getir bebeğini:)kadıköy acıbademi duymuştum ben de.cem demireldi sanırım dr.un adı.fakat o da 1 ay içinde gidecekmiş.hem hastane,hem dr. iyi olsun istiyorum.önerdiğin gibi iki merkezle de görüşeceğim.dediğim gibi,allah tamamına erdirsin arkadaşım:)

selam kızlar

Hülya cım önce geçmiş olsun inşallah neyse sorun bulunur da için rahat eder a.s.

yağmursesi yavrucum kendine dert mi arıyosun canım amh sıfır çıkarsaymış çılgın sen önce şu illeti bırak senin değrler fıstık gibi maşallah klava:

Zarpanditt geldim şekerim sen nasılsın

erverdicim senden naber şekerim bi sabahtan uğramışın sonrası yokkk gayretli bayanım neler yaptın bugün

denizbulut maşallah merak etme her şey yolunda geliyor oğluşun sağlıkla

alabama cım sen nasılsın

Badenur 40 yıllık dostun iyi gelmiştir sana güzel vakit geçirmişindir

waters, merye ,patiklerim sizler nasılsınız a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…