- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
badecim saolasın o senin güzelliğin çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz. arkadaşına çok selamm söyle.
zarpandit canım sende saol. ben erkek diye tam kabullenemedim aslında çünkü kesin konuşmadı hayırlısı olsun . üç erkek iki kız oluyo roniş de kız değil miydi deniz?
eyvallah yağmurcum taş maş gibiyiz ama yaş da peşimizde sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
deniz haklısın valla kaçarı yok amniyo yapcaz galiba bu risk varken yapmamak elde değil. yapmayan var mıdır acaba?
hülyacım valla belli olmaz ben kıza da hazırlıklıyım henüz tam inanamadım erkek olduğuna emin konuşmadı çünkü henüz. oğlan iyiymiş maşallah sevindim tatlım.
harika Deniz harikaaa........
Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Patikler,Deniz Bulut,Yağmur sesi,Badenur,Alabama ve Zarpandit arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Oğlumun ameliyat durumu pazartesi belli olacak.Pazartesi günü Edirne'ye gidiyoruz kontrol için çağırmışlardı.Ben aslında birşey çıksın istiyorum çünkü filmde birşey çıkmadıysa o zaman neden bu kadar düşüyor kan değerleri.Sebebi bulunmadığı sürece hep bekliycez yine ne zaman düşücek diye.
Hoşbulduk merye.
Sakın moralini bozma ve vazgeçme.Bir sürü mucize denebilecek güzel haberler okudum bu sitede.Bir gün güzel haberleri sizlerden de almak dileğiyle:)
selam kızlar
[sağol canım ya elimizden geleni yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz sen nasılsın canım
[
merhaba hanımlar sizler nasılsızn alo kimse varmı acaba
Patikler,Deniz Bulut,Yağmur sesi,Badenur,Alabama ve Zarpandit arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.Oğlumun ameliyat durumu pazartesi belli olacak.Pazartesi günü Edirne'ye gidiyoruz kontrol için çağırmışlardı.Ben aslında birşey çıksın istiyorum çünkü filmde birşey çıkmadıysa o zaman neden bu kadar düşüyor kan değerleri.Sebebi bulunmadığı sürece hep bekliycez yine ne zaman düşücek diye.
selam kızlar
Hülya cım önce geçmiş olsun inşallah neyse sorun bulunur da için rahat eder a.s.
yağmursesi yavrucum kendine dert mi arıyosun canım amh sıfır çıkarsaymış çılgın sen önce şu illeti bırak senin değrler fıstık gibi maşallahklava:
Zarpanditt geldim şekerim sen nasılsın
erverdicim senden naber şekerim bi sabahtan uğramışın sonrası yokkk gayretli bayanım neler yaptın bugün
denizbulut maşallah merak etme her şey yolundageliyor oğluşun sağlıkla
alabama cım sen nasılsın
Badenur 40 yıllık dostun iyi gelmiştir sana güzel vakit geçirmişindir
waters, merye ,patiklerim sizler nasılsınız a.s.a.s.
patikler canım çok şükür şimdilik süperrr gibi.
arkadaşlar şu komadaki arkadaş ölmüş beş dakka önce haber geldi şimdi. ay bir kez daha üzüldüm. allah çocuklarına sabır versin
canım normal sayılır mı bilmiyorum ama benim fsh 9 ama bir ay 12.5 de buldu. gerçi normal gibi gözüksede adetin 2. günü biliyorsun 3 tane falan yumurta gözüküyor. ben bu fsh değerine de itibar etmiyorum ya amh de çuvallarsam dibe vururum diye korkuyorum.ayın 2 sinden sonra doktora gideceğim 11 indeki reglim öncesi bir muayene olayım ki aşılama yaparmı ne düşünüyor bir görüşeyim gitmişken amh ye baktırayım dedim ama korktum işte...Senin Fsh'ın hep normal çıkmıyor mu yağmur?Neden AMH 0 çıksın ki.Hiç sanmıyorum.
merhaba hanımlar ovülasyon testini nerden alıyorsunuz anladığım kadarıyla adetten 10 gün sonra idrarımı öğleden sonra fazla su içmeden 4 saat tutup testi uygulayacağım peki en iyi marka hangisi ve nereden alacağım konusunda fikri olan arkadaşlar cevap yazarmısınz.
birde preseed denen şeyi uygun yumurtalama döneminde ilişki öncesi vajinayamı uyguluyoruz.ya ne olur cevap yazınız geriye dönüp bakınca bulmakta zorlanıyorum herkese iyi akşamlar
bende 17 yıllık üniversite arkadaşımla görüşüyorum diye hava atıyordıum badenur un yanında solda sıfır kalır galiba ama nedense eski arkadşlarla görüşmenin tadı çok başka seni kıskandım şimdi ne güzel içini rahatlatmıştır.onu görmek
zarpandit seni buranın en aktif üyesi ilan ediyorum canım en kıpır desem belki daha doğru olur
neden kimse yok bugün birşey mi kaçırdık acaba nerde bu hanımlar
iyi akşamlar hanımlar
kızlar bende geldim aranıza.....kısaca hikayemi yazayım..yaşım 40..fsh ım 33 tü 3 aydır cylo kulandım 17 ye düştü...tüpe karar verdik doktora gittik doktor çok ümitsiz konuştu....adetin 2, günü gel bakalım yumurtalıklar nasıl ama tüpe gecemeyebilirizde kendini buna alıştır dedi..bnde bir kaç aydır yumurta takibi yapıyordum 1-2 yumurta oluşuyordu ...9,günü yumurtanın biri 11 mm deydi......cnm çok sıkkın bakalım ne olcak.....fsh böyle düşüp tüp yaptırıp başarılı olan varmı...sizce şansım varmı.....
Gunaydin Ruhu, Duygulari ve Goruntuleri Genc Arkadaslar,
a.s.a.s.:dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyyt
deminden beri araştırıyorum fsh değeri 6-7-8-9 olan bir çok kadının amh değeri 0.5 üzerine bile çıkmıyor. bir de bunun stresine gir hadi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?