38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

doğru ya roniş de var doğurmak üzere onun da kızı var nasıl atladım :kedi: kendime bu alsanaalsanasmile

bak mesela roniyam yaptırmadı. onun yaş 38 di. 2 li test iyi çıkınca istemedi. defne bir de yaptırmadı. onun da çok kanamalı bir hamileliği oldu. sonuçlar iyi olunca doktoru bile korkmuştu amniosentez yapalım demeye. o da kanamadan ötürü yaptırmadı. çoğunluk yaptırıyor ama. yaş 43 değil de 40 olsam son şansım olmasa hiç düşünmeden yaptırırdım. şimdi korkarak. aman olacak olan oluyor. 300 de 1 risk deniyor ama bu kadar yaptıran var allah korusun kötü sonuç okudum ama hiç amnio nedeniyle düşük yapan okumadım. hayırlısı

harika Deniz harikaaa........

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sağol patikler umarım bundan sonra da iyi gider

hülya birşey çıkarsa ameliyat olacak sanırım. birşey çıkmazsa ameliyat yapmayacaklar ama kan değerlerinin tekrar düşme riski olacak. ne diyeyim çok zor inşallah nedeni biran önce belli olur ve şifasını bulur. :teselli:

arkadaşlar şu komadaki arkadaş ölmüş beş dakka önce haber geldi şimdi. ay bir kez daha üzüldüm. allah çocuklarına sabır versin

kızlar;herkese merhaba

nur'cum keyifer hala yerinde mi? öyledir umarım.

zarpandit,geçmiş olsun arkadaşım.ekinezya çayı içersen dah çabuk toparanırsın.ben kendimi krık hissettiim zaman ekinezya ile ıhlamur sallarım.iyi gelir.sağlık olarak ben iyiyim şükür.

yağmur sesi;amh test yaptırmıştım ben evde değilim şu an .yarın bakar söyerim değerleri.

badenur da uğramış çkmış.40 yllık arkadaşı varmış yannda.tatlı sohbetleriniz olsun.arkadaşın da şiirlerden hoşlanır mı?hoş vakitler sizin olsun

deniz ;süpriz annene haber?hadi hadi maşallah size sana da alabama ya da.herşey yolunda gider inşalah bundan sonra da amniyoyu da yaptırın sonra bir rahat nefes alın.tadına varın hamileliğinzin doya doya.

masal1;avatarındaki resmi çok sevdim.çok renkli birimisin?

kinder ikinder tavuklara yem ver.vala şimdi aklıma geldi yazarken.olabilir ama di mi?sende süpriz yumurtasın.canım evet sabahtan uğradım.bugünkü programım değşti.annem deyim şimdi.biraz rahatsız.yarın evde olacağm.sende rayı uzattın sanki..bana mı öyle geliyor

yağmur;bir yandan okuyup bir yandan yazıyordum.başınız sağolsun.arkadaşın için.Allah ailesine büyük sabır versin.hayat işte...
.bizde burada sanal arkaşlarız.bir bakmışız yarın birimizden ses yok..hiçbirşeyin garantisi yok.o yüzden çok ta ciddiye almamak lazım.oduğu kadar.........bakın dün karamel vardı şimdi yok.pazartesi sanırım test günüydü onun.hakkında hayırlı olsun.yüzü güsün.hepimizin yüzü gülsün.

hepinizi srıyorum.herkes kendine iyi baksın.hoşçakalın.sevgiyle kalın.opuyorumnanaktan

slm kızlar ,evet erverdi dalgalanma göstersede keyfim yerinde.tüp bebek hormonlar araştırmak bazen moralimi bozuyor ama genel olarak iyiyim .iyi olmamda en büyük etken istanbula dönüyor olmam arkadaşlarımı çok özledim üç yıldır antalyadayım ama konuşacak dertleşecek kahve içeçek bir tane bile arkadaşım yok biraz yaşın etkisi var tabi çabuk ısınamıyorum.canım yine bir şey soracam reduce fhs improue egg guality diye bir ilaç buldum bunu kullanan varsa yazarsa çok sevinirim öpüyorum sizleri şimdi kızımı almağa gidicem gelince bakarım.

Hoşbulduk merye.
Sakın moralini bozma ve vazgeçme.Bir sürü mucize denebilecek güzel haberler okudum bu sitede.Bir gün güzel haberleri sizlerden de almak dileğiyle:)

moralden öte bedenim rahatsız onun için biraz güvenimi kaybettim tedaviye olan güvenimi ilaçlar yemin ediyorum 4gün geçmeden acaip etkilediler beni ondan . yoksa sen resimcimisin

selam kızlar

[sağol canım ya elimizden geleni yapıyoruz yapmaya çalışıyoruz sen nasılsın canım

[
merhaba hanımlar sizler nasılsızn alo kimse varmı acaba

Umarım herşey gönlünce olur arkadaşım ve güzel güzel sağlığına kavuşur.

Canımmm iyiyim nerelerdesin sen ara verdin galiba. Sen de iyisindir inşallah....

patikler canım çok şükür şimdilik süperrr gibi.

Süperrr olmaya da devam edecek merak etme...

arkadaşlar şu komadaki arkadaş ölmüş beş dakka önce haber geldi şimdi. ay bir kez daha üzüldüm. allah çocuklarına sabır versin

Ne diyeyim ki... Allah kalanlarına sabırlar versin. Fani dünya yaaa.....

merhaba hanımlar ovülasyon testini nerden alıyorsunuz anladığım kadarıyla adetten 10 gün sonra idrarımı öğleden sonra fazla su içmeden 4 saat tutup testi uygulayacağım peki en iyi marka hangisi ve nereden alacağım konusunda fikri olan arkadaşlar cevap yazarmısınz.
birde preseed denen şeyi uygun yumurtalama döneminde ilişki öncesi vajinayamı uyguluyoruz.ya ne olur cevap yazınız geriye dönüp bakınca bulmakta zorlanıyorum herkese iyi akşamlar
bende 17 yıllık üniversite arkadaşımla görüşüyorum diye hava atıyordıum badenur un yanında solda sıfır kalır galiba ama nedense eski arkadşlarla görüşmenin tadı çok başka seni kıskandım şimdi ne güzel içini rahatlatmıştır.onu görmek
zarpandit seni buranın en aktif üyesi ilan ediyorum canım en kıpır desem belki daha doğru olur
neden kimse yok bugün birşey mi kaçırdık acaba nerde bu hanımlar
iyi akşamlar hanımlar

kızlar bende geldim aranıza.....kısaca hikayemi yazayım..yaşım 40..fsh ım 33 tü 3 aydır cylo kulandım 17 ye düştü...tüpe karar verdik doktora gittik doktor çok ümitsiz konuştu....adetin 2, günü gel bakalım yumurtalıklar nasıl ama tüpe gecemeyebilirizde kendini buna alıştır dedi..bnde bir kaç aydır yumurta takibi yapıyordum 1-2 yumurta oluşuyordu ...9,günü yumurtanın biri 11 mm deydi......cnm çok sıkkın bakalım ne olcak.....fsh böyle düşüp tüp yaptırıp başarılı olan varmı...sizce şansım varmı.....

Senin Fsh'ın hep normal çıkmıyor mu yağmur?Neden AMH 0 çıksın ki.Hiç sanmıyorum.
canım normal sayılır mı bilmiyorum ama benim fsh 9 ama bir ay 12.5 de buldu. gerçi normal gibi gözüksede adetin 2. günü biliyorsun 3 tane falan yumurta gözüküyor. ben bu fsh değerine de itibar etmiyorum ya amh de çuvallarsam dibe vururum diye korkuyorum.ayın 2 sinden sonra doktora gideceğim 11 indeki reglim öncesi bir muayene olayım ki aşılama yaparmı ne düşünüyor bir görüşeyim gitmişken amh ye baktırayım dedim ama korktum işte...

kızlar bu AMH ile ilgili bugün ölçtürmek aklıma gelince dosyamı karıştırdım. hani rahim filmi çektirdiğimi hatırlarsınız. rahim filmi çeken doktorla fsh hakkında konuşmuştuk ve o bana boşver fsh yı sana bir test yazacağım bunu yaptır dedi ve kağıda Anti-Müllerian hormon diye birşey yazdı.bana da sordu bunu duymuşmuydun diye yoo dedim. kendiyle grur duyar bir hali vardı valla. bunu yaptır ve rezervin hakkında kesin sonuç elde edersin demişti.bir kaç yere sormuştum yok üniversite hastahaneerinde vardır dediler ve kağıdı attım dosyama önemsemedim. AMH deyince bi kaç gündür dosyada o kağıdı buldum ve araştırdım. amh testinin diğer adı Anti-Müllerian hormon muş.ne ilginç.

deminden beri araştırıyorum fsh değeri 6-7-8-9 olan bir çok kadının amh değeri 0.5 üzerine bile çıkmıyor. bir de bunun stresine gir hadi bakalım.

Hulyacim, oglusun sorunu umarim Pazartesi bulunur da henem caresine bakilir. Boyle ikilemde kalmakta sizi sanirim endiselendiriyordur. Ikinci bir doktorun gorusunu de almayi hic dusundunuz mu?CADIARZU

Erverdi, sagol canim. Ekinazya iyi fikir fakat ihlamuru burada bulmam imkansiz ama taze zencefil iciyorum.

Merye, tesekkur ederim ama benden aktif arkadaslar var. Sizi izlemeye devam ediyorum.sengözlerimebaksanab

Filo, Hosgeldin!a.s.

Yagmursesi, bu AMH yuzunden strese girme lutfen unutmaki FSH'yi yukselten nedenlerden biri de stres. :uhm:

Masal, Dr. Cem Demirel ile ben bu hafta maillestim ben de merkez arayisi icindeyim. Gelen bilgiye gore kendisi ve ekibi 15 Haziran itibariyle Atasehir Memorial'a gidiyormus.

Kinder, iyiyim, sen de iyi gorunuyorsun.:1rolleyes:

Deniz bulut ve Alabama, neyse kiz ve erkek bebeklerimizi bekliyoruz, sayi ne kadar cok olursa o kadar iyidir bizim icin.

Herkese mutlu bir hafta sonu dilerim.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Merhaba Merye,preseedi ben gitti gidiyordan ısmarlıyorumyanında da uvulasyon testleri oluyor.Bunlar ucuz testler, herzaman doğru bilgiyi vermediğini söylüyor bazı kullanan aradaşlar ama ben de bir sorun olmadı. Yine de iyi kalitede istiyorsan Fortel (50 Tl'ye yakın) ya da Medi Smart (27,50 Tl) alabilirsin. ıkisi de çok kaliteli. Ben artık 2.sini kullanıyorum. Aralarında bayağı bir fiyat farkı var.
Preseed de aynen bildiğin gibi uygulanıyor. Ovulasyonda çift çizgiyi yakaladığın gün ve bir sonraki gün ilişki. Sevgiler,

Hoş geldina.s. Filo.

Gunaydin Ruhu, Duygulari ve Goruntuleri Genc Arkadaslar,

a.s.a.s.:dance::dance::dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyyt

Günaydııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnsositosositohihoyyyta.s.:teytey::dance:

herkese günaydın gerçi öğlen olmuş amaboshayallersmile
alba,alimmm hoşgeldiniz.alimmm, senle konuştuğumuz için ben bildim seni hemen.sempatiksalakcinni
herkese iyi tatiller.

deminden beri araştırıyorum fsh değeri 6-7-8-9 olan bir çok kadının amh değeri 0.5 üzerine bile çıkmıyor. bir de bunun stresine gir hadi bakalım.

yağmurcum merhaba,
bence amh testini yaptır ama sonucunun seni bunalıma sokmasına da izin verme, şuna inan ki hamilelik olayı ile ilgili genllemeler var evet yüzdeler var bu testler genellemelere göre yüzde bilmem kaç sonuç veriyolar evet ama sonuçta herşeyin üstünde bir kader ve yazgı var. senin kaderinde ne yazılıysa sonuçta o oluyorr, yani yüzde bir olumsuzluk ihtimali var diye kafanı yorma, yüzde 99 olumlu diye de çok fazla rahatlama. yani ben sonuçta altı binde birlik ihtimale denk gelip ne emeklerle büyüttüğüm çocuğumu 3,5 aylıkken aldırmak zorunda kaldım yüreğim parçalanarak.... oysa hep yüzdeleri aşarak gelmiştim o günlere ve artık birşey olmaz dediğim anda vuruldum beynimden adeta. olmayacaksa olmuyor, boşver amh yi fsh'ı. ben de yaptırdım ve hala da yaptırmaya devam ediyorum, çok merak ediyorsan öğren sonuçlarını, ama Allahın kaza ve kaderinin herşeyin üstünde olduğuna inancın tam ve sağlam olsun, dimdik bak sonuçlarına, yıkılmadan,
hem sonuçta amh si 0 olup hamile kalanları da biliyorum ben lütfen kendini stres topu haline getirme, hayatta neler var, dış gebelikle çocuğunu doğuran var, tüm tıp dünyası altüst oldu ama sonuçta o bebek dünyaya geldi, zaten biz mucizelere kucak açtık bu yaşta ve yaşımızdan dolayı da pek çok testimiz yüzde bilmemkaçlık olumsuz sonuç verecek tabii ki, kendini alıştır buna bizim test sonuçlarımızın kötü çıkması sürpriz değil, bu yaşta mucizeye kucak açtıysak, mucizelere inanmalıyız, güçlü, inançlı olmalıyız ki farkımız olsun dem ya)))a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…