38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

evet canım çokşükür hamileyim. benim başlangıçta 6 yumurtam vardı 4 ü sonuç verdi alındı 3 ü döllendi bir sekiz hücreli mükemmel dedi doktor bir 5 hücreli oda birinci kalite bir 4 hücreli orta. üçüde transfer oldu biri tutundu çok şükür. ikinci denememde. valla bu acıbademde radikal değişiklikler oluyor ekipler değişti hemen hemen her alanda. çünkü acıbadem D aldı genel değerlendirmede sanırım tüm bu değişimler bundan oldu. çok bozuldular C bile alamadıklarına. drum londraya gitti. Türkiyede herhangi bir yere gitseydi önerecektim herkese ama malesef.
amin iyi dileklerine canım darısı başına olsun başınıza olsun hepinizin. bizede doğurmayı nasip etsin güzel allahım :)
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo ?

evet canım hakkımızda hayırlısı. ben şu an 38 yıl + 10 aylığım. 2 ay sonra 39 olcam canım. ama sonuçları beklesem bile doktorumun yorumunu merak ediyorum açıkçası ve sonuçta sanırım amniyo da yaptıracağım. allah yavrularımızı korusun . aslında benim de başlarda iki üç defa kanamam oldu açıkçası ve bende sonradan defne gibi düşünebilirim. bakalım kısmet.

arkadaşlar şu komadaki arkadaş ölmüş beş dakka önce haber geldi şimdi. ay bir kez daha üzüldüm. allah çocuklarına sabır versin
allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin bebelerede allah yardım etsin yazık dün varsın buğün yoksun işte bu kadar büyüttüğümüz hayat. koca bir sıfır aslında. allah hepimize iyi yazılar versin demekten başka çare yok.

zarpandit canım bence hemen zencefili kes. bildiğim kadarıyla hamile kalmak isteyen hanımlara önerilmeyen başlıca besinlerden. ayrıca fazla bitkisel çaylar da içmemek gerekiyor tutunmayı engelliyor çünkü. maydanozu çok sevmeme rağmen uzun zamandır ağzıma koymuyorum. bunu bir araştır istersen.

erverdi canım geçmiş olsun annen rahatsızmış umarım ciddi bir durum yoktur.

SELAM KIZLAR çok mesaj yazmasamda sizin sıkı takipçilerinizdenim.yeni hamilelerimizi deniz bulut ve alabamayı tebrik ederim,inşallah Allah tamamına erdirir,bizede nasip eder.diğer bütün kızlarada en içten sevgi ve selamlarımı yolluyorum,hepinizi az çok tanıyorum.bende daha önce yazmıştım,belki hatırlarsınız:ilk tüp bebek denememi ocakta yapmıştım fakat e2 yüksek çıktığı için tedavim yarım kalmıştı.şimdi nisan ayında ikinci tüp bebek denemem oldu.16 yumurta toplandı.5 i döllendi.yeni yasa gereği 2 transfer yapıldı fakat sonuç negatif.bir taraftan öksürük,birde üstüne üstlük idrar yolu iltihaplanması oldum(bekleme sürecinde ) kızlar sizlere çok güveniyorum.bir şey danışmak istiyorum,yardım ederseniz sevinirim.benim 3 dondurulmuşum kaldı.sizce onlarımı denemeliyim yoksa öğretmen olduğum için yaz tatilinde istanbula gelip orda yeni bir tüp bebek denemesine mi girmelimiyim? o kadar karasızım ki...benim görümcemde 40 yaşında ilk tüp denemesinde hamile kalıp doğum bile yaptı.onun doktoruna mı gitsen? sizce dondurulmuşla taze arasında fark varmı? umarım her şey gönlümüzce olur,Allah her isteyene evlat nasip eder..

bu arada erverdi seni görmek güzelll

teşekkür ederim nur..görmeden görmek,gördüğüne sevinmek.......gönül gözüyle görmek bu olsa gerek.senin bir kızın varmış! ilk okudum.kaçırmışmıyım yoksa?
bahsettiğin ilaç fsh ın yumurta üzerine etkisiyle ilgili sanırım..hiç duymadım ,kullanmadım da.deneyen ya da bilen varsa yazacaktır.ama ben bu forumda hiç okumadım.
İstanbul'a dönüş temelli mi,geçici mi?

kızlar kim var kim yoksa herkese selam,iyi hafta sonlarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam Merye;burada dükkanı genelde ilk açan benim.ailede hastalarımız var bu yüzden aksayabiliyor.ama burayı seviyorummmmmm.
zarpanditin de kıpır kıpır olduğuna doğrusu katılıyorum.ne güzel şenleniyor coşkusuyla burası.bir de vanilya arkadaş vardı çok pozitif..burada böyle şeylere ihtiyacımız var gerçekten

Filo;hoşgeldin aramızaa.s.her zaman şans vardır.

Altınyunus;nasıl gidiyor?keseyi ne zaman göreceğiz?

Kinder;uğramamışsın sanki pek.benim annem eşimin de babası rahatsız.elimizden geleni yapıyoruz.eskisi gibi uğrayamıyorum.bir yoluna girsin.yoksa aklım burada oluyor.

Alabama;canım annem iyi şimdi şükür.teşekkür ederim sağlık dileğin için.seninde herşey yolunda gitsin.şu amniyoları da bir halledin.gerisi tamam inşallah.

Annax;canım dondurulmuşlarınla ilgili fikir sormuşsun.dondurulmuşlar çözüldüğünde şansın tüpe oranla daha da azaldığını biliyorumbunu dr um söylemişti..ben olsaydım maddi açıdan bir sıkıntı yoksa tekrar tüp denerdim.olmazsa nasıl olsa dondurulmuşlar cepte...kötünün iyisiyerimseniben .hem dondurulmuşunun olması çok iyi birşey.demekki dondurulacak kadar kaliteli yumurtan oluyor.biz tedaviye bile başlaıyamıyoruz.çok şanslısın.

Hülya;umarım pazartesi istediğin yönde gelişir oğlunun tedavisi.dediğin gibi neyse çıksın bulunsun tedavisi.muallakta olmak çok zor.

Yağmur;ne amh ya ne fsh a fazla takma derim.hepsi yerinde olup yine olmayınca olmuyor.sadece deneyeceğiz ,bekleyeceğz ve göreceğiz.eve gelince kağıtlarımın arasına baktım ama bulamadım.sanırım memorialde aldılar.inhibin,amh ve diğerlerinde de sorun yoktu.ama ne yaparsın işte.........yeni aydaki tedavin hayırlı olsun.

Zarpandit;daha iyimisin?burada bahardayız yaza girmek üzereyiz.mevsimsel olarak sıcaklıklar çok değişken burada.her an grip olabiliriz.mevsim olarak orada ne?
bu arada ilk açtığımda senin neşeli dansçıları görmek iyi geliyor bana.bu aralar morale çok ihtiyacım var.

Deeeeeeniiiiiiiiiizzzzzzzzz;senden de pek ses çıkmamış sanki.herşey yolunda mı?oğlunla aran nasıl?

Waterss ta uğramıyor bayağı bir zamandır.bebekler büyüdükçe hayat zorlaşıyor galiba.ağrıların gitmiştir umarım waterss.

güzel bir pazar sabahına sevdiğinizle uyanmanız dileğiyle..hoşçakalın..

Son düzenleme:
slm kızımdan bahsetmiştim ilk aranıza katıldığım zaman ama gözünden kaçmış sanırım zaten bebeği de o benden çok istiyor .istanbula dönüşüm temellli .artık yoruldum işten ayrılıp kendi işimi yapacam bir aksilik çıkmazsa .bir de kızım liseye başlayacak istanbulda yabancı dil agırlıklı bir lisede okusun istiyorum.evet birbirimizi tanımıyoruz ,şimdiye kadar da görmedik ama yakın hissedersin ya öyle bir şey herhalde benimkisi.ben çok fazla takılamıyorum işleri dervetmem derekiyor evde de geç geliyorum bir de yorgun oluyorum yazdıklarınızı okumağa çalışıyorum.

nur;her zaman denk gelmez.dur taze taze bir selam yollıyayım sana.yeni çıktı fırından.sıcacık.al yakala..a.s

DKızlar hamileyim.Bugün test sonucumu aldım.TEK EMBRİYO TRANSFERİ yapılmıştı.İlK DENEMEMEMİZ Dİ.HİÇ UMUDUM YOKTU.DOKTOR ARAYIP POZİTİF DEYİNCE ŞOK OLDUM.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN.

ılk tebrik eden ben olayım namnamcım...Allah kucağına almayı nasip etsinn..Darısı bizlerin başına..Ben yavaş yavaş sizleri tanıyorum sorunun neydi...

İlk tebrik eden ben olayım namnamcım...Allah kucağına almayı nasip etsinn..Darısı bizlerin başına..Ben yavaş yavaş sizleri tanıyorum sorunun neydi...

Eşimin sperm sayısında problem vardı.O kadar.Başka problemimiz yoktu.Çok teşekkür ederim canım,güzel dileklerin için.

DKızlar hamileyim.Bugün test sonucumu aldım.TEK EMBRİYO TRANSFERİ yapılmıştı.İlK DENEMEMEMİZ Dİ.HİÇ UMUDUM YOKTU.DOKTOR ARAYIP POZİTİF DEYİNCE ŞOK OLDUM.ALLAH HERKESE NASİP ETSİN.

gözünaydın canım.gözünaydın olsun..tebrikler.Allah tamamına erdirsin.hihoyyythihoyyythihoyyyt

namnamcım tebrik ederim allah kucağına almayı sağlıkla doğurmayı nasip etsin. gözünüz aydın olsun.

alimm arkadaşım ben tahmin edemedim tahmin etmem gerekiyor mu onu da bilmiyorum siz başka topiklerden mi arkadaşsınız tahmin edenler yoksa ben çok mu uyuyorum bilemiyorum. helppp

Mabelle
Menopoz döneminde rahatlatıcınız!
Klimakteryum (Bu dönemde, yumurtalıkların östrojen ve progesteron üretimi azalır ve zamanla sona erer. Bu, kadının artık adet görmeyeceği ve gebe kalamayacağı anlamına gelir.) Her kadının yaşantısında karşısına çıkan ve genellikle 42-55 yaşlarında yaşanan doğal bir evredir. Bu periyotta yumurtalığın siklik hormonal aktivitesi azalır ve yumurtalık; östrojen ve progesteron’ un da arasında bulunduğu kadın seks hormonlarını üretmeyi durdurur. Bu hormon seviyelerinin azalmasına bağlı olarak bu periyotta istenmeyen zorluklar yaşanması kaçınılmazdır.

Mabelle bu dönemde karşılaştığınız problemleri; sağlığınızı, güzelliğinizi ve rahatlığınızı koruyarak gidermeye yardımcı olur.

Mabelle doğal olarak hazırlanmış hormon olmayan gıda takviyesi olup kadınların Klimakterik şikayetlerini gidermeye yardımcı olarak tasarlanmış bir üründür.

Mabelle kadın vücudundaki hormon dengesini korumaya pozitif etki ederek, yaşam kalitesini artırmada önemli bir yardım görevi üstlenir.

Etkiler:
Kadın vücudundaki hormone dengesini iyi durumda tutmaya yardım eder.
Gögüs dokusunu korumaya yardımcıdır
Kemiklerin sağlamlığı ve kardiyovasküler sistemi korumaya dair iyi bir yardımcıdır.
Psikolojik rahatlamaya yardım eden gıda takviyesidir
Mabelle
Açıklama:
Mabelle klinik olarak test edilmiş 2 bitkinin kombinasyonundan oluşur.

Keten tohumu içerisinde bulunan lignanlar sıcak basması, baş ağrısı, depresyon, uykusuzluk gibi tipik menopoz belirtilerini hafifletmekte çok önemli yardımcıdır.

Lignanlar; istenmeyen menopoz semptomlarının giderilmesinde gerekli olan vücut enterolaktonlarına dönüşebilen doğal maddelerdir. Ayrıca deneysel çalışmalar enterolaktonların tümörler karşısında gögüs dokularını koruduğunu da göstermektedir .

Red clover (Kırmızı Yonca) içerdiği Isoflavon’lar sayesinde tipik menopoz şikayetlerini rahatlatmanın yanı sıra kardiyovasküler hastalık riskinide azaltmada büyük yardımcıdır.

İçindekiler:
Keten Tohumu Özütü (Linum usitatissimum bitki tohumu) (stand. extract, 20% lignans) 62.5 mg Red clover (extract) (Kırmızı Yonca)(Trifolium pratense) (stand. extract, 8% isoflavones) 500.0 mg

Kullanım dozu:
günde 1 ile 2 tablet

Ambalaj:
30 tablet

günaydın kızlar,mutlu pazarlar.kuş cıvıltılarıyla birlikte size baharın çiçeklerini sunuyorum
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
çiçeklerimize de nazar olmasın.hiç solmasın.bizden sonrakiler de sulasınlar,daim olsun

alimm verdiğin bilgiler için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…