evet canım çokşükür hamileyim. benim başlangıçta 6 yumurtam vardı 4 ü sonuç verdi alındı 3 ü döllendi bir sekiz hücreli mükemmel dedi doktor bir 5 hücreli oda birinci kalite bir 4 hücreli orta. üçüde transfer oldu biri tutundu çok şükür. ikinci denememde. valla bu acıbademde radikal değişiklikler oluyor ekipler değişti hemen hemen her alanda. çünkü acıbadem D aldı genel değerlendirmede sanırım tüm bu değişimler bundan oldu. çok bozuldular C bile alamadıklarına. drum londraya gitti. Türkiyede herhangi bir yere gitseydi önerecektim herkese ama malesef.alabama;sen hamile misin?tebrik ediyorum,çoooook sevindim:)acıbadem maslağa gitmiştin demek?kaç yumurtan vardı,kaç embriyo transfer edilmişti?allah tamamına erdirsin.sağlıklı ve sağlıkla dünyaya getir bebeğini:)kadıköy acıbademi duymuştum ben de.cem demireldi sanırım dr.un adı.fakat o da 1 ay içinde gidecekmiş.hem hastane,hem dr. iyi olsun istiyorum.önerdiğin gibi iki merkezle de görüşeceğim.dediğim gibi,allah tamamına erdirsin arkadaşım:)
amin iyi dileklerine canım darısı başına olsun başınıza olsun hepinizin. bizede doğurmayı nasip etsin güzel allahım :)
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo ?selam kızlar
Hülya cım önce geçmiş olsun inşallah neyse sorun bulunur da için rahat eder a.s.
yağmursesi yavrucum kendine dert mi arıyosun canım amh sıfır çıkarsaymış çılgın sen önce şu illeti bırak senin değrler fıstık gibi maşallahklava:
Zarpanditt geldim şekerim sen nasılsın
erverdicim senden naber şekerim bi sabahtan uğramışın sonrası yokkk gayretli bayanım neler yaptın bugün
denizbulut maşallah merak etme her şey yolundageliyor oğluşun sağlıkla
alabama cım sen nasılsın
Badenur 40 yıllık dostun iyi gelmiştir sana güzel vakit geçirmişindir
waters, merye ,patiklerim sizler nasılsınız a.s.a.s.
doğru ya roniş de var doğurmak üzere onun da kızı var nasıl atladım :kedi: kendime bu alsanaalsanasmile
bak mesela roniyam yaptırmadı. onun yaş 38 di. 2 li test iyi çıkınca istemedi. defne bir de yaptırmadı. onun da çok kanamalı bir hamileliği oldu. sonuçlar iyi olunca doktoru bile korkmuştu amniosentez yapalım demeye. o da kanamadan ötürü yaptırmadı. çoğunluk yaptırıyor ama. yaş 43 değil de 40 olsam son şansım olmasa hiç düşünmeden yaptırırdım. şimdi korkarak. aman olacak olan oluyor. 300 de 1 risk deniyor ama bu kadar yaptıran var allah korusun kötü sonuç okudum ama hiç amnio nedeniyle düşük yapan okumadım. hayırlısı
sağol patikler umarım bundan sonra da iyi gider
evet canım hakkımızda hayırlısı. ben şu an 38 yıl + 10 aylığım. 2 ay sonra 39 olcam canım. ama sonuçları beklesem bile doktorumun yorumunu merak ediyorum açıkçası ve sonuçta sanırım amniyo da yaptıracağım. allah yavrularımızı korusun . aslında benim de başlarda iki üç defa kanamam oldu açıkçası ve bende sonradan defne gibi düşünebilirim. bakalım kısmet.
allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin bebelerede allah yardım etsin yazık dün varsın buğün yoksun işte bu kadar büyüttüğümüz hayat. koca bir sıfır aslında. allah hepimize iyi yazılar versin demekten başka çare yok.arkadaşlar şu komadaki arkadaş ölmüş beş dakka önce haber geldi şimdi. ay bir kez daha üzüldüm. allah çocuklarına sabır versin
zarpandit canım bence hemen zencefili kes. bildiğim kadarıyla hamile kalmak isteyen hanımlara önerilmeyen başlıca besinlerden. ayrıca fazla bitkisel çaylar da içmemek gerekiyor tutunmayı engelliyor çünkü. maydanozu çok sevmeme rağmen uzun zamandır ağzıma koymuyorum. bunu bir araştır istersen.Hulyacim, oglusun sorunu umarim Pazartesi bulunur da henem caresine bakilir. Boyle ikilemde kalmakta sizi sanirim endiselendiriyordur. Ikinci bir doktorun gorusunu de almayi hic dusundunuz mu?CADIARZU
Erverdi, sagol canim. Ekinazya iyi fikir fakat ihlamuru burada bulmam imkansiz ama taze zencefil iciyorum.
Merye, tesekkur ederim ama benden aktif arkadaslar var. Sizi izlemeye devam ediyorum.sengözlerimebaksanab
Filo, Hosgeldin!a.s.
Yagmursesi, bu AMH yuzunden strese girme lutfen unutmaki FSH'yi yukselten nedenlerden biri de stres. :uhm:
Masal, Dr. Cem Demirel ile ben bu hafta maillestim ben de merkez arayisi icindeyim. Gelen bilgiye gore kendisi ve ekibi 15 Haziran itibariyle Atasehir Memorial'a gidiyormus.
Kinder, iyiyim, sen de iyi gorunuyorsun.:1rolleyes:
Deniz bulut ve Alabama, neyse kiz ve erkek bebeklerimizi bekliyoruz, sayi ne kadar cok olursa o kadar iyidir bizim icin.
Herkese mutlu bir hafta sonu dilerim.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
erverdi canım geçmiş olsun annen rahatsızmış umarım ciddi bir durum yoktur.