anasına bak kızını al ben de oğluşuma senin kızdan daha güzelini nasıl bulurum baksana şeker gibi :)amanda aman canı sıkılırmış
amanda aman hemen pes edermiş
ben kızıma seninkinden iyi koca mı bulurumlmaz: yap şu oğlanı bak gör olumunekankayizsmile
anasına bak kızını al ben de oğluşuma senin kızdan daha güzelini nasıl bulurum baksana şeker gibi :)
oy oyy
olsunlarda biz onları yeriz yeriz
sonrada onlar birbirlerini yerler olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
online görünen arkadaşlar selam
myendlesslove anacım ne uzun nick yazmışın yaaa sadece love deyim barii
badecim nasılsın tatlım yumurtası bol arkadaşım olumunekankayizsmile
yağmursesii sıkma canınııııı olumunekankayizsmile
anacım de bir şey de ne dersen de, love de mylove de farketmez, oturduk denizi bekliyoruz napalım bugün pek kimsenin katılımı yok ne hikmetse, bekliyoz işte napalım, kociş te yok evde...
edepsiz hatun
tamam mylove kociş nerde işte mii[/QUOTE
sormadım iştemisin diye, onun iş hayatında akşam yemekleri çok önemlidir, kendisine soru sorulmasından da hoşlanmaz, sadece geç geleceğini söyler o kadar, eve giriş çıkış serbest bizde, gerisi ona kalmış, bilmiyorum yani
ohoo olmadı böyle :gitme:tamam mylove kociş nerde işte mii[/QUOTE
sormadım iştemisin diye, onun iş hayatında akşam yemekleri çok önemlidir, kendisine soru sorulmasından da hoşlanmaz, sadece geç geleceğini söyler o kadar, eve giriş çıkış serbest bizde, gerisi ona kalmış, bilmiyorum yani
ohoo olmadı böyle :gitme:
oldu valla işte, biz de oturduk evde incir yeyip, hayıt içip yumurta geliştiriyoruz
naparsın hayat işte insanı veli de yapar deli dedelikafadulden
var ya bu yaprakdökümü yedi bitirdi beni, tahsni ayrı dert fikreti bi dert
derdimiz az geliyo zaten, mazoşist mi olduk ne
DENİZ uğramamış CADIARZU
vallahi bu dizi beni üzüyor... reşat nuri bile mezarında ağlıyordur... kötü bir espiri oldu.. ama bir ailenin de bu kadar felaket gelmezki başına... bazen kendimi kaptırıp üzülüyorum, gerçekmiş gibi kafama takıyorum, neyseki kısa sürüyor, çabuk kendime geliyorum naniknanik
beni de üzüyoru vallahi fikretin evden ayrılma konuşmasında salya sümük ağladım. reşat nuri gerçekten kemikleri sızlıyordur ama kitabın gerçeği daha hazin:) bir ailenin başına bu kadar dram gelir mi gelir inanıyorum vallahiDENİZ uğramamış CADIARZU
vallahi bu dizi beni üzüyor... reşat nuri bile mezarında ağlıyordur... kötü bir espiri oldu.. ama bir ailenin de bu kadar felaket gelmezki başına... bazen kendimi kaptırıp üzülüyorum, gerçekmiş gibi kafama takıyorum, neyseki kısa sürüyor, çabuk kendime geliyorum naniknanik
oldu valla işte, biz de oturduk evde incir yeyip, hayıt içip yumurta geliştiriyoruz
naparsın hayat işte insanı veli de yapar deli dedelikafadulden
son tüp denemem öncesi... her kürün, her ilacın bir saati vardı, aman atlamayayım diye cep telefonumun alarmını kurardım, yemeklerim hep sağlıklı beslenme şeklindeydi, yeşil çayı ihmal etmezdim, pekmez tahin... buğday çimi ekmiştim... bol bol yeşil salata her türlüsünden her haftasonu organik pazara giderdim... aman omega'yı atlamayayım... vitaminler... birde Dhea vardı kullandığım... ahhh ahhh ama hiç işe yaramadılar diyemem yumurta rekorumu kırmıştım... 10 tane ....
sorma kardeş sorma:gitme:var ya bu yaprakdökümü yedi bitirdi beni, tahsni ayrı dert fikreti bi dert
derdimiz az geliyo zaten, mazoşist mi olduk ne
sakın öyle deme kardeşim, ben aynen öyle bi ailenin içinde büyüdüm hatta fazlası da yaşanabiliyo emin ol, herşey insanlar için olmaz olmaz deme,
ama herşeye rağmen umudu tüketmemek lazım, acı öldürmediği sürece güçlü kılar ama tabi hayatta çok güçlü olmanın da daha fazla derde davetiye çıkarmanın dışında ne gibi bir avantajı var ayrı mevzu....malum Allah dağına göre kar verir misali....
son tüp denemem öncesi... her kürün, her ilacın bir saati vardı, aman atlamayayım diye cep telefonumun alarmını kurardım, yemeklerim hep sağlıklı beslenme şeklindeydi, yeşil çayı ihmal etmezdim, pekmez tahin... buğday çimi ekmiştim... bol bol yeşil salata her türlüsünden her haftasonu organik pazara giderdim... aman omega'yı atlamayayım... vitaminler... birde Dhea vardı kullandığım... ahhh ahhh ama hiç işe yaramadılar diyemem yumurta rekorumu kırmıştım... 10 tane ....
iyi ya işte bu vesileyle her birimiz birer sağlık küpü olduk
ben de buğday çimi ekmiştim 4 ayrı uzun dikdörtgen saksıya, nerdeyse ekim dikim hasat olayına giriyodum ve fekat evin her tarafını böcükler sardı az kalsın beni de yeyip bitiriyolardı, gitmediğim doktor kalmadı, resmen uyuz oldum kaşına kaşına, vücudumu görsen inanamazsın delik deşik oldum, sonunda iki gün önce hepsini fırlattım attım, dün buğday çimi tabletine başladım hayırlısı bakalım......
sorma kardeş sorma:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?