38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

online görünen arkadaşlar selam
myendlesslove anacım ne uzun nick yazmışın yaaa sadece love deyim barii
badecim nasılsın tatlım yumurtası bol arkadaşım olumunekankayizsmile
yağmursesii sıkma canınııııı olumunekankayizsmile

anacım de bir şey de ne dersen de, love de mylove de farketmez, oturduk denizi bekliyoruz napalım bugün pek kimsenin katılımı yok ne hikmetse, bekliyoz işte napalım, kociş te yok evde...

var ya bu yaprakdökümü yedi bitirdi beni, tahsni ayrı dert fikreti bi dert
derdimiz az geliyo zaten, mazoşist mi olduk ne

DENİZ uğramamış CADIARZU

vallahi bu dizi beni üzüyor... reşat nuri bile mezarında ağlıyordur... kötü bir espiri oldu.. ama bir ailenin de bu kadar felaket gelmezki başına... bazen kendimi kaptırıp üzülüyorum, gerçekmiş gibi kafama takıyorum, neyseki kısa sürüyor, çabuk kendime geliyorum naniknanik

sakın öyle deme kardeşim, ben aynen öyle bi ailenin içinde büyüdüm hatta fazlası da yaşanabiliyo emin ol, herşey insanlar için olmaz olmaz deme,
ama herşeye rağmen umudu tüketmemek lazım, acı öldürmediği sürece güçlü kılar ama tabi hayatta çok güçlü olmanın da daha fazla derde davetiye çıkarmanın dışında ne gibi bir avantajı var ayrı mevzu....malum Allah dağına göre kar verir misali....

beni de üzüyoru vallahi fikretin evden ayrılma konuşmasında salya sümük ağladım. reşat nuri gerçekten kemikleri sızlıyordur ama kitabın gerçeği daha hazin:) bir ailenin başına bu kadar dram gelir mi gelir inanıyorum vallahi

aile içi sorunlar insanı ruhen ve bedenen çok yoruyor, birde bunlara karşı dik durmak, her koşulda sağlam olmak ... bir gün geliyor bir noktadan patlak veriyor... bende bir sürü miyom var, ben bunları geçmişteki streslerimin yansıması olarak görüyorum...

hayatınızı kardeşiniz için küçücük bir hücrede geçirmeye razı olur muydunuz? yok ben olamam.. bunlarda filmlerde olur... kardeşim daha iyi yaşayacak diye ben çürüyemem... büyük söylememek lazım tabi... :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…