38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar ben geldim.misafir teyzoşun yatağını yaptım yatırdım .uyuttum koca bebemi..allahım inşallah bir gün miniklerini yatırırız.şimdi bir okuyayım sizleri.neler kaynatmışsınız

badecim burdaki olay kardeşi daha mutlu olsun diye değil, o görünürdeki neden fekat asıl neden çocuk babasının lafları yüzünden bi nevi intihar etti, babasına da mesajı gönderdi çaktın köfteyiyerimseniben
unutma kardeş kardeşin ölmesini de istemez onmasını da...unuttun mu evde kedi köpek gibi birbirlerini yediklerini.

ben buna cevapsız kaldım valla allah göstermesin böyle şeyleriohaoldumsmile

kızlar ben geldim.misafir teyzoşun yatağını yaptım yatırdım .uyuttum koca bebemi..allahım inşallah bir gün miniklerini yatırırız.şimdi bir okuyayım sizleri.neler kaynatmışsınız

hoşgeldin erdicim,
boşver ya minikleri filan, biz aştık artık bebek çocuk olaylarını
sıkıntıdan dizilere sardık, ne dediğimizi biz de bilmiyoz artık, denizi bekledik gelmedi, ama olsun iyi haberlerini aldık en azından içimiz rahat

anacım deminden beri diyorum biraz da ben yapayım bırak bırakmıyo seviyor adam ütüyü ben napim

öyle demeyle olmaz canım, git içerden giy kırmızı saten geceliğini, sür şöyle bi posion filan egzotik baharatlı bişeyler, dansederek git yanına bak bakalım hala ütü yapabiliyo mu, ah benim kociş burda olacaktı ki:asigim:

sen orda miskin miskin pc başında otur adam tabi ütü de yapar bulaşık dayapar sıkıntıdan, adamcağızı yıldırmışın sen bunalıma girmiş naptığını bilmiyo belli ki, bi nevi şevketin fedakarlık intiharı gibi bişiy bu anlasana:roflol:

ERVERDİ teyzeler çok seviliyor, yerleri bir başka oluyor... benim 6 yıl önce 52 yaşında teyzem vefat etti, o benim en yakın arkadaşım, sırdaşımdı,... uzun süre atlatamadım... bir teyzem daha var o da şuan 60 yaşında, meme ameliyatı oldu geçen sene... ama çok şükür çok iyi... zaten 6 ay önce annemi kaybettim... ahhh kardeşler ahhh ... iyiki eşim var, iyiki tertemiz yürekli bir eşim var, ben onu hep bebeğim diye severim, hep bebek gibi kokar zaten... az önce uyudu bebeğim... yaprak dökümünü sevmiyor... ben de fırsat bu fırsat takılıyorum ...

ayy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…