oh çok şükür bitti de kurtulduk, hiç değilse eylüle kadar üzülmüycez kızlar hadi bakalım hepimiz bu mutlu yaz tatilini değerlendirip hamile kalalım sırayla, belki de bu dizi yüzünden kalamamışızdır ha, olabülü mü aceba?delikafadulden
hayatınızı kardeşiniz için küçücük bir hücrede geçirmeye razı olur muydunuz? yok ben olamam.. bunlarda filmlerde olur... kardeşim daha iyi yaşayacak diye ben çürüyemem... büyük söylememek lazım tabi... :umursamaz:
hayatınızı kardeşiniz için küçücük bir hücrede geçirmeye razı olur muydunuz? yok ben olamam.. bunlarda filmlerde olur... kardeşim daha iyi yaşayacak diye ben çürüyemem... büyük söylememek lazım tabi... :umursamaz:
bak bakalım neler yazmışızkaydirigubbakcemile3kızlar ben geldim.misafir teyzoşun yatağını yaptım yatırdım .uyuttum koca bebemi..allahım inşallah bir gün miniklerini yatırırız.şimdi bir okuyayım sizleri.neler kaynatmışsınız
kızlar ben geldim.misafir teyzoşun yatağını yaptım yatırdım .uyuttum koca bebemi..allahım inşallah bir gün miniklerini yatırırız.şimdi bir okuyayım sizleri.neler kaynatmışsınız
benim kociş birsürü ütü yaptı yerleştirmesi de benden ay üşeniyorum daha çamaşır asılacak of of
anacım deminden beri diyorum biraz da ben yapayım bırak bırakmıyo seviyor adam ütüyü ben napimhadi bakalım marş marş, bu ne tembellik yahu, adamcağız kalkmış ütü yapmış, sen de yerleştiriver bi zahmet, aaaaaaaaaklava:
sana özelden mesaj attım ama özele bakmıyorsun sanırım şekerimhadi bakalım marş marş, bu ne tembellik yahu, adamcağız kalkmış ütü yapmış, sen de yerleştiriver bi zahmet, aaaaaaaaaklava:
benim kociş birsürü ütü yaptı yerleştirmesi de benden ay üşeniyorum daha çamaşır asılacak of of
anacım deminden beri diyorum biraz da ben yapayım bırak bırakmıyo seviyor adam ütüyü ben napim
ayy çok güldümmmmmmmmmmmmmmmmmmöyle demeyle olmaz canım, git içerden giy kırmızı saten geceliğini, sür şöyle bi posion filan egzotik baharatlı bişeyler, dansederek git yanına bak bakalım hala ütü yapabiliyo mu, ah benim kociş burda olacaktı ki:asigim:
sen orda miskin miskin pc başında otur adam tabi ütü de yapar bulaşık dayapar sıkıntıdan, adamcağızı yıldırmışın sen bunalıma girmiş naptığını bilmiyo belli ki, bi nevi şevketin fedakarlık intiharı gibi bişiy bu anlasana:roflol:
sana özelden mesaj attım ama özele bakmıyorsun sanırım şekerim
benim kociş daha neler yapıyor bir anlatsam şaşarsınız:)çok kıskandım aklinialirimsmile benim eşim evliliğimiz boyunca hiç ütü yapmadı :1no2:
benim kociş daha neler yapıyor bir anlatsam şaşarsınız:)
eğitimci arkadaşlar şaşırdınız valla iyiden hadi hayırlısı))))
eşimle oturduk kiraz yiyoruz birazdan yazarım ama inanki çok güldüm ya valla eşimde soruyo garibim niye gülüyorsun diye söylermiyim hiç yapmaz vallahi bir daha hiç iş mişanlat şaşmak istiyorum :kedi:
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?