benden başka kimsecikler yok... kendim çalıp kendim oynuyorum... akşam bir rüya gördüm, sabah mecazi bir şiir yazdım... hamile kalmaya çalışan tüm arkadaşlarıma geliyor şimdi...
Birgün bir yerde, rüyada ya da gerçekte,
Rastlar mıyım derdim Allaaddin'in cinine...
Şimdi anlatsam hiç inanırlar mı?
Bir dudağı yerde, bir dudağı gökte efsane cinin gözleri gözlerimde...
Hayalini kurduğum an bu an işte,
Üç dileğimi sıralama fırsatı elimde...
Cin sordu, nedir ilk dileğin diye ?
Ben söyledim, hiç düşünmeden bir nefeste...
Bebek...
Efsane kahraman kükredi !
"Nasip kısmetinde olmayanı, şansına hiç rastlamayanı
Benden nasıl dilersin" diye...
Cin sordu nedir ikinci dileğin diye?
Bebek...
Bir dudağı yerde bir dudağı gökte efsane kükredi yine !!
"Senin başaramadığını, benim başarmamı nasıl istersin" diye...
Cin sordu nedir üçüncü dileğin diye?
Bebek...
ve cin son kez kükredi !!!
"Bakma böyle devasa göründüğüme ,
Sen öyle güçlüsün, öyle cesur, öyle azimlisinki,
Senin rüyalara ihtiyacın yok" diye...
a.s. dertli şairiniz badenur'dan... bir de sazım olsa, kimbilir neler yazıcam
şair ruhlu yazar arkadaşım gene süpersinn olumunekankayizsmile a.s.
yağmursesiii inşallah resimdeki gibi keyifli yatan bi oğluşun olur şöööle eline etsın arkasına bacak bacak üstünde benim kıza talip olsun emiii :dance:a.s.
yok önceden kullanmıyorodum son iki aydır kullanmaya başladım.2. hamileliğine ne oldu peki? ay ben çok uğraştım yoruldum valla tüp istiyorum acil işallah olurda:)
sizin fsh kaç?
ben de iki aydır kullanıyorum ovulasyon testini, en azından yumrtluyorum iştedeyip mutlu oluyorum kendi kendime napiyimzemuszemus
ikinci hamileliğim maalesef 7,5 haftalık iken kalbi durdu bebişin sonra bi kere adet oldum ikinci ayda gene hamile kaldım kese gözüktü, bebiş gözüktü, kalbi attı, üç ay doldu artık hareket ediyo eli yüzü ağzı burnu (en çok da minicik burnu) artık tamam bak ne güzel hareket ediyo derken bi gün ultrasona girdim doktorun yüzü asıldı çok tanıdık bi somurtmaydı bu, cvs yaptırmamız lazım hemen dedi kabus gibiydi sonrası işte 3,5 aylıkken capcanlı hareket eden bebişimi kendi kararımla aldırmak zorunda kaldım. 6000 de 1 lik ihtimal geldi buldu beni:sinifsinif:
neyse kötü şeyler geride kaldı önümüze bakmak lazım, benim fsh maalesef 25 i buldu bu ay nolcak ben de bilmiyorum Allahtan ümit kesilmez, yorulmak yok, Mevlam hayırlısını nasip eder inşallah hepimize....
canım 5 yıllık evliyim ve sadece ilk yıl korunmuştum ondan sonra hep kendiliğinden olur dedik olmadı, son iki yılda da 1 aşılama 4 tüp... şimdi yazareken bile kötü oldum...
badecim şiirin çok güzeldi hepimize moral oldu inanki...
yaş kaç bu arada, tüp olayına bu kadar çok takılma bence, başka taraflarla ilgili araştırmaları tamamladınız mı karı koca, yani ne biliyim tüp bebek olayında maalesef doktorlar olaya bodoslama atlıyolar, diğer her türlü şeyi normal farzedip hemen olaya girişiyolar, sonradan aslında başta düşünülmesi gereken belki de çok basit bi engelin olduğu bi sürü başarısız denemeden sonra tesadüfen ve bi sürü kayıptan sonra ortaya çıkabiliyo ve olan kadınlara oluyo, diğer seçenekleri elemeden tüp konusunda çok da ısrarcı olmamak lazım diye düşünüyorum naçizane
benim hafızamda iyice balık hafıza oldu hakkatten ha. geçenlerde bunları yazmıştın zaten ben unuttum valla şimdi okuyunca hatırladım kusura bakma hatırlattığım için. napalım herşey bizler için.ben de iki aydır kullanıyorum ovulasyon testini, en azından yumrtluyorum iştedeyip mutlu oluyorum kendi kendime napiyimzemuszemus
ikinci hamileliğim maalesef 7,5 haftalık iken kalbi durdu bebişin sonra bi kere adet oldum ikinci ayda gene hamile kaldım kese gözüktü, bebiş gözüktü, kalbi attı, üç ay doldu artık hareket ediyo eli yüzü ağzı burnu (en çok da minicik burnu) artık tamam bak ne güzel hareket ediyo derken bi gün ultrasona girdim doktorun yüzü asıldı çok tanıdık bi somurtmaydı bu, cvs yaptırmamız lazım hemen dedi kabus gibiydi sonrası işte 3,5 aylıkken capcanlı hareket eden bebişimi kendi kararımla aldırmak zorunda kaldım. 6000 de 1 lik ihtimal geldi buldu beni:sinifsinif:
neyse kötü şeyler geride kaldı önümüze bakmak lazım, benim fsh maalesef 25 i buldu bu ay nolcak ben de bilmiyorum Allahtan ümit kesilmez, yorulmak yok, Mevlam hayırlısını nasip eder inşallah hepimize....
be
olsun be yağmurum napalım hayat işte herşey bizler için Allah beterinden korusun.benim hafızamda iyice balık hafıza oldu hakkatten ha. geçenlerde bunları yazmıştın zaten ben unuttum valla şimdi okuyunca hatırladım kusura bakma hatırlattığım için. napalım herşey bizler için.
be
canım o kadar doğru söylüyorsunki, şu anki hislerimi aynen yansıtmış, şu aralar kendi araştırmalarımı kendim yapıyorum, önümüzdeki reglide rahim filmi çektireceğim.. yeni testler yaptıracağım, artık ben kolay kolay tüpe ikna olmam... doktorlar her gelene aynı yöntemle hareket ediyor, baz aldıkları sadece yaş... ben de 40 yaşındayım canım, artık zaman azalıyor...
şiirimi beğendiğine çok sevindim... yalnız bu konunun dışına çıkamıyorum, hep bu düşünce beynimi kemiriyor, belki biraz boşverebilsem... belki bir mucizede ben yakalarım ama olmuyor... nisanda 4. negatifi yaşadım... ama umutluyum... henüz yenilmedim...
KIZLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR
size bir haberim var.denizden.deniz çok iyi maşallah.şimdi görüştüm.sesi çok iyi geliyordu.bebek duracakmış annesiyle.sonuç 2 3 hafta sonra alınacakmış.haber vereyim dedim...fırsatım olması güller akşama okurum sizi.teyzoşum bende,annme kardeşim bendeler..
HEYYYOOOOOOOOOOOOOOO:sm_cool:İŞTE BUDURkaydirigubbakcemile5
Allahım sana şükürler olsun işte beklediğimiz haber, teşekkürler erverdi haber verdiğin için:teytey:
KIZLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR
size bir haberim var.denizden.deniz çok iyi maşallah.şimdi görüştüm.sesi çok iyi geliyordu.bebek duracakmış annesiyle.sonuç 2 3 hafta sonra alınacakmış.haber vereyim dedim...fırsatım olması güller akşama okurum sizi.teyzoşum bende,annme kardeşim bendeler..
ohooooooo sen daha keklik sayılırsın badecim. ben 40 yaşımda tam iki gebelik yaşadım. sen içini ferah tut. zaman kaybetme, tabi zaman kaybetme derken tüp yaptır hemen demiyorum, araştır, hem bak burası bizim için büyük nimet, eşekten düşeni en iyi eşekten düşen anlarmış, tabi ki doktorlarımızın hakkını yememek lazım ama biz de burda tecrübelerimizi paylaşarak mesafe katediyoruz, hepimiz bilinçli insanlarız. birbirimizi dinleyerek, paylaşarak, araştırarak elimizden geleni yapacağız inşallah, gerisi zaten kader kısmet, boş oturmak yok
ha bu arada bu uğurda kafayı yememek zorundayız biliyorum çok zor heran bunu düşünüyoruz biz düşünmesek de hayat bi yerlerden çıtlatıyo bu konuyu, algıda seçicilik, her tarafta annelik, bebek, çocuk vs temaları işleniyo alabildiğine ya da bize öyle geliyo herneyse, kendi kendimizi tedavi etcez her konuda, kendimizi sıkışmış hissetmemeliyiz, zaten stresin en büyük düşman olduğunu biliyoruz, terapi uygulayacağız birbirimize ve kendimize, en önemlisi de dualarımızda hep Mevladan bize dayanamayacağımız yük yüklememesini dilemek ön sırada yeralmalı.Mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyebilmeliyiz, zor da olsa, herşey olacağına varıyor nasılsayerimseniben
eh ben de zaten demiştim dimi( bu lafı hep deniz bulut diyecek değil ya biraz da biz diyelimsempatiksalakcinniben zaten aksini hiç şüphe etmemiştim, çok sevindim... birkaç haftaya da tamamen bu korku biter artık... darısı hepimizin başına... :lepi:
canım sıkıldı ya bu çikolata kisti hikayelerini okuyuncaee yağmursesi bende demiştimm valla herşey güzel olacak diyeee
denizbulutttt maşallah sana çok sevindimmmm olumunekankayizsmilezemuszemus
canım sıkıldı ya bu çikolata kisti hikayelerini okuyunca
sen kızına en iyisi başka koca bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?