38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

şair ruhlu yazar arkadaşım gene süpersinn olumunekankayizsmile a.s.

canım 5 yıllık evliyim ve sadece ilk yıl korunmuştum ondan sonra hep kendiliğinden olur dedik olmadı, son iki yılda da 1 aşılama 4 tüp... şimdi yazareken bile kötü oldum...

badecim şiirin çok güzeldi hepimize moral oldu inanki...

yaş kaç bu arada, tüp olayına bu kadar çok takılma bence, başka taraflarla ilgili araştırmaları tamamladınız mı karı koca, yani ne biliyim tüp bebek olayında maalesef doktorlar olaya bodoslama atlıyolar, diğer her türlü şeyi normal farzedip hemen olaya girişiyolar, sonradan aslında başta düşünülmesi gereken belki de çok basit bi engelin olduğu bi sürü başarısız denemeden sonra tesadüfen ve bi sürü kayıptan sonra ortaya çıkabiliyo ve olan kadınlara oluyo, diğer seçenekleri elemeden tüp konusunda çok da ısrarcı olmamak lazım diye düşünüyorum naçizane

canım o kadar doğru söylüyorsunki, şu anki hislerimi aynen yansıtmış, şu aralar kendi araştırmalarımı kendim yapıyorum, önümüzdeki reglide rahim filmi çektireceğim.. yeni testler yaptıracağım, artık ben kolay kolay tüpe ikna olmam... doktorlar her gelene aynı yöntemle hareket ediyor, baz aldıkları sadece yaş... ben de 40 yaşındayım canım, artık zaman azalıyor...
şiirimi beğendiğine çok sevindim... yalnız bu konunun dışına çıkamıyorum, hep bu düşünce beynimi kemiriyor, belki biraz boşverebilsem... belki bir mucizede ben yakalarım ama olmuyor... nisanda 4. negatifi yaşadım... ama umutluyum... henüz yenilmedim...

ohooooooo sen daha keklik sayılırsın badecim. ben 40 yaşımda tam iki gebelik yaşadım. sen içini ferah tut. zaman kaybetme, tabi zaman kaybetme derken tüp yaptır hemen demiyorum, araştır, hem bak burası bizim için büyük nimet, eşekten düşeni en iyi eşekten düşen anlarmış, tabi ki doktorlarımızın hakkını yememek lazım ama biz de burda tecrübelerimizi paylaşarak mesafe katediyoruz, hepimiz bilinçli insanlarız. birbirimizi dinleyerek, paylaşarak, araştırarak elimizden geleni yapacağız inşallah, gerisi zaten kader kısmet, boş oturmak yok
ha bu arada bu uğurda kafayı yememek zorundayız biliyorum çok zor heran bunu düşünüyoruz biz düşünmesek de hayat bi yerlerden çıtlatıyo bu konuyu, algıda seçicilik, her tarafta annelik, bebek, çocuk vs temaları işleniyo alabildiğine ya da bize öyle geliyo herneyse, kendi kendimizi tedavi etcez her konuda, kendimizi sıkışmış hissetmemeliyiz, zaten stresin en büyük düşman olduğunu biliyoruz, terapi uygulayacağız birbirimize ve kendimize, en önemlisi de dualarımızda hep Mevladan bize dayanamayacağımız yük yüklememesini dilemek ön sırada yeralmalı.Mevlam neyler, neylerse güzel eyler diyebilmeliyiz, zor da olsa, herşey olacağına varıyor nasılsayerimseniben

KIZLAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRR
size bir haberim var.denizden.deniz çok iyi maşallah.şimdi görüştüm.sesi çok iyi geliyordu.bebek duracakmış annesiyle.sonuç 2 3 hafta sonra alınacakmış.haber vereyim dedim...fırsatım olması güller akşama okurum sizi.teyzoşum bende,annme kardeşim bendeler..

HEYYYOOOOOOOOOOOOOOO:sm_cool:İŞTE BUDURkaydirigubbakcemile5
Allahım sana şükürler olsun işte beklediğimiz haber, teşekkürler erverdi haber verdiğin için:teytey:

HEYYYOOOOOOOOOOOOOOO:sm_cool:İŞTE BUDURkaydirigubbakcemile5
Allahım sana şükürler olsun işte beklediğimiz haber, teşekkürler erverdi haber verdiğin için:teytey:

evet canım bende çok merak ediyordum.aklımın bir tarafı ondaydı.olsun bitsin de öğreneyim dedim.inşallah yakında müjdeli haberi de alacağız.şimdi herekse hışçakalıııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
deniz bu senin içinkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2şu bibiliyi doğur gerçeğini de yaparızopuyorumnanaktan

ben zaten aksini hiç şüphe etmemiştim, çok sevindim... birkaç haftaya da tamamen bu korku biter artık... darısı hepimizin başına... :lepi:

keklik değil de kendimi kel aynak kuşu gibi hissettim şu an... kaydirigubbakcemile3
evet algıda seçicilik çok yüksek oranda hemde... bazen bu seçicilik yüzünden bulunduğum ortamların tadını alamıyorum, kendimi en rahat hissettiğim yerse burası... herkes benim gibi... herkes birbirini anlıyor, aynı dili konuşuyor... biri diğerini çocuğu olmuyor diye iğnelemiyor... çok rahatım çokkkkk...
dediğin gibi çokta şey öğrendik, başlangıca göre daha bilinçliyim, sorgulayıcıyım... savaşa devam eden herkes kazanacak, bunun tersini hiç düşünmeyelim... çevremizde çok canlı örnekleri var zaten... a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…