- 3 Temmuz 2009
- 8.580
- 3.538
- 723
DENıZ çamlıcadakinde, özel sigorta karşılamış... acaba sgk'da geçiyormu? özel sağlığım var ama bunlar beni kısırlık tedavisi gördüğümü çaktı... herşeyi kısırlık tedavisi kapsam dışı deyip reddediyor... hemde bunu yaptırırsam özel sağlığın tüm limiti doluyor... ondan sonra hiç harcama yapamam........
sgk geçiyor ama ne yazık ki bir tek muayene ücretinde fark yaratıyor. histeroskopiyi önce sgk ile aptıracağımı sandılar (operasyonel histeroskopi ) 1500 lira dediler. memorial 2000 demişti operasyonele o ara. sonra özel sigorta hepsini karşıladı. yine 1500 liraydı. limitliyse özel sigorta kötü tabii. benimki de limitsiz ama ne yazık ki doğumda limitli ve 6500 lira kaldı. rıza madazlıyla onun hastanelerinden birine devam edersem üstüne çok koymak gerekecek. ben de medicana ya mı dönsem diyorum. dr dışında hastaneyi pek sevmemiştim ya. ama daha hesaplı ve allah korusun erken doğum vs olursa bebek sgk ile daha uyguna bakılıyormuş. hoş rıza bey de cerrahpaşaya sevk eder herhalde. düşünüyorum valla. 21-22. haftaya kadar birşey kalmadı son rıza beye ayrıntılı ultrasona gideceğim ve doğum için hangi dr hangi hastaneye devam edeceğime karar vereceğim.
denizcim merhaba
gerçi sen biliyosunndur ama yine de hatırlatmak istedim, hastane seçimini yaparken mutlaka yoğun bakım ünitesi olan bir hastane seçmeye dikkat aet. çünkü özel hastanelerin çoğunda lüks te olsa yoğun bakım ünitesi yok. bildiğim kadarıyla memorial, acıbadem amerikan hastanesi, international hospital da var yoğun bakım ünitesi ama mesela medical parkta filan yok, aklında olsun canım
KİNDER;sağol....sanırım bu ara boşta kaldım.başka meşgalelerim olursa daha az düşünürüm tedavimi.salarım çayıra kayırırsa mevla kayıra..evet.. boşta kaldım..ders kursu bitti.öbür kursta bu hafta bitiyor.sınav bitti.fazla kendimle kalmamalıyım.kpss başvuru formu aldım.bu hafta onu halledeyim.2 ay da o oyalar beni.birşeyler yapmalı.kitap okumalı.evde fazla yalnız kalmamalı.bu işin hem içinde olmak hem de olmamaya çalışlmak ne zor
iptalden yeni döndünmaşallah diyorum sana..düşündüğün için sağol arkadaşım.pozitif enerjini yay bize.galiba bunun için burdayız.benim bu ara ışığım sönük.idare edin.sizi seviyorum.
erverdi, sordum canım bilim lab. 238 tl dedi, bizim burada bir lab. (ahenk-şişli) 300 veee 425 memorial yokmu artıraaaaannn???
özel çapada yapıyormuş ama telefonda ücret söyleyemeyiz dedi...
haydaaa niye telefonda söyleyemiyorlarmış? üşenmişler bence. ısrar etseydin. orası uygun uyguna yaparlar. bir de eğer ssk ile bunlar olabiliyorsa orada daha da ucuza olur. altay bey den randevu alırsın yazdırıp yaptırırsın. dr 22 lira. gidip sorabilirsin fiyatlarını doktor ücreti verip yazdırmaya değiyor mu diye. bence öyle yap. gidersen haber ver söyleyeceklerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?