38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

BADENUR; YAZIYORUM CANIM TELı.BAKIRKÖY ŞUBESı BıLıM LABORATUARI 571 5338

KIZLAR çay daveti aldım belki iyi gelir.çaya dayanamam.hoşçakalın.

sgk geçiyor ama ne yazık ki bir tek muayene ücretinde fark yaratıyor. histeroskopiyi önce sgk ile aptıracağımı sandılar (operasyonel histeroskopi ) 1500 lira dediler. memorial 2000 demişti operasyonele o ara. sonra özel sigorta hepsini karşıladı. yine 1500 liraydı. limitliyse özel sigorta kötü tabii. benimki de limitsiz ama ne yazık ki doğumda limitli ve 6500 lira kaldı. rıza madazlıyla onun hastanelerinden birine devam edersem üstüne çok koymak gerekecek. ben de medicana ya mı dönsem diyorum. dr dışında hastaneyi pek sevmemiştim ya. ama daha hesaplı ve allah korusun erken doğum vs olursa bebek sgk ile daha uyguna bakılıyormuş. hoş rıza bey de cerrahpaşaya sevk eder herhalde. düşünüyorum valla. 21-22. haftaya kadar birşey kalmadı son rıza beye ayrıntılı ultrasona gideceğim ve doğum için hangi dr hangi hastaneye devam edeceğime karar vereceğim.

Son düzenleme:

denizcim merhaba
gerçi sen biliyosunndur ama yine de hatırlatmak istedim, hastane seçimini yaparken mutlaka yoğun bakım ünitesi olan bir hastane seçmeye dikkat aet. çünkü özel hastanelerin çoğunda lüks te olsa yoğun bakım ünitesi yok. bildiğim kadarıyla memorial, acıbadem amerikan hastanesi, international hospital da var yoğun bakım ünitesi ama mesela medical parkta filan yok, aklında olsun canım

sağol canım biliyorum. benim doktor saydıklarınla bir de florence nightingale ile çalışıyor ki onda da var yoğun bakım. en ucuz hizmet hastanesiyle, memorial almış yönetimini 10 sene mi daha uzun mu bilmiyorum herhalde bu nedenle çalışıyor. benim düşündüğüm medicananın da var. zira kk dan el muallim 40 yaşında üçüzlerine orada hamile kaldı ve 2 ay erken doğdular. önce kuvözde sonra yoğun bakımda 2 ay kalıp çıktılar. bu 2-3 hafta ücretleri bir araştırayım

benim çiçeklerim var deniz ama koparmaya gücüm yok
.şehitlere kahroldum.
biz se boş bir hayalemi kapılmışız acaba?

GÜNAYDIN
KIZLAR ben geldim ama kimseler yok herkesler nerde acepakannehir

aahh kızlar bende kahroldum bu şehitlerimize çok üzüldüm allahım ortada savaş yok barış içindeyiz güya bu apoyu vericekler şehit ailellerine bak nasıl ipini çekiyorlar hepsinin yüreği yanmış buna can mı dayanır allah sabır versin hepsine

denizbulut dinleniyosun sanırım aman yat tatlım dinlen kendine gel bak hepsi çok güzel geçti :teselli:
bide sana bi şey sorcam benim kuzenin eşinin sperm sayısı düşük 4-5 milyonmuş bunu arttırmak için ne yapmıştınız benim böyle sorunum olmadığından bilgimde yok hocam bi aydınlatırsanız sevinirim :içelim:
badenur tatlım gitmişşin hale hanıma bende beğenmiştim çok sakin yalnız hiç suratında gülümseme tebessüm yok allahım kadın sinirlerini aldırmış sanki sanada öyle gelmedi mi hayatında stres yaşammaış gibiydi :uhm: canım bak merak etme sen histeroskopiyi bi daha mı yaptıracaksın şimdi banada göremediği 2 çukur olduğunu söyledi ama daha aşağıda bi yerdeydi ama tutunmaya engel görmedi benim öncelikli sorunum bu döllenme olduğundan ben de o da üstünde çok durmadık
kromozom testini ben 2.tedavimde yaptırmıştım normal çıktı ben istanbul cerrahide yaptırmıştım sgk anlaşması vardı o zamanlar şimdi sanırım yok :sm_confused:

erverdi yavrum ne karışmışın öyle sen yaa bencede eşini dinle ve memorila git 500 euro verdin madem bide memorial hizmet olarak daha iyi kafan karışmasın hale hanım küçük yumurtaları saymıyo bile ondandır yoksa ben eminim görüştür folikülleri sen hale hanımı dinle erverdi başal hazırlıklara önümüzdeki ay doktordasın güzel haberleri verirsin bak 2 aydır hazırlanıyosun allaha şükür herşey tamam :teselli:

yağmursesii hazırlanıyomusun bak temmuzda tedavidesin karışmam artık buda yok hayatında

zarpanditten haber yok hihoyyyt tatil tail

waters alabamam sizler nasılsınız

myendlesslove sen nasılsın şekerim tecrübelerini aktarmışın dilerim bi kez daha aynı acıyı yaşamassın kucağına bebek gelir hihoyyyt

KıNDER;sağol....sanırım bu ara boşta kaldım.başka meşgalelerim olursa daha az düşünürüm tedavimi.salarım çayıra kayırırsa mevla kayıra..evet.. boşta kaldım..ders kursu bitti.öbür kursta bu hafta bitiyor.sınav bitti.fazla kendimle kalmamalıyım.kpss başvuru formu aldım.bu hafta onu halledeyim.2 ay da o oyalar beni.birşeyler yapmalı.kitap okumalı.evde fazla yalnız kalmamalı.bu işin hem içinde olmak hem de olmamaya çalışlmak ne zor

iptalden yeni döndünmaşallah diyorum sana..düşündüğün için sağol arkadaşım.pozitif enerjini yay bize.galiba bunun için burdayız.benim bu ara ışığım sönük.idare edin.sizi seviyorum.

Son düzenleme:

ahh canım ışığını niye kıstın güzelimm zemuszemus canım erverdim bu kadar hazırlandın ha gayret bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldim ben nacizen memorila git derim olumunekankayizsmile valla bak çok doktor değiştirmekde iyi değil hepsi değişik işte guclubacismile

evet canım.dr dr gezmek te iyi değil.daha çok karışıyorum.şimdi bi stik çilekli yiyorum.kendimi teselli ediyorum

DENİZ benim arkadaşım Kadıköy Şifa'da doğum yaptı, onun bebek ünitesi de çok iyiymiş.. bebekler 3 hafta orada kalmışlardı ... sgk'lı diye biliyorum... ama üzerinden 2 yıl geçti... değişmiş olmasın bir araştır istersen

arkadaşlar şu rahim filmini çektirince o bana biraz daha yol haritası olacak..... şimdilik başka birşey yapmayacağım... konu tatile girdi... azıcık laylaylom yapacağım... mecburum, yoksa başka şeyler yaşayacağım yine... kaydirigubbakcemile2 :hulya: bayanssulusmile zemuszemus

bence üstdüzeydekilerin çocukları da o yerlerede askerlik yapmadıktan sonra bu sorun çözülmeyecek. asker ailelerinde kabahat.ben göreve ilk başladığımda bitlis te bir mezrada başladım ve ortalık böyleydi.ben göreve başladığım sene doğanlar şuan asker.21 yılımı doldurmak üzereyim ve emekli olmaya hak kazandım halen böyleyse biyerlerde hata var demektir. milletçe sabırlıyız ölen öldüğü ile kalıyor. buna kader diyip geçiyoruz. yöneticilerimiz doğuda şuan. tv lerde torunların nasıl olduklarını anlatıyorlar. bizde ağzımız açık dinliyoruz. onların da evlatları çok sevdikleri torunları gitsin bakalım askere ne oluyor.

erverdi, sordum canım bilim lab. 238 tl dedi, bizim burada bir lab. (ahenk-şişli) 300 veee 425 memorial yokmu artıraaaaannn???

özel çapada yapıyormuş ama telefonda ücret söyleyemeyiz dedi...

Son düzenleme:
arkadaşlar çok ilginç aynı test (periferik kan kültürü ve kromozom analizi) istanbul cerrahi hastanesinde sadece 170 tl.... anlamadım vallahi... neden bu fiyat farkları...

birde verdiğim fiyatlar hep tek kişi (eşsiz)

erverdi, sordum canım bilim lab. 238 tl dedi, bizim burada bir lab. (ahenk-şişli) 300 veee 425 memorial yokmu artıraaaaannn???

özel çapada yapıyormuş ama telefonda ücret söyleyemeyiz dedi...

haydaaa niye telefonda söyleyemiyorlarmış? üşenmişler bence. ısrar etseydin. orası uygun uyguna yaparlar. bir de eğer ssk ile bunlar olabiliyorsa orada daha da ucuza olur. altay bey den randevu alırsın yazdırıp yaptırırsın. dr 22 lira. gidip sorabilirsin fiyatlarını doktor ücreti verip yazdırmaya değiyor mu diye. bence öyle yap. gidersen haber ver söyleyeceklerim var.

canım çok ısrar ettim ama söylemiyoruz dedi, benim elimde hale hanımın istek kağıdı var, onunla yapmazlar mı? ama kan pıhtılaşması testleride yaptırmak istiyorum, onlarıda yazar mı acaba? hepsini yaptırayım çıksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…