38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

badenur canım benim valla çok edepsizler hiç acımıyorlar bizlere umutlarımıza sende etme valla neyapalım elimizden bu geliyor ama arkadaşın çok iyi etmiş ellerine yüreğine sağlık bunların derslerini vermeliyiz ama işte
ben çapada bir prof dişimi yaptırdım korkunç bir şekilde dişim ağryor yüksek bırakmış çürüğü almamış gittim yanına dişim çok ağrıyor çiğneyince başımda korkunç bir basınç hissediyorum dedim bana diyorki dişini çok güzel yaptım hiçbişeyin yok yanılıyorsun diyor ben dayanamıyorm o bana yanılıyorsun diyor ünivrstedeyken gittiğim bir dr vardı vanda onn yanına gittim sadece dişim içim çünkü adam çok iyidi dediki sen kimi kime şikayet edeeceksin şikayet kurulna da onlar bakıyor eline hiçbişey geçmez uğraşmanla kalacaksın dedi varya basına bile haber verecektim neredeyse
sonra o van daki hekim allah ondan razı olsun amerikadan rusyadan hastalrı varmış günde 50/60 dolgu yapıyorum bunlar sadece okulda anlatıyorlar bilmiyorlar demişti
sonra dişime baktı hem dolgu yüksek bırakmış hem çürğünü almamış hemde bilmem ne ayarını iyi almamıştı
canım anlatmak istedi anlattım içimden geldi

fazla ümit konusuna gelirsek haklısın fazla ümitlenmiyeyim

[alabama sağol canm valla işte ben korktum anormal bişey gibi geldi bana ama işte siz güzel şeyler söylüyorsunz hayılısı yine de teste kaadar bekleyeim

vallahi bende dayanamıyorum sebeb olanları allh köpük etsin yok etsin ben türkiyenin aydınlık güzel günlerini bekliyorum neredeyse ümidimi yitirecem
sevgili başbakan elimden gelini yapıoyr ama işte kandan beslenen ekmek kapısını kaybetmek istemiyorum
hiç tanımadığım gencecik çocuklara o kadar üzülüyorum ve ağlıyorum ama sadece bunu yapıyorum elimden başka bişey gelmiyor canlarım çoğu silah bile görmeden çatışmaya sürülüyor bu askerlik işi kesinlikle askerli profesyonel işi olmalı türkiyenin artı k kaybetmesini istemiyorum yine heronlar haber vermşti diyor biri artık bilmiyorum

alabama canm sen niye yolculuk yapacan tatil yakın yerdeyse git değilse gitme valla ben gitmezdim korkarım valla otur oturdğn yerde bence bende çok korkağım valla ama ne yaparsın yapım böyle galiba

günaydın kızlarr
meryecim artık nerdedeyse 4 aylık oldum. kendi arabamızla yavaş yavaş dolana dolana gitcez temkinliyiz. gideceğim yerde çok sakin olacak sadece deniz kum güneş gece yıldızlar ve kitaplarımız. karar verdik gibi galiba köyceğizde ufak bir butik otel olacak. ben iki hafta önce uçağa bile bindim hiçbi sıkıntı yaşamadım sadece giderken biraz heyecan yaptım o kadar ki o da normalde yapmam hamile olduğum için heyecan yaptım ama uçak kalkınca geçti.

günaydın herkese
alabama, marmaris taraflarında otel tavsiyesi istemişsin.ben de bir iki yer yazayım sana.
sakar geçidinden inerken akyaka koyu var.muhteşem güzel biryer.netten incele istersen.birkaç butik otel ve pansiyonlar var. böyle bir güzel yer olamaz.günübirlik teknelerle mavi yolculuk ve kleopatra adasına turlar var.
ayrıca fethiye'ye gelmeden ekincik koyu var.orası da süper.denize sıfır oteller var sessiz, sakin.bu iki yere de bakmanı şiddetle öneririm.özellikle akyaka küçük bir italyan kasabası görünümünde.çevresinde dolanan azmak nehri muhteşem güzel.teknelerle gezinti yapıyorsun.dalma merakınız varsa gerçi sen dalamazsın orada tam size göre.

canım saol valla bizim gitmeyi düşündüğümüz yer de ekinci koyu orda villasalkım diye bir butik otel var yorumlar iyi görünüyo tek korkum öğleden sonra deniz için çok iyi demiyorlar

bu akyaka koyunda belli bir isim var mı nası bakcaz eşim dalar bayılır. bana deniz güzel olsun başka bişi istemiyorum

transferin hayırlı olsun merye.sonucun olumlu olsun.

inşalah canm sağolasın

4 aydan sonra tehlikeyi atlatıyoruz yani e iyi canım o zaman aklımda olsun işime yarar inş.bu bilgi
e valla kasasız belalıs gidip gel inş ama kıskandım valla öyle bir yüzesim varki şöyle kendimi suya bi atasım geliyorki

varya hanımlar eşim bana çok kızıyor anatoliaya haksızlık yapma diyor günde 40 emrbriyo transferi ve bir okadar yumurta toplama işlemi yapıyorlar hangi biriyle özel olaak görüşsünler haklarına giriyorsun diyor

arkadaşlar dün bahsettiğim testleri (kan pıh., kromozom analizi, kan kültürü) özel çapa hastanesine bunları yapıyormusunuz diye sormuştum, yapıyoruz demişlerdi, sgk üzerinden fiyatlarını sormuştum, telefondanda fiyat veremiyoruz, mutlaka buraya gelip öğrenmeniz gerekiyor demişlerdi, ben de gidecektim sırf fiyat sormaya... bugün eşimin yolu düşmüş o tarafa sormuş... bu seferde bu testleri yapmıyoruzki demişler... içinde bulunduğumuz bu zor savaşta sorumluluk özürlü, konuşma ve anlama özürlü insanların varlığına tahammül edemiyorum.. lmaz: lmaz: lmaz:

Ekıncık de ekıncık otelı tavsıye ederım.
Akyaka'da ottoman recıdense ve ottoman konak gÜzeldır.onların dıŞında ekonomık olsun dersenız pansıyonlar da var

canım güzel tatillerin olsun inşallah, nasıl denizde olmayı hayal ettim şimdi... evde olmak beni çok sıktı .. sen git gel sonra bize tavsiye edersin...
şimdi kumsaldayım,,, denizin sesi, kokusu... kumsalın uçsuz bucaksız görkemi... şuan ben Datça'da kızılbük koyundayım... daha g üzeli yok bu cihanda... arkan dağlarla kaplı, önün sonsuz bir deniz... muhteşem bir huzur ... amaaa çok uzak... sana doğurduktan sonra tavsiye edebilirim...

badenur, kızılbüke ben de bayılırım.plajı da hawai plajı sanki.ayy nasıl canım çekti şimdi.biz geçen sene bütün bükleri gezmiştik.palamutbükü,mesudiye köyü,hayıtbükü,kızılbük.en güzeli kızılbüktü.sen benim yerime git ben cesaret edemem bu halde.:teytey:

artık öğlen oldu sayılır.herkese tünaydın diyeyim

demek eşin sormuş..ben henüz karar vermedim gidip gitmemek için.bu fiyat söylememe huyunu da yeni çıkardılar.yoktu öyle birşey.sanırım fiyat farkını öğrenip oradan vazgeçilir diye yapıyorlar bunu.ama yapılmayan bir test için de yapılıyor denmesi.tabiii ki de sorumsuzluk.ya da bilgisizlik.

işte yine karşımıza çıktı.herzaman ki gibi.Deniz çok haklı.mükemmel yer yok.biz kadınlar böylemiyiz hep?hep mükemmelin peşinde miyiz?mükemmel yoksa olanla yetinmeli mi?ama neden??????????????

KİNDER;Hale Hanımın gülmemesi ile ilgili yorumuna şöyle cevap vereyim.ben gülerken gördüm.ama sadece soğuk,biyonik bir gülümseme gibi geldi bana.sanki görünmez birşey yanak kaslarını iki tarafa geriyordu.istem dışı..yapay.

DENİZ;a s bitti.ses soluk kesildi mi?iyisin umarım.gelsin şimdi %99.9 sonuç

kişi ayırmıyorum.herkese sevgiler.aklıma ilk gelenleri yazdım.hoşçakalın.

kızlar işteyim bu 2 hafta yoğunum. yedeğim izinli onun işleri de bende. açıp okuyorum ama çok yazamıyorum.

tatil konuşup durmayın yaaa bu sene büyük olasılık tatil yok bana. kıskanıyorum. :umursamaz:senelik izinlerimi doğum sonuna saklamak istediğimden izin almamayı düşünüyorum. bir ara rapor yazdırıp gideyim dedim ama hani bir kural var ya raporluysan çalıştığın şehirde oturacaksın diye. şimdi biri duyar işimizden olmayalım.

dalma konusunu okuyunca çok önce okuduğum birşey geldi aklıma. merve ildeniz vardı bodruma yerleşen eski manken. röportajında annelik nasıl birşeydir için dalmayı çok severdim doğuma giderken bile doktoruma ne zaman dalabilirim diye soruyordum diyor. sonra bebeği olmuş üstünden 2-3 sene geçmiş dalmak aklına bile gelmemiş. işte böyle hepimiz görürüz inşallah bu günleri.

bir adaya gitmek istiyorum, şöyle denizin ortasında, ama hiç kimseciklerin bilmediği uğramadığı, herşeyden uzak, her düşünceyi unutmuş, sıkıntısız, kaygısız, sorumsuz... mavi ile yeşilin iç içe olduğu... suyu içilesi kadar berrak... ciğerlerimin bayram ettiği ifil ifil bir hava... arada yağmur taneleri... yanımda kitaplarım, müziğim ve güzel düşlerim...
şu acun'un kızlar adası gibi mogo mogo'ya .... tamam karar verdim gidiyorum... özleyin beni... size şişeye mektup koyar yollarım, eminönünden alın tamam mı? erverdi senide çok bunalmış gördüm... benimle geliyorsun hiç mazeret dinlemiyorum... kaydirigubbakcemile

yağmur seni de alayım kaydirigubbakcemile

kinders, patikler, hülyacım... hadi kaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
beni biri bir araca koysun.araba kendini sonsuza kadar sürsün.sonsuza kadar buradan uzaklaşayım.

eeee biz kaldık. hamilelere ada yasak sanırım :dilcikar:

şimdi florence nightangele i aradım doğum ücreti için. sezeryen 3500 müş. hatta yenidoğan masrafı oluyor acıbadem gibi hastaneler de 1000-1500 artı para o da içinde dediler. doktor da 2500 etti 6000. sigorta limitim karşılıyor iyi. sevindim. memorial ı da aradım tel düştü soracağım ama bundan kesin çok daha pahalıdır. rıza bey le devam edeyim bari. doğuma daha çok var da doktorumla devam edeyim mi diye fiyatları araştırıyorum. bu doktorun genişliği de beni öldürecek. amniosentez sonrası sadece bugün biraz dinlen haftaya kontrole gel için rahatlasın dedi gitti. internette falan 3 gün duş almayın cinsel ilişkide bulunmayın vs yazıyor. waters ın doktoru bile 1 hafta cinsel ilişki yok demiş. ay belki ben o akşam duş alıcam ertesi gün canım sevişmek isteyecek ve ben de çok rahatım internete falan bakmıyorum! yani rahat olsun da bununki neredeyse umursamazlık boyutunda. bir de son aylar 15 günde bir haftada bir kontrole gidiliyormuş inşallah ayda 500 lira muayene ücreti almaz. hamama giren terler de boğulmasa bari.

hadi ben çalışayım

canım bunların yanısıra birde sgk anlaşmalı iyi bir yer belirlemen lazım, allah korusun erken doğum olayında bebeğin hastanede ne kadar kalacağı belli olmuyor, küvez ücretleri altından kalkılacak gibi değil... ama 9 ayı tamamlayınca sorun yok en içine yatana yaptırırsın... bu hamamda biraz terleyeceksin ama değecek... ay o günler gelsinde ben terlemeye razıyım...
rıza bey biraz genişmiş evet...ama ben geniş doktoru severim, ürkütmez... peki tüp yoluyla hamile kalanlarda gidiyormu buna... yani uzmanlığı her ikisi içinde değilmi? yoksa tüpçü ilemi devam etmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…