şehit haberleri çok acı... dayanamıyorum... doğur, besle, büyüt, okut... sonra neyiduyu belirsizler tarafından canına son verilsin... bu acı nasıl biter, bu öfke nereye sığar, bir ana baba bu acıyla nasıl yaşar... allah hayırlı çocuklar nasip ederken onlara hayırlı kaderler yazsın arkadaşlar :Saruboceq:
transferin hayırlı olsun merye.sonucun olumlu olsun.
günaydın kızlarr
meryecim artık nerdedeyse 4 aylık oldum. kendi arabamızla yavaş yavaş dolana dolana gitcez temkinliyiz. gideceğim yerde çok sakin olacak sadece deniz kum güneş gece yıldızlar ve kitaplarımız. karar verdik gibi galiba köyceğizde ufak bir butik otel olacak. ben iki hafta önce uçağa bile bindim hiçbi sıkıntı yaşamadım sadece giderken biraz heyecan yaptım o kadar ki o da normalde yapmam hamile olduğum için heyecan yaptım ama uçak kalkınca geçti.
canım saol valla bizim gitmeyi düşündüğümüz yer de ekinci koyu orda villasalkım diye bir butik otel var yorumlar iyi görünüyo tek korkum öğleden sonra deniz için çok iyi demiyorlar
bu akyaka koyunda belli bir isim var mı nası bakcaz eşim dalar bayılır. bana deniz güzel olsun başka bişi istemiyorum
arkadaşlar dün bahsettiğim testleri (kan pıh., kromozom analizi, kan kültürü) özel çapa hastanesine bunları yapıyormusunuz diye sormuştum, yapıyoruz demişlerdi, sgk üzerinden fiyatlarını sormuştum, telefondanda fiyat veremiyoruz, mutlaka buraya gelip öğrenmeniz gerekiyor demişlerdi, ben de gidecektim sırf fiyat sormaya... bugün eşimin yolu düşmüş o tarafa sormuş... bu seferde bu testleri yapmıyoruzki demişler... içinde bulunduğumuz bu zor savaşta sorumluluk özürlü, konuşma ve anlama özürlü insanların varlığına tahammül edemiyorum..lmaz: lmaz: lmaz:
beni biri bir araca koysun.araba kendini sonsuza kadar sürsün.sonsuza kadar buradan uzaklaşayım.
eeee biz kaldık. hamilelere ada yasak sanırım :dilcikar:
şimdi florence nightangele i aradım doğum ücreti için. sezeryen 3500 müş. hatta yenidoğan masrafı oluyor acıbadem gibi hastaneler de 1000-1500 artı para o da içinde dediler. doktor da 2500 etti 6000. sigorta limitim karşılıyor iyi. sevindim. memorial ı da aradım tel düştü soracağım ama bundan kesin çok daha pahalıdır. rıza bey le devam edeyim bari. doğuma daha çok var da doktorumla devam edeyim mi diye fiyatları araştırıyorum. bu doktorun genişliği de beni öldürecek. amniosentez sonrası sadece bugün biraz dinlen haftaya kontrole gel için rahatlasın dedi gitti. internette falan 3 gün duş almayın cinsel ilişkide bulunmayın vs yazıyor. waters ın doktoru bile 1 hafta cinsel ilişki yok demiş. ay belki ben o akşam duş alıcam ertesi gün canım sevişmek isteyecek ve ben de çok rahatım internete falan bakmıyorum! yani rahat olsun da bununki neredeyse umursamazlık boyutunda. bir de son aylar 15 günde bir haftada bir kontrole gidiliyormuş inşallah ayda 500 lira muayene ücreti almaz. hamama giren terler de boğulmasa bari.
hadi ben çalışayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?